Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Nesilim, masallah verdigin kilolari geri almadin valla helal sana. yilbasina 59 lu rakamlari gorursun insallah
evet göbüs cikti iyice, kocaman oldu :)

nesil kiraz sapı çayı bende gaz sancısı yapıyo ya kıvranıyorum resmen sana bişi olmuyomu

canim limon maydonoz form cayi var, oda cok guzel diye duydum belki tadinida seversin dene istersen

Ben annemle cok iyi anlasiyorum her konuda , ama benim yapma dedigim seyleri annemde yapar cogunlukla :)
en güzeli görmemezden gelmek denvir cim, herseyi görmekte ustunde durmakta insani yipratiyor gercekten.

Canım son aylarda kendiliğinden kilo geliyor aman Semocum kilo alacam diye bebeği besinsiz bırakma sakın çok duydum anne kilo almamak için az yiyor bebek gelişmiyor allah korusun bir sıkıntıyla doğuyor besinlerine dikkat et hamur işi dışında herşeyden yee bence nasıl olsa doğumdan sonr ayavaş yavaş gidecek... Bir yakınımın başına gelmişti o yüzden nacizane uyarmak istedim.... kalsiyumunu hiç ihmal etme peynir yoğurt süt yumurta... Kan olması için et yeee...tatlı olarak puding tercih edebilirsin hem sütlü hemde tatlı ihtiyacını gidermiş olursun...

sagol adacim uyardigin icin, cok dusuncelisin
evet cok haklisin, yok diyet yapar derecesinde dikkat etmiyorumda, dedigin gibi hamur isi, pilav ve abur cubura dikkat ediyorm. sut 3 bardak iciyorum, peynir 1-2 dilim, ve 1 kutu yogurt tuketiyorum hergun yumurta haftada 5tane yiyorum. he bide multi vitamin ve balik yag aliyorm hergun.

kan tahlili yaptirdim gecen hafta, calcium demir ve d vitamini degerlerim iyi cikti onlarida kontrol altinda tutuyorum her 2 ay tahlil yaptiriyorum

Anneler öyle...ama annem bana destek oldu..Sevdıgım seylerı yapma dedim yapmaadı sagolsunn...Belli yastan sonra anneler boyledır canım boşver gıdınce dengelersin artık...

Tavsiyen için teşekkürler semocum bir deneyeyim bakalım.aslınfa kiraz sapı çayının tadıyla sıkıntım yok ama sonrasında wcye çıkana kadar gaz sancısı oluyor.

kiraz sapı kum dökmeye birebir ben denedim belki kum döküyorsundur ...
aaa ilk defa duydumm dur bi araştırayım adacım.teşekkürl er

Maşallah semocum çok iyi gidiyosun böyle devam eetiğin sürece ideal kiloyla bitiririn zaten.bide dikkat ettiğin halde aldığın kiloları zaten kafana takma birazda bünyeyle alakalı.tadını çıkar hamişliğin en güzel zamanların

he dene bi canim, gaz yapmaz belki limon maydonoz (hemde cok super ödem atiyor diye duydum teyzemden)

sagol zeyasim cokta iyi sayilmaz ama idare ediyorum iste :)
evet aynen dikkatli oldugum halde aldigim kilolari fazla takmiyorum, cunku o kilocuklar bebege gidiyor diye dusunuyorum hehe :)

kiz cadaloz nerelerdesin sen, diyeti birakmadin demi?
aynen devam, kac kilo oldun bu arada????
Aboooo benim semo bacimmm kurban olurum ben sana yakalandik sana resmen yok diYet devam hahah kilomu sorma vallah aldim cok geri

Saol semocum.. alirim saniyodum, almadim walla.. :)
Zeyas uyarini okudutan sonra bir sanci girdi, oha ddm.. reglden saniyodum ben, ama haklisin galiba.. biraz deneyip emin olucam..

Günaydınlar nasılsınız ..
kahvaltı:1yumurta peynır domates zeytın 2dilim ekmek
ara:kahve ve bıskuvi
öğle:dısarıda yıcem belli değil
aksam:kuru fasulye ve salata 2mandalina

Günaydın arkadaşlar sabah kahvaltımı yaptım lapa ile yannda salata ile brde bol bol bol acılı
Ne güzel ben yapamadım lapayı...Artık sıkı diyete gecicem ben...Ekmeği tamamen cıkarmak istiyorum.bu sabah 72.500gordum tartıda

ay okyamadım geçmişi vallah üşendimm ,
nesilimmm geldim cnm burdayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…