Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende dondum kürkçü dükkânına 62lere düşmüşken bugun itibariyle 66 kiloyum
aslında haşimatoya bağlı troidit rahatsızlığım var artık istesemde cok zor gidermiş doktor söyledi kızlar moralim sıfırın altında. artık eskisinden de fazla dikkat etmek zorundayım. beni tekrar alın aranıza lütfen

Okudum canim tartismayi bende.. bosver, sallama.. :) sen simdi kac kilosun, ne kadar artti toplamda..

gecen hafta 75 kiloydum nesilim, ama bu hafta sonu cok abarttim ((
bugun cooook dikkat edicem, ekmek yemicem...
bakalim yarin tartilcam, insallah ayniyimdir...

haha valla ceza yemisim kiz persembe cuma giremedim resmen
evet ya aynen cvp vermeyelim oyle gerzeklere.

gecmis olsun tatlim, simdi nasilsin?

bugunku menum

sabah: muz + kahve
ara: kutu yogurt + kivi
oglen: 2 haslanmis yimirta + 2 kucuk domates + kucuk paket corba.
ara: kutu sut + elma
aksam: kiymali pirasa yemegi yapicam
sonra: 2 bardak süt icerim.

+ gun boyu 1,5 - 2 litre su.

Hosgeldin canimcim.. bi ara sadece kilo yaziyodun, sonra onuda biraktin.. o zaman eskisi gibi dewam.. :)
gecen hafta 75 kiloydum nesilim, ama bu hafta sonu cok abarttim ((
bugun cooook dikkat edicem, ekmek yemicem...
bakalim yarin tartilcam, insallah ayniyimdir...
Insallah canim.. dr sana max. kilo onerdimi, en fazla su kadar falan, burda soyluyor bazilari..

Merhaba kızlar

ben karataydan vazgeçtim şöyleki ister istemez çikolata yiyorsun yada misafirliğe gidince bişeyler yiyorsun .. ayrıca karatayda hergün sebze yemeği hazırlamak ve yemek bana bıkkınlık verdi artı böyle yemek sanki bana kilo aldırdı gibi geliyor çünkü karataı yapıyorum üstüne bird ekaçamak olunca kilo alıyorsun vermek bir yana...

Bundan sonra kendime yeni bir diyet listesi yapacam kafamda şuan şöyle

sabah
peynir
zeytin
domates
maydanoz
2 adet form kızarmış ekmek
çay

öğle
1 adet haşlanmış yumurta
maydanoz

akşam
bulgur lapası olabilir
pirinç lapası olabilir
sebze yemeği olabilir
tavuk yemeği olabilir
bir dilim tost olabilir
ama bir tabak değil yarım tabak ve kesinlikle 17.00 dan sonr ayemek yemiyecem ben daha önce öğle yumurta hariç bu şekild eyapıyordum daha iyi kilo veriyordum kaçamağım olmasına rağmen kilo veriyordum şimdi şiştim gibi gerçi regli haftam var ama olsun şiştim gibi geliyor...

rahatladımm nesilim dişim kanal tedavisi yapılınca ama az bastırsam agrı var hala...

mavijiklet hoşgeldinn tekrardan veririsn cnm kilollarını üzülmeee...

tartılmaya devam kızlar her cumartesi tartılıyoruz bundan sonraaa..

adacım karatayd akilo almak mümkündegil, ama kaçamak affetmiyor her diyet gibi buda böyleee,
hergün sebz eyemegi hazırlamak zorudna degişlsin ki mesela ben tavuk salata yiyorudm bazen bzen peynrili salata salatada sebze yemegi gibi oluyor yag vs eklendigi zman bend emenüleirmi yazıcma bundna sonra herkes yazsın menüsünü gayrıı

haklısın ama kaçamak yapıyorum özellikle çikolataya karşı zaafım var yani bundan dolayı bırakacam . kaçamağı affetmiyor bazen eşim tost yiyor karşımda cnaım çekiyor benimde en azındna yemek yerine bir dilim tost yer gönlüm geçer o günü kapatırım öyle daha iyi olur benim için deneyecem bakalım gel git yaşıyorum kararsız kaldım offffff

egerki kaçamak yapıyorsan tabiki dedigin gibi yap cnm günlük iki kare bitterini yersin
biraz böyle dene bakalımm

Kizlarcim, bende bisey deniyorum bu hafta.. bu sabah basladim. Birlikte calistigimiz arkadasla bir liste uyguluyoruz.
Ozet geciim,
Sabah ac karnina 1 bardak su + 2 ceviz + 1 bardak su
Yarim saat sonra;
1,5 dilim cok tahilli ekmek,
cikolata surup yedim ama ben.. ehehe dayanamadim.. normalde yagsiz peynirle..
Ara, 2 ceviz + 1 elma
Oglen
1 tabak zeytinyagli pirasa
Ara, 2 ceviz + 1 elma
Aksam
1 kase mercimek corbasi, 1 dilim kepekli light tost ekmegi

Listede saat 21 de meyve var ama yemiycem ben..
Bakalim nasil sonuc verecek.. :)

Canim, sende lapa gibi seylerle iyi sonuc almistin, tekrar boyle dene bencede..

