Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aaaa canm ins hayirli haberlerini ver bize:)) eger hamileysen esine nasil soyleyip supriz yapicagni dusun bnce cnku bn damdan duser gbi soylemistim hala icimdedir:) ikincide artikk

Pek çok diğer egzersiz biçimi ağırlığı belirli kas veya kas gruplarına uygular ama trambolin dakikada yaklaşık yüz kat basınç uygulayarak bir kerede vücudunuzdaki her bir hücreyi hedefler. Diğer egzersiz biçimleri, ağırlık kaldırma ve itme, çek*me, oturup kalkma gibi pek çok vücut geliştirmeye ait yöntem*ler, trambolin gibi yukarı aşağı hareketini kullanır ancak bu ge*leneksel yöntemler yine de belli kas veya kas gruplarını çalıştı*rır. Her şeyden önce, bütün vücudu çalıştırmak çok fazla za*man harcamanıza yol açar, ayrıca da aynı amaca ulaşmak için trambolinde olduğundan çok daha fazla yorulursunuz. Sakat*lanma riskiniz de artar. İp atlayarak da trambolinin yararları*nın pek çoğunu elde edebilirsiniz ama vücudunuzu tüm ağırlı*ğıyla yere çarptığınız için yerçekiminin de etkisiyle eklem ve sırt ağrıları yaşayabilirsiniz. Ayrıca ip atlamak, trambolinin yaptığı gibi lenf sistemini harekete geçirmez. Dr. VVhite’a göre, daha az sakatlanma riski taşıdığı avantajıyla (hem kısa hem uzun vadede) birlikte trambolin bisiklete binmekten, yürü*mekten ve hafif koşudan daha etkili bir yöntemdir. NASA araş*tırmaları, trambolinin hafif koşudan %68 oranında daha etkili bir aerobik egzersiz olduğunu ortaya çıkarmıştır.
Trambolini hafif koşu, yürüyüş, bisiklet ve ağırlık çalışmak gibi en yaygın egzersiz biçimlerinden ayıran bir konu da, izoto-nik, izometrik, vücut geliştirmeye ait ve aerobik egzersizlerin hepsinin özelliğini bir araya toplamasıdır. Ağırlık çalışmada ol*duğu gibi (izotonik egzersiz), belirli kaslara sürekli bir güç uygulayarak onların çalışmasını sağlar. Vücudun katılımını sağla*madan (isometrik egzersiz) kaslarda büzülmeler yaratarak bel*li kasları veya kas gruplarını ayırabilirsiniz. Ve ayrıca, vücudun en büyük, en güçlü kaslarını, bu alanları çabucak sıkılaştıracak ve güçlendirecek devamlı uygulanan küçük, hafif ve net hare*ketlerle harekete geçirebilirsiniz (vücut geliştirme egzersizleri).
Ve bunların hepsini aerobik bir şekilde yaparsınız. Aşağıda yer alan farklı trambolin tekniklerinin açıklamalarında ve re*simlerinde görebileceğiniz gibi, uyluklar, dizler, kalça, basen, bel, mide ve kollar dahil, trambolinle vücudunuzun her kısmı*nı çalıştırmayı hedefleyebilirsiniz. Trambolinin üzerinde zıpla*mak, sıçramak, hafif koşu, tekme atma ve bükülme, kasları güçlendiren, dokuları, bağları ve kemikleri bağlayan, tüm vü*cutta ağırlığa yönelik genel bir aktivitedir. Vücudun açısını de*ğiştirmek kaslardaki stresi değiştirir -tekme atarken geriye yas*lanmak bacaklarınızın karın kaslarınız üzerinde daha çok stres uygulamasını sağlar; bacaklarınızı kaldırırken öne eğilmek ba*cak kaslarınıza daha çok güç uygular- farklı hücrelerin yer çe*kimine karşı çalışmasını sağlayarak kasları ve hatta organları ve cildi güçlendirir, sıkılaştırır. Ek olarak, günde on beş dakika çalışmak kalp-akciğer sisteminizdeki her bir hücreyi gerektiği kadar çalıştırmaya yeterlidir.

hem eğlenceli hemde etkili bir alet gerçekten bende de olmasını çok isterdim ama evde yer sıkıntısı var

Canıımmm.. Böyle bir ihtimal varsa bile çok yüklenme kendine.. sondaki inşallah durumu açıklıyor gibi.. hamile kalmadan önce kilo kontrolü önemli tabii ama 3 ay öncesinde hedef kiloya sabitlenmen gerekir normalde. durumundan emin olana kadar fazla abartma derim ben... :))) belki güzel haberler verirsin bize...

Haftasonu diet yapamadım çok fazla abartmadan yediğim halde pazartesi sabahı tartı yetmiş gösterdi.2 günde bu yemeyle nasıl 2 kilo alınır bilemedim.yatılı misafirim var protein dieti bugün olmadı yarın kısmetse ..Kendimi toparlayamıyorum açıkcası.

