Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende A rh -'im bunu araştıracağım. Kan grubuna göre beslenmeyi de. hayatımdan süt ürünlerini çıkamam zor ama..

öncelikle çok geçmiş olsun. bende kusura bakmasınlar ama hiç sevmiyorum suriyelisini osunu busunu. üstelik ben suriyeye yakında bir yerde olduğum için daha fazla onlar hakkında bilgi sahibim. Şimdi devlet bunlara kamp yaptı 3 öğün yemek veriliyor. sağlık okul ..vs herşey mevcut. Ama bunlar nankör insanlar o kamplardan çıkıp, böyle dilenmek olsun, başka seyler olsun yapar oldular. Hani diyorlar ya misafirlermiş. Hiç öyle bir durum yok. Biz ülke olarak üzerimize kambur üstüne kambur ekliyoruz. Kusura bakmasınlar ama ortadoğunun en aptalı biziz. Bunlar savaş bitince ülkelerine mi gidecek hayır. Kendi vatandaşından daha iyi bir konuma sokulup üniversiteye falan girmelerine sosyal yardım edilmelerine de karşıyım. Bunların sonuçlarını da hep birlikte göreceğiz. Ayyy sinirlendim yemin ederim.

Neyse canım ben hep sütle içerim sadce sabahları işyerinde içtiğimde böyle oluyor. Ama galiba artık sütü de bırakacağım.

ayy sorma denvır , ya adamları besliyoruz bizde namusumuzu paramıza göz dikiyorlar bende hiç gidecekleirni snamıyorumm , kamuya bile yerleşir bunlar adım gibi eminimmm ...

ben çok denedim ama inanın ne olduysa ısırgan otu ile avokado yaprağından olu 58den 50ye düştüm. kullanmak isteyene yardımcı olurum
neler yaptin canim nasil kullandin ne kadar surede verdin canim.....

Semo, bu bir kitaptan alıntı ise tam metni paylaşsan fotografla falan.ya da hangi kitaptan ?netteki bilgiler bana bilimsel gelmedi de. hepsi farklı birşeyler yazmış...

Acik ot halindemi tukettin Fatma..
Mesela ne kadar suya hangsnden ne kadar ekliyosun, gunde kac ez iciyosun cok merak ettim.. bazilarimiz aylardir ayni kiloda takilip kaldik..

günaydın benim güzel arkadaşlarım,

bugün rakamım 69.3. çok sevindim haftasonu da cozutmayacağım söz. ve pazartesi bir en azından 68li rakamlarla burda olacağım. Birde ben yürüyüş yapıyorum ya vücudum toparlandı artık kendi gzöüme o kadar kötü rgörünmüyorum. karnım indi.totom kuçuldu. 2 haftada cok belirgin bir değişim var. dun de 40 dakika yürüyüş yaptım.

şu an o kadar açım ki, zaten en son 18.de yedim dün ve akşam sütlü neskafede içmedim. yani sütle arammı açıcam biraz.

ne yazık ki yanımda kahvaltılık birşeyler getiremedim ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum.heralde bisey yiyemiyeceğim.

sabah: 1 Türk Kahvesi
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: 1 kase çorba ve tavuk sote, ayran

akşam çay içmeyi planlıyorum. o kadar özledimki. yanında birşeyler yememek için içmiyordum...

bu arada fatma93 rumuzuyla yazan kişi bana pazarlamacı gibi geldi. avakado yaprağı falan bütün aktarlarda var.direkt bir site ismi vermesi bilmiyorum. belki yanılıyorumdur.

hadi görüşürüz

Günaydın Kızlar
Hava yağmurlu puslu kasvetli
ama keyfim yerinde şükür
regl olduğum halde sabah 1 kilomun gittiğini gördüm çok sevindim

Semo, bu bir kitaptan alıntı ise tam metni paylaşsan fotografla falan.ya da hangi kitaptan ?netteki bilgiler bana bilimsel gelmedi de. hepsi farklı birşeyler yazmış...

hee buyur canim, sitede yazanlarin cok buyuk bir kismi, mehmet ali bulut un kitabindan alinti.
http://www.bitkiseliksir.com/a-rh-kan-grubuna-gore-beslenme.html

Denvir, et yemek bize kilo aldiriyor, belki onuda fark etmissindir??? hazimsizlik agirlik yapiyor yemekten sonra???

Canim o sutu ben bir kac yil önce fark ettim kendimde, sonra ustune gitmedim oyle kaldi. Taaki Babam kan gruplarina merak sarana kadar... tabi bilgilendirdi benide sut konusunda. (he bide a grubunda balgam yapiyor)

Haftanin 5 gunu fitnesse gidiyordum, acikiyordum ister istemez spordan sonra kucuk kutu sutlerden iciyordum acligimi gidersin hem kemiklerime iyi gelir diye... 1-2 hafta sonra baktim, 1 gram zayiflama yok...
sonra sutu biraktim, ve tekrar zayiflamaya basladim.

bende A rh -'im bunu araştıracağım. Kan grubuna göre beslenmeyi de. hayatımdan süt ürünlerini çıkamam zor ama..

yogurt ve peynir, sut kadar zararli degil ama canim bize
biz burda bir ara, kan grubuna göre beslendik KK daki kizlarla, sonra ne olduysa biraktik.

