Hosgeldin tatlim.. cevreden boyle ornekler duymak keyif verici.. bosa cabalamadigimizi hissettiriyor..Kızlar bu yöntemle kuzenim 17 kilo vermiş hemde herşey yedim hiç kısmadım sadece akşam öğünüm hafifdi dedi ve herakşam 5 den sonra yürüyüş yapmış orta tempoda çok güzel kilo vermiş yağlı bir vucüdü vardı bende şaşırdım bende daha önce denedim ilk hafta 3 kilo vermiştim 2. Hafta 1 kilo 3. Hafta hiç kilo veremeyince bırakmıştım ama kuzenim sakın bırakma ben 2 hafta veremediğim oldu yinede bırakmadım 6 ayda toplam 17 kilo gitti dedi bende bugünden itibaren başlıyorum
Bazen vucut bi kiloda takilip kaliyor tatlim.. hemde haftalarca, aylarca.. istikrarli sekilde dewam etmek gerek.. lapa deneyebilirsin, yapan ark.lar var, geriye donuk bak istersen.. gunluk beslenmeni de gozden gecirirsen asabilirsin belki..merhaba kızlar ben 79 kilodan 68 e birden düştüm aylardır 68 deyim 67 yi göremedim. ne yapmam lazım
birde pirinç lapasından bahsedebilir misiniz
Nesil sen kac kilo verdin...Ben bugun 72.500 olmusum..Bu da mı ödemSelam tatliskolar.. :)
Dun aksami saat 16 gibi yarimdan biraz az peynirli tostla kapattim..
Bu sabah 2 dilim nutellali cavdar ekmagi yedim. 2 tane de kurabiye..
Su cay kahve filan daha bisey yemedim. Saat 16 gibi yine tostla gunu kapatmayi planliyorum.
Anladım canım ıdrara sık cıkıyorum bu ödem atmak oluyor sanırım..ne cok şişkinliğim varmış arkadas ya alla alla...67de kılıtlenırım ben ..hep öyle oluyor cunku..selam kızlarrrr
pirinç lapasında yogurt olmaz olsada 1 kaşık yagsız yogurt kızlar..
amarusss bukadar hızlı kilo vermen ilaçtan kaynaklı ödem atmak cnm
yoksa 2 haftda 5.5 kilo akıllara zarar cnmm amazallah hastalık çıkar insandan
ödemleirni atınca duracaktır kilo vermen
Canim gecen sene ocakta 74 tum, subatta 72 ile bu topice katildim. Simdi 61.50.. yazdan beri takildim. 60.30 bile gordum..Nesil sen kac kilo verdin...Ben bugun 72.500 olmusum..Bu da mı ödembu aksamdan itibaren 5de kapatcam...3gündür sarktı saatlerim..
Ben doktora gıttım ılac kullanıyorum yeni tahlil yaptırdım normal cıktı degerlerim..Sagol canım cvbın için...Canim gecen sene ocakta 74 tum, subatta 72 ile bu topice katildim. Simdi 61.50.. yazdan beri takildim. 60.30 bile gordum..
Bi komsum ameliyati icin troid seviyesini duzeltmesi gerektigi icin ilac kullandi, 2-3 haftada mum gibi eridi.. bayaa kiloluydu..
Salcali yagli beslenmemeye filanda dikkat etti.. kilo almadi tekrar.. sende kendinde bi anormallik hissedersen doktora gorun tatlim..
Ins cnmÇok şükür aksamı 5de kapattım..Millet yemek yiyor..Oh be tekrar döndüm azimli halime..Bu günü atlattım mı böyle giderim inşallah...
Maşallah.Çok şükür aksamı 5de kapattım..Millet yemek yiyor..Oh be tekrar döndüm azimli halime..Bu günü atlattım mı böyle giderim inşallah...
Ciks şeyleri kahvaltıda yıyorum..günde bir cıkolata hakkımda var dun yemedim bugun yicem arada:) çok ac olunca metebolizma çalışmıyor...gün içinde herseyimi yiyorum...aksam gözümün önünde börekleri kekleri yediler...tabii aman vermedim...Maşallah.
Bende iki günü erken kapadim. Bugün de 6.30 geçmez. Malum bizde çarşambalar balık günü hep beraber.
Menüler çok iyi. Ben kahvaltıdan vazgecemiyorum napıyım. Yine yedim yağlı ballı. Şimdi yürüyüş. ..
Esofmanlarım bol geliyorlar...ablam vucudun düzenr girdi verdiğin belli oluyor dedi..Ben kemikliyim tartıda kilom cok ama görenler en fazla 5kılo ver diyor yani...Bacak kısmım kalın benim..odem diyorlar vardır bı bıldıkleri...kılo degılmış yasayıp görcem artık :)Yarim saat yuruyus.
Benim kiyafetlerumden fark etmeye basladi.
Amarys senin kiyafetlerinden belli oluyor mu?
O kadar odem olmaz ikiloda.
Ilac kolaylastirdi zayiflamanu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?