Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar
Sanırım ben karatay yapamıyorum bilmiyorum bu hafta deli gibi acıkıyorum ve tartı bugun benim suratıma suratıma vurdu gerçi tooook karnına tartıldım 72.400 çıktım öğle saatinde tartıldım...bu hafta regli haftam sanırım ama bu sefer belirtiler var regli olacam soğan suyunun göznünü seveyim...

Karata diyetini yapan arkadaşlar , Ben öğle acıkıyorum acaba bu hafta regliden mi bilmiyorum şöyle yapsam olur mu ? sabah bir yumurtamı normal karatay kahvaltımı yapsam öğleden sonra acıkınca ikinci yumurtamı yesem sonra akşamı beklesem olur mu? yaniii huyum kurusun hep öğle bişey yiyeceğim bu bana çalışma hayatımdan kaldı...öğle mutlaka acıkıyorum belki psikoloji belkide bu hafta regli olacam ondan bilemiyorum ....Kafam çooook karışık yaaaa yerimde sayıyuorum resmen....

off bir akıl verin şekersiz türk kahveyi denedim ama midem bulandı dün hafif başım döndü resmen canım şekerli şeyler istedi...en iyisi öğle tarçınlı süt mü içsem ayyyyyy ne yapsam yaaaa

Canım çook geçmiş olsun şuan düşünme diyetini önce sağlığına kavuş nasıl olsa devam edersin yerinde sayman bile bu durumda çok iyi ...

Canım öğlen yumurta yersen karatay yapmış olmazsın malesef leptin hormonun salgılanmaz.bemce acıkman ve şekerli şeyler istemen reglinin yaklaştığındandır.sabah kahvaltını hemen arkasından %80 kakao olan çikolatalardan azıcık yersen karaty izin veriyomuş.belki tatlı isteğin olmaz.bide öğlenleri ayran içebilirsin.bu arada karatay yapan gruplardan bişi öğrendim balık yediktwn sonra 1 kibrit kutusu tahin helvası yiyebiliyomuşuz .

tarçınlı süt olur mu ayran soğuk geldi şimdi hava soğuk yaaa ılık tarçınlı süt içsem olur mu kiii ???

Süt olmaz adacım yine leptin hormonu yüzünden.yinede araştır bir istersen
güya kitabı var bende hahahah açıp okumaya tekrardan üşendim ))) ama tarçınlı sütü akşam öneriyor kitabında neden öğle olmasın ki demi ben bir bakayım en iyisi saol canım cevapların için ))

güya kitabı var bende hahahah açıp okumaya tekrardan üşendim ))) ama tarçınlı sütü akşam öneriyor kitabda neden öğle olmasın ki demi ben bir bakayım en iyisi saol canım cevapların için ))
Kitabı varsa asıl kaynak sende adacım ben ordan bırdan duyduklarımla yapıyorum.sen bize akıl ver kız iyice oku sana soralım adacım olurmu olmazmı diye.

diyet bölümüne çocuğunun odasının boyasını yazmış bide benim zekamı sorguluyo

Burda sohbet ettigimiz konulara senmi karar vericeksin, Dl$ kapinin mandali. Dagdan inmis, yol yordamda bilmiyor.
Bizim oralarda herseye maydonoz olana, burnunu her boka sokma derler

Burasi diyet bolumu sende sacma sapan yorum yazma o zaman, senin mantigin boyle ya, beyinsiz.

adacım
canım tarç.ınlı süt iç keser biraz bugün bende acıktım mesela ama sonra düzene giriyor
ama bn önceki karatay yaptıgımdada öglen ayran veya süt içiyordum cnm onu içmesem 4 e kadar durmaıyorum hatta bend ekalkıp bir ayran içeyim..

bird elütfen daha fazla cvp verip konuşmasına izin vermeyelim bazı kişilerin

Şimdi kitaba göz gezdirdim acıktığınız da aralarda ayran öneriyor süt değil miş ....bugun 14.40 da canan karatay kanal 7 bir proğrama katılacakmış birde onu dinleyeyim bakalım neler diyecek...

Merhaba;

bel ağrısını çok iyi bilirim. çok geçmiş olsun. bence en biyik zenginlik sağlık. onu asla kaybetmemeliyiz. boş ver kiloyu şmdi sağlınas dikkat et. çok geçmiş olsun.

bende sütte içiyordum , hatta sütlükahve içenler varr

zeyasss
gerçekjten izin varmı %80 bittere ay çok sevindim

balıktan sonra helvayı bend ebiliyorum ama şaşırdım ona ben ya naısl olurki helva şeker?

Şimdi kitaba göz gezdirdim acıktığınız da aralarda ayran öneriyor süt değil miş ....bugun 14.40 da canan karatay kanal 7 bir proğrama katılacakmış birde onu dinleyeyim bakalım neler diyecek...

bir şey sorcam hangi kitab bu bahsettiğiniz ?

bir şey sorcam hangi kitab bu bahsettiğiniz ?

Canan Karatayın kitabı canım adı karatay diyeti diye geçiyor.herşeyi yazmış kızım izin verdikçe okudum ama birkez daha okuma kararı aldım iyice özümsemek için...

Canan Karatayın kitabı canım adı karatay diyeti diye geçiyor.herşeyi yazmış kızım izin verdikçe okudum ama birkez daha okuma kararı aldım iyice özümsemek için...

anladım. bu akşam bende alayım o zaman okumakta fayda var.
teşekkürler.

Merhaba;

bel ağrısını çok iyi bilirim. çok geçmiş olsun. bence en biyik zenginlik sağlık. onu asla kaybetmemeliyiz. boş ver kiloyu şmdi sağlınas dikkat et. çok geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim canım
canım sütlü sade kahveyi yemeğin hemen sonrasında içiyolar.çikolata içinde bu geçerli kahvaltının hemen arkasından yeniyor.tahinli helva balıktaki omega 3 ün emilimini artırıyormuş.

ohooo adacim, bosuna canini sikma canim. regl haftan oldugu icindir tartida fazla gormen. He bide tok karina tartilmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…