- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Bravo sana oyle bi ortamda Iyi iradeGeldim canlarım veee bana kocaman bir aferimçok çok az yedim genel olarak kısıra abandım.. Gelince tartıldım sabahki kilodan +400 gr fazlayım bu demek oluyorki yarına eksilerdeyim.yarın ve cuma günü pirinç lapası yapıcam yanıma eşlik edecek varsa beklerim....
Hosbuldukburda motivasyon tavan yapmışyeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bugünkü menüm
kahvaltı peynir
yaklaşık 10 zeytin
1 yumurta
taze sıkılmış meyve suyu
öğle meyve suyu dışında kahvaltının aynıydı
akşam bir tabak kabak yemeği
bir kase yoğurt
spor 20 dk yürüyüş
Ayy ben oglrn az yedim ys eve zor dustum.
Borekten tirtikladim.
Elim ayagim titredi sanki.
Sebzeli tavuk ve salata yedim.
Onume ne gelse goturcek durumdaydim. Burayi hatirladim. Tuttum kendimi sukur)
Oglen az yemek iyi gelmiyo bana cozutuyordum az kalmisti.
Burasi Ibende öğle az yiyince akşamı abartıyorum. kh ağırlıklı beslendiğim gün de aynısı oluyor.
Aynen canim yaHosbuldukkkk
Burayi canli tutalim ki.
Hedefe ulasalim di mi)
Evetttt.Aynen canim ya
Herkese gunaydinnnn.Sahur yapiyor musun?
Calisirken nasil tutarim bilmiyorum. Benim de borclarim var.
cnm yapıyormuyuz yarın protein diyeti. ne yiyeceksin yarın menünü yazarmısın lütfen. ben evden getirceğim için . yumurta flnmı getiriim
Guzel vermissin tebrikler.Herkese Günaydın. .Bende pazartesi basladim. .78kilodan bu sabah 75e düştüm..Çok mutlu oldum...Aksam 5den sonra hiç birşey yemedim ve ac yattım...Gün içinde de aman aman dikkat de etmedim aslında sadece kola cips tatlı türü şeyleri kestim..Ekmeği bırakamıyorum..Şimdi 5dilim yedim kahvaltıda...Öğleyin hafif geciştiricem. Bu gün 4bucukta kapatmayı düşünüyorum yemeği..Hırslandımm :)
Cok tesekkurler:) Ben hiç ummuyordum bu kadarını. ..Gündüz cokk ac gezmedim ve öyleyken kilo veriliyor..Sadece şekeri kola tatlı türü şeyleri yememek bile yarar saglıyor...En kısa zamanda ekmeği tamamen kesmek istiyorum. .Aksamları hafif egzersiz yapıyorum kendimi yormadan..Spora da yeni basladım çünkü ip atlamayı düşünüyorum yürüme imkanım olmuyor malesef...Guzel vermissin tebrikler.
Ben baslayali bugun 1ay oldu.
Ama aksam 6da yemegi kesme yi bi haftadir yapiyorum. 71 dim 68 oldum bir ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?