Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydin kizlar,

Nasilsiniz bu yazin sexy citirlari? iyisiniz insallah.

masum nirelerde bea?

ahahaha geçmişten kime ne fayda diyorsun yani smeoşş

geldim cnm ya bazı sıkıntılarım var, bird eüstüne işsiz kalacagım çok moralim bozuk çokkkkkkkk

Aboooo benim semo bacimmm kurban olurum ben sana yakalandik sana resmen yok diYet devam hahah kilomu sorma vallah aldim cok geri

bi girip bi kaybolma antepli, devamlilik istiyoruz senden !!!
yoksa diyeti cok bosluyorsun, tam dayakliksin haa

geldim cnm ya bazı sıkıntılarım var, bird eüstüne işsiz kalacagım çok moralim bozuk çokkkkkkkk

eneeeeeemmmmm, niye canim hayirdir?
sikintin i$ yuzunden mi yoksa?

neden i$siz kaliyorsunki?

merhaba benden bir ce deyip tekmilimi verip çıkayım.
bugün
sabah: 1 neskafe, minik bir poşet kuruyemiş
öğle: sucuklu kaşarlı omlet veya klasik kahvaltı artı portakal
akşam: patates salatası, 2-3 sarma, 2 sigara böreği ve muhallebi
bunları saat 15.30.da falan yiyeceğim çünkü bir arkadaşım gelecek annemleri ziyarete çaya ve akşam yemeği yemeyeceğim. akşamdan sonra kahvemi içer. 45 dak.yürüyüşümü yapar. sabahda eksimi görürsem deymeyin keyfime....
Ay nolur yemeyelim akşamları. Dr. Ayşegül Çoruhlu'nun Tokuz Ama Açız kitabını bitirdim. Diyor ki akşam 5 ten önce ne yediğinizden çok ne yemediğiniz önemli diyor. akşam meyve yemeyin baklagil yemeyin kuruyemiş yemeyin süt ve türevlerini yemeyin. akşam yemeğini zeytinyağlı sebzeler, az miktarda et, salatalar ve buharda pişmiş sebzelerle yaparsanız vücudunuz. sabaha kadar kendini yeniler diyor. Çok doğruuu değil mi?herkese kolaylıklar dilerim.

Sıkma canını daha güzel bir yol çıksın önüne. Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini açar inşallah.

semoş burası türkiye uygun şartlard aş bulmak zor
ben hafta sonu çalışmak istemiyorum
burada bütün firmalar ctesi yarım çalışıyor ,

bir firma buldumg örüşmeye gidecegimm
olursada araalıkta başlarım orya buradan daha iyi şartlarım

tek sıkıtnım bu dgeil semoşum yaa var başka şeyler

heee sen cumartesi gunleri de mi calisiyorsun masum cum?
insallah daha iyi bir yer denk gelir canim, sikma canini. bi kapi kapanir, bi kapi acilir. Rabbim gonlune gore versin.

Sikintin herneyse, Allah yardimcin olsun canim, dermansiz dert yoktur merak etme insallah cabucak halledersin

yok burda çalışmıyorum semomm çocukalr var zor oluyor
burası gibi tatil bir yer arıyorum
bir yer var işte ordada 8 haftada bir sıra geliyormuş
öyle olursa sıkıntı yok
ama yıllık iznim falan gitti canımda sıkıldııda napalım

birde ben geçen haftada tartılmadım
bu haftada annemde olacagım o yüzden yarın tartılayım olurmu ?
ctesi eklersin sen listeye

Hu huuuu, selamlar herkese..
Aksam bir akrabaya ugradik, mecburen atistirdim biseyler.. ve sonundaa asure yiyebildim..

Bu sabah evde 1 dilim cavdar ve sokella yidim.. 10 gibi de yarim simit..

Simdi kahve iciyorum, ogleden sonra da mercimek corbasi dusunuyorum..

Opuom hepinizi.. :)

Evet iki gündür kendimi açlıkla terbiye etmeye başladım çok şükür akşam saat 17.00 dan sonr açay dışında hiç bir şey yemedim içmedim. Gece kuzuma süt için uyandığımda midem kazınıyordu hafif başım döndü ve açlık olduğu için uyandıktan belli bir süre uyuyamadım tabiiii )) Sabah reglimi oldum hemde 2 gün önceden bunada sevindim sanırım pazartesi aranıza bomba gibi döneceğim dün tam 1 saat yürüyüş bandında yürümüştüm...bugun karnım ağrıyor dinleniyorum sizler regli olduğunuzda spor yapabiliyormusunuz ben reglinin 3. gününden ittibaren başlayabiliyorum...

Selam kizlar...
Bugünkü menüm
Kahvalti: 2 yumurta,1 kirmizi biber, kahve
Öylen: bulgurlu lapa yaptim leight yogurtla yedim
Aksam: 1 kase yogurt icine biraz meyve karistirir yerim

Herkese iyi aksamlar.
Menum
Sabah 1dilim ekmek yumurta peynir zeytin
Ara 2mandalina
Ogle ispanak, bulgur pilavi, ayran
Aksam pirasa yogurt
Yarim saat yuruyus. Sejersiz cay kahve

Kızlar ben yurtta kaldığım için diyet uygulayamıyordum. Salata yemek vs. yapamıyoruz yurtta çünkü. Yarın bunu uygulamaya başlıcam. Zayıflarsamda sevdiğim çocuğa sonunda onu sevdiğimi söylicem (kendisi kankam olur) Sonra dileyin benden ne dilerseniz.

Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk.malumunuz dün sabah lapaya başlamıştım ama öğleden sonra arkadaş geldi bemim diyet rezil oldu ve sabah artı çıktom halbuki 65e ineceğime emindim ama yarına eksi bile çıkamayabilirim.

Kendin olduğun gibi sevdiğini söyleyecek cesaretin yoksa böyle bir hedef koymamalisin. Hic ulaşamayabilirsin. Bence herkes önce kendisi için kilo vermelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…