tesekkür ederim canim....ama birtürlü 60 in altina düsemedim resmen takildim kaldimKiz sen ne ara 60 lara dustun bakiim... cok tebrik ederim tatlim.. temmuzdan beri yerimde sayiyorum ben... :)
Kızlar bisürü alıntı yaptım hepsi gitmiş aklımda kalanlaı şöyle bir cevplayayım. Semocum göbüşün çokşeker ama kız beneği olduğu kalçalardan ve basenlerden belli olmuş.çatlaklar için önlemini al tabiki yağlan iyice ama annen çatladıysa sende çatlarsın ben son 15 gün çatlamıştım.
Masumcum haliba bir sen kaldın karataycı valla sıkılmadıysan devam et canım dediğin gibi işe yarıyor.
Denvir menün buysa ve sen buna rağmen gram veremiyosan akşam yesiklerinin miktarları çok olabilir.yada hergün spor yaptığından kasların ödem yapmış olabilir.yada troidin veya insülin direncin olabilir.hiç tahlil yaptırmadıysan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim.
Nesilll çok hızlı bir giriş yaptın canikom valla sen bu hırsla 58 olursun.
Gelelim bana benim tüm gün misafirim vardı akşamda başka bir arkadaşa oturmaya gittik ona rağmen yarına umutluyum.şişliklerim gitmeye başladı çok şükür 1 haftadır yatıyorum resmen şiştim.
ilaç kullanıyormusun denvir? benim belim ağrıyordu 1 hafta yattım canımzeyas evet insilün direncim zaten var. ve troid sınırda. akşam yediklerimin porsiyonu genelde normal oluyor. Hiç böyle olmazdı hani verirdim az çok. neyse sana da çok geçmiş olsun. ben yeni anladım bir sıkıntın olduğunu sorry.
ilaç kullanıyormusun denvir? benim belim ağrıyordu 1 hafta yattım canım
bendede çıkmıştı insülin direnci dediğin hapla kilo vermeye başlamıştım oyuzden sordum canım. benim beli arada ağrır böyle tutuluyor sanırım.kayseri dönüşü arabada olduğunu tahmin ediyorum.hayır kullanmıyorum. çünkü sınır değerdeyim gerek görülmüyor. Ama insülin direncim için daha önceden verilen bir hap vardı. glucophage. ona tekrar başlamayı ve bir daha gitmeyi planlıyorum doktora..bir şey mi yaptın belin ağrıdı hani ağır bir hareket falan..
geçti belim semocum çok şükür.ama kilom çok fena 68,2 çıktım bugün regli olmam gerek bugün oyuzden sabit heralde kilom çünkü dün akşam yatarken tartıldım 67 görürüm diyodum ama dünkü kilomla aynı çıktım.reglimde bitsinde tekrar 65 görmek için elimden geleni yapıcam. inşallah çatlamazsın semocum.senle vücut yapılarımız çok benziyor bende direkt kalça ve basenden alırım kilo.ama erkek bebekte göbüşün top gibi oluyor kalçan ve basenlerden çok kilo almıyosun bide oğluşun olursa görürsünGünaydin kizceler,
Nasilsiniz? Gününüz guzel olsun, butun guzellikler sizi bulsunnnn. ben bugun tartida 400 gram az ciktim :) dikkat etmem i$e yariyor. Haftaya persembeye kadar boyle dikkat edicem... cunku doktorda randevum var haftaya persembe.
Tartida cok cikarsam firca ceker bana
ZEYAS: Gectimi belin tamamen? aklima geldikce gunluk krem caliyorum canim. catlayacagi varsa catlar zaten, saglik olsun. Evet annemde var catlak, belki ben baba tarafina cekmisimdir olmaz hehehe. ben kilo alinca zaten hemen bacak ve kalcalara aliyorum canim, erkek olsada bole olurdum :)
MASUM: menu cok zuper ötesi valla canim
ADA: senin menude cok basarili canim sanada
DENVIR: menu super bide spor var oda super. Kilonun sabit olmasi ilginc ama, ödem oluyor o zaman... bide suyu az iciyorum yazmissin... he bi secenek daha olabilir, regl mi olucaksin yoksa???
