- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Pirinc lapasiyla 2 gunde 1,5 kilo verenler vardi, ben beceremedim bir turlu. Insalah basarirsin tatlim. Kahveyi sekersiz sade iciyorum ben yillardir. En azindan aksam sade denesen daha iyi olur sanki.. :)
Bu pirinc lapasini ben de yapsam.evet ben varım pirinç lapası ile 2 günde 73 ten 71 e düştüm bırakınca çok yememe rağmen geride almadım. işte akşam eve gidince ne bulursam yiyordum normalde. şekerim düşüyor. bende kahve içerek kendimi bastırıyorum dur bi deneyim zor ama
yok cnm alırmıyım hiç. kiloları verebildiğim kadar çok vermeliyim. düğün aralık ın ilk haftası. boy 1,70 kilo 70 ne kadar çok verirsem kardır
Bu pirinc lapasini ben de yapsam.
Kilom durunca.
Ama yapabilir miyim, cok zor.
Sabah norml kahvalti mi yapiliyor.
Benim bir siyah elbisem var. Çok beğenerek aldığım ve hiç giyemediğim. Etiketi hala üstünde. Aslında 40 bedendi ama hani bayağı bir dar kalıplı alt kısımdan. Bel yanlarında deri detayları falan var çok şık. Yılbaşında o elbiseyi giyip burada fotomu paylaşıcam. Tabii yüzümü kapatırım. Nazarlara gelemem ....
Bu benimle olan arkadaşlardan da aynı motivasyonu bırakmayarak aynı herakati bekliyorum 55 gün sonra.
palin3 senin düğündeki fotoğrafını 1 ay sonra...
bende salatamı yaptım kızlar, şimdi kahvemi içiyorum artık herkes
yazsın yedigini içtigini..
palin ikisi bir arada içme cnm krema çok kalorili
sade içç saha çok seversin hatta az bişiy sütte katabilirisn :)
Semo akşam yememekle ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum. Hatta Dr. Ayşegül Çoruhlu diyorki beşten sonra yemeyin de beşten önce yediklerinziin bir etkisi önemi yok. İnşallah istediğim kiloya gelince bu şekilde hayatımı devam ettiricem. Sen hamile hamile akşam yemiyor musun?
Himm cesnili olursa yiyebilirim belki.ben pirinç lapası yaptıgımda sabah öglen akşam onu yiyorum sınıfçı
yoksa diger türlü yaptıgında normal pirinç yemiş gibi oluyorusn ama ben seviyorum bl limonlu sebzeli filan dereotlu
Iyi ki varsi Ihayır cnm sabahta pirinç lapası yiyorsun ben az yoğurt katarak yiyorum. öğlen yanında bir küçük haşlama tavuk ve salata yiyebilirsin ben öyle yaptım bugün. yinede veriliyor. zor değil hiç acıkmıyorum lapa diyetinde ben. yapabilirsin bi dene bence
Bende varım. Zaten hedefim yılbaşında 50 nin altına düşmek. Boyum 1.55 cmBende varım diyen arkadaşlar yarın bu birlikteliğin ilk günü.
ANLAŞMA (ALTINA MADDE EKLEYEBİLİRSİNİZ)
- Her gün gerçekten ne yendiği ve ne spor yapıldığı yazılacak.
- Bundan sonra herkes birbirinden hesap soracak.
- Kaçamak yapan rezili rüsva edilecek.
- Haftada en az 3 gün 45 dakikadan spor yapmayanın boynu vurdurulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?