Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

cnm o zaman sen beş günde beş kilo diyetini yap. bir gün patates sadece istediğin kadar , 2. gün sebze , 3.gün yumurta, 4. gün et yada balık, 5. gün meyve sıralamasını tam hatırlamıyorum ama bu yöntemle bir haftada 3 kilo vermiştim. ama dayanması çok zor. günündeki menüde başka bişi yemek yok. akşama kadar. istediğin kadar yeme şansın var. örneğin kusana kadar patates yiyebilirsin(dikkat edilmezse hemen alınıyor geri)

yada sabah öğle akşam pirinç lapası ye iki gün yaptım 1,5 kilo gitti. geri de almadım

cnm insanlara takılma anlamıyorlar . ben şu ulaşabileceğim en yüksek kilodayım. geçen kuzenim çok zayıflamış olduğumu yazın zayıf olduğum düğünden bahsederek o zaman çok kilolu olduğumu söyledi ben şoklarda bence laf olsun diye konuşuyorlar. ben takılmıyorum artık. ne zaman bir akrabamı görsem kilo almışsın zayıflamışsın başka laf yok.

Ahahaha.. manyach semo.. ic gulecegim yoktu bea.. :)))
kusum gül tabi, sana gulmek yakisiyor.
haftaya isi biraz SIKI tutalim, bildiri yapmayanlari listeden cikaralimmi?

iyilik beybi cok sukur, yuvarlanip gidiyoz napalim :)))
yemek isini biraz SIKI tutuyorum 3-4 haftadir 77 kiloda yim, bunada sukur :)

sen nassin, karatayi biraktinmi masumcum?

Merhaba, ogunlerin guzel ama az yedigin icin vucut kendini korumaya almis olabilir bunedenle kilo vermen durmustur bence.. biraz daha lifli yiyecekler yemeyi dene miden dolu dursunki vucut ben ac kalmiyorum diyip fazlaliklari vermeye devam etsin.

Muz cok kalorili bir meyve bunun yerine salatalik ve peynir yoyebilirsin. Salataligin % 90 i sudur muzun da % 75 i nisastadir.

denvırrrrrrrr

yazdıgın menünü yorumluyorum
protein az hatta yok bile cnm proteine agrılık ve bence

semoş karatayla aramdaki bütün aşkı bitiridm :)

DENVIR,

arkadaslarin dedigi gibi. günluk protein olmali menunde, heleki spor yapiyorsun günde 2 haslanmis yumurta muhakkak yemilisin.
Hem kaslarini besler (spor yaptigin icin proteine ihtiyacin var hemde metabolizmani hizlandirir)
proteini az yedigin zaman kas erimesi olur. spor yapsanda, kaslarin gelismez... halbuki kas gelisimi metabolizma hizlandirir ve fazladan kalori yakar.
Bide suyu ne kadar iciyorsun canim? yesil cayda tavsiye ederim

Ben gecen sene yumurta diyeti yapmistim, shok diyet olsun kilom oynasin diye, haftada 4 kilo vermistim.

Oruçluyum kızlar kaç gündür.bugün bitiyo yarın spor + diyete ağırlık vercem.bugün akşam iftarda tost ayran yemeyi planlıyorum.yarın oruç tutmayacağım için yemek yemek istemedim.velantin bize küstü bence kadın kendini paraladı nerdesin diye motivasyonum düşüyo dedi ve sonunda bizi terk etti umarım geri gelir.gerçektende öyle kızlar tek başına kendi kendine yaz yaz nereye kadar.oyuzden mümkün olduğu kadar girelim en azından menümüzü paylaşalım ve kesinlikle cumartesi günü bildirim yapmayanları listeden silelim.en geç pazartesi bildirim yapılmış olsun.

