Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhabalar
Ben de 70 kg, 160 cm boyundadır

3 gündür, 17:00 sonrası yememeye ve hareket etmeye çalışıyorum. Bu sefer hedef kilom olan 55'e düşene kadar bu grupta günlük paylaşımlarda motive olmak istiyorum. Bugün yediklerimi ve egzersizimi sizinle paylaşayım:

Sabah: süzme peynir, ceviz, domates- Salatalık, kurutulmuş domatesler nar ekşisi ve zeytinyagi ve 3 adept kuru kayisi
Ara: Türk kahvesi
Öğle: ızgara somon Balığı, haşlanmış sebze, az yeşillik
Ikindi: Sütlü filtre kahve, 2 mandalina
17:00 sonrasi : sutlu filter Kanye, Adacayi

75 dakika da sicakta yoga yaptim ve 5000 Adim attim

Günaydın herkese...
menüm
kahvaltı:tost ve çay
ara:ceviz ve kahve
öğle:ıspanak ve 1kase yogurt
aksam:tarhana corbası ve karnıbahar bir kase yogurt...

günaydın herkese... bu hafta çok kötü geçiyor benim için. bakalım yarın kaç kilo çıkcam. bugün şu meşhur greyfurt elma sirkesi portakal limon karışımına başlıyorum haftada ikigün içicem bakalım işe yarayacakmı

Hareketsizim evdeyim hava soguk yardım edin nasıl hareketli olabilirimm

Ilk duyuyorum bu karışımı. Zayıflatı yor mu

Çok az yemişsin. Akşam yemeği beşten önce çorba sebze yoğurt olsa iyi olurdu.

Arkadaşlarım bende dün tombulum iltifati ile nail oldum. Karar aldım bi daha derse kusecegim eşime...
Sabah yumurta yedim yine iki adet. Ve peynir ekmek az.
Taze fasulye ve yoğurt ve meyve ile bitirsem belki yarin tartı da eksi olur diycem ama hic umudum yok.
Ben hiç tartılmiyorum diğer günler.

Sen bu kiloyla boyleysen biz napalim(
Bence seni gaza getiriyor

Zeyas, mideni delme dikkat et.. hepsi yakici eritici seyler.. ulser gastrit filan varsa yapma canimcim, yada bal ekle icine..

Hello kizlarimmmm,

NESIL, MASUM nassiniz? lapa gunu nasil gidiyor bakem? :)
Zeyas senden naber ?

Çok az yemişsin. Akşam yemeği beşten önce çorba sebze yoğurt olsa iyi olurdu.
Merhabalar,
Aslında aksam da 17:00 olmadan kaliteli bir seyler yiyip; kapamak istiyorum ama ne yazıkki isten 17:00-17:30 arası cıkıyorum. Bu nedenle, eve gelene kadar saat gectigi icin bir seyler yemek istemiyorum kurala uymak icin (hafta maksimum 2 kez, eger arkadaşlarımla bulusacaksam ya da misafir gelecekse 17:00 sonrası yemegi 20:00 oncesine kadar esnetecegim - son 4 gun de 1 kere oldu)
Yine de belki ofise yanımda kucuk bir sefer tası ile bir seyler getirip; 17:00 olmadan atıştırabilirim - haklısın.. Gelecek hafta pazartesi gununden itibaren ofise gelirken bunu dusuneyim ve planlayayım :) Haftasonu zaten sorun olmaz..
Bugun sabah tartıldıgımda 69.4 gosteriyordu. 4 gun once 70 kg ile baslamıstım.. Cok da hızlı veremiyorum gordugunuz gibi..
Bugun simdiye kadar yediklerimi sizinle paylaşayım:
Sabah: 2 yumurta ile z.yagında yapılmış omlet; 5 zeytin; 3 parca suzme peynir + 1 parca lor peynir + tarcınlı, hindibalı siyah cay
Ara: Turk kahvesi (sekersiz) + 5 bardak su
Ogleyi daha yemedim. Birazdan yiyecegim.. Akşama da biraz yuzme ve fitness yapıp (toplam 1 saat civarı) günü kazasız, belasiz atlatmayı planlıyorum :)

22/11 - 29/11

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,4 (- gram )

Amarush .. (78,0) - (toplam - 05,00) ... 71,00 - ? (- gram )

Sinifci ....... (68,5) - (toplam - 00,70) ... 66,2 - ? (- gram )

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 54,6 - ? (- gram )

Cikcik ....... (65.6) - (toplam -03,80) ... 61.8 -? ( - gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 9,4) ... 78.4 - ? ( + gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8,80) ... 60.0 - ? ( - gram)

Jojowa ..... (65.0) - (toplam - 00.80) ... 56.9 - ? ( - gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,20) ... 60.8 - ? ( - gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,8 - ? ( - gram )
---------------------------------------------------------------------------------------
Valentin ... (71.5) - (toplam -06,50) ... 65.0 - ? ( - gram )
Feslegen ... (63.0) - (toplam - ????) ... ???? - ? ( - gram )
Berilduru .. (????) - (toplam - ????) ... 69.8 - ? ( - gram)
Antepli .. (83) - ( toplam - vermedim bu hafta)

Bu listeye beni de ekleme sansınız var mı gelecek hafta icin? :)

Bu listeye beni de ekleme sansınız var mı gelecek hafta icin? :)

evet canim haftaya kadar duzenli paylasim yaparsan, önumuzdeki cuma ekleriz seni listeye

kilo bildirimi cumartesi gunleri yapiliyor. (cumartesi giremeyen kizlar, pazartesi bildiri yapiyor)

yarin tartil yaz buraya, o senin baslangic kilon olur.
haftyaa listeye eklerkende yarinki kilonu yazarim baslangic diye

bende 5te kapatamiyorum gunu, 5te isten cikiyorum...

menun guzel serpilcim, hatta kahvalti super
Aksami hafif atlatirsin umarim

Zeyas, mideni delme dikkat et.. hepsi yakici eritici seyler.. ulser gastrit filan varsa yapma canimcim, yada bal ekle icine..
Nesil bende korkarak yaptım ama tadı çok güzel oldu portakal yumuşattı sanırım tadını.zaten haftada 2 gün yapıyomuşsun bakalım yarında yapcam sonuçları paylaşırım.
Hello kizlarimmmm,

NESIL, MASUM nassiniz? lapa gunu nasil gidiyor bakem? :)
Zeyas senden naber ?
İyilik canım neolsun işte biartı bi eksi yuvarlanıp gidiyorum.65i göremedim hala canım sıkılıyo biraz.ama 2 gündür ipleri elime aldım tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…