Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydınlar...
kahvaltı:yumurta domates peynir cay
ara:kahve bıskuvi
öğle:meyve
aksam: lahmacun yiyeceğim..mecburen...

Bende geldim.kilo vermem lazim canlarim gercekten kendimi xok kotu hissediyorun.6 ay oldu dogum yaptim.emzirmiyorumda artik 80 kiloyum ben 68 olmak istiyoeum yani hamile kaldigim kiloya ulasmak.neolur motice edin.dayanamiyorum acliga

selam kızlarrrr :)

semoşum tartılamadımm yani şöle sabah tartıldım 69.9 listeyi yapmadıysan ekle cnm yaptınsada sorun ddegil

amarus benc ebir dr görün
bu kilo kaybın hç normal degil ciddennn
yani ödem mödemde okadarı ödem olmazz bi doktora giidp tahlil yaptır sen

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, 82 kiloyum boyum 1.63, son iki yılda müthiş kilo aldım sebebi de gece yemeleri, bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kilo veren arkadaslari tebrik ederim.
Benim gibi sabit veya alanlara da kendinize gelin derim.:))
Gorulen o ki don dolas ayni yere gelmektense. Sabirla gitsin kilolar.
O yuzden detoks ya da lapa niyetinde degilim.
Iyi beslenip kilo veriyosaniz ne mutlu. Sorun yok:))

5.30 da son yedim. Salata ve dil peyniri. Ama o kadar açtım ki üstüne epey bi fıstık yedim. Yani şeker açlığı idi. O kadar alışmış ki beden baya zorladi. Geçti sanki. Şekersiz çay icmekteyim.
Işte iki gün başardım ekmek ve türevleri yememeyi. Ay inşallah gerisi gelir. Sıkıldım bu koca totodan.

15/11 - 22/11

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,0 - 66,4 (+ 400gram )

Amarush .. (78,0) - (toplam - 05,00) ... 73,0 - 71,00 (- 2000 gram )

Sinifci ....... (68,5) - (toplam - 00,70) ... 66,2 - 66,2(- 0000 gram)

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 54.8 - 54,6 (- 200 gram )

Cikcik ....... (65.6) - (toplam -03,80) ... 61.4 - 61.8 ( + 400 gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 9,4 ) ... 78.4 - ? ( + gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8,80) ... 60.0 - 59,3 (- 700 gram)

Jojowa ..... (65.0) - (toplam - 00.80) ... 56.9 -? ( - gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,20) ... 61.4 - 60.8 ( - 600 gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,8 - ? ( - gram ) pazartesi
---------------------------------------------------------------------------------------

Valentin ... (71.5) - (toplam -06,50) ... 65.0 - ? ( - gram )
Feslegen ... (63.0) - (toplam - ????) ... ???? - ? ( - gram )
Berilduru .. (????) - (toplam - ????) ... 69.8 - ? ( - gram)
Antepli .. (83) - ( toplam - vermedim bu hafta)[/QUOTE]

Bu gunu bitirdim sanirim.sadexe yarim elma nir mandalina yedim artikta yatiyorum

merhaba kzılar dün yazmıştım birşeyler ama göndermeyi unutmuşum. haftasonu annemi yolcu ettiğim için girmedim nete. zaten aldı başını gitti düzenim. bir haftada artı bir kilodayım. regl dönemine de giriyorum. ipin ucunu kaçırdım ve de akşamları yeme isteğim geri geldi. bugün gerçekten hafif takılacağım.

sabah: neskafe
öğle: klasik ekmeksiz kahvaltı
akşam: ıspanak yemeği, yoğurt

su içmeliyim ve en az 35 dakika yürümeliyim. yılbaşına 36 gün kaldıı hala geç değil!

Günaydınlar...
Sabah:yumurta peynir domates 2dilim ekmek çay
ara:kahve ve tatlı
Öğle: karnıbahar ve yogutt 1elma
akşam:mercimek corbası ve salata

günaydın kızlaarrrr.... :)
ben de aranıza katılabilir miyim? 8 aylık bir bebişim var ve artık sadece geceleri uyumasına yardımcı olması amacıyla emiyor sütüm bitti gibi bişe, ve ben 15 günde nerdeyse doğum yaptığım kiloma geri döndüm.. ne güzel doğumda bütün kiloları vermiştim nerdeyse şimdi daha kötü durumdayım.. henüz adet de olmadım sanırım onun da şişliği var ama epey kilo da var..
ben de kilo vermek istiyorum.. bütün yorumları okuyamadım, inşallah işe yarıyordur.. ben de varım artık sizlerlee kabul ederseniz..

Merhaba herkese
Sabah bol zeytin peynir bir yumurta ve sadece 2 parmak kadar kizarmis ekmek yedim. Şimdi kahve içiyorum. Sütlü.
Öğlen yine yoğurt domates . Akşam bilmiyorum mercimek çorbası ve meyve olabilir.

Sadece 36 gün mü yaw. Aman ALLAHIM ...
Hizlanalim canım. Yoksa yaza kadar uzar bu iş.

hello kizlar,

nasilsiniz bakem?
biz dun doktora gittik, ve hersey yolunda cok sukur. bebisimiz 724 gram olmus :)
Dün tam olarak 24 hafta 4 gunluktum, ama bebisin buyumesi 25 hafta 3 gunluk bebis gibi iyi gidiyoruz yani

yarin gorusmek dilegi ile hoscakalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…