Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim..
Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..
Hoşbulduk canım
Dukandan aslında memnundum, ama 2 kez başlayıp yarım bırakınca 75 gibi hiç görmediğim rakamları gördüm.(Benim rutin kilom 60-63 arasıydı.)Sanırım diyet boyunca min. karbonhidrat aldığından diyeti bırakıp ta karbonhidrat almaya başlayınca vücut hepsini depo etti. Şimdi artık aynı dediğin gibi yiyorum ben de.
1-2 tane 42 beden pantolon aldım. Son 8-9 aydır ceza gibi hep aynı şeyleri giyiyorum. Eski eteklerimi ve elbiselerimi özledim en çokİnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız ...
Kızlaar, bişey sorcam.. aslında 2 şey..
Yağsız, az tuzlu mercimek çorbası kilo yaparmı? Lokanta usulu değil, un filan eklemeden.. ev tipi hali..
Çok az ayçiçek yağlı, az tuzlu bulgur pilavı zararlı olurmu?
Canım doymak istediğinde bunlar geliyo aklıma, tavsiye edermisiniz..
Bilemedim ben..
Kizlarne oldu ne oluyo bilmiyorum ama kafayi yicem .. Biyere gittim smdi ve tarti vardi tartildim eski kilomu gördüm yani ilk basladigim kiloyu .. Evde tartildigimda sabah o degildi yani 92.3 le basladin bugun 88.0 gösterdi orda yone 92.3 noluyo ya ben anlamiyorum morelim cok bozuldu
Afiyet olsun. Olup bitmise azap duymaYalniz söyle düsünelim, DÖÖÖRRRTTT dilim yerine BIR tanecik yemis olsaydinda nefsini köreltebilirdin, der misim... Ben de normalde senin gibi, baklavayi görünce dayanamayanlardanim.. Ilk hafta olmasindan herhalde su an icin motivasyonum yüksek
Bol su ic, ve belki bir fincan yesil cay.... Mideni temizler
.....
akşam yemeğim prinçsiz pırasa yemeği çok az zeytin yağıyla pişmiş
öğlen bir bardak çorba içmiştim
sabahta 2 haşlanmış yumurta ve incecik bir dilim beyaz peynir yarım dilim tam tahıllı ekmek yemiştim
şimdi de çay içiyorum
yine az kalorili bol hareketli yürüyüşlü bir gün geçirdim umarım yağlarım yerinden oynamıştır.
iyi akşamlar hanımlar.ben bugün 1 köfte biraz patlıcan 4 tane biber kızartması yedim yoğurtla. peynir zeytin yedim birazda yanında saat 3 te nescafe içtim yanında tadelle yedim daaha hiç bişe yemedim yemeyide düşünmüyorum sabah çıktığım kilonun aynısı çıktım bu demek oluyorki yarın kilo vermiş olarak uyanacağım biradan 3 mil leslie de yaptımmı kim tutar beni
kizlar aklim hep burda ben esimin telinden girebiliyorum o da eve gelene kadar catliyom :))
uc gundur gram oynamadim ya en azindan almadim da o da bisey dimi :/
Süpersinnnnnnnnnnnnn
.....
Heyyy, sakın moralleri bozmuyoruz.. Baskul farki olabilir, giyim farki olabilir.. Hatta lavabo durumlari bile sonucu etkiler.. Evde neyse o, benim de arkadaslarim benim baskulume fazla tartiyor diyorlar, ama ben yine de onu dikkate aliyorum, sonra da icten ice kilom daha az galiba diye seviniyorum..
kefir kio verdirirmi, kefir ile kilo verme
kefir zayıflatma konusunda özellikle bayanlara yardımcı olmaktadır. Kefirin zayıflatma özelliği aslında içeriğinde bulunan mayaların sindirimi daha kolay ve etkin hale getirmesinden kaynaklanmaktadır.
Kefir, içeriğinde bulunan mayalar sayesinde yenilen besinlerin hızlı bir biçimde sindirilip kana geçmesini sağlar. Vücut ihtiyacı olan enerjiyi elde etmek için bu kana geçen besinleri kullanır. Bu sayede yenmiş olan gıdalar vücutta hiç depo edilmeden direk kullanılır. Bu da tabi kilo alımına engel olur. Eğer iyi bi egzersiz yanında kefir tüketirseniz çok daha hızlı kilo vermeniz mümkün olur. Yalnız bu ürünü aşırı derece tüketmemekte fayda var aksi taktirde ishal yapabilir.
derin bu kefiri nasıl yapıyoruz canım nasıl oluyor.marketlerde satılan hazır kefirlerden içebilirmiyiz
aktarlarda satılıyor ben evde kendim mayalıyorum sabahtan akşama akşamdan sabaha çok doyurucu sabah kahvaltılarımı zor yapıyorum saat 2 ye kadar canım bir şey yemek istemiyorum akşam yemekleriminde yerine geçti diyebilirim
bu kadar az yememin sebebidir acıkmıyorum çünkü ve enerjim çok yararlı bir besin bağırsaklarım devammlı çalışıyor
kendim mayalarsan daha yararlı ve saf diğerleri fabrikasyon kendi yaptığını içmek daha zevkli ve kefirin büyüdükçe etrafınada dağıtabilirsin onlarada yararlı olabilirsin ben 1 haftadır yapıyorum oldukça büyüdü mutlaka tavsiye ederim kilo vermeyede gerçekten yarıyor asıl işi şifa vermek araştırmanı tavsiyen ederim nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?