cnm çok haklısın ama akşam yemek saati alışkanlığı anlatabildimmi. illa bişi yemem lazım . yoksa sabah olmaz bana. dün yoğurt yedim hiçte acıkmadım. bişi yemeyince psikolojik olarak çöküyorum. salatadan bişi olmaz herhal
hım ozman ye salatanı cnm sorun olmaz:)
Selam bebisler..
Ben bugun cok aciktimyaa.. arkadasimi bekliyorum, iftarda onunla yerim diye ama zorlanmaya basladim su an..
Oglen kucuk 1 elma ve 1 mandalina yedim. Su ve nescafeyle oyalaniyorum..
Bu arada yeni arkadaslar icin genelleme yapmak istiyorum.. gunluk max. 900 kaloriyi gecmeyin ve aksam mutlaka ama mutlaka ac yatin.. saat 17 nin sifresi bu.. :)
siz ne yapıyorsunuz akşam hiç mi bişi yemiyorsunuz.
gündüz ne yiyorsunuz. benim bir ay içinde zayıflamam lazım. düğün var.aralıkta
900 kalori mi neden anlamadım. Sağlıksız olur. O kadar da acelemiz yok.
Canim, ben oyle cis seyleri hic birakmadim ama az ve erken saatlerde tukettim hep. Diyetisyenler fazla kilo ve aktivite durumuna gore en fazla 1000 1150 kalorilik listeler veriyorlar. 1000 alinca fark olmuyor, 800 900 le guzel sonuclar alabilirsin..Ben de eski arkadaşlara soracaktım. Hep poğaça nutella falan yeniyor. Kimse diyet yapmıyor mu. Sayfalar dolusu yazılmış ama gerçekten kilo verdiniz mi
Ahahaa.. ben de icerken seni dusunuyorum.. corba niyetine..nesil meyve insanı acıktırıyor ya meyve yerine süt ürünü yesen daha iyi aslında bu durumlarına
şu oyalanmana hastayım ne zaman nescafe içsem açken aklıma geliyorsun
Yemek saati kendime is uydurarak cozdum durumu.. evdekiler yerken ben makineye camasir koydum yada bulasik mak. bosalttim, yada dusa girdim.. zor ama alisiliyor..cnm çok haklısın ama akşam yemek saati alışkanlığı anlatabildimmi. illa bişi yemem lazım . yoksa sabah olmaz bana. dün yoğurt yedim hiçte acıkmadım. bişi yemeyince psikolojik olarak çöküyorum. salatadan bişi olmaz herhal
Zevk tabii ama sade ve sekersiz daha iyi olur tatlim..nescafeyi ikisi bir arada içsek olurmu ki
Tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolar. Bende çok inaniyorum bu yönteme. Devam o zaman...Canım listye bakarsan verdiğimiz kiloları görebilirsin şahsen ben 83 ile başladım 5 ten önce yemeyi bırakmaya şuan 67 kg yım.nesil arkadaşımız bi 10 kilo verdi.mezun ettiklerimizde oldu.nesile kesinlikle katılıyorum akşam aç yatmazsanız olmaz.akşam yemeğini atlamak çok sağlıklı ayrıca vücut için
25 EKİM - 01/11
Semo ..... (69 hamiş) (toplam + 8,10 ) ... 77.00 - 77.10 ( + 100 gram )
Denvir..... (72.0 ) - ( toplam -02.50) ... 69.50 - ? ( - gram )
Cikcik ...... (65.6) - (toplam -03,10) ... 62.50 - ? ( - gram )
Sisilm.......( 67.9) - (toplam-o8,80) ... 61.40 -60,90(-500gram)
Nesil ....... (72.0) - (toplam -10,60) ... 62.40 - ? (- gram )
Zeyas ...... (75.0) - (toplam -10,00) ... 68.00 - ? ( - gram )
Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 71.70 - ? (- gram )
Masum .... (71.0) - (toplam -03,30) ... 68,30 - ? ( - gram)
Valentin .. (71.5) - (toplam -06,50) ... 65.00 - ? ( - gram )
Antepli .... (80.0) - (toplam - ?????) ... 78,00 - ? ( - gram )
Feslegen .. (63.0) - (toplam- ?????) ... ????? - ? ( - gram )
günaydın regli öncesi fazla bile çıkabilirsin tartıda sonrasında vermeye devam edersin canım sıkma canınıArkadaslarr
Aksam tartildim 68.6
Sabah ayni 1gr degismez mi.
Ozel donemlerr yaklasirken boyle mi oluyor?
Herkese gunaydin bu arada.
Sagol cnm ya.günaydın regli öncesi fazla bile çıkabilirsin tartıda sonrasında vermeye devam edersin canım sıkma canını
Tika basa yemeye ben de karsiyim.günaydın kızlarrrrr
sınıfçı arkadaşım , bir çok insna bu yöntemle kilo verdi evet aç kalmayı hiç bir diyetisyende tavsiye etmiyor
ama burda kızlar aç kalarak kilo verdi valla gün içinde çok açlık çekmek iyi dgeil tabiki ama akşamı erken kesince gidiyor kilollar bu bir gerçekk..
nesil kahve iç beni anımsa :) bnde dün daha iyiydim proteinli menü yapınca iyi geldi bana
ama daha 1 haftam var alışmak için , yumurtayı görmek dahi istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?