- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Afiyet olsun.Nefsinu doyurmak onemli.olsun. post: 37859768 .!.:günayın kızlar bende kahvaltıda kuru fasulye pilav yedim.dün akşam az yemiştim çok güzel olmuş tadı damağımda kalmıştı... ohhh afiyet olsun bana akşamada yumurta yerim heralde.çok şükür bu hafta metobalizmam aşırı hızlı çalışıyor yemek yiyorum hemen ardından acıkıyorum şişkinlik hissi hiç olmuyor hergün 400 gr gidiyor .amma velakin haftasonu doğum günüden kalanları yediğim için hala cumartesi günki kilomu göremedim bu hafta çok gitmeyecek gibi.ama 65i göreceğim kesin çok şükür tekrar 65 ler yakın darısı 63 ün başına yılbaşı hedefim 63
Sabah ben de 300gr gıtmış..73.500ken bu sabah 73.200 ama ödem atıyorumdur yine...tebrikler sana canım iyi gidiyorsun masallahgünayın kızlar bende kahvaltıda kuru fasulye pilav yedim.dün akşam az yemiştim çok güzel olmuş tadı damağımda kalmıştı... ohhh afiyet olsun bana akşamada yumurta yerim heralde.çok şükür bu hafta metobalizmam aşırı hızlı çalışıyor yemek yiyorum hemen ardından acıkıyorum şişkinlik hissi hiç olmuyor hergün 400 gr gidiyor .amma velakin haftasonu doğum günüden kalanları yediğim için hala cumartesi günki kilomu göremedim bu hafta çok gitmeyecek gibi.ama 65i göreceğim kesin çok şükür tekrar 65 ler yakın darısı 63 ün başına yılbaşı hedefim 63
Az kalmışş seninnn ohhhh ne güzel...Ben 58i görcem mi acep...Afiyet olsun.Nefsinu doyurmak onemli.
Gec olsun guc olmasin. Benim de yilbasu hedefim 63.
3 kili var bakalum
canim oda verememis cogu haftalar gr oynamadi dedi ama 6 ay gibi bir surede hemde yiyerek 17 kg verdim dedi kesinlikle yalan soyleyecek bir insan degildir kendisi ustelik cok asiri yagli vucudu vardi fistik gibi olmus kocam yeniden asik oldu diyor ahhhh keske bende versem birak vermeyi bide uste alir oldum son zamanlar sende inat et yeme hersey sabirrrrr sonu guzel olcakBen de 3.haftamdayım gram fark yok daha..Ama saatlerimin uzamasından dolayı...Kim ne derse desin kızan kızsın valla bu sefer sonu kavga da olsa yemıcem ...Yeersin yeme artık şişkosun derler..Yemezsin böyle olmaz arada yemen gerek diye set vururlar.Alla alla...Ablam gülüyor hedefim 58deyince...İnanmıyor yani..Kıyafetlerını napcan diyor atarım dedim..Sen tek kilo ver demiyorda ...Ayy sabah sabahh nasıl hırs yaptım....
Ben seni tebrik ederim asil. Yilbasi hedef 63.Az kalmışş seninnn ohhhh ne güzel...Ben 58i görcem mi acep...
ONlar gidince toparlarsin.günaydın arkadaşlar,bugün
sabah: 1 minik muz, 2 siyah üzüm, 4-5 fındık
öğle: mantı (annem seri üretime geçti)
akşam hiçbir şey yememeye çalışıcam.
bütün düzenim bozulduğu için üzgünüm. evde hayır diyemeyeceğim şeyler pişiriliyor. dün sarma vardı mesela.bu evrenin bana bir oyunumu bilmiyorum ama verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum.
su iç denvir su iç
yürü denvir yürü.
ONlar gidince toparlarsin.
Vucudun sasirir. Belju daha kolay verirsin.
Tam anlamiyla birakmis degilsin.İnşallah sınıfçı musuzum valla.
Görürsün arkadasım benim...sabır işi bu...aksamları dükkanları kapatıcaz olay bu... ben hiç zorlanmıyorum aksamları insan alısıyor...Ben seni tebrik ederim asil. Yilbasi hedef 63.
Asil 55 gorur muyum 55ikeskeee
Tesekkürler canım...Öyle yapıcam..Basladım sonunu getiricem sağ salim :) sen de katıl aramıza...canim oda verememis cogu haftalar gr oynamadi dedi ama 6 ay gibi bir surede hemde yiyerek 17 kg verdim dedi kesinlikle yalan soyleyecek bir insan degildir kendisi ustelik cok asiri yagli vucudu vardi fistik gibi olmus kocam yeniden asik oldu diyor ahhhh keske bende versem birak vermeyi bide uste alir oldum son zamanlar sende inat et yeme hersey sabirrrrr sonu guzel olcak
Onlar gıdınce asıl tamamen...ne zaman gidiyorlargünaydın arkadaşlar,bugün
sabah: 1 minik muz, 2 siyah üzüm, 4-5 fındık
öğle: mantı (annem seri üretime geçti)
akşam hiçbir şey yememeye çalışıcam.
bütün düzenim bozulduğu için üzgünüm. evde hayır diyemeyeceğim şeyler pişiriliyor. dün sarma vardı mesela.bu evrenin bana bir oyunumu bilmiyorum ama verdiğim kiloları geri almaktan korkuyorum.
su iç denvir su iç
yürü denvir yürü.
Sagol cnm destegin icin.Görürsün arkadasım benim...sabır işi bu...aksamları dükkanları kapatıcaz olay bu... ben hiç zorlanmıyorum aksamları insan alısıyor...
Önemli değill sagol sislimmm iyi geceler
Süperrr tebrıklerSelam kizlar.....nasilsiniz bakim?
Bu sabah tartida 59,60 gördüm kizlar
Ben yumurta yemeye alistim valla artik nerdeyse hic ekmek yemiyorum
buda cok iyi geldi bana son haftalarda cok yavaslamisti kilo vermem.
Hedefim yilbasina kadar 55 olmak.
Bugünkü menüm
Kahvalti:2 haslanmis yurta,salata,1 bardak meyva suyu
Öylene haslanmis tavuk salata yiycem
Aksamada 1 kase yogurt düsünüyorum
Onlar gıdınce asıl tamamen...ne zaman gidiyorlar
nesil kiraz sapı çayı bende gaz sancısı yapıyo ya kıvranıyorum resmen sana bişi olmuyomuSelam kizlar..
Aksam arkadasa gittik, sonrasinda basima gelecekleri bildigim icin yemek yedim, kuruyemis, kurabiye, meyve vs.. atistirdim biraz.. sabah arti gordum biraz ama korktugum gibi degil.
Regl sinyallerimivalmaya basladim. Kiraz sapi cayim vardi, onu demledim simdi. Min. hasarla atlatirm umarim.
Sabah 2 dilim cavdar b.peynir ve bal yedim biraz.. 11 gibi de ceyrek simit.
Aksami bilmiyorum..
Semo, normal canim.. moralini bozma, verirsin bebis geldikten sonra.. karnin buyumustur iyice.. :)
Zeyas cok sevindim eksilerine.. :)
Sislim, tebrik ederim datlum.. darisi basima.. :)
Masuuumm, sen noruyon bacim.. kayipsin yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?