Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aynen almak kolayda, vermek sabir istiyor. haha cektiklerini az cok tahmin edebiliyorum... geceleri karnin gurulduyor kesin, onu susturmak icin su icip yatiyorsun garip garip

bakalim dogumdan sonra ben napicam :)
Sormaaa ceken biliyor demi :) bence sen hemenn atıcan kiloları.Çok aşırı kilo almıyorsun
..Dengeli besleniyorsun daha ne.Hamile kadınlar genelde herseyi yer ve geregınden fazla kılo alır..

Sormaaa ceken biliyor demi :) bence sen hemenn atıcan kiloları.Çok aşırı kilo almıyorsun
..Dengeli besleniyorsun daha ne.Hamile kadınlar genelde herseyi yer ve geregınden fazla kılo alır..

Haha aynen ceken biliyor, hamile kalmadan önce 5 gun yumurta diyeti yapmistim, ve 5ten sonra bi sey yemedim 4kilo vermistim :) ona benzer kucuk capli shok diyetler yaparim arada. (kilo vermedigim dönemlerde)

sende iyi gidiyorsun canim, hedefinede az kaldi zaten. 65 ti demi senin hedef?

ben en cok kiloyu tatil aldim canim, 3 hafta tatilde 3-4 kilo almasaydim iyidi.
neyse saglik olsun napalim, tatilde gördugum herseyi yedim valla hic dur demedim kendime

Sen bana 60 ol demiştin de...şimdi kemikliyim etim de sıkı...bell koptuu kopacak gibi oldu...daha 70r inmeden ayagımdan düşmeye basladı kıyafetler..65 de tam ideal olurum...yoksa üst kısmım hiç kalmıcakk...bakcam artıkk tansıyon sorun olmazsa belki 60a dogru da gıdebilirim...Yumurta diyeti ben de yapayımm bari eminim sonlara dogru vucud yıne direnicek :)

semoşş isteyince oluyor evet cnm nesil nerde bugün,
yarın bi iş görüşmesine gidicem sabah 9:30 da bakalımm nasıl geçicek

hele bi 65 ol sonra, foto atarsin bizde bakarik olmami
evet canim tavsiye derim, kilo direnci olursa, kilo veremezsen. kessinlikle yap yumurta diyetini

semoşş isteyince oluyor evet cnm nesil nerde bugün,
yarın bi iş görüşmesine gidicem sabah 9:30 da bakalımm nasıl geçicek

insallah iyi gecer, hayirli haberlerini bekliyoruz kusum
hadi az daha SIK disini, yilbasinda 65 ol

semo yulaf kepegi yiyorum sabajları ve cnm hiç ekmek çekmiyor
çok garip ama bütün ekmek istegimi bitiriyorrr

Selam kızlar ben aranıza dönüyorum misafiridi. 2. Üniversite sınavlarıyla derken bir saldım ki sormayın.ama dur demezsem olmsyacak. kilosu tartışmadım ama tekrar 70 olduğuma eminim. Birde 1-2. Aydır regl olmuyorum.safi önemim yani.

Yeni yıla kaldımı 22 gün. Az mı değil bence 22 günde yuvarlak hesap bir 5-7 çok rahat verilir.

Yeterki kendime defalarca verdiğim sözden dönmeyeyim. Bir standarta sokmadığın irademe tükürüyor ve yarın yani bu sabah tekrar başlıyorum.

Sabah: domates Salatalık peynir zeytin
Öğle: 2 yumutRtalı Omlet
Akşam: Fırında balık bol sallata
En az 1.5 lt su. Son zamanlarda hiç içmiyorum.

Ve altıdan sonra herhangi birşey yetmeyeceğime dair burda herkese tekrar söz veriyorum.

Günaydın kızlar...Nasılsınız...
Menüm;
Sabahmlet peynir zeytin cay 2dilim ekmek
öğle:kuru fasulye ve salata
akşam:tavuk sote ve salata
aralarda kuru yemiş kuru üzüm kuru kayısı süt yada kahve içiyorum...
en az 1lt su içiyorum...
ip atlıyorum gün içinde...

