Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kizlar benim oglen salatasi yalan oldu..
Patron disardaydi, gelirken nohutlu pilav getirmis, e kiramadik gomduk tabi.. :)
Aksama salata ile gunu bitirmeye calisicam..

Patron disardaydi, gelirken nohutlu pilav getirmis, e kiramadik gomduk tabi.. :)
olsun canim erken saatte yemissin aksam salata dengeler...

Adacim, dun tam 20 haftalik oldum, yolu yariladim yani :) cok sukur.
kalan 20 haftayida 5 kiloyla tamamlasan fevkalade olur :)

sütten uzak durmam gerek, cunku bu haftaya kadar sutu cok ictim gunde 2-4 bardak. Sütte bana cok kilo aldiriyor.
Yarindan itibaren yogurt ve soja sutune gecis yapiyorum, bakalim boyle kilo alimim yavaslicakmi :)

gömdük diyo bide
afiyet olsun canim, evet bencede erken yemissin bi sey olmaz, baska bir sey yeme ama

DIŞARI ÇIKAMADIM AZ MAKARNA VARDI HAŞLADIM YEDİM (
DIŞARDAN YEMEK İSTESEM BOL EKMEKLİYDİİİ

KİMSEDE YOKTU MARKETE GİDEYİM MAKARNA YİYİVERDM HAFTA SONU MİSAFİRİM VAR
ISPANAKLI BÖREK
ÇİKOLATA SOSLU ISLAK KEK
PATATES SALATASI
BİBER DOLMA
PEYNRİLİ POÇA

eneee bu ciddi cok acikmis ya la
owww menu cok dehset, simdiden kolay gelsin canim

27 EYLÜL - 25 EKİM

Valentin .. (71,5) - (toplam -06,50) ... 65.00 - ? ( - gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... 63.40 - ? ( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... 65.90 - 68.00 ( + 2100 gram )

Ada ..........(75,0) - (toplam -03,00) ... 71.70 - ? (- gram )

Masum .....(71,0) - (toplam -03,30) ... 68,30 - ? ( - gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - ? (- gram )

Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80) ... 60,90 - ? ( - gram )

Feslegen....(63.0) - (toplam- ?????) ... ????? - ? ( - gram)

Anteplim...(80.0) - (toplam - ????) ... 78,00 - ? ( - gram )

Semo ..... (69 hamiş) (toplam + 05,50) - 74,5 -?? ( gram )

Denvir....(?? ) ( toplam -??) - ?? ( - gram)

27 EYLÜL - 25 EKİM

Valentin .. (71,5) - (toplam -06,50) ... 65.00 - ? ( - gram )

Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... 63.40 - ? ( - gram )

Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... 65.90 - 68.00 ( + 2100 gram )

Ada ..........(75,0) - (toplam -03,00) ... 71.70 - ? (- gram )

Masum .....(71,0) - (toplam -03,30) ... 68,30 - ? ( - gram)

Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - 62.40 (+ 1400 gram )

Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80) ... 60,90 - ? ( - gram )

Feslegen....(63.0) - (toplam- ?????) ... ????? - ? ( - gram)

Anteplim...(80.0) - (toplam - ????) ... 78,00 - ? ( - gram )

Semo ..... (69 hamiş) (toplam + 05,50) - 74,5 -?? ( gram )

Denvir....(?? ) ( toplam -??) - ?? ( - gram)

Merhabalar kizlar kilo nasil veririm die bakiniyordum. Sizlerin yazilarini okuyunca karar verdim 5 ten sonra yemek yok :) hadi bakalim insallah verebilirim :)

iyi akşamlar kızlar...bende aranızdayım artık..31 yaşındayım 160 boyundayım ve bu sabah 71.5 kg idim ne yazıkki...eskiden evlenmeden yani 56-57 idim evlendim üç senede 60 oldum doğuma kadar kıtlıktan çıkmış gibi yedim de yedim sonuç duğum sonrası 74 !!!ver verebilirsen bu kiloları yazın 67 idim sonra babam rahatsızlandı üzüntüden yine verdim kendimi yemege...yürüyüşe çıkardım moral bozulunca onuda bıraktım..ama bu gün tartıya çıktım kiii durum vahim .aldım başımı gidiyorum...beşten sonra yemek yememeyi daha önce denemiştim çokta faydalı olmuştu.yanındada lesli ile 3 mil yapıyodum yeniden başladım ona da.inşallah azimle ve sizin gazınızla bırakmaz kilo verebilirim yeniden..sayfanızın kuralları nedir ne zaman kilo takip yazıyosunuz aylık mı haftalık mı..birde gündüzleri neler yiyosun bana fikir verirseniz sevinirim.

