Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

teşekkürler arkadaşlar destekleyici yorumlarınızdan ötürü.

su içmem azaldı yeşilçayla da aramı yapmaya çalışıyorum. doğadan 5 i bir yerde aldım içinde yeşilçay da var bunu daha çok seviyorum.

ne yazıkki öğlen çayın yanında 4 burçak bisküvi yedim. ama olsun

bu önümüzdeki 3 gün protein diyeti yapmaya karar verdim. aslında ben bundan nefret ediyorum. çünkü tavukta yumurtada çok sevmiyorum . ama bir yumruk gerekiyor bence bana. hafta sonu bende oruç tutmak istiyorum böylece yaramazlıkta olmaz önümüzdeki pazartesi daha mutlu umutlu bir denvir olmayı umut ediyorum. o beş günlük patatesle başlayan diyetide haftaya deneyebilirim. valla bütün gün fırınlar fırınlar yerim. aylardır canım istedi yemedim de ne oldu.

Sağol canım.kesinlikle semoşum sil gitsin hepsini

Canım akşam menünü bukadar detaylı tutma bence yada porsiyonların çok çok az olsun.özellikle mercimek çorbasına çok dikkat et.ben senin yerinde olsam çorba içmezdim akşam.
Sagol cnm
Az az yiyim ekmeksiz o zaman.
Doymazsam yemege saldiririm:))
Yorumlanmasi guzel. Farkedemedim mercimek, yumurta, yogurt agir olur.
Iste buuu.
Ben varimmm

Semocum
sana bir şey soracağım yeri burası değil elbette ama. hamile olduğun için soruyorum. sen zeka testi yaptırdın mı sonuç kaç çıktı benimle paylaşır mısın ?

selam kızlar 10 gündür giremedim okuldan engelleniyor evdeki netide eşim iptal etti bende net paketi aldım telden giricem artık.
bugün niyetliyim gecede kalkmadım akşam ne yesem diye düşünüyorum öyle.
.1600 gr vermişim girmediğim süre zarfında 64.5 e düştüm şükür
hergün yazmaya çalışacağım

kızlar bir istekte bulunacağım 8.takım üyesiyim
ben 1.sınıf öğrencilerime her hafta okumaları için ödül veriyorum ve bu ödül genelde oyuncak oluyo.çocuk oyuncağı görünce ertesi güne bütün yazdığım kelime ve cümleleri içip geliyo.ama ödüllerim bitmek üzere ben bu oyuncakları küçük kaynımdan aldım şuan 3.sınıfa başladığı için artık oyuncaklarla oynamıyordu.sağolsun kaynanamda köydeki çocuklara götür dedi.sizden ricam siz yada bir yakınınız elinde eski de olabilir oyuncaklar varsa (boyutu hiç önemli değil küçük de olur) bana göndermeniz.eminim çocukların okumasına katkınız büyük olacak.
özelden mesaj atabilirsiniz

Selam bebisler..

Ben bugun cok aciktimyaa.. arkadasimi bekliyorum, iftarda onunla yerim diye ama zorlanmaya basladim su an..
Oglen kucuk 1 elma ve 1 mandalina yedim. Su ve nescafeyle oyalaniyorum..

Bu arada yeni arkadaslar icin genelleme yapmak istiyorum.. gunluk max. 900 kaloriyi gecmeyin ve aksam mutlaka ama mutlaka ac yatin.. saat 17 nin sifresi bu.. :)

bende tavugumu attım ocaga mistik çayımı içiyorum şuanda..
ofis kalabalıktı hiç çıkmayacaklar snadım ama şükür gittilerr:)

900 kalori mi neden anlamadım. Sağlıksız olur. O kadar da acelemiz yok.

Ben de eski arkadaşlara soracaktım. Hep poğaça nutella falan yeniyor. Kimse diyet yapmıyor mu. Sayfalar dolusu yazılmış ama gerçekten kilo verdiniz mi

nesil meyve insanı acıktırıyor ya meyve yerine süt ürünü yesen daha iyi aslında bu durumlarına
şu oyalanmana hastayım ne zaman nescafe içsem açken aklıma geliyorsun

Ben de eski arkadaşlara soracaktım. Hep poğaça nutella falan yeniyor. Kimse diyet yapmıyor mu. Sayfalar dolusu yazılmış ama gerçekten kilo verdiniz mi
Canım listye bakarsan verdiğimiz kiloları görebilirsin şahsen ben 83 ile başladım 5 ten önce yemeyi bırakmaya şuan 67 kg yım.nesil arkadaşımız bi 10 kilo verdi.mezun ettiklerimizde oldu.nesile kesinlikle katılıyorum akşam aç yatmazsanız olmaz.akşam yemeğini atlamak çok sağlıklı ayrıca vücut için

Bide poğaça ve nutella yeniyor demişsin dikkat ettiysen sabah öğününde yenmiştir.öğleden sonrayı hafif geçirmekte olay sabah ufak kaçamaklar olabilir sıkıntı yok.herzamanda olan bişi değildir zaten arada sırada.

zeyasssss wuhuuuuuuuuuuu sen 83 ten 67 ye bu yöntemlemi indinn
hep u topiktemiydin peki

zeyasssss wuhuuuuuuuuuuu sen 83 ten 67 ye bu yöntemlemi indinn
hep u topiktemiydin peki
Yok canım 75 te katıldım aranıza.benim yöntemim hep buydu akşam kesinlikle yemek yemem hafta sonları bile 6 yı geçmez yemek saatim.e neden bukadar yavaş ilerliypsun dersen boğazımı tutamadığımdan gündüz abartırsam ve tok yatarsam kilo veremiyorum.bide 64,9u görmüştüm kurbandan önce hiç inmediğim kilolar olduğundan beni zorluyor.

hepimiz öyleyiz zeyass hangimizzz hızla gidiyoruz ki ?

bende 8 de kahvaltı
12:30 d ayogurt kuruyemiş
4-5 gibi yemek yiyorum

ama yemekle yogurt kuruyemişin yerini degiştirecegim
kahvaltıda süt içicem 1 bardak daha uzun süre tok kalmak için 12:30 degilde 1:30-2 arası yemek için yemegimi
yada sanviç yapıp ofistemi yapsam acaba kahvaltımı bilemedim

8 de kahvaltı iyi aslında masum bende 8 buçukta yapıyorum. 12 - 13 gibi yemek yiyip akşam açlık durumuna göre yoğurt ve kurıyemiş yemek daha mantıklı gibi.kuruyemiş olarak ne tüketiyosun ben kaabuklu fıstığa sardım bu ara glisemik indeksi düşük diye

kızlar ben şu an bir biber dolması yiyorum. akşam yemeği saatinde eşimle oğlan yerken bende limonlu yağsız tuzsuz kıvırcık salatası yemeyi düşünüyorum

bence salatayı yemöegine ekle
onlar yemek yerken sade türk kahvesi iç

cnm çok haklısın ama akşam yemek saati alışkanlığı anlatabildimmi. illa bişi yemem lazım . yoksa sabah olmaz bana. dün yoğurt yedim hiçte acıkmadım. bişi yemeyince psikolojik olarak çöküyorum. salatadan bişi olmaz herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…