Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Pirinc lapasiyla 2 gunde 1,5 kilo verenler vardi, ben beceremedim bir turlu. Insalah basarirsin tatlim. Kahveyi sekersiz sade iciyorum ben yillardir. En azindan aksam sade denesen daha iyi olur sanki.. :)

evet ben varım pirinç lapası ile 2 günde 73 ten 71 e düştüm bırakınca çok yememe rağmen geride almadım. işte akşam eve gidince ne bulursam yiyordum normalde. şekerim düşüyor. bende kahve içerek kendimi bastırıyorum dur bi deneyim zor ama

bende salatamı yaptım kızlar, şimdi kahvemi içiyorum artık herkes
yazsın yedigini içtigini..

palin ikisi bir arada içme cnm krema çok kalorili
sade içç saha çok seversin hatta az bişiy sütte katabilirisn :)

Ben de varim. Yilbasina kadar 63 olmak istiyorun.
Bu arada acimmmmmmmmm
Mecbur aksami bekliycm yazdigim menunun disina cikmak istemyrm.

Bu pirinc lapasini ben de yapsam.
Kilom durunca.
Ama yapabilir miyim, cok zor.
Sabah norml kahvalti mi yapiliyor.

ben pirinç lapası yaptıgımda sabah öglen akşam onu yiyorum sınıfçı
yoksa diger türlü yaptıgında normal pirinç yemiş gibi oluyorusn ama ben seviyorum bl limonlu sebzeli filan dereotlu

Benim bir siyah elbisem var. Çok beğenerek aldığım ve hiç giyemediğim. Etiketi hala üstünde. Aslında 40 bedendi ama hani bayağı bir dar kalıplı alt kısımdan. Bel yanlarında deri detayları falan var çok şık. Yılbaşında o elbiseyi giyip burada fotomu paylaşıcam. Tabii yüzümü kapatırım. Nazarlara gelemem ....

Bu benimle olan arkadaşlardan da aynı motivasyonu bırakmayarak aynı herakati bekliyorum 55 gün sonra.

palin3 senin düğündeki fotoğrafını 1 ay sonra...

Bu pirinc lapasini ben de yapsam.
Kilom durunca.
Ama yapabilir miyim, cok zor.
Sabah norml kahvalti mi yapiliyor.

hayır cnm sabahta pirinç lapası yiyorsun ben az yoğurt katarak yiyorum. öğlen yanında bir küçük haşlama tavuk ve salata yiyebilirsin ben öyle yaptım bugün. yinede veriliyor. zor değil hiç acıkmıyorum lapa diyetinde ben. yapabilirsin bi dene bence

inşallah cnm verelim şu kiloları da resim kolay

biraz önce sade türk kahvesi içtim. onada alışcam artık mecburrrrr

Semo akşam yememekle ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum. Hatta Dr. Ayşegül Çoruhlu diyorki beşten sonra yemeyin de beşten önce yediklerinziin bir etkisi önemi yok. İnşallah istediğim kiloya gelince bu şekilde hayatımı devam ettiricem. Sen hamile hamile akşam yemiyor musun?

cnm yapıyormuyuz yarın protein diyeti. ne yiyeceksin yarın menünü yazarmısın lütfen. ben evden getirceğim için . yumurta flnmı getiriim

ben pirinç lapası yaptıgımda sabah öglen akşam onu yiyorum sınıfçı
yoksa diger türlü yaptıgında normal pirinç yemiş gibi oluyorusn ama ben seviyorum bl limonlu sebzeli filan dereotlu
Himm cesnili olursa yiyebilirim belki.
Sagol masumcum.

Iyi ki varsi I

Bende varım. Zaten hedefim yılbaşında 50 nin altına düşmek. Boyum 1.55 cm

kahvaltı 08:00
1 dlm kızarmış ekmek
peynir
3 zeytin
2 salatalık

öglen 12:30
5 ceviz
bol tarçınlı yogurt

akşam 17:00
tavuklu peynirli salata
ayran

2 yeşil çay
1 kahve

bugunku menum:

sabah: muz + kahve + 3 kurabiye
ara: 2 mandalin
öglen: 4 dilim ekmek + ton balik + cabuk corba + meyve
ara: kutu süt + elma.
aksam: kayinvalideme gidiyorum, ne yemek yapti bilmiyorum
sonra: süt

gün boyu 1.5 litre su.

Geldim canlarım veee bana kocaman bir aferimçok çok az yedim genel olarak kısıra abandım.. Gelince tartıldım sabahki kilodan +400 gr fazlayım bu demek oluyorki yarına eksilerdeyim.yarın ve cuma günü pirinç lapası yapıcam yanıma eşlik edecek varsa beklerim....

Ayy ben oglrn az yedim ys eve zor dustum.
Borekten tirtikladim.
Elim ayagim titredi sanki.
Sebzeli tavuk ve salata yedim.
Onume ne gelse goturcek durumdaydim. Burayi hatirladim. Tuttum kendimi sukur)
Oglen az yemek iyi gelmiyo bana cozutuyordum az kalmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…