ANA KIZLAR BAKIN HELE, A KAN GRUBU OLAN KIZCELER.
NEDEN ÖDEM OLDUGUNU BULDUM!!!!
* A grubu olanlar yanlış gıdalar tükettiklerinde, sindirim sistemleri yavaş çalıştığı için, vücutta su tutlması olur.
* A grubu olanlar süt ürünlerini de sindiremezler ve insülin reaksiyonu oluşur.Bu da metabolizmayı yavaşlatır.Ayrıca süt ürünlerinde yüksek oranda doymuş yağ bulunur.Doymuş yağlar obezite ve diyabete yol açar.
selam kızlar nasılsınızzz,
dünn geldim okudum ama yazamadım kötü bir olay yaşadım bu suriyelriri doldular memlekete tehlike kol geziyor vallahi ofisin zili çaldı aşagıdna binanın kapısını açtım 3 dk sonra filan şirketin kapısı çaldı bende açtım ,manyagın biri dili dönmüyor iş bakıyorum falan filand iyor ama manyak ayagınıa ttı içeri ben itiyorum o itiyor kabus gibiydi allahımz ar zor kapasdımm kapıyıı, kilitledimm ma atlatamadım valla hala şoktayım bütün binayı gezmiş manyakk
adaa , gününde regli olmuş tebriklerrr
kızla rinsülin direnci olanlar bende karatay la geçiyor , benimd evardı insülin direncim ama glisemin endeskse dikkat ettgimden beri yükselmiyor ama ekmegi ve şekeriyedigimde bazen yüksekldigini hissediyorum
denvır, nescafeyi sütlü iç yadaa sade iç cnm o süt tozu çok kaloriHa içlerinde mesleği olup li
neler yaptin canim nasil kullandin ne kadar surede verdin canim.....ben çok denedim ama inanın ne olduysa ısırgan otu ile avokado yaprağından olu 58den 50ye düştüm. kullanmak isteyene yardımcı olurum
ANA KIZLAR BAKIN HELE, A KAN GRUBU OLAN KIZCELER.
NEDEN ÖDEM OLDUGUNU BULDUM!!!!
* A grubu olanlar yanlış gıdalar tükettiklerinde, sindirim sistemleri yavaş çalıştığı için, vücutta su tutlması olur.
* A grubu olanlar süt ürünlerini de sindiremezler ve insülin reaksiyonu oluşur.Bu da metabolizmayı yavaşlatır.Ayrıca süt ürünlerinde yüksek oranda doymuş yağ bulunur.Doymuş yağlar obezite ve diyabete yol açar.
Semo, bu bir kitaptan alıntı ise tam metni paylaşsan fotografla falan.ya da hangi kitaptan ?netteki bilgiler bana bilimsel gelmedi de. hepsi farklı birşeyler yazmış...
inanmazsın ama bende sütün bana ayaramadığını düşünüyorum. Ama kahveyle beraber tüketebileceğim ne biliyim soya sütü gdo lu diye almıyorum bir badem sütü deniyeceğim. yada acaba keçi sütü mü alsam. bir düşüneyim bunu.
kzıım 4.yaşında teyzesi.ve söylediğin güzel şeyler teşk. ederim irademi korumayı diliyorum.
bende A rh -'im bunu araştıracağım. Kan grubuna göre beslenmeyi de. hayatımdan süt ürünlerini çıkamam zor ama..
Günaydın Kızlar
Hava yağmurlu puslu kasvetli
ama keyfim yerinde şükür
regl olduğum halde sabah 1 kilomun gittiğini gördüm çok sevindim
günaydın benim güzel arkadaşlarım,
bugün rakamım 69.3. çok sevindim haftasonu da cozutmayacağım söz. ve pazartesi bir en azından 68li rakamlarla burda olacağım. Birde ben yürüyüş yapıyorum ya vücudum toparlandı artık kendi gzöüme o kadar kötü rgörünmüyorum. karnım indi.totom kuçuldu. 2 haftada cok belirgin bir değişim var. dun de 40 dakika yürüyüş yaptım.
