Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bravo sana oyle bi ortamda Iyi irade

burda motivasyon tavan yapmış yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

bugünkü menüm
kahvaltı peynir
yaklaşık 10 zeytin
1 yumurta
taze sıkılmış meyve suyu
öğle meyve suyu dışında kahvaltının aynıydı
akşam bir tabak kabak yemeği
bir kase yoğurt

spor 20 dk yürüyüş

Hosbulduk
Menun guzel olmus

bende öğle az yiyince akşamı abartıyorum. kh ağırlıklı beslendiğim gün de aynısı oluyor.

Bende bugün iftarda yediklerimi yazimm
1 tabak domates corbasi,salata
biraz bulgur ve yaninda tavuk

Az öncede 1 elma ve 1 portekal yedim ve yeme faslini bittirdim.

Sahur yapiyor musun?
Calisirken nasil tutarim bilmiyorum. Benim de borclarim var.

Herkese Günaydın. .Bende pazartesi basladim. .78kilodan bu sabah 75e düştüm..Çok mutlu oldum...Aksam 5den sonra hiç birşey yemedim ve ac yattım...Gün içinde de aman aman dikkat de etmedim aslında sadece kola cips tatlı türü şeyleri kestim..Ekmeği bırakamıyorum..Şimdi 5dilim yedim kahvaltıda...Öğleyin hafif geciştiricem. Bu gün 4bucukta kapatmayı düşünüyorum yemeği..Hırslandımm :)

cnm yapıyormuyuz yarın protein diyeti. ne yiyeceksin yarın menünü yazarmısın lütfen. ben evden getirceğim için . yumurta flnmı getiriim

palin3 mesajını şimdi gördüm. kusura bakma ben akşamları girmiyorum nete. palincim evet yumurta, tavuk, ızgara et ne biliyim peynir, yoğurt, süt yiyebilirsin. bunlarıda doyuncaya kadar ben light ürün kullanmadığıım için peyniri de az yedim dün mesela. hatta akşam yemekten sonrada acıkıncada yenilebiliyor bir şeyler ama ben yarım yağlı sütlü 2 neskafe ile geçiştirdim. meyve, sebze,bakliyat ekmek her türlü unlu şey yok.

günaydın sevgili yoldaşlar,
protein diyetimde ikinci günüm. dun 70.6 idim. bugün 69.3 :) bunlar tabi hep ödem ama çok mutlu etti beni normalde ben bu diyetten nefret ediyorum çünkü ben et insanı değilim. sebze olsun ot olsun yani. ama cuma da devam. cumartesi de ben bunu karataya bağlarım...

menüm:
sabah: neskafe (yumurta yiyecektim ama biliyorsunuz sabahları kalkamıyorum)
öğle: ızgara et yada döner yemeyi planlıyorum yanında ayran
neskafe
akşam: 2 fırında levrek
türk kahvesi

dünkü yürüyüşümü de yaptım. 50 dakika 3.1 km yürüdüm. Ben koşu bandında 4 le yürüyorum. daha hızlı olmasının özellikle dizlere zararı varmış. ve bu şekilde yürüyünce insan bıkmıyor. ben bir ara üstüne çıkıp 10 la falan koşmaya çalışıyordum.sonra da 2 hafta koşu bandının yanına uğramıyordum.gerek yok yani buna.

benim bu günlük raporum bu. herkesten bekliyorum

Guzel vermissin tebrikler.
Ben baslayali bugun 1ay oldu.
Ama aksam 6da yemegi kesme yi bi haftadir yapiyorum. 71 dim 68 oldum bir ayda.

Co
Guzel vermissin tebrikler.
Ben baslayali bugun 1ay oldu.
Ama aksam 6da yemegi kesme yi bi haftadir yapiyorum. 71 dim 68 oldum bir ayda.
Cok tesekkurler:) Ben hiç ummuyordum bu kadarını. ..Gündüz cokk ac gezmedim ve öyleyken kilo veriliyor..Sadece şekeri kola tatlı türü şeyleri yememek bile yarar saglıyor...En kısa zamanda ekmeği tamamen kesmek istiyorum. .Aksamları hafif egzersiz yapıyorum kendimi yormadan..Spora da yeni basladım çünkü ip atlamayı düşünüyorum yürüme imkanım olmuyor malesef...

Günaydınnnn fıstık hatunlar... sabah sabah komşum dün akşam aşure getirmişti 3 kaşık ondan yedim biraz peynir ve zaytin attım ağzıma.bakalım akşama karar vermedim .bugün pirinç lapası yapmaya niyetlenmiştim ama olmadı hafta başı yaparım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…