Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben çözemedim bu bünyeyi ya neyse...Sağol arkadaşım...
Kokocum, boyun kacti canim senin.. ya bence fazla kilon yoktur senin. Usenmedim, listeyi buldum. 54 yazmisin. Benim sirf kemiklerim 45 gelir yani.. saglikli beslen yeter belki.. fazlalik varsada gider o zaman.. moralini bozma tatlim..

hellowwww nesilim.
sikma canini be guzelim, illaki yanlis bir sey yedin ondan ödem oldu.
yarin sabah eksileri gorursun insallah

günaydınnn
dukan krebimi yedimmmm geldim :)

dukan mi?
dukana mi basladin panpis

Kokocum, boyun kacti canim senin.. ya bence fazla kilon yoktur senin. Usenmedim, listeyi buldum. 54 yazmisin. Benim sirf kemiklerim 45 gelir yani.. saglikli beslen yeter belki.. fazlalik varsada gider o zaman.. moralini bozma tatlim..

kemiklerin 45 mi gelir

abartma nesiiil

eneeeeeeeee 100 gun kaldiiiiiiiiiiiiiii, bebegimi kucagima almaya :)

Canım bakliyat şişiriyor benimde öyle oluyor mercimek çorbası ne zaman içsem tartıda fazla çıkıyorum aynen kızıma yediriyorum sonra tartıda kilo almış çıkıyor 2 gün sonra şişlik gidiyor hoooppp kilo vermiş diyorum....

eneeeeeeeee 100 gun kaldiiiiiiiiiiiiiii, bebegimi kucagima almaya :)

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah o kadar güzel heyecanlar ki sen paylaştıkça ben eskiye gidiyorum ))benim kuzum 20 aylık çok da eski sayılmam ama süper heyecan çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....Odasını yerleştirmeye başlayınca daha çok heyecanlanıyorsun eee hadi alsınlar artık gelsin yanıma demeye başlıyorsun...Çooook büyük sorumluluk ama Annelik çok güzel bişey özellikle Anne demeye başlasın gelsin seni öpsün dünyalar senin oluyor. benim kızım ortalığı dağıtıyor feciiii hemde ben kızım ne yaptın aaaaaa deyince geliyor bacaklarımı öpüyor boyu oraya yetişiyor eğilip ısırıyorum herşey bitiyor oraları toplamak zoruna bile gitmiyor....Allah herkese nasip etsin...

Amin canim, Rabbim isteyen herkese versin. Eminim cok guzel bir duygudur yaa, annelik gercekten kutsal bir sey.
Bende bebegi ilk kucagima alisimi cok merak ediyorum ada, nasil bir duygu nasil bir sevinctir o :)

birinci ayda baslicam canim odasini hazirlamaya ve lazim olan esyalari almaya. herseyi birden alirim, birden kurtulum :)
yoksa taksit taksit, tek tek alirsam, aklimda o kalir bu kalir, listeler yaparim daha alinacak alindi gibi gibi vs :)
onun icin birden hepsini halledip rahat edeyim diyorum

ne guzel anlattin ada cim, ortaligi dagittigi zamanki halinizi cok sekerrrr, masallah :) Herzaman boyle cici anne-kiz olun insallah, buyudugu zamanda arkadas olursunuz

İnşallah 2015de anne olmak bana da nasip olur...ne güzel :) semo inşallah sag salim kavusursun bebeğine...Rabbim daim etsin mutlulugunuzu...Annelik baska duygu olmalı..Anne değilim ama sohbetlerinizi tebessümle okuyorum..Tatlı telaslar hepsi...Darısı basıma inşallah:)

Kokomel sen pirinc lapası diyetini nasıl yaptın...Neler kullandın...Regli olucamm çok şişlik oldu...Kendimi patlayacak gibi hissediyorum...Yarınn zorlamayı dusunuyorum kendimi diyet için...

60 olayımm bariii ahhh ahhhh...Nikahım olabilir bu bahrdan önce...Ciddi adım atıcaz inşallah erkek arkadasımla...Aileler tanısacak...stres yaptım..Gitmeli bu kilolar bir an önce

60 guzel ya, insallah olursun amarush cum boyunada cok yakisir canim bende evlenirken 61 kiloydum, benim boy 167. bence tam ideal kilomda evlendim, ahhh ahhh keske oyle kalaydim
darisi basina, kocaman kocaman mutluluklar dilerim size, Rabbim her daim mutlu etsin sizi

ben $ahsen fazla kuru sevmiyorum, acicik ele avuca gelicek kalcalar tamamen erimicek böyle, ölculu popo ve meme candir bebeeem. erkeklerde ayni dusunce de emin ol bak

yas kacti canim? cok acele etme derim bebekle, evlen gez toz tatil yap... tadini cikar, hemen coluk cocuga karisma
Sagol canim, sende tadarsin insallah, cok hos bir duygu. Gerci ben henuz tam anne sayilmam, yari anayim ben daha hehe.

Ins arkadasim.
Masallah hizlisin:))
Rabbim gonlundekini hayirli kilsin.

Benim boyum kısa 1.54 galiba kilomda şimdi 56. Malesef sisko görünüyorum

Kokomel sen pirinc lapası diyetini nasıl yaptın...Neler kullandın...Regli olucamm çok şişlik oldu...Kendimi patlayacak gibi hissediyorum...Yarınn zorlamayı dusunuyorum kendimi diyet için...
Sabah domatesle
Oglen normal salata ile aksamda sebze yemeği ile yedim. Her öğün 1 çay bardağı kadar haşladim. Yoğurt yemedim. Yeşil elma ve armutta yedim.
54 e inmiştim o an. Ama yeniden çıktım 1 hafta sonra. Bana yaradı diyemiyorum arkadaşım.

27yasındayım canım...genc anne olayım dıyorum derdim o..:)nasip tabi....ben de cok zayıf sevmiyorum azıcık toto kalca vs olmalı zaten...bn kemikliyim...erkek arkadasıma kalsa gereksiz diyetteyim...İdeal buluyor..Abes bir durumun yok diyorda...36 beden gıymek varken 40 beden neden giyeyim diyorum..öyle işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…