Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Süper, motivasyonu kaybetmeden aynen dewam.. belki başlarım bende küre.. :)

Afiyet olsun.. bende çok severim yumurta yağ limon...
Sen eş zamanlı sporda yaptığın için kilo kaybı az gözüküyor.. Vücut toplanıyor, kaslar ağırlaşıyor, vermedim sanıyosun ama veriyosun aslında.. Moralini bozma sakın..

Selam kizlar, cok yogundum yine yazamadim saat 12 de 1 cay ve 1 kepekli pogaca o kadar.

Bana kimse yazmiyor neden? Konusunca motivasyonum daha yuksek oluyor 😔

Bu hafta regl olmayi bekliyorum ama belkide olmam bi bakmissiniz hamileyimdir insaalah 😇

haha hadi hayirlisi olsun canim, Allah gonlune gore versin insallah

selam canim, sabah bende 2 yumurta yedim. hala tokum hic acikmadim valla.
saat 10gibide 1 tane muz yedim, oda tok tutuyor baya.
umarim 60 li rakami görursun canim, ama bence kesin gorursun cunku bu hafta az verdin. Haftaya mukemmel bir dusus bekliyorum senden :) trampolin hergun yapiyomusun derincim? ben dun 10 dakika yaptim acaip terledim.
bide youtube da cok guzel workoutlar var, baktinmi? yoksa sadece zipliyomusun?

evet haklısın eski basketbol oyuncusuydum ortaokul lisede okul takımındaydım
ayrıca ateletizm takımında bulunuyodum güzel koştuğum için biraz spor yaptığımda kaslarım eski haline geliyor

68 kiloyken kalçam 104 tü şimdi 100
5,50 kiloda 4 cm inceldi
diğer ölçülerimde öyle tam bir olduğunda haftaya ölçülerimdeki tüm değişiklikleri yazıcam

ben burda bir tane video paylaşmıştım youtube dan onu yapıyorum dün yapmadım ama 2/3 saat yeşilköy deyürüdük eşimle iyi oldu
cumartesi günü de 30 dk tempolu videoya yı yapmıştım ama vücudu cok harekete geçirdiği kesin
bu hafta her akşam yapmak istiyorum

sakın öyle düşünme herkes okuyor ben inanıyorum ben herkesin yazdığını tek tek okuyorum ben yazıyorum bazen yazamıyorum ama herkesin yazdıkları inanın çok önemlidir hepimiz için

bunlar bizim motivasyonumuzu düşürmemeli
hamile kalmak istiyorsun sanırım allahım inşallah gönlüne göre versin :)

artık benim canım yemek yemek bile istemiyor elimle ite ite yiyorum sabah ki 2 yumurta karnımda hala kocaman duruyr
boğazımda kocaman bir düğüm var aşağa bir şey inmiyo bir tek nescafe oda çok güzel gidiyor

mozaşistmi oldum ne aç kalmak beni çok mutlu ediyor artık
aç olunca kendimi çok fit hissediyorum :))

evet video yu buldum, aynen bende bu hafta hergun spor yapmayi planliyorum. az sonra tam ölculerimi yazicam, kilo olarak az gitse bile cm olarak gitmeside beni motive eder diye dusunuyorum.

hahahaha mozasist sen gectigimiz hafta gercekten cok az yedin ama farkindayim. Cok az yiyerek metabolismani yavaslatmis olabilirmisin derincim? acaba gectitimiz hafta ondanmi az kilo verdin...

yok regldim biliyorsun onunla uğraştır sinir stres kadınların derdi
3 hafta içinde 5,50 kilo bence güzel verdim toplama bakıyorum çünkü bu hafta az 200 gr verdim ölçülerim azaldı bu haftaya yansıcak geçen haftaki kilo durumum

inan şişlikten parmaklarım bile dolma gibiydi düşün tepeden tırnağa ödem vardı

sabah kahvaltım 1 köfte biraz patlıcan 3 adette biber kızartması.
günaqydınlarrrrr.aminnn inşallahhh

geçmiş olsun

teşekkür ederimm

canım çok teşekkür ederimm .. bende ondan korktum acaba düşük mü yaptım diye normal reglimden çok farklıydı çünki şimdi azaldı ama eğer çoğalrısa hemen gidicem korkmadan

evet kesinlikle guzel kilo verdin 3 haftada. bu haftada 60li rakami kesin gorursun ;-) azmine hayranim!

derin sana hayranım zaten ya günlerdir dikkat ediyorum çok iradelisin çok az yiyosun gerçekten bu hafta birinci olman muhtemel
merakla bekliyorum sonucunu .sende işe yararsa bende yapcam kesin hadi bakalım
inşallah canım allah gönlüne göre versin.ben genelde bütün paylaşımlara cevap vermeye çalışıyorum ama bazen gözümden kaçabiliyor bide telde girince çok zor oluyor cevap yazmak:26:

Aslinda dogru diyorsun motivasyonu dusurmemek lazim ozellikle bu hafta herkes cok azimli 1. olmak icin.
Evet hamile kalmak istiyorum tabii ki hayirlisi bakalim. Allah hepimizin gonlune gore verir insallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…