Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizlar..

Masumcum, burdayim kusum.. okuyorum ama yazamadim..

Semooo, super gidiyosun tatlim..

Bu arada zeyas kayip, hic gormuyorum..

Masumcum, su yulafli krep tarifini tekrar paylasabilirmisin lutfen..

eneeeem nesilim burdaymis ya, ben senin mesaji niye gormedim bebem ya.
evet yav zeyas nerelerde...

Ben menu mu yazayim bari :)

sabah: 2 kurabiye + muz
ara: yogurt ve 5-10 tene finduk.
öglen: 3 dilim ekmek arasi peynirli + domates.
ara: kutu süt + mandalin + 3 hurma
aksam: hoslanmis brokoli ve patates + balik.
sonra: bardak süt

gün boyu: 1bucuk litre su.

ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sen nerdesin?????????
kayipppppppppppppppppppppppppp

ayy geldim semoşşşş

sabah iş görüşmesine gitmiştim , ne tesadüftürki gazete de ki ilana mail ile cv mi gönderdim dünde aradılar gittim
oda nesi çok lüks bir firma , hafta sonu tatil 9-6 yani düzenim degişmeyecek
anammm adam birde liseden arakadaşın eşi çıkmasın mı ?

olacak gibi bakalım ama ben arada bir hafta evde kalmak istiyorum eger ayarlayabilirsem

aaah masum cok sevindim valla.
Dünya kucuk derler ya, haha arkadasin esi cikti demek

ay insallah olur canim, hadi bakalim hayirlisi olsun. Ne zaman kesin bi cevap vericekler sana?

Masumcum, cok sewindim canim.. hayirlisi olsun..
Krep tarifi bekliom senden.. :)

Semocum, ben hep burdayim tatlim.. bir tik uzaginizda.. ahahaha..

Walla ben merak ettim gercekten ada ve zeyasi.. bildirim yapmislarmiydi, dikkat etmedim, bakiim bi..

Kizlar, bu kayip cadilar kilolarini da yazmamislar.. alistim lan, ozluyorum..
gelin hadeeee...

nesillimm
1 yumurta 2 kaşık yulaf kepegi ve süt göz kararı
çok güzel oluyorr...

cevabın için teşekkürler..
bundan 4-5 ay önce bi diyet yapmıştım. iki ay kadar süreyle.
normalde ekmek yemeden doymayan biri olduğum halde, günde 3 dilim ekmekle doyar hale gelmiştim.
ve ne kadar gereksiz fazla yediğimi farketmiştim. dediğini çok iyi anlıyorum.

yaşım 30. boyum 1.63 ve neredeyse 70 kg oldum.
tatlı aramıyorum, abur cubur da pek yemem. sanıyorum benim sorunum; tuz.
tuzlu şeyleri çok seviyorum, yemeğe de fazla tuz atıyorum.
yoksa en son ne zaman kola içtiğimi bile hatırlamıyorum.
ara sıra kek yapıyorum bebeğim var, ben de yiyorum tabi..
netice-i kelam; benim tuzu azaltmam gerek

ayrıntılı yazmışsın, çok teşekkür ederim.

rakamlar gerçekten çok etkileyici. ben de birkaç gündür diyete başladım.
5 kg verip daha önemlisi sabitleyebilsem başka bi şey istemiyorum..
şimdi kış, geceler uzun. eşim geç geliyor, 7-7 buçuk gibi akşam yemeği yiyoruz.
yatmamız da 12yi buluyor. açık konuşmak gerekirse, kilo vericem diye eşimle akşam yemeği yeme
güzelliğinden feragat etmek fikri cazip gelmiyor. ne yapmalı, nasıl yapmalı?

Iyi aksamlar kizlar
Dr dr geziyrz oglum geniz eti ve kulak ameliyati olacak
Daha 4.5 yasinda.
Dua edin.

