masallah...ben fazla cıkıyorum tartıdaHerkese merhaba.ben 2 gün oldu akşam 5 ten sonra sadece çay ve su içiyorum.adet dönemindeyim.başladığımda 82.5 kiloydum.2 gün sonunda 80.5 oldum:)sabah ve öğlen istediğimi yedim.hedefim 70 kilo
Ben ödem atıyorum sanırım.ilk gün fazla çıkarsın ama sonra patır patır gidiyor.umarım böyle devam eder.sende dene cnm.sakın bırakma.masallah...ben fazla cıkıyorum tartıdaregl olucam ondan mı fazla cıkıyorum anlamadım
Ismini mi değiştirdin canım.Bende takvim hazırladım kendime...Baslangıç günümü 3 aralık dedim...1 ocak a kadar hiç ara vermeden aksam yemeden kac kilo vericem takibe aldım...Her sabah cıkıcam tartıya...Çokkk acım...Elma mahvetti..Yarın normal yerim artık...Şok diyetler bana göre değilmiş...En güzel bizim bu uyguladıgımız
Evet canım..Ne pirinc lapası ne de şok diyetler bana göre değil...Yavas ama saglıklı gıtmekk en güzeliIsmini mi değiştirdin canım.
Bende şok diyete karşıyım. Istikrar hepsinden önemli.
Mariana seni görünce Luis Alberto geliyo aklimaHiç kimseler yok ya;(
Oooo iyisin bakiim. Ama bence o biskuvi ve börekleri ince de olsa unut derim. Gerçekten yerinde saydiriyor.Günaydınlarr..
Yesil elma hakkaten işe yarıyormuşş yorucu oldu benim için ama tartıda eksilerimi görünce cektiğim açlığa değdi...ama daha yapmam bu diyeti o ayrı
Neyse itiraf ediyorum dün tartıda 71den hoppp 74 cıkınca çöktüm resmen..Regl de var olamadım daha fazla cıktımm ama yine de ödemimi atmak için bol boll su içtim...Ve ödem atmanın en basit yolu su içmekmiş bunu da öğrenmiş oldum...Sabah tartıda 74den 72.900 e indiğimi görünce sevindirik oldum..
Bugünkü menüm;
SABAH: 2 dilim kepek ekmek
Omlet peynir zeytin cok sevdiğim nescafemi içtim...
ÖĞLE:Form bisküviyle elma
ARA:Kahve ve ceviz
AKŞAM: 2 ince dilim börek+2mandalina
Yürüyüş yapıcam bugün..Evde 15 yada 20 dakika günlük egzersizlerimi yaparım... Benden bugunluk bu kadar..:)
luis alberto neden peki :)Mariana seni görünce Luis Alberto geliyo aklima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?