listen hayırlı olsun nesilcim , sabahlaır kalkınca ılık limonlu su içicem bende
yılla rönce iyi gelmişti

Canim keske gorsende bana da ornek olsan.. temmuzdan beri 60.3 gormustum sonra hep 61 in icide geziyorum malesef, veremedim ben bi turlu..

biraz motivasyon kızlar... hepimiz beşten sonra yemeyerek çok iyi kilolar verdik. ha gayret yılbaşına fit giricez

Canim, sende lapa gibi seylerle iyi sonuc almistin, tekrar boyle dene bencede..
evet canim bundan sonra geriye donus yapacam...karatayi beceremedim ama mantigini az cok diyetime yansitirim...

menümü yazayım kızlar..

kahvaltı :kkk
öglen-akşam: 4tane tavuk kanat
1 tabak ıspanak kıymalı
yogurt
4 küp peynir

menümü yazayım kızlar..

kahvaltı :kkk
öglen-akşam: 4tane tavuk kanat
1 tabak ıspanak kıymalı
yogurt
4 küp peynir
canim ben hic karatay diyetinde bu kadar aksam yemegi yemedim ondan mi acikiyordum acep

listen hayırlı olsun nesilcim , sabahlaır kalkınca ılık limonlu su içicem bende
yılla rönce iyi gelmişti
Tesekkur ederim, arkadasim bu listeyle 0 kacamakla 1 ayda 6 kilo vermis.. bende bu kadar olmaz ama disiplin kazanmak icin niyetlendim..
biraz motivasyon kızlar... hepimiz beşten sonra yemeyerek çok iyi kilolar verdik. ha gayret yılbaşına fit giricez
Ayyy, insallah.. hadi bakalim..
evet canim bundan sonra geriye donus yapacam...karatayi beceremedim ama mantigini az cok diyetime yansitirim...

canim ben hic karatay diyetinde bu kadar aksam yemegi yemedim ondan mi acikiyordum acep
Aynen kusum, mantik belli.. bende dikkat ediyorum bazi onerilerine, ama bildigim yerken doyacaksin.. az az diye bisey yok karatayda.. yasaklari yemicen sadece.. yavas yersen, porsiyonlarini biraz aralikli tuketirsen daha cabuk doydugunu hissedebilirsin.
Mesela ben evde herkesten az yedigim icin tabagin hemen bitiyo, kalkip bi sonrakine baslamiyorum,
Herkesin 2. servisii yapip kendime sonra aliyorum, arada su yudumluyorum, ekmek kabugu kemiriyorum filan, oyalaniyorum oyle.. :)

hosgeldin mavis,

canim tiroid icin hap vermedimi doktor?

Hosgeldin canimcim.. bi ara sadece kilo yaziyodun, sonra onuda biraktin.. o zaman eskisi gibi dewam.. :)

Insallah canim.. dr sana max. kilo onerdimi, en fazla su kadar falan, burda soyluyor bazilari..

yok tatlis doktor bir sey önermedi.
ben kendimce dikkat edip, 10 kilodan fazlasini almak istemiyorum. 80 le bitirebilirmiyimki?

NesilD iyiki geldin canım birdaha uzaklaşma bizden enerjin bana çok iyi geliyor. Bugünki menümü bendeyazayım
Sabah: biber kızartması+zeytin 2 lokma ekmek
Akşam: tam bugday ekmeğinden tost yaptım ayranla yedim.

yok canım yapmıcaö artık adanında söylediği gibi en kaçamaksız duramıyorum özellikle hafta sonu.eski yöntemime geri dönüyorum.karışık o gün canım ne istiyosa öyle takılıcam.pirinç lapasınada başlayacağım tekrar ara ara yapıcam.
geçmiş olsun masum.cmartesi tartılmaya kesinlikle devam.yılbaşına halledelim artık şu kiloları hadi bismillah.
hoşgeldin mavijiklet üzülme yoparlarsın kendini yavaşta olsa verirsin
Aynen canım bende bıraktım sen gibi düşünüyorum kaçamaksız yapamıyorım.bencede sana hiç yaramadı karaty sen bildiğin gibi devam et.

hosgeldin mavis,

canim tiroid icin hap vermedimi doktor?

yok tatlis doktor bir sey önermedi.
ben kendimce dikkat edip, 10 kilodan fazlasini almak istemiyorum. 80 le bitirebilirmiyimki?
Canım 85 yap o hedefi ve ideal olanda o.12- 15 arası normal. zaten doğumda 12 kilo gidiyor suyuydu bebekti plasantaydı vs..en tehlikeli aylar son 3 ay canım ben son 3 ayda 10 kg almıştım.aman dikkat semocum.

Canım 85 yap o hedefi ve ideal olanda o.12- 15 arası normal. zaten doğumda 12 kilo gidiyor suyuydu bebekti plasantaydı vs..en tehlikeli aylar son 3 ay canım ben son 3 ayda 10 kg almıştım.aman dikkat semocum.

hayir zeyassssssssssss, 85 cok olurrrr.
zaten hamile kaldigimda 69 kiloydum hadi 70 de

12-15 kiloyu cok zayif olanlar almak var.
8-12 kiloyu biraz kilolu olanlar almak var.
obezlerde sanirim 5-8 kilo almak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…