- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
herkese merabalar,
son 2-3 gün giremedim. yeni gelenler falan olmuş. hoş geldiniz diyelim.
benim moralim çok bozuk arkadaşlar... ya yediğime de dikkat ediyorum her gün 45 dakika yürüyorum. 70 civarlarında dolanıp dıuruyorum. Kilo veremediğim için de motivasyonumu kaybedip yeme eğilimim başladı. Nasıl olsa yemesemde vermiyorum diyorum. İstanbul'a gittiğimde bir metabolizma doktoruna görünücem . millet haftada 5 kilo veriyor. ben haftada yarım kilo verip alıyorum. gerçekten çok sıkıldım. dünkü menümü paylaşayım. bir akıl çare verin. valla şok falan bir diyet bulup yapıcam sinir oluyorum artık.
dün sebze meyve ağırlıklı besleneyim dedim.
sabah: 1muz 1elma
neskafe
öğle: 1 tabak zeytinyağlı fasulye
neskafe
akşam: 1 dolu tabak işkembe çorbası ve 1 tabak zeytinyağlı fasulye
türk kahvesi yanında kuru çekirdekli üzüm artı badem.
yani 1200 kalorileri bile geçmiyorum ama elde var sıfır...
Bu arada beni bi haftadir gormeyen arkadasin biri kilo almissin dedi.
Hayir verdim aksine dememe ragmen israrla ayni seyi soyledi.
Soktayim 3kilodan zayiflama farkedilmex ama almis nasil gorunurum(
Ustelik pantolon bollasmis duruyo ustumde.
Kendi de benden kisa ve kilolu.
Canimi sıktı.
kusum gül tabi, sana gulmek yakisiyor.Ahahaha.. manyach semo.. ic gulecegim yoktu bea.. :)))
ay ben anca okuyorum konuyu zaten ,
açıyorum yazıcam birşey çıkıyor merabayın naıslsınız bakalım
ben dün çok acıktım ayran vs içip geçiştirdim ama ilk günlerdenormal zaarr
nesil bak bu nutella gözüme fena çarpıyor demedi deme
semoş sne nasılsın cnm bebek nasıll
Merhaba, ogunlerin guzel ama az yedigin icin vucut kendini korumaya almis olabilir bunedenle kilo vermen durmustur bence.. biraz daha lifli yiyecekler yemeyi dene miden dolu dursunki vucut ben ac kalmiyorum diyip fazlaliklari vermeye devam etsin.herkese merabalar,
benim moralim çok bozuk arkadaşlar... ya yediğime de dikkat ediyorum her gün 45 dakika yürüyorum. 70 civarlarında dolanıp dıuruyorum. Kilo veremediğim için de motivasyonumu kaybedip yeme eğilimim başladı. Nasıl olsa yemesemde vermiyorum diyorum. İstanbul'a gittiğimde bir metabolizma doktoruna görünücem . millet haftada 5 kilo veriyor. ben haftada yarım kilo verip alıyorum. gerçekten çok sıkıldım. dünkü menümü paylaşayım. bir akıl çare verin. valla şok falan bir diyet bulup yapıcam sinir oluyorum artık.
neskafe
neskafe
herkese merabalar,
neskafe
neskafe
Oruçluyum kızlar kaç gündür.bugün bitiyo yarın spor + diyete ağırlık vercem.bugün akşam iftarda tost ayran yemeyi planlıyorum.yarın oruç tutmayacağım için yemek yemek istemedim.velantin bize küstü bence kadın kendini paraladı nerdesin diye motivasyonum düşüyo dedi ve sonunda bizi terk etti umarım geri gelir.gerçektende öyle kızlar tek başına kendi kendine yaz yaz nereye kadar.oyuzden mümkün olduğu kadar girelim en azından menümüzü paylaşalım ve kesinlikle cumartesi günü bildirim yapmayanları listeden silelim.en geç pazartesi bildirim yapılmış olsun.
