Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam Masum baby... ben inaniyorum. Iyi girecen yeni seneye.. ama bence o adama takilip kalma.. baska gorusmelerde yap tatlim.. hayirlisi nasilsa oyle olsun..

Selam Masum baby... ben inaniyorum. Iyi girecen yeni seneye.. ama bence o adama takilip kalma.. baska gorusmelerde yap tatlim.. hayirlisi nasilsa oyle olsun..
başvurular yapıyorum ama hepsi ctesi çalıştıgı için görüşmeye gitmiyor
çünkü ctesi çalışmak istemiyorum

Biliyorum ama mesela ben kendimi bildim bileli hep ctesi yarim gun calistim, nadiren kaytariyorum. Calismasam yataktan is cikis saatinde kalkiyorum. Pek bisey degismiyor yani. hatta daha aktif oluyosun eve donerken alisveris, gezme tozma vs. Cok kotu degil tatlim.. dedigin yer olmazsa sonra zorda kalmani istemem..Sen kendini saglama al.. sonra yine bakarsin daha rahat biyer..

Merhaba,

Teşekkürler Nescim , sizede çook geçmiş olsun ıhlamur iyi geliyor nezleye hafif öksürük olursada zencefil bal limon süper etkili kızımda denedim....

Ayyy çok zorlu bir hafta geçirdik çook şükür hastalığı atlattık ama çok halsizlik ve yemek yememe isteği başladı yavaş yavaş onuda atlatacağız...Allah dermansız dert vermesin...yattığımız hastanede 9 oda vardı en az 5 odasında kusma ishal vakası vardı sanırım salgın...Hastanede olduğum sürece diyet falan hiç bir şey düşünmedim dışarıdan yemek yedim hep katı yiyeceklerdi tartıya çıkmak istemedim yarın başlıyorum diyete ve spora inşallah..bugun sabah cıs şeyler yedim en iyisi yarın sabah güzel bir şekilde başlarım spor yapmak istedim ama kuzum uyurken sürekli kontrol ediyorum ateşi var mı diye yaptığım spordan keyif almayacağım en iyisi yarın güzel bir şekilde başlarım...

canım hiç takma kilonu verirsin birde sütün olsun inşallah hemen gidiyormuş kilolar benim hiç sütüm olmadııı ((( ona rağmen yavaş yavaş veriliyor... şuan hamur işinden uzak dur diğerlerini tüket aç bırakma kendini ....ben 86 ile girdim doğuma özellikle kilomu son 1 ayda çook almıştım ... yani oluyor boşver canını sıkma o kucağına gelsin kilo falan hep boşşş onu koklamaya doyamıyorsun Rabbim öyle güzellikler veriyor ki bizlere ne kadar şükretsek az....

nesil kız ben hafta sonu çalışmasamda ayatayıme rkenden
çok yatmam ben , ama iki çocukla çok zor oluyor hafta sonu çalışmak
ben yine aktifim kız :)

12 olmadna evi siler süpürür temizler dogru dışarı atarım kendimi :)

evettt adacim aynen oyle yapmaya calisiyorum :) herseyi yiyorum, meyve sebze, yumurta, et, sut, balik, findik (saglikli )
ekmege, abur cubura ve cikolataya dikkat ediyorum elimden geldigince, bide fazla gec saatte yemiyorum

Evet sanirim dedigin cok dogru, onu kucagima aldigimda hersey bos gelicek :) Evet halimize cok sukur canim, saglikliyiz ya en önemlisi de o zaten.

dogumda 5 kesin gidiyormus zaten. bide gögus verincede iyi gidiyor diyo bazilari, bazilarida kiloyu o zaman alirsin diyo
sen kacla hamis kalmistin? bebis kac kilo dogdu? hicmi sut yoktu ada

Kahvaltı :
cumartesi aksamı yaptıgım sigara boregi
salatalık tursusu
nescafe domates
bunları buldum sadece napiim

canım 66-67 arasında hamile kalmıştım bebişim 3.750 doğdu sütüm hiiiç olmadı neler yaptım neler olması için ne pompalar denedim neler yedim içtim ama olmadı (( kısmet bazı şeyler...Birde sana tavsiyem süt gelmesini beklerken doğumdan sonra az geliyorsa sütün bebeğini besle mama ile Allah korusun sarılık oluyorlar. Ben sütün gelmesini beklerken bir yandanda besledim çok şükür sarılık olmadı....Bazı anneler inatla anne sütünü gelmesini bekliyorlar tamam haklılar ama bu süre zarfında bebek aç kalıyor ve sarılık oluyor....

Allah iyilik versin canim.
petrol krali amcan mi var kiz

Canim benim ya, kotu dusunme sakin. insallah iyi bir girersin yeni yila. Cok iyi bir yere girmeni umit ediyorum canim insallah.

kızlar belki haftaya cumartesi diyetisyene gidebilrim düşünmeye başladım gibi......

bende zayıflamak istiyorum. boy 168 kilom 70 olmuştur kesin
teom ağustosta geliyor. o gelene kadar onun memleketindeki kızlar gibi zayıf olmam gerek
2 sene önceye kadar çikolatadan tut herşeyi yerdim bir gram kilo almazdım 50 kilodan bir an 70 oldum 2 sene içinde... oturararak çalışıyorum birde.. akşam yemek yememeyi düşünüyorum.. artık cips kola çikolata hepsini bıraktım ama hala zayıflayamıyorum. işyerindeki yemekleride yemiyorumm. eve gidince akşam 9 da yemek yer uyursam duba gibi olurum.. acaba sadece salata yesek olmuyormu bugunden itibaren deneyeyim...

ayyy masallah yerim yav 3.750 :)
eneeeem bak bu sarilik meselesini bilmiyordum canim, iyiki soyledin. bakalim hayirlisi olsun, insallah sutum gelir.

Canima cim kilon kacti cumartesi?
listeye eklenmemis, ben ekleyeyimmi?​
Canim tartilmadin daha once yazmistim bit hafta kizim icin hastanede yattik cuma ciktik kilo falan hic dikkat etmedim onceki sayfada yazmıştım.

Kizlar, bebislerdeki sarilik cogunlukla kan grubuyla ilgili diye biliyorum ben. Bebegin kani anneyle ayni grupsa hafif geciyor, degilse 1-2 gun kuvez gerekiyor..

Sellam kizlar....
Bugün kendimi cok yorgun ve bitkin hissediyorum
Kahvaltida 1 tost yedim
Az öncede 1 dilim kiymali börek yaninda sekersiz cay
aksamada domates corbasi düsünüyorum

kızlar belki haftaya cumartesi diyetisyene gidebilrim düşünmeye başladım gibi......​
Olabilir. Böyle dağınık gitmiyor sanki. Bi plan program iyi olacak hepimize. Bende düzgün bir liste araştırıyorum.

kızlar belki haftaya cumartesi diyetisyene gidebilrim düşünmeye başladım gibi......​
Olabilir. Böyle dağınık gitmiyor sanki. Bi plan program iyi olacak hepimize. Bende düzgün bir liste araştırıyorum.​
Niye böyle olmuş bu cevaplama... karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…