Sağol canım.kesinlikle semoşum sil gitsin hepsiniAllah kabul etsin kusum
evet aynen zeyascim az once bende ayni seyi yazdim, en gec pazartesi paylasim yapilsin. (mazeret belirtmeyenleri listeden cikaralim) ismi listede olupta mazereti olmayanlarida cikartalim cumartesi gunu.
niye u$agum
he bilirim sen severding yimirtayi...
Sagol cnmCanım akşam menünü bukadar detaylı tutma bence yada porsiyonların çok çok az olsun.özellikle mercimek çorbasına çok dikkat et.ben senin yerinde olsam çorba içmezdim akşam.
Iste buuu.Teşekkürler masumcum bu konuda hepimiz gayret etmeliyiz.inan ben bile girmek istemiyodum artık ki devamlı bakarım kim ne yazmış diiye elimden geldiği kadar cevapta yazmaya çalışıyorum herkese.pazartesi bi baktım yeni arkadaşlar gelmiş kaçaklar dönmüş topik canlanmış ne güzel.diyetede çok sıkı asılalım artk bir ara herkes kilo veriyodu gramda olsa.kilo veremeyenlerin kafasına kafasına çantayla vuralım artıkşeyatnlarımızda çıksın ortaya kaçamak yapanları affetmeyelim.
gecen hafta 75 kiloydum nesilim, ama bu hafta sonu cok abarttim((
bugun cooook dikkat edicem, ekmek yemicem...
bakalim yarin tartilcam, insallah ayniyimdir...
haha valla ceza yemisim kiz persembe cuma giremedim resmen
evet ya aynen cvp vermeyelim oyle gerzeklere.
gecmis olsun tatlim, simdi nasilsin?
900 kalori mi neden anlamadım. Sağlıksız olur. O kadar da acelemiz yok.Selam bebisler..
Ben bugun cok aciktimyaa.. arkadasimi bekliyorum, iftarda onunla yerim diye ama zorlanmaya basladim su an..
Oglen kucuk 1 elma ve 1 mandalina yedim. Su ve nescafeyle oyalaniyorum..
Bu arada yeni arkadaslar icin genelleme yapmak istiyorum.. gunluk max. 900 kaloriyi gecmeyin ve aksam mutlaka ama mutlaka ac yatin.. saat 17 nin sifresi bu.. :)
Selam bebisler..
Ben bugun cok aciktimyaa.. arkadasimi bekliyorum, iftarda onunla yerim diye ama zorlanmaya basladim su an..
Oglen kucuk 1 elma ve 1 mandalina yedim. Su ve nescafeyle oyalaniyorum..
Bu arada yeni arkadaslar icin genelleme yapmak istiyorum.. gunluk max. 900 kaloriyi gecmeyin ve aksam mutlaka ama mutlaka ac yatin.. saat 17 nin sifresi bu.. :)
Canım listye bakarsan verdiğimiz kiloları görebilirsin şahsen ben 83 ile başladım 5 ten önce yemeyi bırakmaya şuan 67 kg yım.nesil arkadaşımız bi 10 kilo verdi.mezun ettiklerimizde oldu.nesile kesinlikle katılıyorum akşam aç yatmazsanız olmaz.akşam yemeğini atlamak çok sağlıklı ayrıca vücut içinBen de eski arkadaşlara soracaktım. Hep poğaça nutella falan yeniyor. Kimse diyet yapmıyor mu. Sayfalar dolusu yazılmış ama gerçekten kilo verdiniz mi
Bide poğaça ve nutella yeniyor demişsin dikkat ettiysen sabah öğününde yenmiştir.öğleden sonrayı hafif geçirmekte olay sabah ufak kaçamaklar olabilir sıkıntı yok.herzamanda olan bişi değildir zaten arada sırada.Ben de eski arkadaşlara soracaktım. Hep poğaça nutella falan yeniyor. Kimse diyet yapmıyor mu. Sayfalar dolusu yazılmış ama gerçekten kilo verdiniz mi
Canım listye bakarsan verdiğimiz kiloları görebilirsin şahsen ben 83 ile başladım 5 ten önce yemeyi bırakmaya şuan 67 kg yım.nesil arkadaşımız bi 10 kilo verdi.mezun ettiklerimizde oldu.nesile kesinlikle katılıyorum akşam aç yatmazsanız olmaz.akşam yemeğini atlamak çok sağlıklı ayrıca vücut için
Yok canım 75 te katıldım aranıza.benim yöntemim hep buydu akşam kesinlikle yemek yemem hafta sonları bile 6 yı geçmez yemek saatim.e neden bukadar yavaş ilerliypsun dersen boğazımı tutamadığımdan gündüz abartırsam ve tok yatarsam kilo veremiyorum.bide 64,9u görmüştüm kurbandan önce hiç inmediğim kilolar olduğundan beni zorluyor.zeyasssss wuhuuuuuuuuuuu sen 83 ten 67 ye bu yöntemlemi indinn
hep u topiktemiydin peki
8 de kahvaltı iyi aslında masum bende 8 buçukta yapıyorum. 12 - 13 gibi yemek yiyip akşam açlık durumuna göre yoğurt ve kurıyemiş yemek daha mantıklı gibi.kuruyemiş olarak ne tüketiyosun ben kaabuklu fıstığa sardım bu ara glisemik indeksi düşük diyehepimiz öyleyiz zeyass hangimizzz hızla gidiyoruz ki ?
bende 8 de kahvaltı
12:30 d ayogurt kuruyemiş
4-5 gibi yemek yiyorum
ama yemekle yogurt kuruyemişin yerini degiştirecegim
kahvaltıda süt içicem 1 bardak daha uzun süre tok kalmak için 12:30 degilde 1:30-2 arası yemek için yemegimi
yada sanviç yapıp ofistemi yapsam acaba kahvaltımı bilemedim
kızlar ben şu an bir biber dolması yiyorum. akşam yemeği saatinde eşimle oğlan yerken bende limonlu yağsız tuzsuz kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum
bence salatayı yemöegine ekle
onlar yemek yerken sade türk kahvesi iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?