- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Sagol tatlimAhhh canımm benım ..gecmişş olsnn rabbim şifa versin...dua edıcemm
Günaydın...masumm tebrikk ederim..ne güzell işte gönlüne göre iş bulmuşsun..Alışırsın yani zamanla..benn daha bekliyorum iş için ...
Masumcum, cok sewindim canim.. hayirlisi olsun..
Krep tarifi bekliom senden.. :)
Semocum, ben hep burdayim tatlim.. bir tik uzaginizda.. ahahaha..
Walla ben merak ettim gercekten ada ve zeyasi.. bildirim yapmislarmiydi, dikkat etmedim, bakiim bi..
cevabın için teşekkürler..
bundan 4-5 ay önce bi diyet yapmıştım. iki ay kadar süreyle.
normalde ekmek yemeden doymayan biri olduğum halde, günde 3 dilim ekmekle doyar hale gelmiştim.
ve ne kadar gereksiz fazla yediğimi farketmiştim. dediğini çok iyi anlıyorum.
yaşım 30. boyum 1.63 ve neredeyse 70 kg oldum.
tatlı aramıyorum, abur cubur da pek yemem. sanıyorum benim sorunum; tuz.
tuzlu şeyleri çok seviyorum, yemeğe de fazla tuz atıyorum.
yoksa en son ne zaman kola içtiğimi bile hatırlamıyorum.
ara sıra kek yapıyorum bebeğim var, ben de yiyorum tabi..
netice-i kelam; benim tuzu azaltmam gerek
ayrıntılı yazmışsın, çok teşekkür ederim.
rakamlar gerçekten çok etkileyici. ben de birkaç gündür diyete başladım.
5 kg verip daha önemlisi sabitleyebilsem başka bi şey istemiyorum..
şimdi kış, geceler uzun. eşim geç geliyor, 7-7 buçuk gibi akşam yemeği yiyoruz.
yatmamız da 12yi buluyor. açık konuşmak gerekirse, kilo vericem diye eşimle akşam yemeği yeme
güzelliğinden feragat etmek fikri cazip gelmiyor. ne yapmalı, nasıl yapmalı?
Iyi aksamlar kizlar
Dr dr geziyrz oglum geniz eti ve kulak ameliyati olacak
Daha 4.5 yasinda.
Dua edin.
Canim evde degilim annemlerdeyim biliyorsunuz kizim rahatsizlanmisti evde bunaldim annemde gel degisiklik olsun dedi bu yuzden diyet falan yapamıyorum bir türlü konsantre olamadim eve donup toparlanmam lazim haftaya sali donecem eve artik sirkelenip kendime gelmem lazım utanıyorum yazamıyorum buraya hep plan yapıyorum bir engel çıkıyor bozuluyor. ...gelecem bekleyin beni anacigiiiiimmmm....
Nesil ve semocum beni merak ettiğiniz için teşekkür ederim hoşuma gitmedi desem yalan olur. Moralmen çöküntüdeyim oğlum 1 haftadır hasta bronşit oldu hastaneler ilaçlar ateş uykusuzluk bu çocuk bu kadar sık eden hasta oluyorun verdiği endişe (15 gün önce antibiyotik kullanmıştık yine hasta ve bu sefer antibiyotik kullanmamıza rağmen geçmediği için 10 adette iğne kullandık)bukadar sıkıntıya normal bir insanın zayıflaması lazım ama ben kilo aldım bu sabah tam 67,9 çıktım.akşamları tok karna 70 bile gördüm.cumartesi bildiri yapamadım çünkü internete girecek hiç vaktim olmadı.sizden ricam beni bir süreliğine izinli yazmanız.çünkü kendimi toparlayıp aranıza öyle dönmek istiyorum.kimsenin motivasyonunu kırmak istemem.ben okadar kiloyu nasıl verdim neler yaptım hiç hatırlamıyorum nasıl ve nerden başlamam gerektiğinide unutmuş gibiyim.hepinizi çok seviyorum en yakın zamanda tekrar aranıza dönmek dileğiyle....
Evett canımm...ama eski sıgamadıgım kıyafetleri giymicem...sevgilim de işe girdi..1000liraya gitt istediğini aş yenile dolabını dediii...sevindirik oldum...bide tarzımı da degıstrmk ıstyrm...dar pacalardan sıkıldımm...artıkk etek elbise ıstedıgımı gıyıcem inşallah..:)
günaydınnn
hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun valla benim de bogazım tıkalı..
kızlar işim oldu p.tesi başlıyorum oraya off yeni işş yeni ortam yeni insalar alışmakk( cnm sıkılıyor ama n azındna istedigim gibi bir iş diye düşünüyorum...
buradanda bugün çıkışımı alıp 4 gün dinlenmek istiyorum en azından
orda öglen yemegi çıkıyornasıl ayarlarım menüleirmi bilmiyorum
Günaydın herkese güzel günler dilerim.
Çocuklar keşke hiç hastalalmaya.geçmiş olsun sinifci355.
Bugün stres altındayim. isteyim ama evde boyacilar var. Yazdan beri boyatalim dediğim evi sevgili esim bu soğuk günlerde boyatmaya kalkarak benim lafimi hep dinlediğini gösterdi!!?. dünden herseyi topladım ama yinede aman....Neyseki sadece salon ve yatak odası olduğundan bir günde bitirmeye çalışacaklarmış.
ben dün regl oldum Allahım o kadar ödem şiş ve ağrılı olduğumdan çok rahatladim.ve bunun için çok mutlu oldum.
bugun menum
sabah: kahve
ogle: klasik karatay kahvaltı
aksam: tavuklu bulgur pilavi, salata
evi tekrar eski haline getirebilmek silip, süpürmek bugünkü aktivite olsun.
akıl akıldan üstün işte. teşekkür ederim, güzel bi fikir verdin.rica ederim canim; elimden geldigince
$öyle yapabilirsin, eger sen calisiyorsan ve ondan erken geliyorsan eve. (ana yemegini ye saat 5-6 arasi)
sadece salatan veya corban kalsin, onuda esin gelince onunla birlikte masada yersin
akıl akıldan üstün işte. teşekkür ederim, güzel bi fikir verdin.
