Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bende bugünki menümü paylaşayım
Sabah: kavurmalı yumurta+ bir dilim ekmek+ domates+ peynir+ zeytin.
Aralarda yaptığım karışımdan içiyorum.
Akşam: haşlama et+ havuç ve turp salata
20 dk yürüyüş koşu bandında.gönül daha uzın yapmak istiyor amma acayip hamlamışım yavaş yavaş artırıcam

Tamamdır, yarın sabah tartılacagım. Kiloyu size bilgilendirecegim. Aslında bu hafta baslıyormus gibi olacagım yani :) Sevgiler,

Allah iyilik versin canim.
yok bea ne yuvarlanmasi, 66 misin simdi?
asil ben yuvarlaniyorum 79 la

bende 5te kapatamiyorum gunu, 5te isten cikiyorum...

menun guzel serpilcim, hatta kahvalti super
Aksami hafif atlatirsin umarim

Teşekkürler :) Oglen de kahvaltının üzerine: haşlanmış bamya (8-10 adet); pazı ve yogurt + yeşillik (z.yagı ne nar ekşisi ile tatlandırılmış)

Bugun işten biraz erken cıkacagım; oncesinde bir sporu yapıp; 17:00 olmadan evde protein agırlıklı bir menu ile gecirmeyi planlıyorum. Avuc icim kadar biftek ızgara + domates/ salatalık olabilir. Sonrasında da yarım saat icinde sutlu bir cay icerim

Kizlar ya tam 10 kilo aldim ve 79 oldum, 25 haftalik olduk dün.

Simdi bir hesaplama yapicam
daha 15 haftamiz var... her hafta 0.250 gram alsam toplamda 3.75 kilogram yapar yani 82.75 le tamamlayabilirim :)

tamamlayabilirmiyim sizce ???

Sorma by hafta hastalik, kutlana, okul telasu beni sasirtti.
Bu hafta bende bu kilo fiyasko.
Yarin baslarim ins.
Destege ihtiyacim var(
Haftasonu bozulunca toplamasi zor oluyor. Hepimiz iniş çıkışlardayiz. Yarın mı diyosun tamam bende iyice sıkıcam artık. Full menü paylaşımı yapıp elestirelim.

Allah iyilik versin canim.
yok bea ne yuvarlanmasi, 66 misin simdi?
asil ben yuvarlaniyorum 79 la
Evet canım 66 küsurlardayım.. iyi gidiyosun bence semo.
Kizlar ya tam 10 kilo aldim ve 79 oldum, 25 haftalik olduk dün.

Simdi bir hesaplama yapicam
daha 15 haftamiz var... her hafta 0.250 gram alsam toplamda 3.75 kilogram yapar yani 82.75 le tamamlayabilirim :)

tamamlayabilirmiyim sizce ???
Ekmek tatlı be abur cuburlardan uzak durursan bitirirsin canım inş.kiloyu çokta kafaya takma tadını çıkar. Aldığın kiloları eninde sonunda verirsin.

kızlar lapa iyi gitti bugün
arada 1 tane yeşil elma yedim
bu haftadan sonra proteine agırlık verecegim birazzz
sabah ekmegimi yiycem ama 1 dlm

Kizlar 1 haftadir hastanede yatiyoruz kızım hasta oldu bugun ciktik hastaneden biraz ara verdim diyete...izinli yazin lutfen kizim iyi olsun donecem aranıza. .kusma ishal salgın var dikkat edin aşı vardi ona ragmen hastalığı yaşadık. ..Allah kimseye vermesin cok zordu...

Aaa geçmiş olsun ada allah yardımcın olsun canım..

Haftasonu bozulunca toplamasi zor oluyor. Hepimiz iniş çıkışlardayiz. Yarın mı diyosun tamam bende iyice sıkıcam artık. Full menü paylaşımı yapıp elestirelim.

E="kokomel, post: 38028151, member: 422029"]Haftasonu bozulunca toplamasi zor oluyor. Hepimiz iniş çıkışlardayiz. Yarın mı diyosun tamam bende iyice sıkıcam artık. Full menü paylaşımı yapıp elestirelim.[/QUOTE]
Tmm Ins:)

Gecmis olsun
Biz hep hastayiz

Aaa geçmiş olsun ada allah yardımcın olsun canım..
Allah razı olsun canım cok zordu allah kimseye vermesin ishal su gibi vucudda su kalmiyor serumla düzeldi. Sslginmis dikkat edin cocuklariniza.

UOTE="sinifci355, post: 38031263r: 635201"]Gecmis olsun
Biz hep hastayiz[/QUOTE]
SaGol canim sizin neyi var gecmis olsun...

Çok büyük geçmiş olsun. Iyilesmenize sevindim.

UOTE="sinifci355, post: 38031263r: 635201"]Gecmis olsun
Biz hep hastayiz
SaGol canim sizin neyi var gecmis olsun...[/QUOTE]
Alerjik
Astim gibi oksuruk bitmiyo
Geniz eti ve kulak iltihabindan ameliyat gozukuyo.
Ilac tedavisi basladi. Ins kurtaririz.
Geniz eti kesin olucak gibi.
Rabbim nerde varsa hasta sifa versin ins

çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…