Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

arkadaşlar siz günde 2 öğün mü yemek yiyorsunuz? ben akşam 17.00 a kadar istediğiniz ne varsa kalorinsine bakmadan istediğiniz kadar yiyorsunuz sanıyordum. akşam 17.00 den sonra da hiç bişey yemiyosunuz zannettim :S sevinmiştim bende sadece akşam yemek yemeyerek kilo veriliyor diye. ama öğlenleri de dikkat edince tam diyet yapmak oluyor bu ya (

bol kalorili haftasonunda sonra merabayın.
geçen hafta cumartesi dışında hergün en az 45 dakika koşu bandında yürüdüm. çok büyük bir kilo kaybım yok. sanırım 1.5 kilo kadar.

bu sabah: 1.5 muz,neskafe şekersiiz
öğle:2 yumurtalı omlet, domates, zeytin
akşam: köfte,salata, patlıcanlı biber

siz naptınız diyeceğim kimse cevap yazmayacak!

Henüz yok şimdilik çalışıyoruz daha 4 ay oldu evleneli :) :) :)

siz hamilesiniz galiba ilk bebek mi ?

eneee taze gelinnnn :)))
Allah mesut bahtiyar etsin canim, bi yastikta kocayin insallah.

evet canim ilk bebis olucak insallah :)

selam tatlim,

valla cok haklisin canim, herkes cok az giriyor. hadi neyse hafta sonunu saymasak, hafta icide sakin oldugu gunler cok oluyor

66.9 mu hadi yaaa bayramdan once 65 kusur dun demi?
ama kusum, bi bakiyorum sana acaip dikkat ediyorsun. arasi fazla olmadan hemen kacamak yapiyorsun. bide sana sporsuz zayiflamak yaramiyor bebis yaa spora asilman gerek biraz...

gunaydin,

woowww denvir, 1.5 kilo !!! masallah

kızlar döndüm aranıza bennn...belimin ağrısı hala tam geçmedi kilom felaket durumlarda.68,6 kg çıktım tartıda şaka gibi.bugün tekrar start veriyorum diyetime spor yapamasamda yediklerime dikkat etcem.bu sabah 5 adet kızarmış biber 5 zeytin 2 lokma ekmek yedim.
1 ,5 kilo çok iyi denvir ..bende bugünden itibaren tekrar asılıyorum diyete akalım umarım tekrar 65 olurum.

karaty diyeti öncesine dönmeye karar verdim... bu durumdan sıkılınca tekrar karataya döneceğim

Selam kizlarrr.. pazartesi kilosuna takilmayin fazla..
Ctesi 61,9 dum, bu sabah 63,9..
2 gunde 2 kilo alinmaz herhalde, hemde kacamaksiz.. :)

karaty diyeti öncesine dönmeye karar verdim... bu durumdan sıkılınca tekrar karataya döneceğim
Kuzum sen daha onceden de yaptigin gibi listelere takilmadan dewam et istersen.. bi ara pirinc lapasi salata filan cok iyi sonuclar almistin.. :)

Baslangicta aksam yememek sonuc veriyor ama hizandirmak icin gunduz de dikkat etmek gerekiyor canim..

Kuzum sen daha onceden de yaptigin gibi listelere takilmadan dewam et istersen.. bi ara pirinc lapasi salata filan cok iyi sonuclar almistin.. :)
çok haklısın nesilim.eskiye döndüm bugün karatayda güzel kilo verdiriyor ama kaçamağı affetmiyor.

Selam kizlarrr.. pazartesi kilosuna takilmayin fazla..
Ctesi 61,9 dum, bu sabah 63,9..
2 gunde 2 kilo alinmaz herhalde, hemde kacamaksiz.. :)

enee kim gelmis :)
hosgeldin gunaydin canim, hafta sonu duzensizligi yuzunden oluyor ya kilo artisi.
Ben pazartesi tartilmiyorum valla :)))

gunaydin zeyasim.
karatay yapmicanmi?

Semoooooo, foto istiyosss.. :)

ya hic sorma nesilim, persembe gunu telden foto cektim, KK ya gircem yuklicem resmi.
bide baktim KK ya giremiyorum, ceza almisim. Carsamba gunu burda bir salakla tartistim biraz, beni sikayet etmis.
beni 2 gun siteden uzaklastirmislar

Okudum canim tartismayi bende.. bosver, sallama.. :) sen simdi kac kilosun, ne kadar artti toplamda..

selam kızlar ben geldim ,
semoş cezamı almışsın aklıma gelmişti şikayet edecegi bundan sonra sayfada gelip saçma sapan yorum yapana cvp vermeyelim,

nesilim destan gibi gelmişsin maşalahh

benimde karatay bozuldu kızlar hafta sonu diş için gittim 20 lik degilmiş meger geçici dolgu agrıyormuş kanal tedavisi yapıldı (((( öldüm geberdimmm

sabahta karatay kahvaltımı yaptım

haydi yılbaşına hedef koyalım , birde ctesileri tartılmıyoruz artk sanırım

Ehehe, kurkcu dukkani gibiyiz walla..
Cok gecmis olaun kuzum, dis isi fena walla.. bundan sonra rahatlarsin insallah.. :)
Walla kizlar bu ctesi tartilama dewam edelim bencede.. bayramdi tatildi filan, toparlanmisizdir artik sanirim dimi..
Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…