Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın çıtır kızlar dün akşam evde eşimle çocuğum yemek yerken bende 3-4 adet tere yedim. yağsız tuzsuz. yarım ceviz yedim günü kapattım. yalnız akşamları çok erken uykum geliyor.12-1 olan uyku saatim kademeli olarak önce 11 e sonra 10 a kadar düştü.

iş yerinde ne et var ne de yumurta bugün yine pirinç lapası yapacağım. (çünkü tartıda güzel sonuç aldım)

eveettt şimdi bombamı patlatıyorum 71 ile başladığım kilom şu an 69,1

çok güzel vermişsin. bende pazartesi den bu yana 71 den 69,1 e düştüm . benimki de fena değil demi

günaydın kızlarrr ayyy amma yazmışsın heeee , iyi iyi hep böyle olun :

zeyas,
günü az hasala kapatmışsın tebrikler cnm

semo
menün çok kh lı geldi bana öglen 4 dlm ekmek fazla degilmi cnm ya sabahta kurabiye yemişisn çünkü

denvır
tebrikler cnm işte protein diyeti böyle etkili, karataya mı başlıycaksın sonunda?

kızlar kendimi acaip şiş hissediyorum ya dogum kontol hapından mıdır nedir
bugün bende kabaklı peynirli 2 yumurtalı omlet yiycme öglen için
sabahta lor yedim ekmekle

ya bravo bu 3. gününde mi verdin? alkışlar sana gelsin. bende denesem mi pazartesi acep! hiç yapmadığım şey aslında...protein diyeti için evet hazırlıklı olmak lazım. bende çok evde malzemeden başladığım için biraz aç kaldım. haftasonu alışveriş yaparsan başlarsın.

Selam azimli hanımlar.
Bende sabah ufacık tost avuç içi kadar ve 1 avuç üzüm 4 siyah zeytin bir kuru incir yemistim.
Şimdi de kuru yemiş yiyorum. Neden mi artık akşam çay ile yediğim herseyi çekirdek ve kek vb...sabah yemem gerekiyor sanırım. Ve de ölçülü olarak...

Gunaydin kizlar..
Cok guzel sonuclar almissiniz, tebrikler.. yeni basladigimda 5 haftada 6 kilo vermistim, sonra cok yavasliyor ama.. keske ayni hizda gitse..

Dun aksam ustu 15:30 gibi yarim ekmek tavuk doner yemistim. Sonra baska bisey yemedim. Sabah 2 dilim kizarmis ekmek, domates peynir yedim.
Az once de elma ve mandalina..
Ne yiycem bilmiyorum ama ogleden sonra gunu kapatmaya calisacagim yine.. :)

Bebeeem, ne zaman kurtulucan haptan.. son 4-5 hapta farkediyodum ben sistigimi.. daha erken degilmi kusum..

Proteini çok kh minumum olunca çok hızlı gidiyor. Yapılabilir. Denemistim. En azından gün içinde bu şekilde yapsak karın bölgesi özellikle çok inceliyor.

bu son ay dahada içmiycem nesilcim ,

nesilll çok erken kapatmıyormusun günü ?
tartı farke ttimi

çok saol cnm. darısı herkesin başına evet pirinç lapasını herkese tavsiye ediyorum. 73 den de 71 e pirinç lapası ile düşmüştüm zaten. yalnız 3 gündür hiç kaçamak yapmadım oda etkili olmuştur. evet protein diyeti yapcam ama sadece yumurta yiyeceğim ben.

geçen sene 5 günde beş kilo diyetinde bayaa vermiştim. onda tüm gün aynı şey yeniliyordu. iş yerine sadece yumurta alıyım sabah öğle akşam 4,30 gibi yerim. yarın yapabilirim. cumartesi pazar zor evdeyim.

birde bişi sorcam kaç gün yapacaksın protein diyetini?

bu son ay dahada içmiycem nesilcim ,

nesilll çok erken kapatmıyormusun günü ?
tartı farke ttimi
Erken ama -700 farketti..
Dun tum gun yediklerim;
Sabah etiform ve cay
Oglen meyve elma mandalina
15:30 gibide yarim ekmek tavuk doner..
Evde 2 kucuk dilim salatalik attim sadece agzima.. cayla takildim. :) kahve de icmedim..

Dun tum gun yediklerim;
Sabah etiform ve cay
Evde 2 kucuk dilim salatalik attim sadece agzima.. cayla takildim. :) kahve de icmedim..

woww süpersin baybi ay çok az yiyonn ne bilim ya ben olsamm açlık
modundfa dolaba yapışırdım yani ...

benim boş migdeye çay içinde acaip migdme bulanıyot nnesil sende olmuyormu

Selam gelecek yeni sene nin citirlariiii enneee sayfalar ucmus bea :)

insallah istedigin kiloya cabucak inersin kusum, evet önemli olan devamlilk
ben yiyorum valla aksamlari kösturuyorum

afferim kiz
sen isteyince yapiyorsun ben buna defalarca $ahit oldum zeyasim

hee bebeeem yaa, dun kacirdim bende KH yi
bugun biraz daha dikkatli olucam

Dun tum gun yediklerim;
Sabah etiform ve cay

eneeemm -700 cok super nesil
hadi bakam yilbasinda seni 58 görmek istiyoruz

Menumu paylasayim
Sabah pogaca peynir, zeytin
Oglen zeytinyagli biber patlican
Arada bi iki dilim meyve olabilir.
Aksam sebzeli bulgur pilavi,
Salata yogurt az az yiycm bakalim.
Aralarda sekersiz cay ve kahve
25dk. Yuruyus.

Pirinç lapası nasıl oluyor..Yanında baska bişi yok mu. .Ben de deneyeyim..Biberiye cay ı içtim ben tokk tutuyor hem yag yakıcı ama tansıyonumu yukselttı..vermem de bu cayy etkili oldu sanki muthiş ödem artırıyor şişlik gidiyor. ..

kızlar bende bugün lapa mı yapsam yogurt lu detoks çorbasımı kararsız kaldım baktım evde lapanın içine mazleme
yok koyacakk bende normal kahvaltımı yaptım yanımda yemegimi getirdim

Bugunku menum:

sabah: muz + 2 kurabiye + kahve
ara: 2 mandalin
öglen: 2 dilim ekmek ve 2 tane form kraker. cabuk corba, ton balik + cennet elmasi.
ara: elma ve süt.
aksam: sebzeli omelet yapicam.
sonra: süt icerim.

gün boyu 1 bucuk litre su.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…