Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yapayımm yarın sabah domates ogle salata aksamda sebzeyle yiyeyim...ben deniyim bakalımm ne olacakk...arada diyet kola bile içen varmışş netten baktım da...sonucu paylasırım persembe günü..sagol canım cvbın için

Burdayim sekercimm.
Cmartesinden beri iyi gidiyor ama. Gece 12 ye kadar uyuymyrm.
Kahve cok iciyrm ondan heralde.
Bi de dun gece uyuyamayinca yedim(
Onun disinda iyu:)
Hatirlanmak guzel:))
Aklımdaydın kac gündür cocuk mu hasta acaba dedim...topıc hareketlendi herkesler gelince motive oluyorum valla:)

Günaydın
Dünkü çöküş anından sonra neyseki çabuk toparlandim. Azim icinde yeni program başlatılmıştır.
Sabah 2 kaynamis yumurta 1 dilim kızarmış ekmek.
Öğlen hindili avokadolu bir durum yemem gerek ben marul durum yapcam Pastırmalı. Arada smoothie var. Ve akşam balık.
Bu kadar bu defa liste dışına çıkmak yok.
Kaçamakta yok.
Birazdan level 1 den başlıyorum.

Bişey değil. Başladın mı kolay gelsin...
Zor oluyor. Ben bir kere denedim heralde bir daha yapmam.

Selam kizlarrr..

Zeyas kayboldun yineee...

Kokocum, level 1i 3-4 gun yapmistim, etkili gibi ama oturup kalkarken popişim bile agriyodu. Tamamini bitirmeye calisma ilk gun ve agirliksiz yap.. bi de yine jillian killer abs var, bolgesel, karin agirlikli calistiriyor. Onda hamlamadim ben, ond bi bak istersen.. :)

Amarush cum, allah gonlune gore versin, hayirlisi olsun tatlim.. etrafinda boyle iyisin diyenler olunca motivasyonu korumak zorlasiyor..

Masummm, semoooo.. siz napionuz, iyimisiniz?
Valentinde bu sefer tam arazi.. haber alan varmi?

eneee ayni ya$it sayiliriz :) bende 26 yim :)

hee yaa bencede ele avuca gelmeli hehe
erkekler pek detaya bakmaz bizim gibi, ondan 5-10 kilo fazlaligi görmezler hic bir zaman (tabi yönden de iyi)
söz nisan falan oldumu sizin?

eneee ayni ya$it sayiliriz :) bende 26 yim :)

hee yaa bencede ele avuca gelmeli hehe
erkekler pek detaya bakmaz bizim gibi, ondan 5-10 kilo fazlaligi görmezler hic bir zaman (tabi yönden de iyi)
söz nisan falan oldumu sizin?
Söz daha yeni olacak canım insallah...İşe yeni girdi atandı daha dogrusu..Gün belirlenmedi daha paylasırım artıkın o zaman..:)

selam tatlis,

ohooo super nesilim spora baslamis
evet yavvv zeyas dun girmedi.
iyilik beybi cok sukur.
yak yavvv valentin kayiplarda, özel mesaj atayim bi, belki cevap gelir

Herkese günaydın...Umarım hepiz iyisinizdir...:)
Dünkü çöküşümden sonra kendimi topladım...Elma diyetini kendime uyarladım...
sabah: 2 dilim uno kepek ekmeği
labne beyaz peynir 9 tane zeytin yemişim ama yumurta olmadıgı için mühim değil.
nescafe içtim..
ara: 1 yesil elma
öğle: doyana kadar yesil elma 2tane olur bu muhtemelen
ara:kahve ve bisküvi
aksam: yesil elma yiyeceğim...
Günde 8 bardak su ihmal edilmeyecek...Aksam 5de değil de en son 8de yicem elmamı yine ...Bu sekilde devam etcem bakalım yarın gram eksık olacak mı...olumlu olursa aradakı kahveleri cıkartıp sadece elmayla yurutucem 6 gün kadar...

selamm yok kızlar dukana başlamadım ama sabaharı krep yapıyorum çok tok tutuyorrr
öglende ton balıklı salata yiycektim migdem almadı döktmüm çöpe kaldım aç

Çok katı imiş bu diyet. Elmalar acıktırmaz mı. Azmine hayran kaldım.

Çok katı imiş bu diyet. Elmalar acıktırmaz mı. Azmine hayran kaldım.
Elmanın birini yedim şimdi ...Kepek ekmekle de yenebilirmiş yani..Boğazımm kudurdu resmen..Regl de olacam..Artılardayım bu hafta..O yüzden bugün deneyip yarın duruma göre devam edicem...Normalde elma diyetinde kahve vs yok ama ben yine de esnettim...Haftada 4kilo değil 1 kilo versem kafi..Şok diyet diye geciyor bir tarat netten...Zor ama napıcam nefsimi terbiye edeyim..Yedikce yer oldum çünkü

bugunku menum:

sabah: 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
ara: kutu yogurt + kutu sut + bi avuc karisik findik fistik ceviz.
öglen: 3 dilim ekmek 3 dilim peynirle + corba + elma.
ara: kutu sut icerim.
aksam: brokoli ha$licam, yaninda ton balik.
sonra: bardak süt

1 bucuk litre su.

Herkese merhaba.ben 2 gün oldu akşam 5 ten sonra sadece çay ve su içiyorum.adet dönemindeyim.başladığımda 82.5 kiloydum.2 gün sonunda 80.5 oldum:)sabah ve öğlen istediğimi yedim.hedefim 70 kilo

selamm yok kızlar dukana başlamadım ama sabaharı krep yapıyorum çok tok tutuyorrr
öglende ton balıklı salata yiycektim migdem almadı döktmüm çöpe kaldım aç

masum nassin datlis?
krep i nasil yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…