Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hım dikkat etmemişim ben sonrada içiyordumm ama bilmiyodum öyle oldugunu
ama ayran içtim bende biraz önceee 4 gibide yersem2. ögünü eve gidince tok oluyorummm

helvada öle diyorsun yaniii , balık sevmeyen birisi helvaiçin sırf balık yer heee:))

adaaa

hem regli haftan hemd etok karnına 3 kilo bir fazla çıktıgımı biliyorum cnm nedne tok kkarnına tartıldınki ?
sen ayran iç bak şimdi ben ayran içtim çok acıkmıştımm, birde sade türk kahvesi içerim şimdi
2 tane yeşil çayda içmeye başladım artık :)

yawru ku$, icmedigin bir sey kalmamis masallah

ccanim sabah tartilmayacesaretim olmadi ogle yuzlesecem dedim tartildim sabah bidaha bakayimne olacak...tabetim bozuk bu yuzden zor yazdim bitisik falan sory

ccanim sabah tartilmayacesaretim olmadi ogle yuzlesecem dedim tartildim sabah bidaha bakayimne olacak...tabetim bozuk bu yuzden zor yazdim bitisik falan sory

ayy ada saçmalama ya kız sabah korkuyon öglen tartılıp ciddeye mi alıyosun bu rakamı sabah tartıl yada tartılma cumartesine az kaldı ctesi sabah tartıl :))

Henüz yok şimdilik çalışıyoruz daha 4 ay oldu evleneli :) :) :)

siz hamilesiniz galiba ilk bebek mi ?

ay çok yenisin daha ya bence ertele hemen bebek düşünmeee
hemen evlenip çocuk olunca zor oluyor ee yaşında küçük nasılsa

ayy ada saçmalama ya kız sabah korkuyon öglen tartılıp ciddeye mi alıyosun bu rakamı sabah tartıl yada tartılma cumartesine az kaldı ctesi sabah tartıl :))
bencede cumartesi tartilmak eniyisi bugun 40 dakika yuruyus yaptim bugun canan hocayi dinledim yarin insallah hic kacamak yapmadan basclayacam bugun kacamak yaptim....(((

Kızlar hepinize merhaba,geriye dönük okuyamayacağım vaktim yok şimdi geldim eve ama yazayım hemen dedim.

bugün sabah az ıspanaklı peynirli omlet yedim
300 gr da vermişim
sonra akşam cheesecake ve ıspanaklı börek yapmıştım acımadan yedim sonra da bir muz ve üzüm ile taçlandırdım.Neyse kaçırdım bugün .

görüşürüz yarın.

Bugünün özeti...
Sabah:klasik kahvalti
Öylen:1 tabak dünden sebzeli tavuk ve bol su arada
Arada:1 elma,1meyveli yogurt,biraz findik (günü böyle gecirdim nihayet

Cumartesi akşamı kızıma doğum günü yapıcam.o günü serbest gün ilan edip birseyler mi hazirlaSam yada sadece pasta alıp ordanda incecik bir dilimle mi kurtarsam mi bilemedim. ben söyle süslü zengin sofraları seviyorum aslında pofff

Merhaba kızlar hayırdır yine kimsecikler yoookkk

ben 1 saat yürüyüşümü yaptım ve geldim akşamada 30 dakika eliptik yapacam.. Anacım benim ayarım yok işte başlayınca spora ölümüne spor yapmayınca hiç yapmıyorum ))

sabah
karatay kahvaltısı

öğle
soğan suyu
yeşil çay

akşam
uydurma bir yemek yaptım sadece kendime domatesli kırmızı biberli zeytinyağlı bişeyler yaptım yanında bir kase yoğurt ))

akşama 30 dakika eliptik.İnşallah yarın tartıda yüzüm güler .....

epilasyon yaptırdım şimdi geldim.... çoook canım yandı.hatta bikini bölgemi bıraktırıp çıktım.

moral bozukluğundan eve gelip yüklü miktarda kalan börek ve çizkeke yumuldum heh heh.neyse yanında da bir salkım üzüm aldım sağlıklı olsun diye

şu saatten sonra dayanıp hiç bir şey yyememeye çalışacağım belki 5 gibi yumurta beyazı ile omlet yapar yerim.

sık sık kalça hareketleri yapıyorum halbuse problemim karın bölgemde.bugün yeniden challana başlıyacağım.

kızlar ankarada bir kasvetli hava var inanamasınız yani (
insanın bütün keyfi kaçıyor..

kızlar ankarada bir kasvetli hava var inanamasınız yani (
insanın bütün keyfi kaçıyor..
Havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun şeker

Aç bi' angara oyun havası yanına da bir neskayfe ohhhh mis

benim diet felaket valla senin ki nasıl gidiyo 2 gündür toplayamadım kendimi :)

Kizlar selam herkeslere.. bu ara pek yazamadim ama hep okuyorum yazilanlari.. ben aksamlari sıkılastirici hareketler yapmaya basladim yaklasik 1 haftadir. Olcmedim ama fark var gibi geliyo, kendimi daha dinc hissediyorum..

Tek tek yazamadim, konusulanlari kendimce genel yorumlamak istedim..

Yeni arkadaslar hos geldiniz.. :)

Zeyascim cokcok gecmis olsun kuzum.. cabucak toparlarsin insallah, nazar degmistir sana tatilde belki.. hosgeldin bu arada.. :)

Adacim, kahvaltini biraz gec yapsan, 10 gibi filan, o zaman 15-16 gibi aksamini yersin.. sonra cok acikirsan da bi kahve.. yeter bence.. erken yedigim zaman gun cok uzun geliyo bana, doymak bilmiyorum bi turlu..

Masumcum, supersin bebegim.. aynen dewam, canan teyze candir.. :)

Bu arada leptin yemekten 4-5 saat sonra salgilanmaya basliyo diye biliyorum, biz aksam erken yedigimiz icin verdik kilocuklarimizi.. :) yeterince doydugunuzda bu kadar surede cok acikmamaniz lazim.. adacim acaba az mi yiyosun sen?

Semo, canim benim.. :) kardesiminde 1 yasinda kizi var, odasini beyaz mobilya secti.. akseauarlari da pembe ve tonlari.. acaip tatli duruyo.. gobisin resmini bekliyos.. hepimizin kizi o, gelismeleri bilmemiz lazim ama dimi

Valentincim, bazen cosuyo insan dedigin gibi ama toparlarsin sen yine hemencik.. kafana takma fazla..

Denvircim, dogumgununu gonlunce yap tatlim, zaten telas olur, yiycenin 2 katini yakarsin.. tadini cikar bence..

Aaaaaa, yoruldum.. bu hafta bildirim yapmasakmi acaba yaaa.. ben de biraz artidayim gibi..

dun ne yedim:
sabah: klasik karatay kahvaltısı
öğle: 1 kasede yoğurt
aksam: karalahana yemeği, Kaşarlı mantar salata
bugün hazirliklar yaptığından yürüyüş yapamadim ama temizlik falan derken hareketli bir gün geçirdim.

Şayet aynı sayfada kendimi farklı günler olduğu halde birden fazla kez yazmış görüyorsam bu diet grubunda yanlış giden birşeyler var demek :)

Nesilciğim teşekkür ederim canım sabah yeniden sazı elime almaya çalıştım.

tartıldığımda 66.9 olduğumu gördüm bayram pek yaramadı.

Şevkimi kırıyorsunuz kızlar yapmadığınız paylaşımlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…