Kürde, Lahana+ maydonuz´a iki kasik limon eklendigi icin tadi fena degil. Yag kirici, detoks ve mevsim gecislerinde güc verici bir etkisi varmis. Zor olan yani, her gün taze yapilmasi gerekiyor.
Diyetle birlikte yaptigim icin kürün bir basina etkisini ölcemiyecegim, ama bence EN AZ ve cok daha faslasiyle satilan zayiflama haplarindan daha faydali ve etkili olduguna inanarak yapiyorum. Cumartesi tam bir hafta olacak, etkisine hep beraber sahit oalcagiz- ama dedigim gibi ben hic olmadigi kadar yemegimi de kestim sayenizde
sabah 2 haşlanmış yumurta yağlı limonlu
2 bardak çay incecik beyaz peynir
yarım dilim tam buğday ekmek
şimdide nescafe keyfi
bu hafta 60 lara inmek istiyorum ama artık kilolar çok yavaş gitmeye başlıyor yani yağlar eriyor cm cm eriyorum çok mutluyum
inanın ayaklara yere basmıyor inşallah sizlerde en kısa zamanda ulaşırsınız hedeflerinize 10 sonra tam 1 ay olucak 10 günde 2,5
veririm umarım sonraki 5 kiloda atık sabrederk zorda olsa vericem inşallah
Ayyyyyyy.. çok sevindim ben ama... :)) çok mutlu oldum..
Sayenizde diyce.. iyiki varsınız.. :)
Selam kizlar, cok yogundum yine yazamadim saat 12 de 1 cay ve 1 kepekli pogaca o kadar.
Bana kimse yazmiyor neden? Konusunca motivasyonum daha yuksek oluyor 😔
Bu hafta regl olmayi bekliyorum ama belkide olmam bi bakmissiniz hamileyimdir insaalah 😇
haha hadi hayirlisi olsun canim, Allah gonlune gore versin insallah
sabah 2 haşlanmış yumurta yağlı limonlu
şimdide nescafe keyfi
bu hafta 60 lara inmek istiyorum ama artık kilolar çok yavaş gitmeye başlıyor yani yağlar eriyor cm cm eriyorum çok mutluyum
inanın ayaklara yere basmıyor inşallah sizlerde en kısa zamanda ulaşırsınız hedeflerinize 10 sonra tam 1 ay olucak 10 günde 2,5
Afiyet olsun.. bende çok severim yumurta yağ limon...
Sen eş zamanlı sporda yaptığın için kilo kaybı az gözüküyor.. Vücut toplanıyor, kaslar ağırlaşıyor, vermedim sanıyosun ama veriyosun aslında.. Moralini bozma sakın..
Merci semosum ☺️
selam canim, sabah bende 2 yumurta yedim. hala tokum hic acikmadim valla.
saat 10gibide 1 tane muz yedim, oda tok tutuyor baya.
umarim 60 li rakami görursun canim, ama bence kesin gorursun cunku bu hafta az verdin. Haftaya mukemmel bir dusus bekliyorum senden :) trampolin hergun yapiyomusun derincim? ben dun 10 dakika yaptim acaip terledim.
bide youtube da cok guzel workoutlar var, baktinmi? yoksa sadece zipliyomusun?
Selam kizlar, cok yogundum yine yazamadim saat 12 de 1 cay ve 1 kepekli pogaca o kadar.
Bu hafta regl olmayi bekliyorum ama belkide olmam bi bakmissiniz hamileyimdir insaalah 😇
selam canim, sabah bende 2 yumurta yedim. hala tokum hic acikmadim valla.
saat 10gibide 1 tane muz yedim, oda tok tutuyor baya.
umarim 60 li rakami görursun canim, ama bence kesin gorursun cunku bu hafta az verdin. Haftaya mukemmel bir dusus bekliyorum senden :) trampolin hergun yapiyomusun derincim? ben dun 10 dakika yaptim acaip terledim.
