selam kızlar nasılsınız ne var ne yok
ben bir geçmişe dalayaım
ay okyamadım geçmişi vallah üşendimm ,
nesilimmm geldim cnm burdayımm
Aboooo benim semo bacimmmkurban olurum ben sana yakalandik sana resmen yok diYet devam hahah kilomu sorma vallah aldim cok geri
ahahaha geçmişten kime ne fayda diyorsun yani smeoşş
geldim cnm ya bazı sıkıntılarım var, bird eüstüne işsiz kalacagım çok moralim bozuk çokkkkkkkk
ahahaha geçmişten kime ne fayda diyorsun yani smeoşş
geldim cnm ya bazı sıkıntılarım var, bird eüstüne işsiz kalacagım çok moralim bozuk çokkkkkkkk
semoş burası türkiye uygun şartlard aş bulmak zor
ben hafta sonu çalışmak istemiyorum
burada bütün firmalar ctesi yarım çalışıyor ,
bir firma buldumg örüşmeye gidecegimm
olursada araalıkta başlarım orya buradan daha iyi şartlarım
tek sıkıtnım bu dgeil semoşum yaa var başka şeyler
Aynen arkadasimSıkma canını daha güzel bir yol çıksın önüne. Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar inşallah.
Sorma masum offf okadar motvasyonum yüksektiki bu haftayı güzel geçirmiştim.misafirlerden nefret ediyorummmmmmmzeyas lapayı bozmamak laızm cnm bozulunca sonuç bu oluyor işte
Kendin olduğun gibi sevdiğini söyleyecek cesaretin yoksa böyle bir hedef koymamalisin. Hic ulaşamayabilirsin. Bence herkes önce kendisi için kilo vermelidir.Kızlar ben yurtta kaldığım için diyet uygulayamıyordum. Salata yemek vs. yapamıyoruz yurtta çünkü. Yarın bunu uygulamaya başlıcam. Zayıflarsamda sevdiğim çocuğa sonunda onu sevdiğimi söylicem (kendisi kankam olur) Sonra dileyin benden ne dilerseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?