Öylede semoşum ilk aylar kilo aldın almasaydın belki 80 ile bitirirdin.oyuzden yine sen hedefini 80 koy ama üstüne çıkarsan çokta üzülme bebişide üzme.istediğin gibi olsun herşey inşallah canım.hayir zeyassssssssssss, 85 cok olurrrr.
zaten hamile kaldigimda 69 kiloydumhadi 70 de
12-15 kiloyu cok zayif olanlar almak var.
8-12 kiloyu biraz kilolu olanlar almak var.
obezlerde sanirim 5-8 kilo almak var.
Bünyeyle ve doğum şekli ile bu rakam değişiyor demekki canım.normal doğumdan sonra kızımda 40 gün içinde 13 kg gitmişti oğlumda 10 kilo.Semocum, annem bana hamileyken 5 kilo almis, ben 2,5 kilo dogmusum. 3 gun dogumhanede ugrasmis kadincagiz, eve 3 kilo daha zayif donmus..
Ben 60 kilo hamile kaldim, 82 ile sezeryan oldum, oglum 2,70 dogdu, ben eve 79 dondum.. serum filan sisiriyo insani herhalde.. 10 12 kilo falan vereni duymadim ben walla, hadoi olsun 6 kilo..
Ilk 3 ay 10 kilo almistim ben.. :)
Zeyascim ben hep burdaydim kuzum.. okuyorum hep yazilanlari ama diyet yapmiyordum, sizi de kiskirtmak istemedim, o yuzden cok yazmadim.. tekrar gaza geldim, ustelik hepinizi de cok cooook sewiom, ozluom walla.. :)
Öylede semoşum ilk aylar kilo aldın almasaydın belki 80 ile bitirirdin.oyuzden yine sen hedefini 80 koy ama üstüne çıkarsan çokta üzülme bebişide üzme.istediğin gibi olsun herşey inşallah canım.
Semocum, annem bana hamileyken 5 kilo almis, ben 2,5 kilo dogmusum. 3 gun dogumhanede ugrasmis kadincagiz, eve 3 kilo daha zayif donmus..
Ben 60 kilo hamile kaldim, 82 ile sezeryan oldum, oglum 2,70 dogdu, ben eve 79 dondum.. serum filan sisiriyo insani herhalde.. 10 12 kilo falan vereni duymadim ben walla, hadoi olsun 6 kilo..
Ilk 3 ay 10 kilo almistim ben.. :)
Zeyascim ben hep burdaydim kuzum.. okuyorum hep yazilanlari ama diyet yapmiyordum, sizi de kiskirtmak istemedim, o yuzden cok yazmadim.. tekrar gaza geldim, ustelik hepinizi de cok cooook sewiom, ozluom walla.. :)
Canim arada olur yawww, simdi cumaya kadar dikkat et, aksamlari biraz hafif gecir, toparlarsin hemencik.. cok kasma.. seninde dedigin gibi, bunyeye gore degisiyor.. :)evet ya biliyorum, ilk aylarda cok aldim malesefbiraz abarttim farkindayim.
80 hedefi tutturamammi, senin demek istedigini anliyorum canim önume yapabilecegim bir hedef koymami soyluyorsuntesekkur ederim
hee yaa eskiler fazla kilo almiyormus valla, kayinvalidem falanda 55-60 kiloyla dogum yapmis.
bebegin kilosu, annenin kilosuyla hic orantili olmuyor zaten demi, bak en guzel örnegi sen ve annen.
hafta sonu abarttim yine 3 gun misafirlik vardi.
Cuma arkadasimin oglunun dogum gunu vardi, bir suru hazirlik yapmis...
cumartesi kayinvalidem geldi bana, chips, kurabiye, findir fistik, koydum onun onune bende yedim.
pazar gunude arkadas aradi gel oturalim diye, oda kek, lahana sarmasi, tatli, cigköfte hazirlamis...
tabi bunlari yedikten sonra kilomun hala 75 de kalmasi mumkun olamazdi.
sabah 77.5 kilo ciktim((((((((((((((((((((((((((((((
Kusummmm, sanada gunaydin..selam kızlarrrrrrr günaydınn
bende 12 kilo almıştım kızlar ama 80 ile hamile kaldım
daha yeni dogum yapan bir arkadaşım 41 günlükken bebek 17 kilosunu verdi
bünye le alakalı bence bu tarz şeyler..
denvır sende bıraktın sanırım karatayı degilmi bir benmi kaldım karataycı yani ?
benide sabahları yumurta yemek orluyor ama sonuçlar süpper katlanıcam artık
Kiz sen ne ara 60 lara dustun bakiim... cok tebrik ederim tatlim.. temmuzdan beri yerimde sayiyorum ben... :)Hepinize iyi aksamlar kizlar....
Bende bu sabah tartiya ciktigimda hayal kirikligina ugradim 60,9 dum sabah 61,4 ciktim elimden geldigi kadarda kacamak yapmamaya calisiyorum neyse cumartesiye kadar mutlaka 60 düsmem lazim.
Bugün yediklerim...
Sabah:normal güzel bir kahvalti yaptim
Öylen:disardaydim hicbirsey yemedim
Aksam patates salatasi,1dilim peynirli börek 3 tane sarma
Gunaydin fistiklar.. :)
Ayy semocum yaaa, cok datlu gobusin.. ben de yeni hamileyken hep karnima bakardim, belli oluyomu diye merak ederdim.. catlak konusuna dikkat et, simdiden cildini beslemen lazim.. ozellkle son haftalarda baslar ve artar.. cildinin erkenden beslenmesi onemli bebegim..
selam kızlarrrrrrr günaydınn
bende 12 kilo almıştım kızlar ama 80 ile hamile kaldım
daha yeni dogum yapan bir arkadaşım 41 günlükken bebek 17 kilosunu verdi
bünye le alakalı bence bu tarz şeyler..
Canim arada olur yawww, simdi cumaya kadar dikkat et, aksamlari biraz hafif gecir, toparlarsin hemencik.. cok kasma.. seninde dedigin gibi, bunyeye gore degisiyor.. :)
Cok gorustugun insanlari da tembihle, dr yasakladi de, seker cikti de filan, israr etmezler o zaman.. once saglik..
semoşun göbüşü nerde ya bende merak ettim şincii
Masumcum, hap kullanirken 3 tane kala sislik basliyordu bende.. sen zaten cok sık tartilmayi sewmion, reglin bitene kadar dayan, surpriz olsun o zaman..yok cnm tartılmadımm , reglime 5 gün var bugün ilaıcm bitiyor 4 gün sonrada regli gelir,
arkadaşım hiç birşey yapmaıd cnm ya çok ödemi vardı demekki :)
ilk mesajı göremiyorum ya sorun var işte bir daha bakayım...
kızla rben akşam çay içmeyi seviyorum ama artık içemiyorum migde boş olunca çayda içince çok fena oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?