Menün güzel sisilim bende önümüzdeki günlerde pirinç lapası yapıcam.bulguruda deneyeyim bir ara.lezzetlimiydiIyi aksamlar kizlar...bugün yediklerimi yazim ama sizde yorum yapin lütfen...
sabah:2 htost aslanmis yumurta,1 dilim ekmek,1 tas sütlü sekerli kahve
öylen:12,30 da bir tost
arada 1 turp,1salatalik
aksam:1 tabak yogurtlu bulgur lapasi
ve böyle yeme faslini bitirdim.
Slm masum ben varım... bugün tekrar diyete başladım kızlar . Bugünü güzel kapattım.
Sabah hafifi bir kahvaltı yaptım öğlen 1 elma ve 1bardak süt içtim.birazdanda nescafe ve kuruyemiş yiyeceğim.sağlıksız gibi gözüküyor ama nefsimi terbiye etmem gerek oyuzden bugünlük bukadar
Menün güzel sisilim bende önümüzdeki günlerde pirinç lapası yapıcam.bulguruda deneyeyim bir ara.lezzetlimiydi
Zeyas canim bence cok az deyilmi yediklerin?
27 EYLÜL - 25 EKİM
Valentin .. (71,5) - (toplam -06,50) ... 65.00 - ? ( - gram )
Cikcik ...... (65,6) - (toplam -02,20) ... 63.40 - ? ( - gram )
Zeyas ...... (75,0) - (toplam -10,00) ... 65.90 - 68.00 ( + 2100 gram )
Ada ..........(75,0) - (toplam -03,00) ... 71.70 - ? (- gram )
Masum .....(71,0) - (toplam -03,30) ... 68,30 - ? ( - gram)
Nesil ....... (72,0) - (toplam -10,60) ... - 61.00 - 62.40 (+ 1400 gram )
Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80) ... 60,90 - 61.40( +500 gram )
Feslegen....(63.0) - (toplam- ?????) ... ????? - ? ( - gram)
Anteplim...(80.0) - (toplam - ????) ... 78,00 - ? ( - gram )
Semo ..... (69 hamiş) (toplam + 05,50) - 74,5 -?? ( gram )
Denvir....(?? ) ( toplam -??) - ?? ( - gram)
Kızçeler kilo bildirimine buyrunnnn....
Canım listeyi alıntı yapıp baştaki ve sondaki Qoute yazısını silip adının yanına kilonu yazarsan kilonu paylaşmış olursun.ben 71.8 gibiydim. şimdi 69.5
Sağol masum iyice salmıştım kendimi iplere sıkıca sarılma vakti geldi.sende durumlar nasıl karatycımısın halaselam kızlar
nesil , smeo nerelerdesinizzzz
zeyas tebrikler cnm 1 kilo uçmuş bile,
denvır tebrikeler cnm spor işte hemen belli eidyor kendisini sagolsun :)
Sağol masum iyice salmıştım kendimi iplere sıkıca sarılma vakti geldi.sende durumlar nasıl karatycımısın hala
Ne güzel sevindim senin adına yapabildikten sonra gerçekten mükemmel bir diyet.braz böyle serbest takılıyım kilom durunca bende başlarım tekrar.yeni başladığında iyi kilo verdiriyor çünkü.buarada kilo bildirimi yapmadın masumevet cnm karataycıyım her nekadar sabanh yumurta yemek zorlasada beni
ama yapacak başka bri diyet görmiyorum dukana sıcka bakmıyorum
kalori sayamam , karatay benim için avantajlı iki ögün ugraştırmıyor beni
Zeyas 1 kilo cok iyi ama dikkat et canim sagligina zarari olmasin?SLM kızlar.... dünkü irademin mükaftını bu sabah tartıda gördüm tam 1kilo fark vardı.bakalım haftasonuna hedefim 66yı görmek.bugünkü menüm şöle olcak
Sabah yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmek ile hafif bir kahvaltı yaptım.
Öğlen meyve yerim yine süt ile
Akşamda kuruyemiş ve nescafe ile günü kapatırım inş.yarın tatil annem gözleme yapcakmış.akşama kadar bişi yememem lazım ki gözlemenin artılarını tartıda görmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?