- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Masallah citir gelin adayiO kadarr inceldimmkii...65asırı zayıf yapıcak beni...Kemikli oldugum için kilom fazla ama belim incecik kaldı...hedef 65koydum...bakcam artıkk duruma göre..
günaydınnnnnn herkeseeee
Günaydın...bnm kiloyu 71.400diye düzeltebilir misiniz....Ben telden baglanıyorumm...
Semo eline sağlık canım..Tesekkür edeerim...
İyiyimm benSelam citirlar,
Nasilsiniz? umarim hafta sonunuz iyi gecmistir hepinizin. VE UMARIM AZ KACAMAKLI olmustur :)
ben cuma misafirlige gittim yedim, cumartesi nisana gittim oynadim , pazar abim gille gittim yedim...
önumuzdeki 2 gun biraz dikkat edip, telafi etmem lazim
cumaya cok kilo almak istemiyorum, maximum 300 gram hedefliyorum haftalik bakalim hayirlisi :)
İyiyimm bensende iyisin masallah.
.kacamak hiçç yapmadım..regldeyim..alıstmm artıkk aksam yememeye...Çözülüyor artık bedenim...kilitlenmiştim iki haftadır...70e gectim mi gerisi gelicek insallah...
semoşumm,
o 900 gr 3 günde gitti cnm çarşamba-perşembe ve cuma günü dikkat ettim 900 gitti
hafta sonumd aiyi geçti kuzenim gelmişti diyetlik bişiyler hazırla banu diyince işime geldi
tıka basa rahat rahat yedik ,
pazr günüde bir iki lokma ekmek ve akşam yarım portakal dışında kaçamagım yoktu
daha iyi gider inşş bu hafta
Ama aksam 5den sonra yemeden zayıflamak kadar etkili baska yoll tanımıyorummm...belli günden sonra alısıyor insann artık...hedefıme ulassamda aksamları yemeyecegm...çokk saglıklı oluyor insan
O kadar sıkıntı cektim ve aclık o kadar kötü ki...Ne cektiğimi ben bilirim...Formumu korurum sonrasında..kilo almak çok kolay vermekse sabır işi...5 ten sonra yememek gercekten cok etkili. Bunu bir sure yapip zayifladim tamam bitti, demek dogru degil.
hayat bicimi haline getirmek gerek, yoksa verilen kilolar geri aliniyor...
O kadar sıkıntı cektim ve aclık o kadar kötü ki...Ne cektiğimi ben bilirim...Formumu korurum sonrasında..kilo almak çok kolay vermekse sabır işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?