Teşekkürler masumcum bu konuda hepimiz gayret etmeliyiz.inan ben bile girmek istemiyodum artık ki devamlı bakarım kim ne yazmış diiye elimden geldiği kadar cevapta yazmaya çalışıyorum herkese.pazartesi bi baktım yeni arkadaşlar gelmiş kaçaklar dönmüş topik canlanmış ne güzel.diyetede çok sıkı asılalım artk bir ara herkes kilo veriyodu gramda olsa.kilo veremeyenlerin kafasına kafasına çantayla vuralım artıkimzamı atıyorummmm
Teşekkürler masumcum bu konuda hepimiz gayret etmeliyiz.inan ben bile girmek istemiyodum artık ki devamlı bakarım kim ne yazmış diiye elimden geldiği kadar cevapta yazmaya çalışıyorum herkese.pazartesi bi baktım yeni arkadaşlar gelmiş kaçaklar dönmüş topik canlanmış ne güzel.diyetede çok sıkı asılalım artk bir ara herkes kilo veriyodu gramda olsa.kilo veremeyenlerin kafasına kafasına çantayla vuralım artıkşeyatnlarımızda çıksın ortaya kaçamak yapanları affetmeyelim.
Canım akşam menünü bukadar detaylı tutma bence yada porsiyonların çok çok az olsun.özellikle mercimek çorbasına çok dikkat et.ben senin yerinde olsam çorba içmezdim akşam.Hb zeyas,
Bugunku menum
Sabah yarim simit, peynnir ve zeytin.
Ogle tavuk kofte yogurtlu k.bahar badem
Aksam mercimek corba ve yumurtali fasulye kavurma ile yogurt.
Ekstra bisey olursa eklerim.
tabi cnm nerde hareket orda bereket bildrimde yapalımda..
ben ctesileri tartılıyorum ama evde pc yok teldende kopyala yapıştır yapamıyorum artık kilomu yazarım biriniz yaparsınız
pc gelene kadarr .. tabii topikte hareket olunca canlılık olunca insana neşe veriyor güç alıyor insan haklısın cnm
Aynen canım ya canlanalım şöyle Sen gir kilonu paylaş ben eklerim Şimdi sen ne yaptın montie gerimi döndün masumcum.aslında 10 kilo kadar vermişsin zamanında bence tekrar niyetlen tecrübeli olduğun bir diyet sonuçta
Denvir canım aslında bende sen gibiyim mesala bukadar yemeği diyet yaparken yemedim hiç sbah hafif bir kahvaltı öğle ve akşam arasıdada çok az bir yemek yada nescafe yanında kuruyemiş yersem kilo veriyorum.bence aldığın kalori miktarını biraz daha düşürebilirsin.akşam çok aç yatman lazım.derin arkadaşımız vardı mezun oldu gitti 800 kaloriyi geçmemeye çalışıyodu işede yaramıştı.herkese merabalar,
neskafe
neskafe
Ya aynen karaty çok iyi çok hoş ama yumurta olayı benide bitirdi bide kaçak affetmiyor kesinlikle.menülerini paylaş kesinlikle bizede fikir olsunzeyas sende karatay yapmıştın dimi ?
bende bıraktım evet karataı çünkü sabah 8 de yumurta ve ceviz yiyemedim.
biraz zorladım kenimi ama kahvaltı yapmadna kalkıyordum masadan o sebepten e birde 10 kilo var aylarca çekilmez(
montiye gei döndüm evet ekmek 1 dlm yiyorum sabah kızarttıp, ama yuvarlak ekmekler varya poşetli onlaırnd iliminde
peynir zeytin, yeşillik sebze filan ay rahatladım ama menüleirmi paylaşırım cnm
Ya aynen karaty çok iyi çok hoş ama yumurta olayı benide bitirdi bide kaçak affetmiyor kesinlikle.menülerini paylaş kesinlikle bizede fikir olsun
Oruçluyum kızlar kaç gündür.bugün bitiyo yarın spor + diyete ağırlık vercem.bugün akşam iftarda tost ayran yemeyi planlıyorum.yarın oruç tutmayacağım için yemek yemek istemedim.velantin bize küstü bence kadın kendini paraladı nerdesin diye motivasyonum düşüyo dedi ve sonunda bizi terk etti umarım geri gelir.gerçektende öyle kızlar tek başına kendi kendine yaz yaz nereye kadar.oyuzden mümkün olduğu kadar girelim en azından menümüzü paylaşalım ve kesinlikle cumartesi günü bildirim yapmayanları listeden silelim.en geç pazartesi bildirim yapılmış olsun.
ayyyyyyyyy yumurta deme yaa semoş karatayla aramı bozan o oldu yiyemedimm
aklıma gedlikçe bögg oluyorum ne çok severdim oysa
Allah kabul etsin kusum
evet aynen zeyascim az once bende ayni seyi yazdim, en gec pazartesi paylasim yapilsin. (mazeret belirtmeyenleri listeden cikaralim) ismi listede olupta mazereti olmayanlarida cikartalim cumartesi gunu.
niye u$agum
he bilirim sen severding yimirtayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?