Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Karnin son 2 ay gibi daha hizli buyur canim, kilo az da olsa cok ta olsa birden deri gerilince oluyor. Her aksam yatmadan ve sabah evden cikmadan, giyinmeden biraz once yag sur mutlaka.. bedem yagi veya zeytin yagi olabilir. Argan bulsan daha da iyi ama burda arganin icine zeytinyagini basiyolar, guvenmiom ben pek.. :) sen simdiden yavas yavas basla, sonra gec kalmis olursun. Bu arada biraz buda genetikmis, yapiyla alakali, catlayan catliyor, olmiycak bisey degil, aza indirebilirsin bu sekilde bebegim.. :)

Ben yedikerimi yazmamisim cene calmaktan..
Aksam 1 dilim kepekli tost ekmegi ve 1 kase mercimek corbasiyla saat 17:30 gibi gunu kapattim, gece cok aciktim, saat 22 gibi 3 -5 er tane badem findik fistik yedim, kahvemi de icip yattim.

Bu sabah
Su ceviz su uclemesini yaptim once,
Sonra 2 dilim cok tahilli ekmek, 1 yumurta, ceyrek domates ve 1 catal peynir yedim..

11 gibi 2 parca ceviz (1 tam) ve 1 mandalina yedim.

Oglen yesil mercimek ve yogurt yerim
sanirim,
Ara 1 elma + ceviz

aksam da yine 1 kase corba ile final planliyorum..

nesil bend eöglen kuru fasulye yiycme iyice şişcemm

yeşil mercimek şişirmiyor ama , kırmızı fena yapıyor

Aslinda zeyas ve valentin denemisti, yesilde sisiriyomus galiba, emin olamadim ama arada lazim diye yiyiim dedim..
Fasulye de cok severim ben yaaa.. :) ayy canim cekti heee.. :)

semoş o pntolon çok dar dgeil mi ???
hamile pantulu mu ...
göbüş çok datluu

yok pantoln hamilelik degil, evet yavas yavas dar gelmeye basladi.
göbük büyoyo valla, bebiste iyi buyoyordur icinde insallah :)

hm son iki ay cok buyor dedigine gore, benim daha iki ayim var. bu zamanda ben bol bol yaglanayim :)))
annemde cok fazla degil catlak, biraz var ama yinede.

Kizlar bizim kalori baktgimiz site neydi yaww, bulamadim bi turlu?

Merhaba Kızlar,
Kışa girmeden dip bucak ne varsa temizlik yapıyorum yoruldum ayyyyy...

sabah ,
biraz peynir
4 zeytin
maydanoz
2 adet közlenmiş yeşil biber
ekmek yemedim karataydan alıştım sabahları ekmek yemiyecem 4 adet ceviz yedim...
çay
sade türk kahvesi

öğle
yumurta haşladım yanında maydanoz , salatalık ve domates

arada soğan suyu içiyorum

akşam...
daha düşünüyorum karar veremedim ama kesinlikle akşam yemeğimi 16.30 yemeye başlayacam ve 17.00 olunca orucum başlayacak sadece çay ve su .....

bugun kendimi daha iyi hissediyorum karatayda sabah dolduruyordum karnımı öğle olunca yine canım bişeyler yemek istiyordu şimdi yumurta çok iyi geldi hemde aklım kalmadı....

ne kadar yağlarsan yağla canım yine oluyor ben her gün düzenli zeytinyağı ve bebe yağı ile yağladım karnım kocaman oldu tek bir çatlak belirtisi yoktu dedim süper hatta hemşire nts ye bağlarken bile dedi hiç çatlağın olmamış maşallah süper dedi... Sonra doğum yaptım karın şişkinliği gittikçe çatlaklarda meydana çıktı ... Çoook değil ama kızımdan bana hatıra ))

Reglinin basliycaa gun sisligin cogu gitmis oluyor.. bende bekilom, bu hafta sonu olmaya baslarim sanirim.. :)

Benim de reglimin eli kulağında soğan suyu sayesinde sanırım bu ay düzenli olacam regli günüm yarın ama ben hafta sonuna kadar olsam razıyım )) Evet regli bayağı şişriyor kıyafetlerde bile fark ediyor sonra puffff sönüyor insan...

bazı arkadaşlar aman göbeğim çatlıyor diye dert edinmişler. sürün kremlerinizi çatlar veya çatlamaz. ne olacak ki! sanırsınız herkes iç çamaşır mankeni! 2. çocuk istiyorum. Olsa keşke de çatır çatır çatlasa diyorum...

not: bu espriyle yazılmıştır. salon kadını çizgime geri döneceğim. Ayrıca regl değilim.

Kizlar benim liste 1100 kalorilikmis.. cevizle arama mesafe koymaya karar verdim..

neisl bence ceviz degilde ekmekleir çıkarabilirsin cnm yerken kaloriye takılmayın yaa glismein endekse takılınn
karatayda hesdaplasan 2000 kalori bile alıyor millett

hadi yaaa, dogumdan sonrami belli oldu sende? viyyyy ne tuhafff
cok olmamasi iyi tabi

bugunku menumu yazayim:

sabah: muz + kahve
ara: yogurt + kivi
öglen: 3 dilim ekmek arasi peynirli + paket corba + 3 tane havuc.
ara: elma + armut
aksam: kiymali pirasa yemegi (ekmek yok, öglen yedim cunku)
sonra: 3 bardak süt.

2litre su.

regl mi oda ne demek

haha regl mi oda ne demekmisss :)

Allah gonlune gore versin, tez zamanda olur insallah.
hele dur bea, catlamasa daha iyi olur tabikin, ama catlayacagi varsa görecegide var haha :)

neisl bence ceviz degilde ekmekleir çıkarabilirsin cnm yerken kaloriye takılmayın yaa glismein endekse takılınn
karatayda hesdaplasan 2000 kalori bile alıyor millett
Bebekim bak simdi.. beni galiba elma aciktiriyo.. oglen bi tabak yani 2 kepce gibi yesil mercimek yedim, cok az yagsiz salata ve 2 kasik yogurtla.. iyiydim, sonra arkadas ara yapalim elma yiyelim dedi, yedim aciktim.. ustune bi paket etiform yedim, simdi ehh iste.. oglen aksam arasi elma yemicem, bi de oyle denicem.. aynen dedigin gibi ekmekte yemicem yarin, sadece sabah yerim belki.. bi de boyle deniycem.. boyle cok zormus yaa, onuda ye, bunuda yeee, aklim kaliyo.. ben eksilticem biraz o listeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…