Arkadaşlar merhaba;
Ben de eski Dukancılardanım. Boyum 1.63. 68 le Dukana başlayıp 1 ayda 5 kilo vermiştim. Sonra bırakıp 72 kilo olup 2. kez Dukan yaptım. 68 e kadar düşüp tekrar bırakınca 75 e kadar çıktım. Yulaf kepeğinden ve tavuktan gına gelmişti ve artık hiç motive olamıyordum. Şimdilerde ise aynı sizler gibi sabah ve öğlenleri dikkat ederekten yiyip, akşamları sadece yoğurt veya 1 tane meyve yiyorum ve bol su içiyorum. Hiç kullanmadığım bir eliptiğim vardı, onu da salonun tam ortasına taşıdık eşimle. Haftada en az 3 gün 45 dakka yapacam inşallah. Yaza 5 li rakamlar görmek istiyorum artık. Ve beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Hoşgeldin...
Çok duydum senin gibi dukanzede arkadaşların şikayetlerini.. boyumuz kilomuz aynı gibi seninle. 72 ile başladım bende..
İmkanı olan arkadaşlar dietlerine çok özenebiliyorlar, ama ben beceremiyorum o şekil.. Az yemek, az ekmek, en geç 18 gibi de bi elma- bi yogurt.. günü kapatıyorum..
İnşallah sende ulaşırsın hedef kilona..
Kızlaar, bişey sorcam.. aslında 2 şey..
Yağsız, az tuzlu mercimek çorbası kilo yaparmı? Lokanta usulu değil, un filan eklemeden.. ev tipi hali..
Çok az ayçiçek yağlı, az tuzlu bulgur pilavı zararlı olurmu?
Canım doymak istediğinde bunlar geliyo aklıma, tavsiye edermisiniz..
Bilemedim ben..
Hoşbulduk canım
Dukandan aslında memnundum, ama 2 kez başlayıp yarım bırakınca 75 gibi hiç görmediğim rakamları gördüm.(Benim rutin kilom 60-63 arasıydı.)Sanırım diyet boyunca min. karbonhidrat aldığından diyeti bırakıp ta karbonhidrat almaya başlayınca vücut hepsini depo etti. Şimdi artık aynı dediğin gibi yiyorum ben de.
1-2 tane 42 beden pantolon aldım. Son 8-9 aydır ceza gibi hep aynı şeyleri giyiyorum. Eski eteklerimi ve elbiselerimi özledim en çokİnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ...
Canim, ben acikcasi, saglikli hic bir seyi hayatimdan cikartmiyorum. Kirmizi/ yesil mercimek, nohut, fasulye, bulgur, tam bugday unlu ekmek, yogurt, sebze, et ve etin yagi, zeytin yagi, tereyagi vs..... Yani bunlar vucudumuz icin enerji kaynagi. Ben bunlari ölcülü sekilde yiyeyerek yapiyorum su an ki rejimimi. Aksi takdirde, "poyraz33" ün yaptigi gibi insana gina gelir, ve birakinca da cok daha fazla yenme riski olabilir.
Bu arada poyraz33 hosgeldin aramiza
gelip bizimle burda yaptıklarını paylaşır yazdıklarımızı okursan hem motıve olursun hemde zevkle zayıflayıp keyfince giyinirsin
ben keyfi artık yaşamaya başladım
gelip bizimle burda yaptıklarını paylaşır yazdıklarımızı okursan hem motıve olursun hemde zevkle zayıflayıp keyfince giyinirsin
ben keyfi artık yaşamaya başladım[/QU
Yarın sabahtan itibaren başlıyorum paylaşımaSizin adınıza da çok sevindim. Darısı bizlere inş ...
kızlarr kilo çizelgesi yapıcakmıyızz sizin yok heralde dimi çünki ben telefondan girince göremiyorumm :44::44::44::44:
Arkadaşlar merhaba;
Ben de eski Dukancılardanım. Boyum 1.63. 68 le Dukana başlayıp 1 ayda 5 kilo vermiştim. Sonra bırakıp 72 kilo olup 2. kez Dukan yaptım. 68 e kadar düşüp tekrar bırakınca 75 e kadar çıktım. Yulaf kepeğinden ve tavuktan gına gelmişti ve artık hiç motive olamıyordum. Şimdilerde ise aynı sizler gibi sabah ve öğlenleri dikkat ederekten yiyip, akşamları sadece yoğurt veya 1 tane meyve yiyorum ve bol su içiyorum. Hiç kullanmadığım bir eliptiğim vardı, onu da salonun tam ortasına taşıdık eşimle. Haftada en az 3 gün 45 dakka yapacam inşallah. Yaza 5 li rakamlar görmek istiyorum artık. Ve beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Cizelge derken, bizi listeye eklemeyi mi diyorsun? Ben yeniyim, benim listede ismim olmabilir. Cumadan beri diyetteyim :)))))
canım bende yeniyimm kilo çizelgesiii varya hani kaç kilo verdiğini gösteriyor:44::44::44:
Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim..
Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..
Kizlarne oldu ne oluyo bilmiyorum ama kafayi yicem .. Biyere gittim smdi ve tarti vardi tartildim eski kilomu gördüm yani ilk basladigim kiloyu .. Evde tartildigimda sabah o degildi yani 92.3 le basladin bugun 88.0 gösterdi orda yone 92.3 noluyo ya ben anlamiyorum morelim cok bozuldu
Senin kilo verip vermedigini sadece evdeki tarti hesaplayabilir, üzülmeeeeeee :) Baska tartinin hesabi farkli olabilir. Su a önemli olan bu dakika senin tarti seni kac gösteriyor :44: Benim evimdeki tarti da baska yerdekilere göre fazla tartiyor, ve benim tartimda 87 ile basladim kabul ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?