başvurular yapıyorum ama hepsi ctesi çalıştıgı için görüşmeye gitmiyorSelam Masum baby... ben inaniyorum. Iyi girecen yeni seneye.. ama bence o adama takilip kalma.. baska gorusmelerde yap tatlim.. hayirlisi nasilsa oyle olsun..
Merhaba,Selam kizlar, iyi haftalar..
Gecen hafta bende regliydim.. + cikmadim diye mutluyum.. bu hafta yine bol dikkatli gececek...
Adacim, gecmis olsun cnm.. benim kuzumda nezle olmus.. keyifsizdi sabah..
Sislimcim, Dusuk kalori alimlarinda sac dokulmesi oluyor.. bi ara avuc avuc dokuluyordu bendede.. once sampuan degistir, sonrada 1-2 mm uclarindan aldir.. toparlar biraz bence..
canım hiç takma kilonu verirsin birde sütün olsun inşallah hemen gidiyormuş kilolar benim hiç sütüm olmadıııcanim kilo almaman ve 66 kiloyu korumanda iyi bir sey
sanirim kilo direncin var... ondan uzun suredir bu kilodasin...
Haklisin canim eninde sonunda verilir kilolar, ilk basta hic dikkat etmedim ona yanarim
Saglikli ilerlemek varken, fazla abartip B* cikarmiyim diyorum bende hehe
Tesekkur ederim destegin icin tatli$
canım hiç takma kilonu verirsin birde sütün olsun inşallah hemen gidiyormuş kilolar benim hiç sütüm olmadııı((( ona rağmen yavaş yavaş veriliyor... şuan hamur işinden uzak dur diğerlerini tüket aç bırakma kendini ....ben 86 ile girdim doğuma özellikle kilomu son 1 ayda çook almıştım ... yani oluyor boşver canını sıkma o kucağına gelsin kilo falan hep boşşş onu koklamaya doyamıyorsun Rabbim öyle güzellikler veriyor ki bizlere ne kadar şükretsek az....
başvurular yapıyorum ama hepsi ctesi çalıştıgı için görüşmeye gitmiyor
çünkü ctesi çalışmak istemiyorum
canım 66-67 arasında hamile kalmıştım bebişim 3.750 doğdu sütüm hiiiç olmadı neler yaptım neler olması için ne pompalar denedim neler yedim içtim ama olmadıevettt adacim aynen oyle yapmaya calisiyorum :) herseyi yiyorum, meyve sebze, yumurta, et, sut, balik, findik (saglikli )
ekmege, abur cubura ve cikolataya dikkat ediyorum elimden geldigince, bide fazla gec saatte yemiyorum
Evet sanirim dedigin cok dogru, onu kucagima aldigimda hersey bos gelicek :) Evet halimize cok sukur canim, saglikliyiz ya en önemlisi de o zaten.
dogumda 5 kesin gidiyormus zaten. bide gögus verincede iyi gidiyor diyo bazilari, bazilarida kiloyu o zaman alirsin diyo
sen kacla hamis kalmistin? bebis kac kilo dogdu? hicmi sut yoktu ada
vlla iyi sayılırım
benim petrol kralı amca , yarın gelecekiş benide ne zman çagırrlar bilmiyorum
1 ocakta burada son iş günüm yada 31 aralık geçen yıld açok sıkıntılı girmiştim yeni yıla bu sene öyle olmamasını ümit eidyorum(
ayyy masallah yerim yav 3.750 :)canım 66-67 arasında hamile kalmıştım bebişim 3.750 doğdu sütüm hiiiç olmadı neler yaptım neler olması için ne pompalar denedim neler yedim içtim ama olmadı(( kısmet bazı şeyler...Birde sana tavsiyem süt gelmesini beklerken doğumdan sonra az geliyorsa sütün bebeğini besle mama ile Allah korusun sarılık oluyorlar. Ben sütün gelmesini beklerken bir yandanda besledim çok şükür sarılık olmadı....Bazı anneler inatla anne sütünü gelmesini bekliyorlar tamam haklılar ama bu süre zarfında bebek aç kalıyor ve sarılık oluyor....
kızlar belki haftaya cumartesi diyetisyene gidebilrim düşünmeye başladım gibi......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?