Eline saglık nesil...:)Selam kizlar,
Listeyi ben toplamaya calistim. Hata farkederseniz soyleyin..
Maria, koko.. sizide ekledim ben. :)
Herkese guzel bir haftasonu diliyorum..
Bir tane yerim o zaman:)Marianacim menün cok iyi de mandalina çok olmuş. Teke indir derim ben yanında süt veya yoğurt ya da bademle yersen çok tok tutuyor.
Ben lahana da saracagim. Ayyy ne çok iş oldu. Herkese şimdiden afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım.Selam kizlar,
Listeyi ben toplamaya calistim. Hata farkederseniz soyleyin..
Maria, koko.. sizide ekledim ben. :)
Herkese guzel bir haftasonu diliyorum..
Galiba bu iş kaçamak kaldırmiyor Marianam...Tamamen hayat şeklini değiştirmek gerekiyor. Ve kararlılık olmazsa olmaz.Dün aksam eve gec gelince yemek saat 7 ye sarktı..Haliyle cok acıkmadım sabaha kadar...400 yada 500 gr giderdi gec olmasaydı. .Üstüne 300 gr koydum...Cok etkiliymiş bu 5den sonra yememek...bugun de ceza olarak 4 bucukta kapatıcam..İnemedim bi 69a..Altılı rakamlar görmek istiyorum. ..Regl de fazla cıkarıyor mu bilmem
Gel canım basla...kimse de yokk artıkk topicde:) yalnız kaldım...kızlar olmadann tadı yokk bu topicin...geçen sene bu yöntemle haftada 1 kilo veriyodum tekrar başlamak istiyorum :)
Gel canım basla...kimse de yokk artıkk topicde:) yalnız kaldım...kızlar olmadann tadı yokk bu topicin.
KISSSS NEREDEYDİN SEN...NEDEN Kİ YAA..İYİ KİLO ALMAMIŞIN BUNA SEVİNMerhaba kizlar.
Yeni gelenler hosgelmis.
Kilom sabit.
Gece yemeye ve doymamaya basladim ben.
(
Canim sıkkn oglumun hastaligi gecmiyor. Ilac, dr muhabbet hep bu.KISSSS NEREDEYDİN SEN...NEDEN Kİ YAA..İYİ KİLO ALMAMIŞIN BUNA SEVİN
Bence bitince daha da zayiflarsin tatlim. Masallah sanaGünaydın kızlar...Ben regl olunca kilolarım gitmeye basladı..Gercek kilomu gördüm..71.900 diye düzeltirmisiniz ...Alıntılayamıyorum malum telden baglanıyorum...
Gecmişşş olsunnn canım...Rabbim şifa versin...Sen oğlunla ilgilen toparlanır sıkma canını..Moralini yüksek tutt...Canim sıkkn oglumun hastaligi gecmiyor. Ilac, dr muhabbet hep bu.
Uyku yok.
Duygusal aclik mi ne bilmyrm. Aciyu yemkten cikaryrm.
Rabbim sifa versin ins oglusuma ve hasta olan herkese.
O kadarr inceldimmkii...65asırı zayıf yapıcak beni...Kemikli oldugum için kilom fazla ama belim incecik kaldı...hedef 65koydum...bakcam artıkk duruma göre..Bence bitince daha da zayiflarsin tatlim. Masallah sana
Sagol tatlim...Gecmişşş olsunnn canım...Rabbim şifa versin...Sen oğlunla ilgilen toparlanır sıkma canını..Moralini yüksek tutt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?