Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugün yediklerim
Sabah:salatalik,domates,biraz peynir
Öylen:1 dilim ekmek,krem peynir,domates
gün ici en az 2litre su
Aksam:etli yesil fasulye ve pilav
2 mandalina

günaydın

ben bugün 69.7 idim. 70den kurtulduğuma çok sevindim. Sporu 35 dakikaya indirdim suyu arttırdım. Akşam 17.den sonra sadece bir sütlü kahve içtim.Dünkü listedeki herşeyi aynen tükettim.

ilk hedef 65.ileriiii!

bugün
sabah: 1 neskafe 2 in 1 (aslında çok açım ama kzıımı kaldırmak ve okula götürmek çin işkencesi oldu. gece yatmıyor sabah kalkmıyor. kalktığında giydirdiklerimi beğenmiyor. sabahlarımız böyle...)
öğle:2 ytumurtalı omlet yada 2 köfte 6 kaşık buğday keşkek
akşam: ıspanaklı yumurta(eğer öğlen yemezsem),ya da mercimek çorbası salata

aralarda Türk kahvesi içmeye çalışıyorum şekersiz. Neskafeyi en fazla 2 fincan tüketmeye çalışıyorum. Ve sabahları meyve yiyorum ama geçen arakdaşlar bahsetmiş sabah elma yediğimde öğlen yemelere doymuyorum. Sabah en iyi meyve muz bence. Akşam salata ya belki nar koyarım yarım. şekil olsun şifa olsun diye.

Herkese güzel günler

goodmornig kizlaaar,

nasilsiniz bakem?
ben sutun bana kilo aldirdigini tekrar kesfettim kizceler. Neden diye sorarsanir...
dün besamel soslu haslanmis sebze yaptim, malum besamel sosu sütle yapiliyor. Ve ben bugun 800 gram almis bulunuyorum sutlu sosum sayesinde...
Insallah kizimde A kan grubu olmaz, umarim babasi gibi AB olur.

denvirrr kan grubun ne senin? (aksam sutlu kahve ictim yazmissin, kan grubun A ise aksamlari sutlu kahve icme)
valla senin menuler cok basarili, kacamaklarinda cok minimum. suyu arttirman bence guzel sonuclar dogurabilir :)
kizin kac yasinda? :)

karnım ağrıyor kızlar regli oldum. artı moralim sıfır sol bacağımda varis olduğunu farkettim.epeycede şiş ve uzun ufff ya napcam bilmiyorum.

karnım ağrıyor kızlar regli oldum. artı moralim sıfır sol bacağımda varis olduğunu farkettim.epeycede şiş ve uzun ufff ya napcam bilmiyorum.

gunaydin canim,

gozun aydin, regli atlattiktan sonra son gaz devam edersin insallah
ilk varis mi? nasil fark ettin? agridanmi aynadanmi?

gunaydin canim,

gozun aydin, regli atlattiktan sonra son gaz devam edersin insallah
ilk varis mi? nasil fark ettin? agridanmi aynadanmi?
İlk defa ca nım ya aynadan dün akşam farkttim.belim ağrırken ağrıyan bacağımda çıkmış.çok moralim bozuk semo ya 25 yalında dökülmeye başladm şuna bak.

ANA KIZLAR BAKIN HELE, A KAN GRUBU OLAN KIZCELER.
NEDEN ÖDEM OLDUGUNU BULDUM!!!!

* A grubu olanlar yanlış gıdalar tükettiklerinde, sindirim sistemleri yavaş çalıştığı için, vücutta su tutlması olur.

* A grubu olanlar süt ürünlerini de sindiremezler ve insülin reaksiyonu oluşur.Bu da metabolizmayı yavaşlatır.Ayrıca süt ürünlerinde yüksek oranda doymuş yağ bulunur.Doymuş yağlar obezite ve diyabete yol açar.

Canım deli gibi tatlı istiyor kızlar.sabah biraz yedim ama hala geçmedi birazdan bi nescafe içeyim umarım minumum hasarla atlarırım bugünü.kilom sabitliğini bugünde koruyodu.reglim bitsin geliyorum pirinç lapası ile startı vercem.

İlk defa ca nım ya aynadan dün akşam farkttim.belim ağrırken ağrıyan bacağımda çıkmış.çok moralim bozuk semo ya 25 yalında dökülmeye başladm şuna bak.

aah zeyas ne dökulmesi daha 75 yilin var :)
bende de var varis, dert etme o kadar.
Kiz gercekten belin agrirkenmi cikti? cok ilginc

bukadarla kalsa önemsemem semo ama ilerler diye korktum.seninki ilerlemiyo dimi.

yok ayni duruyor simdilik, benimde 1 bacagimda var. yas ilerledikce nolur bilmem ama.
kilo almamak, surekli hareket etmek, bacak bacak ustune oturmamak ilerlememesini engelliyor.