QUOTE="Semo, post: 38215890, member: 95564"]ADAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sen nerdesin?????????
kayipppppppppppppppppppppppppp

[/QUOTE]
Canim evde degilim annemlerdeyim biliyorsunuz kizim rahatsizlanmisti evde bunaldim annemde gel degisiklik olsun dedi bu yuzden diyet falan yapamıyorum bir türlü konsantre olamadim eve donup toparlanmam lazim haftaya sali donecem eve artik sirkelenip kendime gelmem lazım utanıyorum yazamıyorum buraya hep plan yapıyorum bir engel çıkıyor bozuluyor. ...gelecem bekleyin beni anacigiiiiimmmm....

Nesil ve semocum beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hoşuma gitmedi desem yalan olur. Moralmen çöküntüdeyim oğlum 1 haftadır hasta bronşit oldu hastaneler ilaçlar ateş uykusuzluk bu çocuk bu kadar sık eden hasta oluyorun verdiği endişe (15 gün önce antibiyotik kullanmıştık yine hasta ve bu sefer antibiyotik kullanmamıza rağmen geçmediği için 10 adette iğne kullandık)bukadar sıkıntıya normal bir insanın zayıflaması lazım ama ben kilo aldım bu sabah tam 67,9 çıktım.akşamları tok karna 70 bile gördüm.cumartesi bildiri yapamadım çünkü internete girecek hiç vaktim olmadı.sizden ricam beni bir süreliğine izinli yazmanız.çünkü kendimi toparlayıp aranıza öyle dönmek istiyorum.kimsenin motivasyonunu kırmak istemem.ben okadar kiloyu nasıl verdim neler yaptım hiç hatırlamıyorum nasıl ve nerden başlamam gerektiğinide unutmuş gibiyim.hepinizi çok seviyorum en yakın zamanda tekrar aranıza dönmek dileğiyle....

menun cok guzel canim

oleyyyyy, pantolon simdi oluyor. öncesinde olmuyordu yani :)
son 5 kiloyu verdikten sonra, pantolonun uzerine dikilmis gibi durucak bence eminim
Evett canımm...ama eski sıgamadıgım kıyafetleri giymicem...sevgilim de işe girdi..1000liraya gitt istediğini aş yenile dolabını dediii...sevindirik oldum...bide tarzımı da degıstrmk ıstyrm...dar pacalardan sıkıldımm...artıkk etek elbise ıstedıgımı gıyıcem inşallah..:)

Sinifci, ada, zeyas..
Gecmisler olsun tatliskolarim..

Benim isler fazla yogun, sabah firsat bulamam, simdi yaziim ddm..

Sinifci; tatlim benim oglumdada geniz eti vardi, en ufak usutmede bile etkileniyordu ama buyudukce gecti. Simdi 10 yasinda, hic biseyi kalmadi, ameliyatin zorunlu halleri de var tabi biliyorum ama bekleyebiliyorsaniz bekleyin derim. Cocuk buyudukce geniz eti kuculuyormus diye duymustum..

Ada; bak kuzum cok izin yapion sen.. 2 ileri, 1 geri oluyor o zaman.. annen zorlami yediriyor.. kizma bana ama nerde olursan ol, dikkat edebilirsin bence.. sonra yine sen uzuluyorsun..

Zeyas; bunca zaman bircok arkadas gitti, geldi, bidaha gitti, bi daha geldi.. en iyi sen ben biliyoruz.. arayi acma, kendini de birakma..
Bence bu hafta izinli ol, sonra topla kendini hemencik.. benim oglumda cok hasta olurdu, yasam bicimimiz olmustu bi donem.. annem kizardi bana, her haftasonu hasta ediyoruz cocugu diye.. ama okula basladigi sene itibariyle sene 1 kere filan oluyor artik. Kendini uzme, buyudukce duzelir tatlim.. arayi acma. Haftaya seni sahalarda gormek istiyoruz hepimiz..
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…