şu an o kadar açım ki, zaten en son 18.de yedim dün ve akşam sütlü neskafede içmedim. yani sütle arammı açıcam biraz.
ne yazık ki yanımda kahvaltılık birşeyler getiremedim ne yapsam ne yesem diye düşünüyorum.heralde bisey yiyemiyeceğim.
sabah: 1 Türk Kahvesi
öğle: klasik karatay kahvaltısı
akşam: 1 kase çorba ve tavuk sote, ayran
akşam çay içmeyi planlıyorum. o kadar özledimki. yanında birşeyler yememek için içmiyordum...
bu arada fatma93 rumuzuyla yazan kişi bana pazarlamacı gibi geldi. avakado yaprağı falan bütün aktarlarda var.direkt bir site ismi vermesi bilmiyorum. belki yanılıyorumdur.
hadi görüşürüz
Bebisim, gunaydin kuşum.. aksam gorumcem bize geldi.. 85 dogumlu.. yeni bebegi oldu, kiz bebis.. eylul irem.. 67 ile hamile kalmisti, 80 le dogum yapti.. sezeryan oldu.. bebek 43 gunluk.. 73 e dusmus.. yani bayaa iyi, bebek gazli, cok uykusuz kaliyor ve emzirebildigi surece de vermeye dewam edecek sanirim.. korkma yani bitanem.. :)wowww mavis, gelde keyifli olma.hem regl ol hem 1 kilo ver masallah :)
hafta sonunu hafif atlatin kizlar, yoksa üzuntusunu yine siz cekiyorsunuz. (ben bu hafta sonu cok akilli olucam söz)
Bebisim, gunaydin kuşum.. aksam gorumcem bize geldi.. 85 dogumlu.. yeni bebegi oldu, kiz bebis.. eylul irem.. 67 ile hamile kalmisti, 80 le dogum yapti.. sezeryan oldu.. bebek 43 gunluk.. 73 e dusmus.. yani bayaa iyi, bebek gazli, cok uykusuz kaliyor ve emzirebildigi surece de vermeye dewam edecek sanirim.. korkma yani bitanem.. :)
heyyyy merhaba aa dostlarrrrr
kasvetli ankaradan selam olsun herkeseee,
regli olucam patladım ama yarın olmam gerekiyorr
agrım çok fazlaaa, o ısırgan otumudur nedir inamayn yahu buram buram reklam kokuyorrr
canim en cok kilo 8 aydan itibaren aliniyor ben 68 ile hamile kaldim tam 86.00 ile doguma girdim kansizdim dr seni boyle sezaryana alamam dedi son iki hafta kan serumu verdi ve ben balon gibi sistim. daha yeni yeni 71 rakamlarinigoruyorum cunku hic emziremedim sutum olmadi. eger emzirirsen butun kilon hemen gidiyormus...Günaydin datlim,
Oyy masallah Allah bagislasin, anali babali buyutsun insallah. Bebis akillimi nesil?
67 le hamile kaldi, 80 le dogum yapti, simdi 73 oldu ve 43 gunluk. hm iyimis cok fazla kilo almamis, darisi basima :)
aybalam ben yine biraz dikkat edeyim, 77 yi görmek istemiyorum pazartesi gününe. 76 olayim bari :)
valla elimden geleni yapicam nesilim kafaya koydum 80-82 le tamamlamaya programladim kendimi
böyle hedef koymazsam alir basimi giderim ben , bir boga olarak disiplinli olabilirim guveniyorum kendime
Oyyyy, kiyamam... ne karar verdin kuzum..nasıl acıktımm bir ben birde allah biliyor yiycek birşeyde yokk
Adacim, imrendim walla, hem eve hem kiymali yumurtaya... :) ikisinide cok severim..temizligim bitti nihayet ohhhmisler gibi oldu evim...esim diyor ki deterjan kokusu bizi zehirleyecekama benim icim aciliyor temiz olunca ev......
sabah karatay kahvaltisi yaptim
aksama cook yorgunum yemek yapamayacagim kiymali yumurta istedi canim onu yapacam bugunluk bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?