Sabah:2 dilim ekmek ,yarım avokado,bir parça keçi peyniri
ara yarım avuç fındık fıstık
öğlen tarhana çorbası 2 dilim ekmek

Pazar pazartesi kilo ölçümü için çok yanlış bence.. Pazar sabah 68 li bir rakam bile gördüm ben ama bu sabah benimde farklıydı..
Uyku dengesi bozulduğu için sanırım, vücut sapıtıyo, elim kolum karnım davul gibi oluyo, sonra geçiyo.. oldum olası böyle.. ben takmıyorum kafama, sen de umursama bence..

iyi gidiyosun canim, hafta sonu olur oyle bosver, takma kafana, motivasyonunu dusurme sakin. cok iyi gidiyosun
hafta sonu bende oyle oluyorum, bugun sabahki kilomu bende görmemezden geldim, yarina anca kendime gelirim. Nesil in deidigi gibi, duzen bozulunca kilo dengemde bozuluyor benim. Düzen olmazsa bende olmuyor.

Haklisin nesilcim, hafta sonu bende herzaman oyle kotu oluyorum. gec yatip, gec uyanmaktan mi bilmiyorum. cok yemesem bile, siskinlik oluyor. yarin sabahki kilomu gercek kilom sayicam, bugunku kiloma aldirmiyorum, cumartesi ve pazar cok yemedigim halde fazla ciktim ama olsun morelimi bozmicam
duzen cok onemli benim icin, yoksa olmuyor.

Yorumlari söyle bir okudum da, bu hafta motivasyonlar pek yüksek, dolayisiyla birinciler bol olacak galiba

Aynen bende telden giriyorum o yuzden cok cok yazamiyorun ancak aksam sakin kafayla. Kolay gelsin hepimize

Walla 6 aydir ugrasiyoruz, hayirlisi.
Soyle bisi duymustum dogu mu acaba? Kilosu olanlar hamilelikte cok fazla kilo almiyormus, daha zayiflar daha cok aliyormus 😯 bu dogru mu yoksa sallama bilgi mi?

Kizlar kizlaarrrrrr gelemmiiiiii offff dayanamiyorum fasulyem bana bakiyo :) aman aman amannnnn ... Kedimden gectim amaaaaa tatirldimmm benn bugunnn bende geliyorum dikkatli olun hahayyy

Soyle bisi duymustum dogu mu acaba? Kilosu olanlar hamilelikte cok fazla kilo almiyormus, daha zayiflar daha cok aliyormus 😯 bu dogru mu yoksa sallama bilgi mi?

Tamamen sallama, bünyeye göre değişiyor.. Ben 60 kiloyla hamile kalmıştım, 82 kiloyla bitirdim, 22 kilo aldım. ilk 3 ay 10 kilo aldım..

10 yaşında oğlum var, zavallım 2,5 kilo doğdu bide o kadar kiloya... .. sonrasında tamamını verdim ama, çok zorlanmadım..

korkma, önce sağlık önemli.. hamurişi, tatlı, meyve suyu abartmadan bi gün ye bi gün yeme, bişey olmasss....

Kızlaar, bişey sorcam.. aslında 2 şey..

Yağsız, az tuzlu mercimek çorbası kilo yaparmı? Lokanta usulu değil, un filan eklemeden.. ev tipi hali..

Çok az ayçiçek yağlı, az tuzlu bulgur pilavı zararlı olurmu?

Canım doymak istediğinde bunlar geliyo aklıma, tavsiye edermisiniz..

Bilemedim ben..

kişinin kendisiyle alakalı canım bazısı kilo bile veriyor
hormonların buna neden oluyor bazısının çok miğdesi bulunur aylarca kusar kendi alamaz ama bebeğini besler
bazısı normal yer deligibi kilo alır herkese göre değişiyor.

ben çok tatlı seven biriydim hamileliğimde hiç tatlı yemedim kızım olucaktı hep acı yedim
erkek çocukları tatlıyı sever ve annelerine çok kilo aldırılar

Arkadaşlar merhaba;

Ben de eski Dukancılardanım. Boyum 1.63. 68 le Dukana başlayıp 1 ayda 5 kilo vermiştim. Sonra bırakıp 72 kilo olup 2. kez Dukan yaptım. 68 e kadar düşüp tekrar bırakınca 75 e kadar çıktım. Yulaf kepeğinden ve tavuktan gına gelmişti ve artık hiç motive olamıyordum. Şimdilerde ise aynı sizler gibi sabah ve öğlenleri dikkat ederekten yiyip, akşamları sadece yoğurt veya 1 tane meyve yiyorum ve bol su içiyorum. Hiç kullanmadığım bir eliptiğim vardı, onu da salonun tam ortasına taşıdık eşimle. Haftada en az 3 gün 45 dakka yapacam inşallah. Yaza 5 li rakamlar görmek istiyorum artık. Ve beni de aranıza alırsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…