Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Afiyet olsun.Nefsinu doyurmak onemli.
Gec olsun guc olmasin. Benim de yilbasu hedefim 63.
3 kili var bakalum

Sabah ben de 300gr gıtmış..73.500ken bu sabah 73.200 ama ödem atıyorumdur yine...tebrikler sana canım iyi gidiyorsun masallah

canim oda verememis cogu haftalar gr oynamadi dedi ama 6 ay gibi bir surede hemde yiyerek 17 kg verdim dedi kesinlikle yalan soyleyecek bir insan degildir kendisi ustelik cok asiri yagli vucudu vardi fistik gibi olmus kocam yeniden asik oldu diyor ahhhh keske bende versem birak vermeyi bide uste alir oldum son zamanlar sende inat et yeme hersey sabirrrrr sonu guzel olcak

günaydın arkadaşlar,bugün

sabah: 1 minik muz, 2 siyah üzüm, 4-5 fındık
öğle: mantı (annem seri üretime geçti)
akşam hiçbir şey yememeye çalışıcam.

bütün düzenim bozulduğu için üzgünüm. evde hayır diyemeyeceğim şeyler pişiriliyor. dün sarma vardı mesela.bu evrenin bana bir oyunumu bilmiyorum ama verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum.

su iç denvir su iç
yürü denvir yürü.

ONlar gidince toparlarsin.
Vucudun sasirir. Belju daha kolay verirsin.

Tesekkürler canım...Öyle yapıcam..Basladım sonunu getiricem sağ salim :) sen de katıl aramıza...

Onlar gıdınce asıl tamamen...ne zaman gidiyorlar

selam citirlar,

Nasilsiniz?
Kizlar yaavvv bu kilo artisi 20 ci haftadan sonra zor kontrol altinda tutuluyor, dikkat etsemde azda olsa aliyorum :)))
yani hic dikkat etmesem gani ganiii alicam.

Benim pazartesi doktorda kontrolum vaar simdiden cok heycanliyim :)

Selam kizlar.....nasilsiniz bakim?
Bu sabah tartida 59,60 gördüm kizlar
Ben yumurta yemeye alistim valla artik nerdeyse hic ekmek yemiyorum
buda cok iyi geldi bana son haftalarda cok yavaslamisti kilo vermem.
Hedefim yilbasina kadar 55 olmak.

Bugünkü menüm
Kahvalti:2 haslanmis yurta,salata,1 bardak meyva suyu
Öylene haslanmis tavuk salata yiycem
Aksamada 1 kase yogurt düsünüyorum

Süperrr tebrıkler

Selam kizlar..

Aksam arkadasa gittik, sonrasinda basima gelecekleri bildigim icin yemek yedim, kuruyemis, kurabiye, meyve vs.. atistirdim biraz.. sabah arti gordum biraz ama korktugum gibi degil.
Regl sinyallerimivalmaya basladim. Kiraz sapi cayim vardi, onu demledim simdi. Min. hasarla atlatirm umarim.
Sabah 2 dilim cavdar b.peynir ve bal yedim biraz.. 11 gibi de ceyrek simit.
Aksami bilmiyorum..

Semo, normal canim.. moralini bozma, verirsin bebis geldikten sonra.. karnin buyumustur iyice.. :)

Zeyas cok sevindim eksilerine.. :)

Sislim, tebrik ederim datlum.. darisi basima.. :)

Masuuumm, sen noruyon bacim.. kayipsin yine..

Onlar gıdınce asıl tamamen...ne zaman gidiyorlar

annem cumartesi. kayınvalide ucu açık (ama 3 haftadan fazla olmamalı!). ama annem gitsin düzenime dönücem.kayınvalide şeker hastası falan hafif şeyler yer zaten.

sizin de benimki gibi bir anneniz var mı çok seviyorum annem tabi ama kafa olarak anlaşamıyoruz. meleğin biridir ama sabit kafalıdır. misal dün ıspanak'a şeker koyma derim koydu. bir kaşıktan bir şey olmazmış ve burukluğunu alıyormuş falan. ben tereyağ zeytinyağdan başka yağ kullanmıyorum o yok teremyağ güzel oluyor diyor. anlatıyorum sağlıksız olduğunu. hiç tınlamıyor.

neyse belli bir yaştan sonra değişmiyor insan galiba.

nesil kiraz sapı çayı bende gaz sancısı yapıyo ya kıvranıyorum resmen sana bişi olmuyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…