Yapayımm yarın sabah domates ogle salata aksamda sebzeyle yiyeyim...ben deniyim bakalımm ne olacakk...arada diyet kola bile içen varmışş netten baktım da...sonucu paylasırım persembe günü..sagol canım cvbın içinSabah domatesle
Oglen normal salata ile aksamda sebze yemeği ile yedim. Her öğün 1 çay bardağı kadar haşladim. Yoğurt yemedim. Yeşil elma ve armutta yedim.
54 e inmiştim o an. Ama yeniden çıktım 1 hafta sonra. Bana yaradı diyemiyorum arkadaşım.
Aklımdaydın kac gündür cocuk mu hasta acaba dedim...topıc hareketlendi herkesler gelince motive oluyorum valla:)Burdayim sekercimm.
Cmartesinden beri iyi gidiyor ama. Gece 12 ye kadar uyuymyrm.
Kahve cok iciyrm ondan heralde.
Bi de dun gece uyuyamayinca yedim(
Onun disinda iyu:)
Hatirlanmak guzel:))
Hastalik evetAklımdaydın kac gündür cocuk mu hasta acaba dedim...topıc hareketlendi herkesler gelince motive oluyorum valla:)
Gecmiş olsunn canım..Rabbim şifa versin...Hastalik evet
Motivasyon sart.
Yoksa aynu yerde sayiyor insan.
Devam boyle
AminGecmiş olsunn canım..Rabbim şifa versin...
Bişey değil. Başladın mı kolay gelsin...Yapayımm yarın sabah domates ogle salata aksamda sebzeyle yiyeyim...ben deniyim bakalımm ne olacakk...arada diyet kola bile içen varmışş netten baktım da...sonucu paylasırım persembe günü..sagol canım cvbın için
27yasındayım canım...genc anne olayım dıyorum derdim o..:)nasip tabi....ben de cok zayıf sevmiyorum azıcık toto kalca vs olmalı zaten...bn kemikliyim...erkek arkadasıma kalsa gereksiz diyetteyim...İdeal buluyor..Abes bir durumun yok diyorda...36 beden gıymek varken 40 beden neden giyeyim diyorum..öyle işte...
eneee ayni ya$it sayiliriz :) bende 26 yim :)
hee yaa bencede ele avuca gelmelihehe
erkekler pek detaya bakmaz bizim gibi, ondan 5-10 kilo fazlaligi görmezler hic bir zaman(tabi yönden de iyi)
söz nisan falan oldumu sizin?[/QUOTE
Söz daha yeni olacak canım...İş dolayısıyla bu kadar gecikti...Nasip bakalım..
Söz daha yeni olacak canım insallah...İşe yeni girdi atandı daha dogrusu..Gün belirlenmedi daha paylasırım artıkın o zaman..:)eneee ayni ya$it sayiliriz :) bende 26 yim :)
hee yaa bencede ele avuca gelmelihehe
erkekler pek detaya bakmaz bizim gibi, ondan 5-10 kilo fazlaligi görmezler hic bir zaman(tabi yönden de iyi)
söz nisan falan oldumu sizin?
Selam kizlarrr..
Zeyas kayboldun yineee...
Kokocum, level 1i 3-4 gun yapmistim, etkili gibi ama oturup kalkarken popişim bile agriyodu. Tamamini bitirmeye calisma ilk gun ve agirliksiz yap.. bi de yine jillian killer abs var, bolgesel, karin agirlikli calistiriyor. Onda hamlamadim ben, ond bi bak istersen.. :)
Amarush cum, allah gonlune gore versin, hayirlisi olsun tatlim.. etrafinda boyle iyisin diyenler olunca motivasyonu korumak zorlasiyor..
Masummm, semoooo.. siz napionuz, iyimisiniz?
Valentinde bu sefer tam arazi.. haber alan varmi?
Çok katı imiş bu diyet. Elmalar acıktırmaz mı. Azmine hayran kaldım.Herkese günaydın...Umarım hepiz iyisinizdir...:)
Dünkü çöküşümden sonra kendimi topladım...Elma diyetini kendime uyarladım...
sabah: 2 dilim uno kepek ekmeği
labne beyaz peynir 9 tane zeytin yemişim ama yumurta olmadıgı için mühim değil.
nescafe içtim..
ara: 1 yesil elma
öğle: doyana kadar yesil elma 2tane olur bu muhtemelen
ara:kahve ve bisküvi
aksam: yesil elma yiyeceğim...
Günde 8 bardak su ihmal edilmeyecek...Aksam 5de değil de en son 8de yicem elmamı yine ...Bu sekilde devam etcem bakalım yarın gram eksık olacak mı...olumlu olursa aradakı kahveleri cıkartıp sadece elmayla yurutucem 6 gün kadar...
Elmanın birini yedim şimdi ...Kepek ekmekle de yenebilirmiş yani..Boğazımm kudurdu resmen..Regl de olacam..Artılardayım bu hafta..O yüzden bugün deneyip yarın duruma göre devam edicem...Normalde elma diyetinde kahve vs yok ama ben yine de esnettim...Haftada 4kilo değil 1 kilo versem kafi..Şok diyet diye geciyor bir tarat netten...Zor ama napıcam nefsimi terbiye edeyim..Yedikce yer oldum çünküÇok katı imiş bu diyet. Elmalar acıktırmaz mı. Azmine hayran kaldım.
selamm yok kızlar dukana başlamadım ama sabaharı krep yapıyorum çok tok tutuyorrr
öglende ton balıklı salata yiycektim migdem almadı döktmüm çöpe kaldım aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?