Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Herkese merhaba.ben 2 gün oldu akşam 5 ten sonra sadece çay ve su içiyorum.adet dönemindeyim.başladığımda 82.5 kiloydum.2 gün sonunda 80.5 oldum:)sabah ve öğlen istediğimi yedim.hedefim 70 kilo
masallah...ben fazla cıkıyorum tartıda regl olucam ondan mı fazla cıkıyorum anlamadım

1,5 yemek kaşıgı yulaf kepegi
yarım bardaktan az süt
1 yumurta çok tok tutuyor cnm

Ben de ödemimi atmak için bol su içtim idrara cıkışım arttı...cunku gunleerdir su ıcmıyordum artık kendi evimdeyim aksam 5 den sonra yemiyorum bugunden itibaren..Ablamın evinde cok dıkkat edemedim...Artıkk ara vermeden saat 5de dükkanlar kapalı...Çok iyi gidiyordum ben..

22/11 - 29/11

Antepli ...... (83.0) - (toplam - 10,0) ... 83.0 - 81.2 (- 1.800 gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o8,80) ... 60.0 - 59,2 (- 800 gram)

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,20) ... 60.8 - 60.7 ( - 100 gram )

Amarush .. (78,0) - (toplam - 05,00) ... 71,0 - 71.0 (Aynı )

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,4 - 66.5 (+ 100 gram )

Sinifci ....... (68,5) - (toplam - 00,70) ... 66,2 - 66,7 (+ 500 gram )

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,8 - 68,5 ( + 700 gram )

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 54,6 - 56,6 (+2000 gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 10.3) ... 78.9 - 79.3 ( + 400 gram )

Cikcik ....... (65.6) - (toplam -03,70) ... 61.8 -61.9 ( +100 gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram )

Jojowa ..... (65.0) - (toplam - 00.80) ... 56.9 - ? ( - gram )

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram )

---------------------------------------------------------------------------------------
Valentin ... (71.5) - (toplam -06,50) ... 65.0 - ? ( - gram )
Feslegen ... (63.0) - (toplam - ????) ... ???? - ? ( - gram )
Berilduru .. (????) - (toplam - ????) ... 69.8 - ? ( - gram)[/QUOTE]

Evet bugünkü listeme sadık kaldım denebilir. Balık ve salata fazla yedim bir de 2 lokma ekmek bandım salataya ...
Çok aç değildim ama aç gözlüluk işte. .
Neskafe yi bırakamıyorum. 2si bi arada içiyorum genelde. Bir de karamel latte var ya işte ona bitiyorum. Tabi selülitler coşuyor.
Level 1 bana kollar hariç hafif geldi. Devam ama on günden önce sanırım 2 ye geçerim.

Bende takvim hazırladım kendime...Baslangıç günümü 3 aralık dedim...1 ocak a kadar hiç ara vermeden aksam yemeden kac kilo vericem takibe aldım...Her sabah cıkıcam tartıya...Çokkk acım...Elma mahvetti..Yarın normal yerim artık...Şok diyetler bana göre değilmiş...En güzel bizim bu uyguladıgımız

Ismini mi değiştirdin canım.
Bende şok diyete karşıyım. Istikrar hepsinden önemli.

Bugün yediklerim...
Kahvalti:2 dilim ekmek,peynir,zeytin 1 yumurta
Öylen:2 tane kurabiye ve kahve
Aksam:2 haslanmis yumurta

Günaydın
Kahvaltı yapıldı. Yoğurt içine 1 tatlı kaşığı yulaf kepegi kuru üzüm kayısı ve badem yedim.
Öğlen de listede ızgara etli salata akşamda tavuk şiş var. Ben akşam somon yerim öğleni bilmiyorum. Sürekli de et olmaz yani. Uydurcaz bişey. Bugün ki ara 1 portakal ve badem.

Günaydınlarr..
Yesil elma hakkaten işe yarıyormuşş yorucu oldu benim için ama tartıda eksilerimi görünce cektiğim açlığa değdi...ama daha yapmam bu diyeti o ayrı
Neyse itiraf ediyorum dün tartıda 71den hoppp 74 cıkınca çöktüm resmen..Regl de var olamadım daha fazla cıktımm ama yine de ödemimi atmak için bol boll su içtim...Ve ödem atmanın en basit yolu su içmekmiş bunu da öğrenmiş oldum...Sabah tartıda 74den 72.900 e indiğimi görünce sevindirik oldum..

Bugünkü menüm;
SABAH: 2 dilim kepek ekmek
Omlet peynir zeytin cok sevdiğim nescafemi içtim...
ÖĞLE:Form bisküviyle elma
ARA:Kahve ve ceviz
AKŞAM: 2 ince dilim börek+2mandalina
Yürüyüş yapıcam bugün..Evde 15 yada 20 dakika günlük egzersizlerimi yaparım... Benden bugunluk bu kadar..:)

Oooo iyisin bakiim. Ama bence o biskuvi ve börekleri ince de olsa unut derim. Gerçekten yerinde saydiriyor.

Sabahki yediğim meyveli yoğurt ve badem inanılmaz tok tuttu. Bir seçenek. Aklınızda bulunsun.
Öğlen 1 yumurta ve yeşil biber bir de yemeğin etlerinden .
Tokum yani. Seviniyorum valla.

hello kizlar,

Nasilsiniz?
Benim isler bugun ve yarin cok yogun, fazla giremicem. arada bakarim yine. (hicte keyfim yok bugun)

KOKOMEL, menu cok guzel, bol protein var. Metabolizmana iyi gelecegine eminim

iyi akşamlar kızlar
günler sonra ilk defa bogazımı tuttum akşam birşey yemedim
sabahları krep yapıyorum çok güzel oluyor peynir maydanozla yiyorum..

ş9ok tan mix meyve karışımı aldım yogurt içine katıp yarimd iye ama yulaf ezmsi bualamdım
onuda akşam alayım markettenn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…