Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Aynen kokomel yaaa.. alinti olmuyo, sacmaliyo site bugun.. senle ilgili degil, genel bi sorun var sanirim..

Gittim pembe dijital tartı aldım..Regl olamadım şişliğim var..Kıyafetlerimi çöpe atıp aglayasımm var...

Bugunku menum:

sabah: 1 dilim ekmek peynirli + muz
ara: mandalin
oglen: 3 dilim ekmek ton balikli + corba + portakal.
ara: kutu sut.
aksam: bilmiyorum aklimada bir sey gelmiyo (belki omelet yaparim peynirli)

bende geldim 60 kiloyla bugun ilk günüm
sabah yumurta yedim acele cıkmam gerekiyordu

öğlende yiyemedim
15:30 gibi
iki kepçe mercimek çorbası
salata
üç kaşık bulgur pilavı salçasız
ve tokum 1 litre suyum bitti şimdiden

Hello sexy lady's

NABBERSINIZ ? GUNUNUZ GUZEL OLSUNNNNNN

Selaaaammm..
Ya benim moralim bozuldu.. dun aksam hic bisey yemedim, 15:30 gibi mercimek corbasi yemistim sadece.. sabah + ciktim.. dun sabahtan bile biraz fazla hemde..
Corba beni sisiriyo galiba.. bu hafta yine tostla dost olacam.. :)

Semocum bu ne neşe, masallah bebisim..

Kiz masum, dukan krebi ne yaww, anlatsana.. guzel oluyomu?

Günaydın
Gittim pembe dijital tartı aldım..Regl olamadım şişliğim var..Kıyafetlerimi çöpe atıp aglayasımm var...
Benim de ağlayasım var.
Ölçülerime baktım şimdi. 3 Eylül de almıştım. İnan 1 cm. bile incelme yok. Tıpkısının aynısı...Hergün en az 5 km. boşuna mı yürüdüm. Yaaaa...Hiç sıkılaşmadım hadi kiloyu geçtimde. Büyük yanlışlar içindeyim. Napcam ben.Moralim çok bozuk...

sabah bir tane sarma tatlısı
oglen 10*12 tane yaprak sarma

Canımm üzülme..Bünyen inat ediyordur..İllaki verirsin..Ben de yemeye basladım..Bu aksam 5 de kapatıp toplucam kendimi...Gec olsun güç olmaasınn

Artık her gün yürümeye bir son veriyorum. Jillian Michaels'in 30 Day Shred e başlıyorum yarın. Eskiden yapardım. Göbüşe biberiye yağı da sürerdim. Yürü yürü nereye kadar , daha bi yere gelemedik ki. En azından ayakkabıları kurtarayım parçalandı gidecek yani.
Şimdi bu program da nasıl beslenmeli onu bi araştırayım bakalım. Egzersiz bu işin %20 si anladım . Her şey yemekte bitiyor.
Bir de sanırım spor aç karna yapılmalı ben hep toktum....
Pes etmedim ama tırstım hani. Sorunum ne benim ya. O kadar mı çok yedim yani anlamadım. Taktik değiştirelim bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…