Hosgeldin canim.. aksam herkes biseyler yerken dayanmak cok guc.. cok fena olursan birkac findik ve bademle kendini yatustirabilirsin canim..kızlar merhaba benide alın aranıza kilo 71,5 boy 1,70
bu akşamdan itibaren başlıyorum. yalnız benim akşam eve gidince kan şekerim düşüyor. deli gibi yiyorum bişiler. benim gibi olan varmı?
Şimdi sütle 3 ü bir arada yaptim bir avuc leblebi ve bir lokma peynir. Ara ogun gibi oldu. Yapmazdim ama az yeyince kötü oldum. Neyse beşte yogurtlu ıspanak yiyeceğim. Ekmek yesem mi yoksa doymam ben. Bugün nasıl bitecek?
guzel olmus dunde ben senin gibi erkenden kapatmistim mideye giden kapiyi ama gece kendimi dolapta buldum.bugun yine basladik bakalim.kahvaltı 08:00
1 dlm tb ekmegi (yuvarlak eklmelerin dilimi )
6-7 zeytin
peynir
salatalık
öglen 12:30
1 kase yogurt
4 ceviz
bol tarçın
akşam 16:30
1 tabak kıymalı fasulye
kırmızı lahana salatası
yogurt
biraz erken yeidm sanırım ama acıkırsam tarçınlı süt içerim akşam..
guzel olmus dunde ben senin gibi erkenden kapatmistim mideye giden kapiyi ama gece kendimi dolapta buldum.bugun yine basladik bakalim.
ben hic monti yapmadim canim abenle seni takip ederdim
Oyleydim cnm.kızlar merhaba benide alın aranıza kilo 71,5 boy 1,70
bu akşamdan itibaren başlıyorum. yalnız benim akşam eve gidince kan şekerim düşüyor. deli gibi yiyorum bişiler. benim gibi olan varmı?
canim gelicem yakin zamanda bi tek sen benihatirlamisin beniKIZLAR, Ada ve Antepish de kayboldu yaaaa.. bayadir gormuyorum ikisinide..
Birlikte calistigimiz arkadasim orucl bugun.. dolayisiyla kacamak yapmadim.
Sabah 2 dilim nutella ekmek yemistim
Oglen 1 elma 1 mandalina
Birazdan da peynirli tost yapip saat 16 gibi gunu kapaticam insallah.. :)
Haklısın ama bu günler de bunlara taktım. Daha çok ikisi bi arada icerim.kokomel 3 ü bir arada hem çok şekerli hemde süt tozu çok fazla
bence onun yerine bol sütlü içsen daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?