çalışmıyorum, evdeyim. ana yemeği 5te yiyip, salata çorba ile eşime eşlik edebilirim. çok sağol..
Yok Canım ankarada degılım...izmirdeyim şimdi gezmeye geldim..bikac tanıdıkk vaaıtasıyla hastanelere basvurdum..onlardan hbr bklyrm.sen ankaradamısın , arıyormusun iş
SeMoo senin yorumlarına hastayım...ne kadarr cansınn senn :)Aneeem, aksam ben gittikten sonra herkes teker teker damlamis topige
heh hep burda ol zaten, ayrilma bi yeresen topigimizin diregisin
rica ederim canim; elimden geldigince
$öyle yapabilirsin, eger sen calisiyorsan ve ondan erken geliyorsan eve. (ana yemegini ye saat 5-6 arasi)
sadece salatan veya corban kalsin, onuda esin gelince onunla birlikte masada yersin
gecmis olsun
ay yavrucum, kiyamam. Cok cok gecmis olsun canim, hersey iyi gecer insallah
dualarimiz sizinle
Gecmis olsun, simdi nasil kizin? daha iyimi?
Evet ya bilirim, anne ler diyet yaptirmaz, haha diyet dusmanlari
tamam canim bekliyoruz dönemeni
Zeyasim, oglunun kan grubu ney canim? (dedigin gibi bu kadar SIK hasta olmasi cokta normal degil.
aklima bir sey geliyor ama, emin degilim, kan grubunu bana bir soylesen.
canim o senin kilo artisin stress ten oyle oluyor. takma kafana gider hemen
oleyyyyyyyy bonkor sevgiliye can kurban desene
önce 65 i gör sonra 1000 lirayi alödul olur sana hemde
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim masum,,,, dert etmeeeeeeee iyi insanlarda vardir, giciklarda vardir muhakkak. bu her yerde boyle.
SeMoo senin yorumlarına hastayım...ne kadarr cansınn senn :)
Eksikk olmayınn canım:) ben de alıstım buraya ..bakmadan edemiyorumm...kim napmış diye hepinizi merak ediyorum...bende sizlere hastayim haciiii
sagol canim eksik olma sende sevilen üyeler arasindasin, bi geldin topige tam geldin ;-)
hoşbuldum :) son bir yılda 10 kilo aldım ve artık veremiyorum.Hosgeldin o zaman.. :)
Yas, boy, kilo.. hedef.. bahsetsene canim kendinden biraz..
Eksikk olmayınn canım:) ben de alıstım buraya ..bakmadan edemiyorumm...kim napmış diye hepinizi merak ediyorum...
Sağol canım desteğin için bende çok uzun süre ara vermek istemiyorum.Sinifci, ada, zeyas..
Gecmisler olsun tatliskolarim..
Benim isler fazla yogun, sabah firsat bulamam, simdi yaziim ddm..
Sinifci; tatlim benim oglumdada geniz eti vardi, en ufak usutmede bile etkileniyordu ama buyudukce gecti. Simdi 10 yasinda, hic biseyi kalmadi, ameliyatin zorunlu halleri de var tabi biliyorum ama bekleyebiliyorsaniz bekleyin derim.
Zeyas; bunca zaman bircok arkadas gitti, geldi, bidaha gitti, bi daha geldi.. en iyi sen ben biliyoruz.. arayi acma, kendini de birakma..
Bence bu hafta izinli ol, sonra topla kendini hemencik.. benim oglumda cok hasta olurdu, yasam bicimimiz olmustu bi donem.. annem kizardi bana, her haftasonu hasta ediyoruz cocugu diye.. ama okula basladigi sene itibariyle sene 1 kere filan oluyor artik. Kendini uzme, buyudukce duzelir tatlim.. arayi acma. Haftaya seni sahalarda gormek istiyoruz hepimiz..
:)
0+ canım kan grubu merak ettim ne olabilir kiiAneeem, aksam ben gittikten sonra herkes teker teker damlamis topige
heh hep burda ol zaten, ayrilma bi yeresen topigimizin diregisin
rica ederim canim; elimden geldigince
gecmis olsun
ay yavrucum, kiyamam. Cok cok gecmis olsun canim, hersey iyi gecer insallah
dualarimiz sizinle
Gecmis olsun, simdi nasil kizin? daha iyimi?
Evet ya bilirim, anne ler diyet yaptirmaz, haha diyet dusmanlari
tamam canim bekliyoruz dönemeni
Zeyasim, oglunun kan grubu ney canim? (dedigin gibi bu kadar SIK hasta olmasi cokta normal degil.
aklima bir sey geliyor ama, emin degilim, kan grubunu bana bir soylesen.
canim o senin kilo artisin stress ten oyle oluyor. takma kafana gider hemen
oleyyyyyyyy bonkor sevgiliye can kurban desene
önce 65 i gör sonra 1000 lirayi alödul olur sana hemde
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim masum,,,, dert etmeeeeeeee iyi insanlarda vardir, giciklarda vardir muhakkak. bu her yerde boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?