günaydın
ben bugün 69.7 idim. 70den kurtulduğuma çok sevindim. Sporu 35 dakikaya indirdim suyu arttırdım. Akşam 17.den sonra sadece bir sütlü kahve içtim.Dünkü listedeki herşeyi aynen tükettim.
ilk hedef 65.ileriiii!
bugün
sabah: 1 neskafe 2 in 1 (aslında çok açım ama kzıımı kaldırmak ve okula götürmek çin işkencesi oldu. gece yatmıyor sabah kalkmıyor. kalktığında giydirdiklerimi beğenmiyor. sabahlarımız böyle...)
öğle:2 ytumurtalı omlet yada 2 köfte 6 kaşık buğday keşkek
akşam: ıspanaklı yumurta(eğer öğlen yemezsem),ya da mercimek çorbası salata
aralarda Türk kahvesi içmeye çalışıyorum şekersiz. Neskafeyi en fazla 2 fincan tüketmeye çalışıyorum. Ve sabahları meyve yiyorum ama geçen arakdaşlar bahsetmiş sabah elma yediğimde öğlen yemelere doymuyorum. Sabah en iyi meyve muz bence. Akşam salata ya belki nar koyarım yarım. şekil olsun şifa olsun diye.
Herkese güzel günler
karnım ağrıyor kızlar regli oldum. artı moralim sıfır sol bacağımda varis olduğunu farkettim.epeycede şiş ve uzun ufff ya napcam bilmiyorum.
İlk defa ca nım ya aynadan dün akşam farkttim.belim ağrırken ağrıyan bacağımda çıkmış.çok moralim bozuk semo ya 25 yalında dökülmeye başladm şuna bak.gunaydin canim,
gozun aydin, regli atlattiktan sonra son gaz devam edersin insallah
ilk varis mi? nasil fark ettin? agridanmi aynadanmi?
İlk defa ca nım ya aynadan dün akşam farkttim.belim ağrırken ağrıyan bacağımda çıkmış.çok moralim bozuk semo ya 25 yalında dökülmeye başladm şuna bak.
bukadarla kalsa önemsemem semo ama ilerler diye korktum.seninki ilerlemiyo dimi.aah zeyas ne dökulmesi daha 75 yilin var :)
bende de var varis, dert etme o kadar.
Kiz gercekten belin agrirkenmi cikti? cok ilginc
bukadarla kalsa önemsemem semo ama ilerler diye korktum.seninki ilerlemiyo dimi.
selam kızlar nasılsınızzz,
dünn geldim okudum ama yazamadım kötü bir olay yaşadım bu suriyelriri doldular memlekete tehlike kol geziyor vallahi ofisin zili çaldı aşagıdna binanın kapısını açtım 3 dk sonra filan şirketin kapısı çaldı bende açtım ,manyagın biri dili dönmüyor iş bakıyorum falan filand iyor ama manyak ayagınıa ttı içeri ben itiyorum o itiyor kabus gibiydi allahımz ar zor kapasdımm kapıyıı, kilitledimm ma atlatamadım valla hala şoktayım bütün binayı gezmiş manyakk
adaa , gününde regli olmuş tebriklerrr
kızla rinsülin direnci olanlar bende karatay la geçiyor , benimd evardı insülin direncim ama glisemin endeskse dikkat ettgimden beri yükselmiyor ama ekmegi ve şekeriyedigimde bazen yüksekldigini hissediyorum
denvır, nescafeyi sütlü iç yadaa sade iç cnm o süt tozu çok kalorili
Gecmis olsun bebegim, dikkat et kendine..selam kızlar nasılsınızzz,
dünn geldim okudum ama yazamadım kötü bir olay yaşadım bu suriyelriri doldular memlekete tehlike kol geziyor vallahi ofisin zili çaldı aşagıdna binanın kapısını açtım 3 dk sonra filan şirketin kapısı çaldı bende açtım ,manyagın biri dili dönmüyor iş bakıyorum falan filand iyor ama manyak ayagınıa ttı içeri ben itiyorum o itiyor kabus gibiydi allahımz ar zor kapasdımm kapıyıı, kilitledimm ma atlatamadım valla hala şoktayım bütün binayı gezmiş manyakk
kızla rinsülin direnci olanlar bende karatay la geçiyor , benimd evardı insülin direncim ama glisemin endeskse dikkat ettgimden beri yükselmiyor ama ekmegi ve şekeriyedigimde bazen yüksekldigini hissediyorum
selam kızlar nasılsınızzz,
Merhaba Kızlar
bugun sabah biraz daha temizlik yaptım az kaldı yarına biter dip köşe her yeri yapıyorum...
sabah
karatay kahvaltısı yaptım öğle işim olur yemek yiyemem diye tek yumurta ile yaptım daha acıkmadım ..
şekersiz türk kahvesi
su içiyorum aklıma geldikçe
akşam..
dünden tavuk sote var onu yiyeceğim yanında yoğurt
sanırım ben geçtiğimiz hafta karatay yapıyordum ama deli gibi acıkıyordum hep kaçmak yapıyordum regliden sanırım şuan canım bile istemiyor...
saolun kızlar, aman siz siz olun benim yaptıgım hatayı yapmayın bugünde gazetede okudum benim iş yerime yakın yerde 4 kadına tecavüz etmişler((
neyseee kaypayalmm şu konuyu
kızlar facesi olan varsa karatay grubu var 1000 kişilik filan menüleirni filan paylaşıyorlar facede karatayla zayıfla diye bir sayfa bir göz tın derim.. adaa seninki hep reglidendi dmeiştim ben ama dimi
goodmornig kizlaaar,
nasilsiniz bakem?
ben sutun bana kilo aldirdigini tekrar kesfettim kizceler. Neden diye sorarsanir...
dün besamel soslu haslanmis sebze yaptim, malum besamel sosu sütle yapiliyor. Ve ben bugun 800 gram almis bulunuyorum sutlu sosum sayesinde...
Insallah kizimde A kan grubu olmaz, umarim babasi gibi AB olur.
denvirrr kan grubun ne senin? (aksam sutlu kahve ictim yazmissin, kan grubun A ise aksamlari sutlu kahve icme)
valla senin menuler cok basarili, kacamaklarinda cok minimum. suyu arttirman bence guzel sonuclar dogurabilir :)
kizin kac yasinda? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?