Üzülme canım o kadar. Telafi edersin sen.Günaydın arkadaşlar çok moralim bozuk.malumunuz dün sabah lapaya başlamıştım ama öğleden sonra arkadaş geldi bemim diyet rezil oldu ve sabah artı çıktom halbuki 65e ineceğime emindim ama yarına eksi bile çıkamayabilirim.
yok burda çalışmıyorum semomm çocukalr var zor oluyor
burası gibi tatil bir yer arıyorum
bir yer var işte ordada 8 haftada bir sıra geliyormuş
öyle olursa sıkıntı yok
ama yıllık iznim falan gitti canımda sıkıldııda napalım
birde ben geçen haftada tartılmadım
bu haftada annemde olacagım o yüzden yarın tartılayım olurmu ?
ctesi eklersin sen listeye
8 haftada birse iyi, her hafta olmadigi surece.
umarim alinirsin oraya masumcumgorusmeye ne zaman gidiyorsun?
tm canim sorun degil, giremezsen eger pazartesi de ekleriz seni
Kendin olduğun gibi sevdiğini söyleyecek cesaretin yoksa böyle bir hedef koymamalisin. Hic ulaşamayabilirsin. Bence herkes önce kendisi için kilo vermelidir.
ptesi bildirecegim snaırım kilomu ama fena artılardayım :
daha görüşmeye gitmedim haftaya giderim sanırım
Merhaba Kızlar ,
güya bu hafta buradan uzak kalacaktım ama yinede yazıyorum)) Toparlanıyorum çok şükür pazartesi tam anlamıyla asılarak başlıyorum diyete şuan kendimi tam anlamıyla ciddi ciddi 17.00 dan sonra hiç bir şey yememeye alıştırıyorum deli gibi acıkıyorum ama olsun iyi gidiyor şuan... Aslında saat 17.00 dan sonr ayediğim çayla atıştırmalar vardı yemek falan değil onlar demekki ki bayağı tok tutuyormuş insanı şimdi onları yemeyince bayağı acıkıyor insan....çünkü yemeği saat 16.00 gibi bitiriyorum...
Çok mu kilon var. Ne kadar ki.Benim sorunum beni böyle sevip sevmemesi değil. Bendeki özgüven eksikliği. Ben kilo aldıktan sonra evden çıkmayıp arkadaşlarımla ilişkimi kestim. Toplumda rahatsız hissettim. Önce bunu yenmeliyim onun içinde kilo vermeliyim.
ahahaha geçmişten kime ne fayda diyorsun yani smeoşş
geldim cnm ya bazı sıkıntılarım var, bird eüstüne işsiz kalacagım çok moralim bozuk çokkkkkkkk
Amarush tebrik ederim canim.Yarın kılomu yazamıcam bugunden tartıldım..72kiloyum...listeye yazar mısınız...netim yok çünkü telim de bozulduherkese ıyı gecelerr...
ptesi bildirecegim snaırım kilomu ama fena artılardayım :
daha görüşmeye gitmedim haftaya giderim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?