evet canim haftaya kadar duzenli paylasim yaparsan, önumuzdeki cuma ekleriz seni listeye
kilo bildirimi cumartesi gunleri yapiliyor. (cumartesi giremeyen kizlar, pazartesi bildiri yapiyor)
yarin tartil yaz buraya, o senin baslangic kilon olur.
haftyaa listeye eklerkende yarinki kilonu yazarim baslangic diye
Nesil bende korkarak yaptım ama tadı çok güzel oldu portakal yumuşattı sanırım tadını.zaten haftada 2 gün yapıyomuşsun bakalım yarında yapcam sonuçları paylaşırım.
İyilik canım neolsun işte biartı bi eksi yuvarlanıp gidiyorum.65i göremedim hala canım sıkılıyo biraz.ama 2 gündür ipleri elime aldım tekrar.
bende 5te kapatamiyorum gunu, 5te isten cikiyorum...
menun guzel serpilcim, hatta kahvalti super
Aksami hafif atlatirsin umarim
Yaa hiç rastlamadım. Sonuçları lütfen Paylaş canım.Valla bu aralar sosyal paylaşım sitelerinde bayağı meşhur oldu.deneyeceğim bakalım içtim biraz önce neticeyi bildirirm burdan...
Internetteki videolardan hareketler yapHareketsizim evdeyim hava soguk yardım edin nasıl hareketli olabilirimm
Haftasonu bozulunca toplamasi zor oluyor. Hepimiz iniş çıkışlardayiz. Yarın mı diyosun tamam bende iyice sıkıcam artık. Full menü paylaşımı yapıp elestirelim.Sorma by hafta hastalik, kutlana, okul telasu beni sasirtti.
Bu hafta bende bu kilo fiyasko.
Yarin baslarim ins.
Destege ihtiyacim var(
Evet canım 66 küsurlardayım.. iyi gidiyosun bence semo.Allah iyilik versin canim.
yok bea ne yuvarlanmasi, 66 misin simdi?
asil ben yuvarlaniyorum 79 la
Ekmek tatlı be abur cuburlardan uzak durursan bitirirsin canım inş.kiloyu çokta kafaya takma tadını çıkar. Aldığın kiloları eninde sonunda verirsin.Kizlar ya tam 10 kilo aldim ve 79 oldum, 25 haftalik olduk dün.
Simdi bir hesaplama yapicam
daha 15 haftamiz var... her hafta 0.250 gram alsam toplamda 3.75 kilogram yapar yani 82.75 le tamamlayabilirim :)
tamamlayabilirmiyim sizce ???
Aaa geçmiş olsun ada allah yardımcın olsun canım..Kizlar 1 haftadir hastanede yatiyoruz kızım hasta oldu bugun ciktik hastaneden biraz ara verdim diyete...izinli yazin lutfen kizim iyi olsun donecem aranıza. .kusma ishal salgın var dikkat edin aşı vardi ona ragmen hastalığı yaşadık. ..Allah kimseye vermesin cok zordu...
Haftasonu bozulunca toplamasi zor oluyor. Hepimiz iniş çıkışlardayiz. Yarın mı diyosun tamam bende iyice sıkıcam artık. Full menü paylaşımı yapıp elestirelim.
Gecmis olsunKizlar 1 haftadir hastanede yatiyoruz kızım hasta oldu bugun ciktik hastaneden biraz ara verdim diyete...izinli yazin lutfen kizim iyi olsun donecem aranıza. .kusma ishal salgın var dikkat edin aşı vardi ona ragmen hastalığı yaşadık. ..Allah kimseye vermesin cok zordu...
Allah razı olsun canım cok zordu allah kimseye vermesin ishal su gibi vucudda su kalmiyor serumla düzeldi. Sslginmis dikkat edin cocuklariniza.Aaa geçmiş olsun ada allah yardımcın olsun canım..
Geçmiş olsunn canımm...Allah razı olsun canım cok zordu allah kimseye vermesin ishal su gibi vucudda su kalmiyor serumla düzeldi. Sslginmis dikkat edin cocuklariniza.
Çok büyük geçmiş olsun. Iyilesmenize sevindim.Kizlar 1 haftadir hastanede yatiyoruz kızım hasta oldu bugun ciktik hastaneden biraz ara verdim diyete...izinli yazin lutfen kizim iyi olsun donecem aranıza. .kusma ishal salgın var dikkat edin aşı vardi ona ragmen hastalığı yaşadık. ..Allah kimseye vermesin cok zordu...
SaGol canim sizin neyi var gecmis olsun...[/QUOTE]UOTE="sinifci355, post: 38031263r: 635201"]Gecmis olsun
Biz hep hastayiz
Kizlar 1 haftadir hastanede yatiyoruz kızım hasta oldu bugun ciktik hastaneden biraz ara verdim diyete...izinli yazin lutfen kizim iyi olsun donecem aranıza. .kusma ishal salgın var dikkat edin aşı vardi ona ragmen hastalığı yaşadık. ..Allah kimseye vermesin cok zordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?