1,54 boyum var ( kısayım işte ) yaş:20 benim erken evlendim biraz :):)
çok teşekkür ederim canım
canım sütlü sade kahveyi yemeğin hemen sonrasında içiyolar.çikolata içinde bu geçerli kahvaltının hemen arkasından yeniyor.tahinli helva balıktaki omega 3 ün emilimini artırıyormuş.
adaaa
hem regli haftan hemd etok karnına 3 kilo bir fazla çıktıgımı biliyorum cnm nedne tok kkarnına tartıldınki ?
sen ayran iç bak şimdi ben ayran içtim çok acıkmıştımm, birde sade türk kahvesi içerim şimdi
2 tane yeşil çayda içmeye başladım artık :)
ccanim sabah tartilmayacesaretim olmadi ogle yuzlesecem dedim tartildim sabah bidaha bakayimne olacak...tabetim bozuk bu yuzden zor yazdim bitisik falan soryadaaa
hem regli haftan hemd etok karnına 3 kilo bir fazla çıktıgımı biliyorum cnm nedne tok kkarnına tartıldınki ?
sen ayran iç bak şimdi ben ayran içtim çok acıkmıştımm, birde sade türk kahvesi içerim şimdi
2 tane yeşil çayda içmeye başladım artık :)
cocuk varmi canim? 67 kiloydun demi?
Allah mesut bahtiyar eylesin
bende 20de evlendim, simdi 26 yim.
ccanim sabah tartilmayacesaretim olmadi ogle yuzlesecem dedim tartildim sabah bidaha bakayimne olacak...tabetim bozuk bu yuzden zor yazdim bitisik falan sory
Henüz yok şimdilik çalışıyoruz daha 4 ay oldu evleneli :) :) :)
siz hamilesiniz galiba ilk bebek mi ?
bencede cumartesi tartilmak eniyisi bugun 40 dakika yuruyus yaptim bugun canan hocayi dinledim yarin insallah hic kacamak yapmadan basclayacam bugun kacamak yaptim....ayy ada saçmalama ya kız sabah korkuyon öglen tartılıp ciddeye mi alıyosun bu rakamı sabah tartıl yada tartılma cumartesine az kaldı ctesi sabah tartıl :))
Havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun şekerkızlar ankarada bir kasvetli hava var inanamasınız yani(
insanın bütün keyfi kaçıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?