selam kızlar nasılsınızzz,
dünn geldim okudum ama yazamadım kötü bir olay yaşadım bu suriyelriri doldular memlekete tehlike kol geziyor vallahi ofisin zili çaldı aşagıdna binanın kapısını açtım 3 dk sonra filan şirketin kapısı çaldı bende açtım ,manyagın biri dili dönmüyor iş bakıyorum falan filand iyor ama manyak ayagınıa ttı içeri ben itiyorum o itiyor kabus gibiydi allahımz ar zor kapasdımm kapıyıı, kilitledimm ma atlatamadım valla hala şoktayım bütün binayı gezmiş manyakk

adaa , gününde regli olmuş tebriklerrr

kızla rinsülin direnci olanlar bende karatay la geçiyor , benimd evardı insülin direncim ama glisemin endeskse dikkat ettgimden beri yükselmiyor ama ekmegi ve şekeriyedigimde bazen yüksekldigini hissediyorum

denvır, nescafeyi sütlü iç yadaa sade iç cnm o süt tozu çok kalorili

hosgeldin canim,

ay gecmis olsun ya, cok sukur bir sey olmamis ya. sen offiste tek calisiyorsun demi. ay ne korkunccc.
acma sende kapiyi herkese, daha dikkatli ol.

Gunaydin kizlar...
Regli oncesi hala artilardayim bende..

Sabah 2 yumurta yedim, cok ince 1 dilim ekmekle.. 10 gibi 1 ev pogacasi peynirli..
Kuruyemis tirtikladim simdi, kahve iciyorum.
Bastirir biraz umarim, kurt gibi acimmmmmm..

Semocum.. dr a danisirsin tatlim sut yerine ne yapman gerektigini.. hamilelere geneldes ut tavsiye ediliyor..

Zeyascim, variste anneden kiza miras.. engelleyemezsin, geciremezsinde.. benimde de var biraz ama ilerlemiyor, sende simdiden panik yapma.. ama agriyi yapan o olabilir, o yuzden sis gormuste olabilirsin.. neti bir karistir derim, elma sirkesiyle yapilan rahatlatici birkac yontem gormustum.. genelde tezgahtar hastaligi denir, cok ayakta duran ve cok uzun sureler topuklu giyenlerde olur.. simdiden kafana cok takma ama izle bakalim..

Gecmis olsun bebegim, dikkat et kendine..

Geçmiş olsun canım , ilerde bunlar bizim ülke için sorun olacak bence biz ülkemizdeki gençlere iş bulamıyoruz üniversite bitirenler evde boş geziyorlar. Birde bunlar tamam insanlık yardımı kabul ediyorum ama bunları bir kampta tutacaksın dışarı çıkmalarına izni verilmeyecek savaş bitince gönderilecek böyle olmaz ne olacak halimiz bilinmiyor. çünkü onların kaybedecek bişeyleri yok gözleri kara...

Neyse canım sıkıldı bak şimdi aklıma gelince tekrar geçmiş olsun masumcummmm

Merhaba Kızlar
bugun sabah biraz daha temizlik yaptım az kaldı yarına biter dip köşe her yeri yapıyorum...

sabah
karatay kahvaltısı yaptım öğle işim olur yemek yiyemem diye tek yumurta ile yaptım daha acıkmadım ..

şekersiz türk kahvesi
su içiyorum aklıma geldikçe

akşam..
dünden tavuk sote var onu yiyeceğim yanında yoğurt

sanırım ben geçtiğimiz hafta karatay yapıyordum ama deli gibi acıkıyordum hep kaçmak yapıyordum regliden sanırım şuan canım bile istemiyor...

saolun kızlar, aman siz siz olun benim yaptıgım hatayı yapmayın bugünde gazetede okudum benim iş yerime yakın yerde 4 kadına tecavüz etmişler((

neyseee kaypayalmm şu konuyu

kızlar facesi olan varsa karatay grubu var 1000 kişilik filan menüleirni filan paylaşıyorlar facede karatayla zayıfla diye bir sayfa bir göz tın derim.. adaa seninki hep reglidendi dmeiştim ben ama dimi

kolay gelsin canim, gectigimiz hafta sonuda ben yaptim cam, perde vs...
oohhh mis gibin olmustur heryer simdi.

menun cok guzel

ay inanmiyorum masummm, gercektenmi? 4 kadina hemde???
canim sen sadaka gibi bir sey ver yaaa, gercekten bunuda duyunca dedim. Cok sukur verilmis sadakasi varmis.

inanmazsın ama bende sütün bana ayaramadığını düşünüyorum. Ama kahveyle beraber tüketebileceğim ne biliyim soya sütü gdo lu diye almıyorum bir badem sütü deniyeceğim. yada acaba keçi sütü mü alsam. bir düşüneyim bunu.

kzıım 4.yaşında teyzesi.ve söylediğin güzel şeyler teşk. ederim irademi korumayı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…