merhaba
bugün söylediğim gibi protein diyetimin ilk günündeyim. sabah kendime omlet yapsaydım iyi olacaktı ama gece geç yatınca sabah sadece kalkıp kendimi işe getirebildim. bir şekersiz kahve ile idare ediyorum. ama artık öğlen yerim. akşama da tavuk haşladım.
inşallah zorlanamadan bu 3 günü atlatırım. şunu söylemek istiyorum ben dukan demiyorum özellikle çünkü aslında çok sağlıklı bir diyet olduğunu düşünmüyorum. herşeyin light'ını falan yiyemem yada tatlandırıcıya, cola zerolara falan abanamam. (ya karataycıyım ben sağlıksız bunlar)
bu 3 günü kilo vermenin motivasyonunu hissedebilmek için yapıyorum. amacım bir 2 kg verip, 68 ile tekrar sıkı bir karatay düzenine başlamak. 18den sonra ağzıma lokma koymamayı prensip edinmek...vb
Umarım başarırım.
Birde arkadaşlar ben dahil hepimizde keman yayları gayet gevşemiş durumda toparlanalım. Lütfen 2015'e biraz daha hafif girmek gibi bir hedefimiz olsun. Önümüzde iki ay var. Varsa benimle bu iki ay için bir 6-7 kilo verelim derdinde olan destek olalım birbirimize...
merhaba
bugün söylediğim gibi protein diyetimin ilk günündeyim. sabah kendime omlet yapsaydım iyi olacaktı ama gece geç yatınca sabah sadece kalkıp kendimi işe getirebildim. bir şekersiz kahve ile idare ediyorum. ama artık öğlen yerim. akşama da tavuk haşladım.
inşallah zorlanamadan bu 3 günü atlatırım. şunu söylemek istiyorum ben dukan demiyorum özellikle çünkü aslında çok sağlıklı bir diyet olduğunu düşünmüyorum. herşeyin light'ını falan yiyemem yada tatlandırıcıya, cola zerolara falan abanamam. (ya karataycıyım ben sağlıksız bunlar)
bu 3 günü kilo vermenin motivasyonunu hissedebilmek için yapıyorum. amacım bir 2 kg verip, 68 ile tekrar sıkı bir karatay düzenine başlamak. 18den sonra ağzıma lokma koymamayı prensip edinmek...vb
Umarım başarırım.
Birde arkadaşlar ben dahil hepimizde keman yayları gayet gevşemiş durumda toparlanalım. Lütfen 2015'e biraz daha hafif girmek gibi bir hedefimiz olsun. Önümüzde iki ay var. Varsa benimle bu iki ay için bir 6-7 kilo verelim derdinde olan destek olalım birbirimize...
ben varım benim iki değil bir ayım var ve verebildiğim kadar çok vermeliyim. düğünümüz var boy 1,70 kilo 70
Allah mesut etsin. yarından itibaren eğer ciddi sağlık sorunun yoksa benimle 2-3 gün saf protein diyeti yapabilirsin. ve biraz da yürüyüş tabii. boyun uzun kilo vermesen bile yürüyüş ile insanın bedeni şekle giriyor.
bende yılbaşına 60 olmak istiyorum bel yağlarım ve göbegimden kurtulmak istiorum
bana uyar denvir vaBende varım diyen arkadaşlar yarın bu birlikteliğin ilk günü.
ANLAŞMA (ALTINA MADDE EKLEYEBİLİRSİNİZ)
- Her gün gerçekten ne yendiği ve ne spor yapıldığı yazılacak.
- Bundan sonra herkes birbirinden hesap soracak.
- Kaçamak yapan rezili rüsva edilecek.
- Haftada en az 3 gün 45 dakikadan spor yapmayanın boynu vurdurulacak.
slm arkadaşlar.... bugün apartman oturmamız var o yuzden sabh bir kaç zeytin bir lokmada yumurta yedim öğleden sonra en zararsızlardan doana kadar yiyip yemek işini kapatmayı planlıyorum.akşam çok acıkırsam belki nescafe ve bir kaç kuruyemiş yiyebilirim.buarada kızlr diyet yaparken en önemli şey vücudunu tanımak kimimiz sabah öğle akşam yiyip kilo verirken kimimiz mesela ben nekadar az yersem ve yemek işini nekadar erken kapatırsam kilo veriyorum sağlıksız olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlığım çok yerinde şükür kan tahlilimi yeni yaptırdımoyuzden kendinizi deneyin bakın bakalım akşam yiyince kilo vermeye devam ediyosanız sıkıntyı yok ama veremiyosanız akşam mselesine dikat edin derim
merhaba
Umarım başarırım.
Tika basa yemeye ben de karsiyim.
Ama yarim karin sofeadan kakmak iyi.
Tok tutan gidalarda onemli aksam diye dusunuyorum.
Cunku vucudun ac kalinca tag depoladigini.
Diyet bitince kilo alindigini biliyorum.
Leptin meselesi var bi de:))
ben varım benim iki değil bir ayım var ve verebildiğim kadar çok vermeliyim. düğünümüz var boy 1,70 kilo 70
Palin, dugune kiyafet aldinmi? :)
Insallah verirsin istedigin kadar, dugunde kac olmak istiyorsun
günqydın semocum bu iradeyle yılbaşına 80le girceğine eminim canom doğuma kadarda bi 2 kilo alsan süper valla 13 kg ile bitirmiş olursun hamişliği. Aç kalmak muhteşem bir duygu özellikle akşamları bilgiler içinde teşekkürler bu arada.Günaydin kizlar,
Vuhuuuu bende yilbasinda 80 olucam, siz 60 olun bakalim
Ac kalmak sagliksiz degil canim, tam aksine cok saglikli. hatta tahmin edemeyecegimiz kadar saglikli. Vucuduna ne kadar uzun sure besin girmezse, vucudun bu energisini organlarinin temizligi icin ve yenilemesi icin harcamaya vakit buluyoryani ac kalmakla hic olmadigin kadar saglikli olabilirsin
Islam dininde, oruc bosuna mi var dimi :) Vucudun detoks olup temizlendigi mukemmel bir Ramazan ayinin elbette ki boyle yararlari var
insallah 68i gorursun, ben inaniyorum protein diyeti vucunda biraz shok etkisi yaratacak ve kilo direncini kiracaksin
bende varim demek isterdim ama malesef ben yoguuummm
Bir 4- 5 kg versen ozaman elbisenin içinde muhteşem olursun boy -5 süper...yok cnm alırmıyım hiç. kiloları verebildiğim kadar çok vermeliyim. düğün aralık ın ilk haftası. boy 1,70 kilo 70 ne kadar çok verirsem kardır
Ayy, cok heyecanlandim ben yine.. gaza gelsim tekrar sayenizde walla..
Sabah 1 paket eti form limonlu yedim
12 gibi 1 elma 1 mandalina
Simdi nescafemi iciyorum
Saat 15 gibi de gunu tavuk donerle kapatacagim insallah..
Pirinc lapasiyla 2 gunde 1,5 kilo verenler vardi, ben beceremedim bir turlu. Insalah basarirsin tatlim. Kahveyi sekersiz sade iciyorum ben yillardir. En azindan aksam sade denesen daha iyi olur sanki.. :)aynen bende çok heyecanlıyım buraya geldi gelelibugün pirinç lapası diyeti yapıyorum ben. şimdi yemekten kalktım. şekersiz siyah çay içiyorum. nescafeni sademi içiyorsun. ben şekersi ikisi bir arada içiyorum akşamları dizginlesin diye bişi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?