Akşam metabolizma kendini dinlenmeye ve uykuya hazırlar bu nedenle sakinleşip yavaşlar tıpkı bizler gibi yorulur yani bu nedenle yakamadığı kaloriler yağ olarak depolanır işte bu yüzden geç vakitte yememek doğrudur beş olur altı olur o çok da mühim değil yalnız buna güvenerek gün içinde de fazla yüklenmemek gerekir metabolizma hızlandıran bazı öneriler paylaşayım sizlere mesela pul biber her yemeğinize hatta yoğurdunuza bir miktar eklerseniz cok faydasını görürsünüz sabah aç karnı a içilen iki bardak soğuk su yanlış değil soğuk çünkü mide bunu ısıtmak için efor sarf edecek ve kalori yakacak günde üç litre su içmek hamurlu tatlı yerine sütlü tatlı tercih etmek ve birde diyelim işten toplu taşıma aracıyla dönüyorsunuz her zaman bir durak önce inin böylece hem yürüyüşe zaman ayırmış olur hemde kalori yakarsınız bunun gibi ufak şeyler sizi düzene sokacaktır kısaca mantık şu az tüket cok yak

Bir kaç şey daha bildiklerimi paylaşayım ki birbirimize fayda olsun kan şekeri düşüp eli ayağına dolaşanlar için bu su şişenizin içine kabul Tarçın atın bir adet gün boyu üzerini doldurup için Tarçın kan şekerini dengeler ve ani krizleri önler diğer bi önerim alkali su alışkanlığı edinin bu ne mi alkali su bildiğimiz karbonatlı su bir litreye yarım çay kaşığı karbonat ekleyin ve günde iki litre tüketin kabızlığı önler ve yağ yakar protein ağırlıklı beslenin yoğurt kalori yakmaya yardımcıdır mesela ara öğünlerde meyve yerine ev yoğurdu olacak ama yoğurt tüketin

ya ben yeme düzenimi bozunca kilo alıyorum normal yiyeyim ama akşam 5 ten sonra yemeyeyim öyle düşünüyorum bakalım işe yarayacakmı.

arkadaş ilk kez bu gün 6 dan sonra yemek yemeyi kestim.ve şu an delirmiş gibi aclıktan midem ağrıyo(((((küçücük bir peynir attım ağzıma,yarım subardagı kadar da süt içtim tarçınlı...allahım yemeyeyim noooluurr..lütfnnn...

Ben de basliyorum. Dun sabah 55 kg geldim boyum kisa hedefim yilbasina kadar 5 kg vermek. Hergun yuruyus yapiyorum. Tek yol bu kaldi aksamlari yememek. Bakalim nasil olacak.

Slm masum ben varım... bugün tekrar diyete başladım kızlar . Bugünü güzel kapattım.
Sabah hafifi bir kahvaltı yaptım öğlen 1 elma ve 1bardak süt içtim.birazdanda nescafe ve kuruyemiş yiyeceğim.sağlıksız gibi gözüküyor ama nefsimi terbiye etmem gerek oyuzden bugünlük bukadar

Yeni akadaşlar hoşgeldiniz umarım aramızda kalırsınız düzenli paylaşım motivasyon için önemli.cumartesi günü tartı günümüz ama listeye girebilmek iöin 1 hafya düzenli paylaşım şart.

Iyi aksamlar kizlar...bugün yediklerimi yazim ama sizde yorum yapin lütfen...
sabah:2 htost aslanmis yumurta,1 dilim ekmek,1 tas sütlü sekerli kahve
öylen:12,30 da bir tost
arada 1 turp,1salatalik
aksam:1 tabak yogurtlu bulgur lapasi
ve böyle yeme faslini bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…