NESIL: sen burda olunca sayfalar ucuyo valla, herkesede yetisiyon masallah senin energin herkese iyi geliyor!
sabah sabah simar azcik
geçti belim semocum çok şükür.ama kilom çok fena 68,2 çıktım bugün regli olmam gerek bugün oyuzden sabit heralde kilom çünkü dün akşam yatarken tartıldım 67 görürüm diyodum ama dünkü kilomla aynı çıktım.reglimde bitsinde tekrar 65 görmek için elimden geleni yapıcam. inşallah çatlamazsın semocum.senle vücut yapılarımız çok benziyor bende direkt kalça ve basenden alırım kilo.ama erkek bebekte göbüşün top gibi oluyor kalçan ve basenlerden çok kilo almıyosun bide oğluşun olursa görürsün
Selam bebegim.. teyzenin kizi hangi saatlerde ne kadar ne tukeiyordu, fikrin varsa soylermisin kusum yaa, merak ettim walla.. :)nesillll
cnm elma benide çok acıktırıyor ya, o yüzden arada yemiyorum meyveyi
ama o liste bana biraz çok geldi ara çok ben arayı sevmedsigim için belkid eöle geldi ama kuruyemişten korkma nesil
teyzemin kızı acaip kilo verdi kuruyemişlee acıktıkça yiyordu
Hosgeldin canimcim.. bi ara sadece kilo yaziyodun, sonra onuda biraktin.. o zaman eskisi gibi dewam.. :)
Insallah canim.. dr sana max. kilo onerdimi, en fazla su kadar falan, burda soyluyor bazilari..
rahatladımm nesilim dişim kanal tedavisi yapılınca ama az bastırsam agrı var hala...
mavijiklet hoşgeldinn tekrardan veririsn cnm kilollarını üzülmeee...
tartılmaya devam kızlar her cumartesi tartılıyoruz bundan sonraaa..
adacım karatayd akilo almak mümkündegil, ama kaçamak affetmiyor her diyet gibi buda böyleee,
hergün sebz eyemegi hazırlamak zorudna degişlsin ki mesela ben tavuk salata yiyorudm bazen bzen peynrili salata salatada sebze yemegi gibi oluyor yag vs eklendigi zman bend emenüleirmi yazıcma bundna sonra herkes yazsın menüsünü gayrıı
hosgeldin mavis,
canim tiroid icin hap vermedimi doktor?
yok tatlis doktor bir sey önermedi.
ben kendimce dikkat edip, 10 kilodan fazlasini almak istemiyorum. 80 le bitirebilirmiyimki?
NesilD iyiki geldin canım birdaha uzaklaşma bizden enerjin bana çok iyi geliyor. Bugünki menümü bendeyazayım
Sabah: biber kızartması+zeytin 2 lokma ekmek
Akşam: tam bugday ekmeğinden tost yaptım ayranla yedim.
yok canım yapmıcaö artık adanında söylediği gibi en kaçamaksız duramıyorum özellikle hafta sonu.eski yöntemime geri dönüyorum.karışık o gün canım ne istiyosa öyle takılıcam.pirinç lapasınada başlayacağım tekrar ara ara yapıcam.
geçmiş olsun masum.cmartesi tartılmaya kesinlikle devam.yılbaşına halledelim artık şu kiloları hadi bismillah.
hoşgeldin mavijiklet üzülme yoparlarsın kendini yavaşta olsa verirsin
Aynen canım bende bıraktım sen gibi düşünüyorum kaçamaksız yapamıyorım.bencede sana hiç yaramadı karaty sen bildiğin gibi devam et.
Gozun aydin Adacim.. ben de bugun ilk sinyali aldim. Haftabasi baslar sanirim.. :)Merhaba kızlar,
Ayyyy çok mutluyum soğan suyu sayesinde günü gününe regli oldum lay lay lay layBir regli günün de olması işte beni bu kadar mutlu ediyoooorrr ohh ohh yandan yandan ))
Sabah geç kalktım kızımı doyuruncaya kadar benim kahvaltı biraz gecikti tabiii o yüzden biraz karatay kahvaltısı yaptım sadece bir yumurta tükettim... zaten şuan hiç iştahım yok gitti...
akşama
bulgur pilavı ( Bizim evde hiç pirinç pişmez eşim hiç yemez işime geliyor benimde )
tavuk sote
cacık
spor yapamam karnım ağrıyor bugun biraz nette takılırım hazır kızım uyurken...)
Canim, tartilacaz bu hafta, bi kac haftadir bizde salmistik biraz.. tam yetistin sende..hoşbuldum kızlarrrrr teşekkür ederim size.
yoğunum kızlar ya girip okuyorum yazma fırsatım olmuyo.
bi kaç gündür mideme bişeyler oldu. bulanmıyor ama içim bişeyler kabul etmiyor umarım gramda olsa verişimdir.
cumartesileri yine liste var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?