Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlar ben 79 kilodan 68 e birden düştüm aylardır 68 deyim 67 yi göremedim. ne yapmam lazım
birde pirinç lapasından bahsedebilir misiniz

Selam tatliskolar.. :)
Dun aksami saat 16 gibi yarimdan biraz az peynirli tostla kapattim..

Bu sabah 2 dilim nutellali cavdar ekmagi yedim. 2 tane de kurabiye..
Su cay kahve filan daha bisey yemedim. Saat 16 gibi yine tostla gunu kapatmayi planliyorum.

Hosgeldin tatlim.. cevreden boyle ornekler duymak keyif verici.. bosa cabalamadigimizi hissettiriyor..

merhaba kızlar ben 79 kilodan 68 e birden düştüm aylardır 68 deyim 67 yi göremedim. ne yapmam lazım
birde pirinç lapasından bahsedebilir misiniz
Bazen vucut bi kiloda takilip kaliyor tatlim.. hemde haftalarca, aylarca.. istikrarli sekilde dewam etmek gerek.. lapa deneyebilirsin, yapan ark.lar var, geriye donuk bak istersen.. gunluk beslenmeni de gozden gecirirsen asabilirsin belki..

Lapa diyeti 1cay bardagı pirinci 3cay bardagı suda tuzsuz haslıyorsun...dibi tutmadan sulu olmasına dikkat et...yogurt nane baharatlarla karıstırıp yıyebilirsin..1gün yapılması lazımmış..Ben dün hazırladım yıyemedim...Kokomelle masum yapmıstı bu diyeti onlarda paylasımlarda bulunmustu eski sayfalarda

Nesil sen kac kilo verdin...Ben bugun 72.500 olmusum..Bu da mı ödem bu aksamdan itibaren 5de kapatcam...3gündür sarktı saatlerim..

selam kızlarrrr

pirinç lapasında yogurt olmaz olsada 1 kaşık yagsız yogurt kızlar..

amarusss bukadar hızlı kilo vermen ilaçtan kaynaklı ödem atmak cnm
yoksa 2 haftda 5.5 kilo akıllara zarar cnmm amazallah hastalık çıkar insandan
ödemleirni atınca duracaktır kilo vermen

Anladım canım ıdrara sık cıkıyorum bu ödem atmak oluyor sanırım..ne cok şişkinliğim varmış arkadas ya alla alla...67de kılıtlenırım ben ..hep öyle oluyor cunku..

iyi akşamlar....bugünkü menüm şöyle
sabah:2 dilim ekmek yumurta zeytin peynir birazda pekmez
ara:1 fincan kahve+2 kurabiye
akşam.5 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pilav
benden bugünlük bu kadar

Nesil sen kac kilo verdin...Ben bugun 72.500 olmusum..Bu da mı ödem bu aksamdan itibaren 5de kapatcam...3gündür sarktı saatlerim..
Canim gecen sene ocakta 74 tum, subatta 72 ile bu topice katildim. Simdi 61.50.. yazdan beri takildim. 60.30 bile gordum..
Bi komsum ameliyati icin troid seviyesini duzeltmesi gerektigi icin ilac kullandi, 2-3 haftada mum gibi eridi.. bayaa kiloluydu..
Salcali yagli beslenmemeye filanda dikkat etti.. kilo almadi tekrar.. sende kendinde bi anormallik hissedersen doktora gorun tatlim..

Ben doktora gıttım ılac kullanıyorum yeni tahlil yaptırdım normal cıktı degerlerim..Sagol canım cvbın için...

Çok şükür aksamı 5de kapattım..Millet yemek yiyor..Oh be tekrar döndüm azimli halime..Bu günü atlattım mı böyle giderim inşallah...

Çok şükür aksamı 5de kapattım..Millet yemek yiyor..Oh be tekrar döndüm azimli halime..Bu günü atlattım mı böyle giderim inşallah...
Ins cnm
Ben 6 gibi kapatiyorum.
Is saati nedenuyle. Gun icinde dikkat etmeye calisiyorum.
Protein agirliklu yemeye calisiyorum.
Bakalim.

Maşallah.
Bende iki günü erken kapadim. Bugün de 6.30 geçmez. Malum bizde çarşambalar balık günü hep beraber.
Menüler çok iyi. Ben kahvaltıdan vazgecemiyorum napıyım. Yine yedim yağlı ballı. Şimdi yürüyüş. ..

Gunaydin kizlar.
Menum sabah menemen bi dilik ekmek peynir zeytin.
Ogle ispanak ve yogurt.
Aksam sebze ve yigurt.
Arada bi meyve yerim belki. 6 da kapatiyorum. Ac kalmamak cok iyu:))

Yarim saat yuruyus.
Benim kiyafetlerumden fark etmeye basladi.
Amarys senin kiyafetlerinden belli oluyor mu?
O kadar odem olmaz ikiloda.
Ilac kolaylastirdi zayiflamanu bence

Ciks şeyleri kahvaltıda yıyorum..günde bir cıkolata hakkımda var dun yemedim bugun yicem arada:) çok ac olunca metebolizma çalışmıyor...gün içinde herseyimi yiyorum...aksam gözümün önünde börekleri kekleri yediler...tabii aman vermedim...

günayın kızlar bende kahvaltıda kuru fasulye pilav yedim.dün akşam az yemiştim çok güzel olmuş tadı damağımda kalmıştı... ohhh afiyet olsun bana akşamada yumurta yerim heralde.çok şükür bu hafta metobalizmam aşırı hızlı çalışıyor yemek yiyorum hemen ardından acıkıyorum şişkinlik hissi hiç olmuyor hergün 400 gr gidiyor.amma velakin haftasonu doğum günüden kalanları yediğim için hala cumartesi günki kilomu göremedim bu hafta çok gitmeyecek gibi.ama 65i göreceğim kesin çok şükür tekrar 65 ler yakın darısı 63 ün başına yılbaşı hedefim 63

Yarim saat yuruyus.
Benim kiyafetlerumden fark etmeye basladi.
Amarys senin kiyafetlerinden belli oluyor mu?
O kadar odem olmaz ikiloda.
Ilac kolaylastirdi zayiflamanu bence
Esofmanlarım bol geliyorlar...ablam vucudun düzenr girdi verdiğin belli oluyor dedi..Ben kemikliyim tartıda kilom cok ama görenler en fazla 5kılo ver diyor yani...Bacak kısmım kalın benim..odem diyorlar vardır bı bıldıkleri...kılo degılmış yasayıp görcem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…