Kızlar siz her sabah tartılıyor musunuz? Ben her gün tartılıp yazıyorum..Gram gram gidiyorum böyle...Bu da iyi değil sanki ya...tartıyı saklasam mı ne:)

selam kızlar. bir iki şey sormak istiyorum..

son birkaç sayfayı okudum. görünen o ki; akşam 5ten sonra yememek gerçekten işe yarıyormuş..
pekiii...

-gündüz istediğinizi yiyor musunuz yoksa belli kurallar yasaklar var mı?
-bu yöntemle ne kadar bi sürede ne kadar kilo verdiniz?
-istenilen kilo verildiğinde yine akşam yemeği rutinine dönünce verilenler geri geliyor mu?

Kızlar siz her sabah tartılıyor musunuz? Ben her gün tartılıp yazıyorum..Gram gram gidiyorum böyle...Bu da iyi değil sanki ya...tartıyı saklasam mı ne:)
her gün tartılmak kesinlikle iyi bi şey değil. bi gün 100 gr eksik çıkıyorsun seviniyorsun,
ertesi gün daha az çıkıcam diye düşünürken tam tersi oluyor.
bağırsakların dolu olup olmadığı bile büyük etken.

haftada bir gün, sabah aç karnına aynı giysilerle tartılmak doğrusu diyorlar. gerçekten de öyle..

Selam kizlar..

Masumcum, burdayim kusum.. okuyorum ama yazamadim..

Semooo, super gidiyosun tatlim..

Bu arada zeyas kayip, hic gormuyorum..

Masumcum, su yulafli krep tarifini tekrar paylasabilirmisin lutfen..

Dogruyu söylemek gerekirse ölü diyeti yapmıyorum...ciks şeyleri de yedim ben...ekmeği azalttım...kolayı cıkardım..tatlı ve hamur işi her zaman yemiyorum...arada yedim ama abartısız...diyetle daha etkili oluyor tabi..zaten 5de yesen de sabaha kadar ölüyor insan aclıktan...şimdi alıstım artık...onceden sabahı ıple cekerdim..kahvaltıyı bıle ısteksız yapıyorum...mide kuculuyor ister istemez...hiçç diyetle kilo verememiştim..diyet yapamazdım...ama bu 5den sonra yememeyi basardım ve cok az yolum kaldı...insanın kendini kucaklayası geliyor...

Hosegeldin denvirrrr, sefalar getirdin

Selam marian cim, ben haftada 3-4 kez tartiliyorum, hergun degil :)
Dün pantolonu gıydım..dar paca sıgmıyordum...sığdımm içine ama hala sıkıyor beni...yani son 5kilo harikalar yaratıcak..tartıyı kaldırıcam ben gözümün önünden...

slm,

evet 5 ten sonra yemeyerek cok guzel sonuc alan arkadaslar var.
Gün icinde dikkat ediliyor, ama belli bir diyet programi uygulanmiyor, herkes kendi diledigi diyet seklini yapiyor.
spor yapan kizlarda var. verilen kilolardan sonra, dikkat etmeye devam.

yaklasik 10 kilo kadar veren 4 arkadasimiz var,
nesil arkadasimiz 12
antepli arkadasimiz 10
zeyas arkadasimiz 10
derin arkadasimizda 12.

menun cok guzel canim

Dün pantolonu gıydım..dar paca sıgmıyordum...sığdımm içine ama hala sıkıyor beni...yani son 5kilo harikalar yaratıcak..tartıyı kaldırıcam ben gözümün önünden...

oleyyyyy, pantolon simdi oluyor. öncesinde olmuyordu yani :)
son 5 kiloyu verdikten sonra, pantolonun uzerine dikilmis gibi durucak bence eminim

MASUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMM

NESiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

ZEYAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

nerdesiniz laynnnn???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…