AlerjikSaGol canim sizin neyi var gecmis olsun...
Cep telefonundan yaziyorum. Cogu yazdigim yanlis olmus. Beni 69 olarak kaydedin lutfenMerhabalar, Ben begun Sabah 69 kg tartildim. Bu senile basil your gouge evil. Bak alum haft aha Mac kg olacagim
Hence pes etmeyin.. Vucudunuz kilo Vermeye direnc gosteriyor olabilir, zaten yaptiklarimiz surekli olmali.. Sis usenmeden devam edin, sonuc mutlaka gelirŞimdi baktım dA tam 1 ay olmuş buraya başlayalı. Ama hiç yol katedemedim. Şişmeye çok eğilimli bir bünyem var. Ne yapsam bilemedim ki.
Bilmiyorum. Bence ben fazla yiyorum. Tabi her 10 kişiden 9 u gibi bende tatlıya bayılıyorum. Istikrar istikrar. ..Hence pes etmeyin.. Vucudunuz kilo Vermeye direnc gosteriyor olabilir, zaten yaptiklarimiz surekli olmali.. Sis usenmeden devam edin, sonuc mutlaka gelir
Sıcakta yoga demek ne demek merak ettim bende.Ben de bugun
Sabah: 1 haşlanmış yumurta + 3 zeytin + ceviz ve kuru kayısı + domates/ salatalık + 2dilim peynir
Ara: turk kahvesi + incir uyutması tatlısı ( sekersiz )
Akşam: zeytinyaglı bamya + sarımsaklı & naneli yoğurt
Bir de 1 saat sıcakta yoga yaptım.. 3 litre su içmiş olacağım yatana kafar - bir de sutlu yoga cayı yapmayı dusunuyorum gecenin ilerleyen saatlerinde
38-40 derece oda sıcaklığında yoga hareketlerini yapıyoruz. Soylenene gore 1 saatte 400-600 kalori harcanmasını sağlıyor.. Çok ciddi şekilde terliyor insan.. Bugun benim de ikincigunumdu.. İnternette bikram yoga diye aratabilirsinizSıcakta yoga demek ne demek merak ettim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?