Bu hafta 2 kılo gitti..selam kızlarrrr
ne var ne yok ,
amarusss kaç klo gitti senden bu hafta?
Bu hafta 2 kılo gitti..
Kizlar telefondab girince bas gelemiyorum resmen ya uygulama olarak da inmiyor ? Sislim cancazim evet bende varim artik ama listei birbirine katarim simdi benaz sana zahnet benide yaz vallah reglm 83 ciktim bu sabah kendimi salmisim iyice 5 kilo almisim olsun pes etmek yok sizinleyim yine bisey soruam kilo bildirimini hangi güne aldiniz??
Önemli değill sagol sislimmm iyi gecelerAnteplim kusura bakma canim daha yeni okudum mesajini.... Haftasonu msafirim vardi bakamadim sayfaya
Kilo bildirimini cumartesi yapiyoruz artik bu önümüzdeki cumartesi ekleriz seni canim.
Ben de 3.haftamdayım gram fark yok daha..Ama saatlerimin uzamasından dolayı...Kim ne derse desin kızan kızsın valla bu sefer sonu kavga da olsa yemıcem ...Yeersin yeme artık şişkosun derler..Yemezsin böyle olmaz arada yemen gerek diye set vururlar.Alla alla...Ablam gülüyor hedefim 58deyince...İnanmıyor yani..Kıyafetlerını napcan diyor atarım dedim..Sen tek kilo ver demiyorda ...Ayy sabah sabahh nasıl hırs yaptım....Kızlar bu yöntemle kuzenim 17 kilo vermiş hemde herşey yedim hiç kısmadım sadece akşam öğünüm hafifdi dedi ve herakşam 5 den sonra yürüyüş yapmış orta tempoda çok güzel kilo vermiş yağlı bir vucüdü vardı bende şaşırdım bende daha önce denedim ilk hafta 3 kilo vermiştim 2. Hafta 1 kilo 3. Hafta hiç kilo veremeyince bırakmıştım ama kuzenim sakın bırakma ben 2 hafta veremediğim oldu yinede bırakmadım 6 ayda toplam 17 kilo gitti dedi bende bugünden itibaren başlıyorum
Günaydın canım iyiyiz şükür seni sormalı :)GÜNAYDIN ÇITIR hatunlar... dün hiç gelemedim çok yoğundum. sizler nasılsınız
herkese merhaba,
benim bugünkü menüm
sabah: neskafe, türk kahvesi
öğle: klasik kahvaltı, ekmeksiz, çay
akşam: tavuklu salata ve çayın yanında biraz kestane (çok severim).saat 18.30 geçmez inşallah.aslında kestaneyi öğlen yemek lazım ama.
dün 35 dakika yürüdüm bugün 45 olsun. canım su içmek istemiyor. dün hiç unuttum belki. bugün biraz suya ağırlık vericiiim.
işte böyleee anacım. siz ne yiyonuz içiyonuz? bence de beşten sonra yememek sağlık demek.yeni yılda istediğim kiloda da olsam buna çok dikkat ediciiim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?