bide youtube da cok guzel workoutlar var, baktinmi? yoksa sadece zipliyomusun?
ben burda bir tane video paylaşmıştım youtube dan onu yapıyorum dün yapmadım ama 2/3 saat yeşilköy deyürüdük eşimle iyi oldu
cumartesi günü de 30 dk tempolu videoya yı yapmıştım ama vücudu cok harekete geçirdiği kesin
bu hafta her akşam yapmak istiyorum
artık benim canım yemek yemek bile istemiyor elimle ite ite yiyorum sabah ki 2 yumurta karnımda hala kocaman duruyr
boğazımda kocaman bir düğüm var aşağa bir şey inmiyo bir tek nescafe oda çok güzel gidiyor
mozaşistmi oldum ne aç kalmak beni çok mutlu ediyor artık
aç olunca kendimi çok fit hissediyorum :))
evet video yu buldum, aynen bende bu hafta hergun spor yapmayi planliyorum. az sonra tam ölculerimi yazicam, kilo olarak az gitse bile cm olarak gitmeside beni motive eder diye dusunuyorum.
hahahaha mozasistsen gectigimiz hafta gercekten cok az yedin ama farkindayim. Cok az yiyerek metabolismani yavaslatmis olabilirmisin derincim? acaba gectitimiz hafta ondanmi az kilo verdin...
sabah kahvaltım 1 köfte biraz patlıcan 3 adette biber kızartması.
günaqydınlarrrrr.aminnn inşallahhh
geçmiş olsun
Tatlım, çok geçmiş olsun.. Doktora neden gitmedin, korkulurmu hiç..
Ya bi de allah korusun sadece regl olmayabilir sorun, farkında olmadan düşük yapmış olabilirsin, ya da miyom falan vardır belki..
Moral bozmak asla istemem ama bişey varsa erken bilmek en güzeli.. Tekrar olursa doktora git lütfen..
yok regldim biliyorsun onunla uğraştır sinir stres kadınların derdi
3 hafta içinde 5,50 kilo bence güzel verdim toplama bakıyorum çünkü bu hafta az 200 gr verdim ölçülerim azaldı bu haftaya yansıcak geçen haftaki kilo durumum
inan şişlikten parmaklarım bile dolma gibiydi düşün tepeden tırnağa ödem vardı
Hayirli haberlerini bekliyoruz ha ona göre
ama hamile kalirsan eger, diyet yok haaa. sadece saglikli beslenmek var :)))
derin sana hayranım zaten ya günlerdir dikkat ediyorum çok iradelisin çok az yiyosun gerçektensabah 2 haşlanmış yumurta yağlı limonlu
şimdide nescafe keyfi
merakla bekliyorum sonucunu .sende işe yararsa bende yapcam kesin hadi bakalımKürde, Lahana+ maydonuz´a iki kasik limon eklendigi icin tadi fena degil. Yag kirici, detoks ve mevsim gecislerinde güc verici bir etkisi varmis. Zor olan yani, her gün taze yapilmasi gerekiyor.
Diyetle birlikte yaptigim icin kürün bir basina etkisini ölcemiyecegim, ama bence EN AZ ve cok daha faslasiyle satilan zayiflama haplarindan daha faydali ve etkili olduguna inanarak yapiyorum. Cumartesi tam bir hafta olacak, etkisine hep beraber sahit oalcagiz- ama dedigim gibi ben hic olmadigi kadar yemegimi de kestim sayenizde
inşallah canım allah gönlüne göre versinSelam kizlar, cok yogundum yine yazamadim saat 12 de 1 cay ve 1 kepekli pogaca o kadar.
sakın öyle düşünme herkes okuyor ben inanıyorum ben herkesin yazdığını tek tek okuyorum ben yazıyorum bazen yazamıyorum ama herkesin yazdıkları inanın çok önemlidir hepimiz için
bunlar bizim motivasyonumuzu düşürmemeli
hamile kalmak istiyorsun sanırım allahım inşallah gönlüne göre versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?