Selam kizlar..
Masumcum, burdayim kusum.. okuyorum ama yazamadim..
Semooo, super gidiyosun tatlim..
Bu arada zeyas kayip, hic gormuyorum..
Masumcum, su yulafli krep tarifini tekrar paylasabilirmisin lutfen..
ayy geldim semoşşşş
sabah iş görüşmesine gitmiştim , ne tesadüftürki gazete de ki ilana mail ile cv mi gönderdim dünde aradılar gittim
oda nesi çok lüks bir firma , hafta sonu tatil 9-6 yani düzenim degişmeyecek
anammm adam birde liseden arakadaşın eşi çıkmasın mı ?
olacak gibi bakalım ama ben arada bir hafta evde kalmak istiyorum eger ayarlayabilirsem
İnşallahh olur canım...ne güzell...bn de iş arıyorummm....yarın filan ararlar snaırım
yarın filan ararlar snaırım
Hosgeldin o zaman.. :)Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum.
cevabın için teşekkürler..Dogruyu söylemek gerekirse ölü diyeti yapmıyorum...ciks şeyleri de yedim ben...ekmeği azalttım...kolayı cıkardım..tatlı ve hamur işi her zaman yemiyorum...arada yedim ama abartısız...diyetle daha etkili oluyor tabi..zaten 5de yesen de sabaha kadar ölüyor insan aclıktan...şimdi alıstım artık...onceden sabahı ıple cekerdim..kahvaltıyı bıle ısteksız yapıyorum...mide kuculuyor ister istemez...hiçç diyetle kilo verememiştim..diyet yapamazdım...ama bu 5den sonra yememeyi basardım ve cok az yolum kaldı...insanın kendini kucaklayası geliyor...
ayrıntılı yazmışsın, çok teşekkür ederim.slm,
evet 5 ten sonra yemeyerek cok guzel sonuc alan arkadaslar var.
Gün icinde dikkat ediliyor, ama belli bir diyet programi uygulanmiyor, herkes kendi diledigi diyet seklini yapiyor.
spor yapan kizlarda var. verilen kilolardan sonra, dikkat etmeye devam.
yaklasik 10 kilo kadar veren 4 arkadasimiz var,
nesil arkadasimiz 12
antepli arkadasimiz 10
zeyas arkadasimiz 10
derin arkadasimizda 12.
Ahhh canımm benım ..gecmişş olsnn rabbim şifa versin...dua edıcemmIyi aksamlar kizlar
Dr dr geziyrz oglum geniz eti ve kulak ameliyati olacak
Daha 4.5 yasinda.
Dua edin.
Evett canımm...ama eski sıgamadıgım kıyafetleri giymicem...sevgilim de işe girdi..1000liraya gitt istediğini aş yenile dolabını dediii...sevindirik oldum...bide tarzımı da degıstrmk ıstyrm...dar pacalardan sıkıldımm...artıkk etek elbise ıstedıgımı gıyıcem inşallah..:)menun cok guzel canim
oleyyyyy, pantolon simdi oluyor. öncesinde olmuyordu yani :)
son 5 kiloyu verdikten sonra, pantolonun uzerine dikilmis gibi durucak bence eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?