Selam kizlar..
Aksam arkadasa gittik, sonrasinda basima gelecekleri bildigim icin yemek yedim, kuruyemis, kurabiye, meyve vs.. atistirdim biraz.. sabah arti gordum biraz ama korktugum gibi degil.
Regl sinyallerimivalmaya basladim. Kiraz sapi cayim vardi, onu demledim simdi. Min. hasarla atlatirm umarim.
Sabah 2 dilim cavdar b.peynir ve bal yedim biraz.. 11 gibi de ceyrek simit.
Aksami bilmiyorum..
Semo, normal canim.. moralini bozma, verirsin bebis geldikten sonra.. karnin buyumustur iyice.. :)
Zeyas cok sevindim eksilerine.. :)
Sislim, tebrik ederim datlum.. darisi basima.. :)
Masuuumm, sen noruyon bacim.. kayipsin yine..
nesil kiraz sapı çayı bende gaz sancısı yapıyo ya kıvranıyorum resmen sana bişi olmuyomu
annem cumartesi. kayınvalide ucu açık (ama 3 haftadan fazla olmamalı!). ama annem gitsin düzenime dönücem.kayınvalide şeker hastası falan hafif şeyler yer zaten.
sizin de benimki gibi bir anneniz var mı çok seviyorum annem tabi ama kafa olarak anlaşamıyoruz. meleğin biridir ama sabit kafalıdır. misal dün ıspanak'a şeker koyma derim koydu. bir kaşıktan bir şey olmazmış ve burukluğunu alıyormuş falan. ben tereyağ zeytinyağdan başka yağ kullanmıyorum o yok teremyağ güzel oluyor diyor. anlatıyorum sağlıksız olduğunu. hiç tınlamıyor.
neyse belli bir yaştan sonra değişmiyor insan galiba.
selam citirlar,
Nasilsiniz?
Kizlar yaavvv bu kilo artisi 20 ci haftadan sonra zor kontrol altinda tutuluyor, dikkat etsemde azda olsa aliyorum :)))
yani hic dikkat etmesem gani ganiii alicam.
Benim pazartesi doktorda kontrolum vaar simdiden cok heycanliyim :)
kiraz sapı kum dökmeye birebir ben denedim belki kum döküyorsundur ...nesil kiraz sapı çayı bende gaz sancısı yapıyo ya kıvranıyorum resmen sana bişi olmuyomu
Canım son aylarda kendiliğinden kilo geliyor aman Semocum kilo alacam diye bebeği besinsiz bırakma sakın çok duydum anne kilo almamak için az yiyor bebek gelişmiyor allah korusun bir sıkıntıyla doğuyor besinlerine dikkat et hamur işi dışında herşeyden yee bence nasıl olsa doğumdan sonr ayavaş yavaş gidecek... Bir yakınımın başına gelmişti o yüzden nacizane uyarmak istedim.... kalsiyumunu hiç ihmal etme peynir yoğurt süt yumurta... Kan olması için et yeee...tatlı olarak puding tercih edebilirsin hem sütlü hemde tatlı ihtiyacını gidermiş olursun...
Anneler öyle...ama annem bana destek oldu..Sevdıgım seylerı yapma dedim yapmaadı sagolsunn...Belli yastan sonra anneler boyledır canım boşver gıdınce dengelersin artık...annem cumartesi. kayınvalide ucu açık (ama 3 haftadan fazla olmamalı!). ama annem gitsin düzenime dönücem.kayınvalide şeker hastası falan hafif şeyler yer zaten.
sizin de benimki gibi bir anneniz var mı çok seviyorum annem tabi ama kafa olarak anlaşamıyoruz. meleğin biridir ama sabit kafalıdır. misal dün ıspanak'a şeker koyma derim koydu. bir kaşıktan bir şey olmazmış ve burukluğunu alıyormuş falan. ben tereyağ zeytinyağdan başka yağ kullanmıyorum o yok teremyağ güzel oluyor diyor. anlatıyorum sağlıksız olduğunu. hiç tınlamıyor.
neyse belli bir yaştan sonra değişmiyor insan galiba.
Tavsiyen için teşekkürler semocum bir deneyeyim bakalım.aslınfa kiraz sapı çayının tadıyla sıkıntım yok ama sonrasında wcye çıkana kadar gaz sancısı oluyor.Nesilim, masallah verdigin kilolari geri almadin valla helal sana. yilbasina 59 lu rakamlari gorursun insallah
evet göbüs cikti iyice, kocaman oldu :)
canim limon maydonoz form cayi var, oda cok guzel diye duydum belki tadinida seversin dene istersen
aaa ilk defa duydumm dur bi araştırayım adacım.teşekkürl erkiraz sapı kum dökmeye birebir ben denedim belki kum döküyorsundur ...
sagol adacim uyardigin icin, cok dusuncelisin
evet cok haklisin, yok diyet yapar derecesinde dikkat etmiyorumda, dedigin gibi hamur isi, pilav ve abur cubura dikkat ediyorm. sut 3 bardak iciyorum, peynir 1-2 dilim, ve 1 kutu yogurt tuketiyorum hergunyumurta haftada 5tane yiyorum. he bide multi vitamin ve balik yag aliyorm hergun.
kan tahlili yaptirdim gecen hafta, calcium demir ve d vitamini degerlerim iyi ciktionlarida kontrol altinda tutuyorum her 2 ay tahlil yaptiriyorum
Tavsiyen için teşekkürler semocum bir deneyeyim bakalım.aslınfa kiraz sapı çayının tadıyla sıkıntım yok ama sonrasında wcye çıkana kadar gaz sancısı oluyor.
aaa ilk defa duydumm dur bi araştırayım adacım.teşekkürl er
Maşallah semocum çok iyi gidiyosun böyle devam eetiğin sürece ideal kiloyla bitiririn zaten.bide dikkat ettiğin halde aldığın kiloları zaten kafana takma birazda bünyeyle alakalı.tadını çıkar hamişliğin en güzel zamanların
Aboooo benim semo bacimmmkiz cadaloz nerelerdesin sen, diyeti birakmadin demi?
aynen devam, kac kilo oldun bu arada????
Aboooo benim semo bacimmmkurban olurum ben sana yakalandik sana resmen yok diYet devam hahah kilomu sorma vallah aldim cok geri
Ne güzel ben yapamadım lapayı...Artık sıkı diyete gecicem ben...Ekmeği tamamen cıkarmak istiyorum.bu sabah 72.500gordum tartıdaGünaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı yaptım lapa ile yannda salata ile brde bol bol bol acılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?