Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşgeldin...

Çok duydum senin gibi dukanzede arkadaşların şikayetlerini.. boyumuz kilomuz aynı gibi seninle. 72 ile başladım bende..

İmkanı olan arkadaşlar dietlerine çok özenebiliyorlar, ama ben beceremiyorum o şekil.. Az yemek, az ekmek, en geç 18 gibi de bi elma- bi yogurt.. günü kapatıyorum..

İnşallah sende ulaşırsın hedef kilona..

kızlarrrr toplantı üstüne toplantııııı deliricemmmm
iki arada bi derede fırsat bulup yemek yiyebildim çok şükürrrrr hemen paylaşıyorum

1 kase yayla çorbası
1. yemek kaşığı barbunya
3. yemek kaşığı pilav veee
ekmek yokkkkk
boll boll su zaten suyu çok içtiğim için zorlanmıyorum

ve 1. fincan bitki çayı (kiraz saplı olandan)

Hoşbulduk canım

Dukandan aslında memnundum, ama 2 kez başlayıp yarım bırakınca 75 gibi hiç görmediğim rakamları gördüm.(Benim rutin kilom 60-63 arasıydı.)Sanırım diyet boyunca min. karbonhidrat aldığından diyeti bırakıp ta karbonhidrat almaya başlayınca vücut hepsini depo etti. Şimdi artık aynı dediğin gibi yiyorum ben de.

1-2 tane 42 beden pantolon aldım. Son 8-9 aydır ceza gibi hep aynı şeyleri giyiyorum. Eski eteklerimi ve elbiselerimi özledim en çok İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ...

Canim, ben acikcasi, saglikli hic bir seyi hayatimdan cikartmiyorum. Kirmizi/ yesil mercimek, nohut, fasulye, bulgur, tam bugday unlu ekmek, yogurt, sebze, et ve etin yagi, zeytin yagi, tereyagi vs..... Yani bunlar vucudumuz icin enerji kaynagi. Ben bunlari ölcülü sekilde yiyeyerek yapiyorum su an ki rejimimi. Aksi takdirde, "poyraz33" ün yaptigi gibi insana gina gelir, ve birakinca da cok daha fazla yenme riski olabilir.

Bu arada poyraz33 hosgeldin aramiza

gelip bizimle burda yaptıklarını paylaşır yazdıklarımızı okursan hem motıve olursun hemde zevkle zayıflayıp keyfince giyinirsin
ben keyfi artık yaşamaya başladım

Teşekkürler, hoşbulduk :9

gelip bizimle burda yaptıklarını paylaşır yazdıklarımızı okursan hem motıve olursun hemde zevkle zayıflayıp keyfince giyinirsin
ben keyfi artık yaşamaya başladım

Derin, alti kilo az degil, bence de keyfini cikarttttttttttttttt

kızlarr kilo çizelgesi yapıcakmıyızz sizin yok heralde dimi çünki ben telefondan girince göremiyorumm :44::44::44::44:

Cizelge derken, bizi listeye eklemeyi mi diyorsun? Ben yeniyim, benim listede ismim olmabilir. Cumadan beri diyetteyim :)))))

canım hoşgeldinnn bende daha yeniyim dukann mağduru benim annemdee kadın halaa çırpınıyo verebilmek için ama inşallah yaza istediğin gibi girersin

canım bende yeniyimm kilo çizelgesiii varya hani kaç kilo verdiğini gösteriyor:44::44::44:

Cizelgemi ben de bugün arkadaslarin yardimi ile yaptim

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır.. TAMAMDIR:)

Evet arkadaslar,

Bugün,
Omlet+ bir dilim kasar+ dört zeytin ile basladigim kahvaltiyi

Ara: iki dilim greyfurt+ yarim elma

öglen: patatesli sulu köfte+ yarim dilim ekmek

Ara: Yarim elma

Aksam: yani simdi kücük bir kase yogurt ile Tamamladimmmmmm

Sabah bir de yesil salata yemistim :))))

Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim..

Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..

Kizlar ne oldu ne oluyo bilmiyorum ama kafayi yicem .. Biyere gittim smdi ve tarti vardi tartildim eski kilomu gördüm yani ilk basladigim kiloyu .. Evde tartildigimda sabah o degildi yani 92.3 le basladin bugun 88.0 gösterdi orda yone 92.3 noluyo ya ben anlamiyorum morelim cok bozuldu

Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim..

Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..

Afiyet olsun. Olup bitmise azap duyma Yalniz söyle düsünelim, DÖÖÖRRRTTT dilim yerine BIR tanecik yemis olsaydinda nefsini köreltebilirdin, der misim... Ben de normalde senin gibi, baklavayi görünce dayanamayanlardanim.. Ilk hafta olmasindan herhalde su an icin motivasyonum yüksek

Bol su ic, ve belki bir fincan yesil cay.... Mideni temizler

.....

Senin kilo verip vermedigini sadece evdeki tarti hesaplayabilir, üzülmeeeeeee :) Baska tartinin hesabi farkli olabilir. Su a önemli olan bu dakika senin tarti seni kac gösteriyor :44: Benim evimdeki tarti da baska yerdekilere göre fazla tartiyor, ve benim tartimda 87 ile basladim kabul ediyorum.

Eminmisin kendimi cok kötü hissediyorm agliyasim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…