Sormaaa ceken biliyor demi :) bence sen hemenn atıcan kiloları.Çok aşırı kilo almıyorsunaynen almak kolayda, vermek sabir istiyor. haha cektiklerini az cok tahmin edebiliyorum... geceleri karnin gurulduyor kesin, onu susturmak icin su icip yatiyorsun garip garip
bakalim dogumdan sonra ben napicam :)
Sormaaa ceken biliyor demi :) bence sen hemenn atıcan kiloları.Çok aşırı kilo almıyorsun
..Dengeli besleniyorsun daha ne.Hamile kadınlar genelde herseyi yer ve geregınden fazla kılo alır..
Sen bana 60 ol demiştin de...şimdi kemikliyim etim de sıkı...bell koptuu kopacak gibi oldu...daha 70r inmeden ayagımdan düşmeye basladı kıyafetler..65 de tam ideal olurum...yoksa üst kısmım hiç kalmıcakk...bakcam artıkk tansıyon sorun olmazsa belki 60a dogru da gıdebilirim...Yumurta diyeti ben de yapayımm bari eminim sonlara dogru vucud yıne direnicek :)
semoşş isteyince oluyor evet cnm nesil nerde bugün,
yarın bi iş görüşmesine gidicem sabah 9:30 da bakalımm nasıl geçicek
semo yulaf kepegi yiyorum sabajları ve cnm hiç ekmek çekmiyor
çok garip ama bütün ekmek istegimi bitiriyorrr
yulaf kepegiiiii, hm ilginccc. acebaaaa insulini mi dengeliyor?
her gün tartılmak kesinlikle iyi bi şey değil. bi gün 100 gr eksik çıkıyorsun seviniyorsun,Kızlar siz her sabah tartılıyor musunuz? Ben her gün tartılıp yazıyorum..Gram gram gidiyorum böyle...Bu da iyi değil sanki ya...tartıyı saklasam mı ne:)
Dogruyu söylemek gerekirse ölü diyeti yapmıyorum...ciks şeyleri de yedim ben...ekmeği azalttım...kolayı cıkardım..tatlı ve hamur işi her zaman yemiyorum...arada yedim ama abartısız...diyetle daha etkili oluyor tabi..zaten 5de yesen de sabaha kadar ölüyor insan aclıktan...şimdi alıstım artık...onceden sabahı ıple cekerdim..kahvaltıyı bıle ısteksız yapıyorum...mide kuculuyor ister istemez...hiçç diyetle kilo verememiştim..diyet yapamazdım...ama bu 5den sonra yememeyi basardım ve cok az yolum kaldı...insanın kendini kucaklayası geliyor...selam kızlar. bir iki şey sormak istiyorum..
son birkaç sayfayı okudum. görünen o ki; akşam 5ten sonra yememek gerçekten işe yarıyormuş..
pekiii...
-gündüz istediğinizi yiyor musunuz yoksa belli kurallar yasaklar var mı?
-bu yöntemle ne kadar bi sürede ne kadar kilo verdiniz?
-istenilen kilo verildiğinde yine akşam yemeği rutinine dönünce verilenler geri geliyor mu?
Dün pantolonu gıydım..dar paca sıgmıyordum...sığdımm içine ama hala sıkıyor beni...yani son 5kilo harikalar yaratıcak..tartıyı kaldırıcam ben gözümün önünden...Hosegeldin denvirrrr, sefalar getirdin
Selam marian cim, ben haftada 3-4 kez tartiliyorum, hergun degil :)
selam kızlar. bir iki şey sormak istiyorum..
son birkaç sayfayı okudum. görünen o ki; akşam 5ten sonra yememek gerçekten işe yarıyormuş..
pekiii...
-gündüz istediğinizi yiyor musunuz yoksa belli kurallar yasaklar var mı?
-bu yöntemle ne kadar bi sürede ne kadar kilo verdiniz?
-istenilen kilo verildiğinde yine akşam yemeği rutinine dönünce verilenler geri geliyor mu?
Günaydın kızlar...Nasılsınız...
Menüm;
Sabahmlet peynir zeytin cay 2dilim ekmek
öğle:kuru fasulye ve salata
akşam:tavuk sote ve salata
aralarda kuru yemiş kuru üzüm kuru kayısı süt yada kahve içiyorum...
en az 1lt su içiyorum...
ip atlıyorum gün içinde...
Dün pantolonu gıydım..dar paca sıgmıyordum...sığdımm içine ama hala sıkıyor beni...yani son 5kilo harikalar yaratıcak..tartıyı kaldırıcam ben gözümün önünden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?