Herkese Günaydın. .Bende pazartesi basladim. .78kilodan bu sabah 75e düştüm..Çok mutlu oldum...Aksam 5den sonra hiç birşey yemedim ve ac yattım...Gün içinde de aman aman dikkat de etmedim aslında sadece kola cips tatlı türü şeyleri kestim..Ekmeği bırakamıyorum..Şimdi 5dilim yedim kahvaltıda...Öğleyin hafif geciştiricem. Bu gün 4bucukta kapatmayı düşünüyorum yemeği..Hırslandımm :)
günaydın çıtır kızlardün akşam evde eşimle çocuğum yemek yerken bende 3-4 adet tere yedim. yağsız tuzsuz. yarım ceviz yedim günü kapattım. yalnız akşamları çok erken uykum geliyor.12-1 olan uyku saatim kademeli olarak önce 11 e sonra 10 a kadar düştü.
iş yerinde ne et var ne de yumurta bugün yine pirinç lapası yapacağım. (çünkü tartıda güzel sonuç aldım)
eveettt şimdi bombamı patlatıyorum 71 ile başladığım kilom şu an 69,1
Bebeeem, ne zaman kurtulucan haptan.. son 4-5 hapta farkediyodum ben sistigimi.. daha erken degilmi kusum..günaydın kızlarrr ayyy amma yazmışsın heeee , iyi iyi hep böyle olun :
zeyas,
günü az hasala kapatmışsın tebrikler cnm
semo
menün çok kh lı geldi bana öglen 4 dlm ekmek fazla degilmi cnm ya sabahta kurabiye yemişisn çünkü
denvır
tebrikler cnm işte protein diyeti böyle etkili, karataya mı başlıycaksın sonunda?
kızlar kendimi acaip şiş hissediyorum ya dogum kontol hapından mıdır nedir
bugün bende kabaklı peynirli 2 yumurtalı omlet yiycme öglen için
sabahta lor yedim ekmekle
Proteini çok kh minumum olunca çok hızlı gidiyor. Yapılabilir. Denemistim. En azından gün içinde bu şekilde yapsak karın bölgesi özellikle çok inceliyor.ya bravo bu 3. gününde mi verdin? alkışlar sana gelsin. bende denesem mi pazartesi acep! hiç yapmadığım şey aslında...protein diyeti için evet hazırlıklı olmak lazım. bende çok evde malzemeden başladığım için biraz aç kaldım. haftasonu alışveriş yaparsan başlarsın.
sen de ıyı vermişsin Tebrikler:)çok güzel vermişsin. bende pazartesi den bu yana 71 den 69,1 e düştüm . benimki de fena değil demi
ya bravo bu 3. gününde mi verdin? alkışlar sana gelsin. bende denesem mi pazartesi acep! hiç yapmadığım şey aslında...protein diyeti için evet hazırlıklı olmak lazım. bende çok evde malzemeden başladığım için biraz aç kaldım. haftasonu alışveriş yaparsan başlarsın.
Erken ama -700 farketti..bu son ay dahada içmiycem nesilcim ,
nesilll çok erken kapatmıyormusun günü ?
tartı farke ttimi
Erken ama -700 farketti..
Dun tum gun yediklerim;
Sabah etiform ve cay
Oglen meyve elma mandalina
15:30 gibide yarim ekmek tavuk doner..
Evde 2 kucuk dilim salatalik attim sadece agzima.. cayla takildim. :) kahve de icmedim..
Semo akşam yememekle ilgili yazdıklarına aynen katılıyorum. Hatta Dr. Ayşegül Çoruhlu diyorki beşten sonra yemeyin de beşten önce yediklerinziin bir etkisi önemi yok. İnşallah istediğim kiloya gelince bu şekilde hayatımı devam ettiricem. Sen hamile hamile akşam yemiyor musun?
Geldim canlarım veee bana kocaman bir aferimçok çok az yedim genel olarak kısıra abandım.. Gelince tartıldım sabahki kilodan +400 gr fazlayım bu demek oluyorki yarına eksilerdeyim.yarın ve cuma günü pirinç lapası yapıcam yanıma eşlik edecek varsa beklerim....
günaydın kızlarrr ayyy amma yazmışsın heeee , iyi iyi hep böyle olun :
zeyas, : günü az hasala kapatmışsın tebrikler cnm
semo: menün çok kh lı geldi bana öglen 4 dlm ekmek fazla degilmi cnm ya sabahta kurabiye yemişisn çünkü
denvır: tebrikler cnm işte protein diyeti böyle etkili, karataya mı başlıycaksın sonunda?
kızlar kendimi acaip şiş hissediyorum ya dogum kontol hapından mıdır nedir
bugün bende kabaklı peynirli 2 yumurtalı omlet yiycme öglen için
sabahta lor yedim ekmekle
Erken ama -700 farketti..
Dun tum gun yediklerim;
Sabah etiform ve cay
Oglen meyve elma mandalina
15:30 gibide yarim ekmek tavuk doner..
Evde 2 kucuk dilim salatalik attim sadece agzima.. cayla takildim. :) kahve de icmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?