Günaydın Kızlar
Hava yağmurlu puslu kasvetli
ama keyfim yerinde şükür
regl olduğum halde sabah 1 kilomun gittiğini gördüm çok sevindim

wowww mavis, gelde keyifli olma. hem regl ol hem 1 kilo ver masallah :)
hafta sonunu hafif atlatin kizlar, yoksa üzuntusunu yine siz cekiyorsunuz. (ben bu hafta sonu cok akilli olucam söz)

banada oyle geldi, dun nick acmis burda. 13 tane mesaj yollamis toplam, 13 mesajin cogunda site linki vermis.
bencede pazarlamaci bu.

Selam kizlaaaarrrr..
Bende dun iyiydim.. oglen salata aksam 1 salatalik ve 1 dilim salam yedim..
Fark var gibi ama kilomda fark yok tabiki yine, regl oncesi diye buyuk ihtimal..

Sabah 2 dilim tahilli ekmek, 1 peynirli yumurta, cok az kaymak ve bal yedim.
Birazdan elma ve nescafe dusunuyorum.

Aksam ustu salata ile gunu kapatmayi planliyorum. Cikmadanda kahve ve etiform gibi bisey yerim yine belki..

wowww mavis, gelde keyifli olma. hem regl ol hem 1 kilo ver masallah :)
hafta sonunu hafif atlatin kizlar, yoksa üzuntusunu yine siz cekiyorsunuz. (ben bu hafta sonu cok akilli olucam söz)
Bebisim, gunaydin kuşum.. aksam gorumcem bize geldi.. 85 dogumlu.. yeni bebegi oldu, kiz bebis.. eylul irem.. 67 ile hamile kalmisti, 80 le dogum yapti.. sezeryan oldu.. bebek 43 gunluk.. 73 e dusmus.. yani bayaa iyi, bebek gazli, cok uykusuz kaliyor ve emzirebildigi surece de vermeye dewam edecek sanirim.. korkma yani bitanem.. :)

Günaydin datlim,

Oyy masallah Allah bagislasin, anali babali buyutsun insallah. Bebis akillimi nesil?
67 le hamile kaldi, 80 le dogum yapti, simdi 73 oldu ve 43 gunluk. hm iyimis cok fazla kilo almamis, darisi basima :)

aybalam ben yine biraz dikkat edeyim, 77 yi görmek istemiyorum pazartesi gününe. 76 olayim bari :)
valla elimden geleni yapicam nesilim kafaya koydum 80-82 le tamamlamaya programladim kendimi
böyle hedef koymazsam alir basimi giderim ben , bir boga olarak disiplinli olabilirim guveniyorum kendime

heyyyy merhaba aa dostlarrrrr
kasvetli ankaradan selam olsun herkeseee,

regli olucam patladım ama yarın olmam gerekiyorr
agrım çok fazlaaa, o ısırgan otumudur nedir inamayn yahu buram buram reklam kokuyorrr

heyyyy merhaba aa dostlarrrrr
kasvetli ankaradan selam olsun herkeseee,

regli olucam patladım ama yarın olmam gerekiyorr
agrım çok fazlaaa, o ısırgan otumudur nedir inamayn yahu buram buram reklam kokuyorrr

hosgeldin datlim,

bizim buralarda ayni, gunes yok gökyuzu bile gorunmuyor bulutlarda...
evet ya aynen bencede reklamin taa kendisi.

canim en cok kilo 8 aydan itibaren aliniyor ben 68 ile hamile kaldim tam 86.00 ile doguma girdim kansizdim dr seni boyle sezaryana alamam dedi son iki hafta kan serumu verdi ve ben balon gibi sistim. daha yeni yeni 71 rakamlarinigoruyorum cunku hic emziremedim sutum olmadi. eger emzirirsen butun kilon hemen gidiyormus...

nasıl acıktımm bir ben birde allah biliyor yiycek birşeyde yokk

temizligim bitti nihayet ohhhmisler gibi oldu evim...esim diyor ki deterjan kokusu bizi zehirleyecekama benim icim aciliyor temiz olunca ev......
sabah karatay kahvaltisi yaptim
aksama cook yorgunum yemek yapamayacagim kiymali yumurta istedi canim onu yapacam bugunluk bu kadar.

nasıl acıktımm bir ben birde allah biliyor yiycek birşeyde yokk
Oyyyy, kiyamam... ne karar verdin kuzum..
Adacim, imrendim walla, hem eve hem kiymali yumurtaya... :) ikisinide cok severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…