Kokocum, boyun kacti canim senin.. ya bence fazla kilon yoktur senin. Usenmedim, listeyi buldum. 54 yazmisin. Benim sirf kemiklerim 45 gelir yani.. saglikli beslen yeter belki.. fazlalik varsada gider o zaman.. moralini bozma tatlim..Ben çözemedim bu bünyeyi ya neyse...Sağol arkadaşım...
Selaaaammm..
Ya benim moralim bozuldu.. dun aksam hic bisey yemedim, 15:30 gibi mercimek corbasi yemistim sadece.. sabah + ciktim.. dun sabahtan bile biraz fazla hemde..
Corba beni sisiriyo galiba.. bu hafta yine tostla dost olacam.. :)
Semocum bu ne neşe, masallah bebisim..
Kiz masum, dukan krebi ne yaww, anlatsana.. guzel oluyomu?
günaydınnn
dukan krebimi yedimmmm geldim :)
Kokocum, boyun kacti canim senin.. ya bence fazla kilon yoktur senin. Usenmedim, listeyi buldum. 54 yazmisin. Benim sirf kemiklerim 45 gelir yani.. saglikli beslen yeter belki.. fazlalik varsada gider o zaman.. moralini bozma tatlim..
Benim boy 165..ideal kilom 55 mi ...daha cokkk yolumm varr yaa offfff
Selaaaammm..
Ya benim moralim bozuldu.. dun aksam hic bisey yemedim, 15:30 gibi mercimek corbasi yemistim sadece.. sabah + ciktim.. dun sabahtan bile biraz fazla hemde..
Corba beni sisiriyo galiba.. bu hafta yine tostla dost olacam.. :)
Semocum bu ne neşe, masallah bebisim..
Kiz masum, dukan krebi ne yaww, anlatsana.. guzel oluyomu?
eneeeeeeeee 100 gun kaldiiiiiiiiiiiiiii, bebegimi kucagima almaya :)
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah o kadar güzel heyecanlar ki sen paylaştıkça ben eskiye gidiyorum))benim kuzum 20 aylık çok da eski sayılmam ama süper heyecan çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....Odasını yerleştirmeye başlayınca daha çok heyecanlanıyorsun eee hadi alsınlar artık gelsin yanıma demeye başlıyorsun...Çooook büyük sorumluluk ama Annelik çok güzel bişey özellikle Anne demeye başlasın gelsin seni öpsün dünyalar senin oluyor. benim kızım ortalığı dağıtıyor feciiii hemde ben kızım ne yaptın aaaaaa deyince geliyor bacaklarımı öpüyor boyu oraya yetişiyor eğilip ısırıyorum( Öpüyorum deli gibi ) herşey bitiyor oraları toplamak zoruna bile gitmiyor....Allah herkese nasip etsin...
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah o kadar güzel heyecanlar ki sen paylaştıkça ben eskiye gidiyorum))benim kuzum 20 aylık çok da eski sayılmam ama süper heyecan çok güzel duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah....Odasını yerleştirmeye başlayınca daha çok heyecanlanıyorsun eee hadi alsınlar artık gelsin yanıma demeye başlıyorsun...Çooook büyük sorumluluk ama Annelik çok güzel bişey özellikle Anne demeye başlasın gelsin seni öpsün dünyalar senin oluyor. benim kızım ortalığı dağıtıyor feciiii hemde ben kızım ne yaptın aaaaaa deyince geliyor bacaklarımı öpüyor boyu oraya yetişiyor eğilip ısırıyorum herşey bitiyor oraları toplamak zoruna bile gitmiyor....Allah herkese nasip etsin...
60 olayımm bariii ahhh ahhhh...Nikahım olabilir bu bahrdan önce...Ciddi adım atıcaz inşallah erkek arkadasımla...Aileler tanısacak...stres yaptım..Gitmeli bu kilolar bir an önceBence 55 - 60 arasi guzel olar amarush
60 olayımm bariii ahhh ahhhh...Nikahım olabilir bu bahrdan önce...Ciddi adım atıcaz inşallah erkek arkadasımla...Aileler tanısacak...stres yaptım..Gitmeli bu kilolar bir an önce
İnşallah 2015de anne olmak bana da nasip olur...ne güzel :) semo inşallah sag salim kavusursun bebeğine...Rabbim daim etsin mutlulugunuzu...Annelik baska duygu olmalı..Anne değilim ama sohbetlerinizi tebessümle okuyorum..Tatlı telaslar hepsi...Darısı basıma inşallah:)
Ins arkadasim.İnşallah 2015de anne olmak bana da nasip olur...ne güzel :) semo inşallah sag salim kavusursun bebeğine...Rabbim daim etsin mutlulugunuzu...Annelik baska duygu olmalı..Anne değilim ama sohbetlerinizi tebessümle okuyorum..Tatlı telaslar hepsi...Darısı basıma inşallah:)
Burdayim sekercimm.Sınıfcı355 nerdesinn?sesin cıkmıyor hiç...Denvir de yokkk...
Benim boyum kısa 1.54 galiba kilomda şimdi 56. Malesef sisko görünüyorumKokocum, boyun kacti canim senin.. ya bence fazla kilon yoktur senin. Usenmedim, listeyi buldum. 54 yazmisin. Benim sirf kemiklerim 45 gelir yani.. saglikli beslen yeter belki.. fazlalik varsada gider o zaman.. moralini bozma tatlim..
Sabah domatesleKokomel sen pirinc lapası diyetini nasıl yaptın...Neler kullandın...Regli olucamm çok şişlik oldu...Kendimi patlayacak gibi hissediyorum...Yarınn zorlamayı dusunuyorum kendimi diyet için...
27yasındayım canım...genc anne olayım dıyorum derdim o..:)nasip tabi....ben de cok zayıf sevmiyorum azıcık toto kalca vs olmalı zaten...bn kemikliyim...erkek arkadasıma kalsa gereksiz diyetteyim...İdeal buluyor..Abes bir durumun yok diyorda...36 beden gıymek varken 40 beden neden giyeyim diyorum..öyle işte...60 guzel ya, insallah olursun amarush cum boyunada cok yakisir canimbende evlenirken 61 kiloydum, benim boy 167. bence tam ideal kilomda evlendim, ahhh ahhh keske oyle kalaydim
darisi basina, kocaman kocaman mutluluklar dilerim size, Rabbim her daim mutlu etsin sizi
ben $ahsen fazla kuru sevmiyorum, acicik ele avuca gelicek kalcalar tamamen erimicek böyle, ölculu popo ve meme candir bebeeem. erkeklerde ayni dusunce de emin ol bak
yas kacti canim? cok acele etme derim bebekle, evlen gez toz tatil yap... tadini cikar, hemen coluk cocuga karisma
Sagol canim, sende tadarsin insallah, cok hos bir duygu. Gerci ben henuz tam anne sayilmam, yari anayim ben daha hehe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?