Karnin son 2 ay gibi daha hizli buyur canim, kilo az da olsa cok ta olsa birden deri gerilince oluyor. Her aksam yatmadan ve sabah evden cikmadan, giyinmeden biraz once yag sur mutlaka.. bedem yagi veya zeytin yagi olabilir. Argan bulsan daha da iyi ama burda arganin icine zeytinyagini basiyolar, guvenmiom ben pek.. :) sen simdiden yavas yavas basla, sonra gec kalmis olursun. Bu arada biraz buda genetikmis, yapiyla alakali, catlayan catliyor, olmiycak bisey degil, aza indirebilirsin bu sekilde bebegim.. :)gunaydin datlis,
göbüs buyusunde, bacakla göt dursa bari, onlarda buyuyo
evet dun aksam du$ tan sonra krem caldim :) artik yavas yavas basladim kremlenmeye
tatlim o catlak konusu, kiloyla da alakali diye okudum, birden cok kilo almakta catlak yirtik yapiyomus. demi?
bana cok mantikli geldi.
Reglinin basliycaa gun sisligin cogu gitmis oluyor.. bende bekilom, bu hafta sonu olmaya baslarim sanirim.. :)ya benide şişiriyor hap fena halde bir kaç ay daha kullanayım bırakcam zaten
semoş o pntolon çok dar dgeil mi ???
hamile pantulu mu ...
göbüş çok datluu
Karnin son 2 ay gibi daha hizli buyur canim, kilo az da olsa cok ta olsa birden deri gerilince oluyor. Her aksam yatmadan ve sabah evden cikmadan, giyinmeden biraz once yag sur mutlaka.. bedem yagi veya zeytin yagi olabilir. Argan bulsan daha da iyi ama burda arganin icine zeytinyagini basiyolar, guvenmiom ben pek.. :) sen simdiden yavas yavas basla, sonra gec kalmis olursun. Bu arada biraz buda genetikmis, yapiyla alakali, catlayan catliyor, olmiycak bisey degil, aza indirebilirsin bu sekilde bebegim.. :)
fitingo degilmiydi :)Kizlar bizim kalori baktgimiz site neydi yaww, bulamadim bi turlu?
ne kadar yağlarsan yağla canım yine oluyor ben her gün düzenli zeytinyağı ve bebe yağı ile yağladım karnım kocaman oldu tek bir çatlak belirtisi yoktu dedim süper hatta hemşire nts ye bağlarken bile dedi hiç çatlağın olmamış maşallah süper dedi... Sonra doğum yaptım karın şişkinliği gittikçe çatlaklarda meydana çıktı ... Çoook değil ama kızımdan bana hatırayok pantoln hamilelik degil, evet yavas yavas dar gelmeye basladi.
göbük büyoyo valla, bebiste iyi buyoyordur icinde insallah :)
hm son iki ay cok buyor dedigine gore, benim daha iki ayim var. bu zamanda ben bol bol yaglanayim :)))
annemde cok fazla degil catlak, biraz var ama yinede.
Reglinin basliycaa gun sisligin cogu gitmis oluyor.. bende bekilom, bu hafta sonu olmaya baslarim sanirim.. :)
Yess baby, fittingo..fitingo degilmiydi :)
ne kadar yağlarsan yağla canım yine oluyor ben her gün düzenli zeytinyağı ve bebe yağı ile yağladım karnım kocaman oldu tek bir çatlak belirtisi yoktu dedim süper hatta hemşire nts ye bağlarken bile dedi hiç çatlağın olmamış maşallah süper dedi... Sonra doğum yaptım karın şişkinliği gittikçe çatlaklarda meydana çıktı ... Çoook değil ama kızımdan bana hatıra))
Benim de reglimin eli kulağında soğan suyu sayesinde sanırım bu ay düzenli olacam regli günüm yarın ama ben hafta sonuna kadar olsam razıyım)) Evet regli bayağı şişriyor kıyafetlerde bile fark ediyor sonra puffff sönüyor insan...
bazı arkadaşlar aman göbeğim çatlıyor diye dert edinmişler. sürün kremlerinizi çatlar veya çatlamaz. ne olacak ki! sanırsınız herkes iç çamaşır mankeni! 2. çocuk istiyorum. Olsa keşke de çatır çatır çatlasa diyorum...
not: bu espriyle yazılmıştır. salon kadını çizgime geri döneceğim. Ayrıca regl değilim.
Bebekim bak simdi.. beni galiba elma aciktiriyo.. oglen bi tabak yani 2 kepce gibi yesil mercimek yedim, cok az yagsiz salata ve 2 kasik yogurtla.. iyiydim, sonra arkadas ara yapalim elma yiyelim dedi, yedim aciktim.. ustune bi paket etiform yedim, simdi ehh iste.. oglen aksam arasi elma yemicem, bi de oyle denicem.. aynen dedigin gibi ekmekte yemicem yarin, sadece sabah yerim belki.. bi de boyle deniycem.. boyle cok zormus yaa, onuda ye, bunuda yeee, aklim kaliyo.. ben eksilticem biraz o listeyi..neisl bence ceviz degilde ekmekleir çıkarabilirsin cnm yerken kaloriye takılmayın yaa glismein endekse takılınn
karatayda hesdaplasan 2000 kalori bile alıyor millett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?