ayyyyyyyyy yumurta deme yaa semoş karatayla aramı bozan o oldu yiyemedimm
aklıma gedlikçe bögg oluyorum ne çok severdim oysa

imzamı atıyorummmm

imzamı atıyorummmm
Teşekkürler masumcum bu konuda hepimiz gayret etmeliyiz.inan ben bile girmek istemiyodum artık ki devamlı bakarım kim ne yazmış diiye elimden geldiği kadar cevapta yazmaya çalışıyorum herkese.pazartesi bi baktım yeni arkadaşlar gelmiş kaçaklar dönmüş topik canlanmış ne güzel.diyetede çok sıkı asılalım artk bir ara herkes kilo veriyodu gramda olsa.kilo veremeyenlerin kafasına kafasına çantayla vuralım artık şeyatnlarımızda çıksın ortaya kaçamak yapanları affetmeyelim.

tabi cnm nerde hareket orda bereket bildrimde yapalımda..
ben ctesileri tartılıyorum ama evde pc yok teldende kopyala yapıştır yapamıyorum artık kilomu yazarım biriniz yaparsınız
pc gelene kadarr .. tabii topikte hareket olunca canlılık olunca insana neşe veriyor güç alıyor insan haklısın cnm

Hb zeyas,
Bugunku menum
Sabah yarim simit, peynnir ve zeytin.
Ogle tavuk kofte yogurtlu k.bahar badem
Aksam mercimek corba ve yumurtali fasulye kavurma ile yogurt.
Ekstra bisey olursa eklerim.
Canım akşam menünü bukadar detaylı tutma bence yada porsiyonların çok çok az olsun.özellikle mercimek çorbasına çok dikkat et.ben senin yerinde olsam çorba içmezdim akşam.

Aynen canım ya canlanalım şöyleSen gir kilonu paylaş ben eklerimŞimdi sen ne yaptın montie gerimi döndün masumcum.aslında 10 kilo kadar vermişsin zamanında bence tekrar niyetlen tecrübeli olduğun bir diyet sonuçta

zeyas sende karatay yapmıştın dimi ?
bende bıraktım evet karataı çünkü sabah 8 de yumurta ve ceviz yiyemedim.
biraz zorladım kenimi ama kahvaltı yapmadna kalkıyordum masadan o sebepten e birde 10 kilo var aylarca çekilmez(

montiye gei döndüm evet ekmek 1 dlm yiyorum sabah kızarttıp, ama yuvarlak ekmekler varya poşetli onlaırnd iliminde
peynir zeytin, yeşillik sebze filan ay rahatladım ama menüleirmi paylaşırım cnm

Denvir canım aslında bende sen gibiyim mesala bukadar yemeği diyet yaparken yemedim hiç sbah hafif bir kahvaltı öğle ve akşam arasıdada çok az bir yemek yada nescafe yanında kuruyemiş yersem kilo veriyorum.bence aldığın kalori miktarını biraz daha düşürebilirsin.akşam çok aç yatman lazım.derin arkadaşımız vardı mezun oldu gitti 800 kaloriyi geçmemeye çalışıyodu işede yaramıştı.

Ya aynen karaty çok iyi çok hoş ama yumurta olayı benide bitirdi bide kaçak affetmiyor kesinlikle.menülerini paylaş kesinlikle bizede fikir olsun

Ya aynen karaty çok iyi çok hoş ama yumurta olayı benide bitirdi bide kaçak affetmiyor kesinlikle.menülerini paylaş kesinlikle bizede fikir olsun

ben bi bıraktım karataı arkadaşlarım ısrarla devame tmemi söyledi
amaa yok olmuyor ya, şimdi ekmek ve peynriimle tost bile yiyebilirim yani

Allah kabul etsin kusum
evet aynen zeyascim az once bende ayni seyi yazdim, en gec pazartesi paylasim yapilsin. (mazeret belirtmeyenleri listeden cikaralim) ismi listede olupta mazereti olmayanlarida cikartalim cumartesi gunu.

ayyyyyyyyy yumurta deme yaa semoş karatayla aramı bozan o oldu yiyemedimm
aklıma gedlikçe bögg oluyorum ne çok severdim oysa

niye u$agum
he bilirim sen severding yimirtayi...

severdim ama ög getirtti semoş ya her sabah 2 tane haşlama yumurta
uzun bir süre yiyecegimi snamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…