Henüz yok şimdilik çalışıyoruz daha 4 ay oldu evleneli :) :) :)
siz hamilesiniz galiba ilk bebek mi ?
Şayet aynı sayfada kendimi farklı günler olduğu halde birden fazla kez yazmış görüyorsam bu diet grubunda yanlış giden birşeyler var demek :)
Nesilciğim teşekkür ederim canım sabah yeniden sazı elime almaya çalıştım.
tartıldığımda 66.9 olduğumu gördüm bayram pek yaramadı.
Şevkimi kırıyorsunuz kızlar yapmadığınız paylaşımlarla.
bol kalorili haftasonunda sonra merabayın.
geçen hafta cumartesi dışında hergün en az 45 dakika koşu bandında yürüdüm. çok büyük bir kilo kaybım yok. sanırım 1.5 kilo kadar.
bu sabah: 1.5 muz,neskafe şekersiiz
öğle:2 yumurtalı omlet, domates, zeytin
akşam: köfte,salata, patlıcanlı biber
siz naptınız diyeceğim kimse cevap yazmayacak!
1 ,5 kilo çok iyi denvir ..bende bugünden itibaren tekrar asılıyorum diyete akalım umarım tekrar 65 olurum.bol kalorili haftasonunda sonra merabayın.
geçen hafta cumartesi dışında hergün en az 45 dakika koşu bandında yürüdüm. çok büyük bir kilo kaybım yok. sanırım 1.5 kilo kadar.
bu sabah: 1.5 muz,neskafe şekersiiz
öğle:2 yumurtalı omlet, domates, zeytin
akşam: köfte,salata, patlıcanlı biber
siz naptınız diyeceğim kimse cevap yazmayacak!
Kuzum sen daha onceden de yaptigin gibi listelere takilmadan dewam et istersen.. bi ara pirinc lapasi salata filan cok iyi sonuclar almistin.. :)karaty diyeti öncesine dönmeye karar verdim... bu durumdan sıkılınca tekrar karataya döneceğim
Semoooooo, foto istiyosss.. :)selam tatlim,
valla cok haklisin canim, herkes cok az giriyor. hadi neyse hafta sonunu saymasak, hafta icide sakin oldugu gunler cok oluyor
Baslangicta aksam yememek sonuc veriyor ama hizandirmak icin gunduz de dikkat etmek gerekiyor canim..arkadaşlar siz günde 2 öğün mü yemek yiyorsunuz? ben akşam 17.00 a kadar istediğiniz ne varsa kalorinsine bakmadan istediğiniz kadar yiyorsunuz sanıyordum. akşam 17.00 den sonra da hiç bişey yemiyosunuz zannettim :S sevinmiştim bende sadece akşam yemek yemeyerek kilo veriliyor diye. ama öğlenleri de dikkat edince tam diyet yapmak oluyor bu ya(
çok haklısın nesilim.eskiye döndüm bugün karatayda güzel kilo verdiriyor ama kaçamağı affetmiyor.Kuzum sen daha onceden de yaptigin gibi listelere takilmadan dewam et istersen.. bi ara pirinc lapasi salata filan cok iyi sonuclar almistin.. :)
Selam kizlarrr.. pazartesi kilosuna takilmayin fazla..
Ctesi 61,9 dum, bu sabah 63,9..
2 gunde 2 kilo alinmaz herhalde, hemde kacamaksiz.. :)
karaty diyeti öncesine dönmeye karar verdim... bu durumdan sıkılınca tekrar karataya döneceğim
Semoooooo, foto istiyosss.. :)
Canim keske gorsende bana da ornek olsan.. temmuzdan beri 60.3 gormustum sonra hep 61 in icide geziyorum malesef, veremedim ben bi turlu..bu sabah 61.8 çıktım yılbaşına kadar acep 55 i görür müyüm
Ehehe, kurkcu dukkani gibiyiz walla..selam kızlar ben geldim ,
semoş cezamı almışsın aklıma gelmişti şikayet edecegi bundan sonra sayfada gelip saçma sapan yorum yapana cvp vermeyelim,
nesilim destan gibi gelmişsin maşalahh
benimde karatay bozuldu kızlar hafta sonu diş için gittim 20 lik degilmiş meger geçici dolgu agrıyormuş kanal tedavisi yapıldı(((( öldüm geberdimmm
sabahta karatay kahvaltımı yaptım
haydi yılbaşına hedef koyalım , birde ctesileri tartılmıyoruz artk sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?