Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Tesekkur ederim Nesil.
Mecburen olacak artik.
Nefes almyr hele geceleri.
Zeyas biz de hep hastayiz. Geniz etini tetikliyor sık enfeksiyon o da kulagi derken. Kisir dongu.
Rabbim kuzulara sifa versin.
Sersem gibiyim
Calisan anne olmak boyle durumlarda cok zorluyor. Bi de gurbet...

günaydınnn

hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun valla benim de bogazım tıkalı..

kızlar işim oldu p.tesi başlıyorum oraya off yeni işş yeni ortam yeni insalar alışmakk ( cnm sıkılıyor ama n azındna istedigim gibi bir iş diye düşünüyorum...

buradanda bugün çıkışımı alıp 4 gün dinlenmek istiyorum en azından
orda öglen yemegi çıkıyor nasıl ayarlarım menüleirmi bilmiyorum

Günaydın...masumm tebrikk ederim..ne güzell işte gönlüne göre iş bulmuşsun..Alışırsın yani zamanla..benn daha bekliyorum iş için ...

Günaydın herkese güzel günler dilerim.

Çocuklar keşke hiç hastalalmaya.geçmiş olsun sinifci355.

Bugün stres altındayim. isteyim ama evde boyacilar var. Yazdan beri boyatalim dediğim evi sevgili esim bu soğuk günlerde boyatmaya kalkarak benim lafimi hep dinlediğini gösterdi!!?. dünden herseyi topladım ama yinede aman....Neyseki sadece salon ve yatak odası olduğundan bir günde bitirmeye çalışacaklarmış.

ben dün regl oldum Allahım o kadar ödem şiş ve ağrılı olduğumdan çok rahatladim.ve bunun için çok mutlu oldum.

bugun menum
sabah: kahve
ogle: klasik karatay kahvaltı
aksam: tavuklu bulgur pilavi, salata

evi tekrar eski haline getirebilmek silip, süpürmek bugünkü aktivite olsun.

Aneeem, aksam ben gittikten sonra herkes teker teker damlamis topige

Masumcum, cok sewindim canim.. hayirlisi olsun..
Krep tarifi bekliom senden.. :)

Semocum, ben hep burdayim tatlim.. bir tik uzaginizda.. ahahaha..

Walla ben merak ettim gercekten ada ve zeyasi.. bildirim yapmislarmiydi, dikkat etmedim, bakiim bi..

heh hep burda ol zaten, ayrilma bi yere sen topigimizin diregisin

rica ederim canim; elimden geldigince
$öyle yapabilirsin, eger sen calisiyorsan ve ondan erken geliyorsan eve. (ana yemegini ye saat 5-6 arasi)
sadece salatan veya corban kalsin, onuda esin gelince onunla birlikte masada yersin

Iyi aksamlar kizlar
Dr dr geziyrz oglum geniz eti ve kulak ameliyati olacak
Daha 4.5 yasinda.
Dua edin.

gecmis olsun
ay yavrucum, kiyamam. Cok cok gecmis olsun canim, hersey iyi gecer insallah
dualarimiz sizinle

Gecmis olsun, simdi nasil kizin? daha iyimi?
Evet ya bilirim, anne ler diyet yaptirmaz, haha diyet dusmanlari
tamam canim bekliyoruz dönemeni

Zeyasim, oglunun kan grubu ney canim? (dedigin gibi bu kadar SIK hasta olmasi cokta normal degil.
aklima bir sey geliyor ama, emin degilim, kan grubunu bana bir soylesen.
canim o senin kilo artisin stress ten oyle oluyor. takma kafana gider hemen

oleyyyyyyyy bonkor sevgiliye can kurban desene
önce 65 i gör sonra 1000 lirayi al ödul olur sana hemde

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok sevindim masum,,,, dert etmeeeeeeee iyi insanlarda vardir, giciklarda vardir muhakkak. bu her yerde boyle.

canim evde degerli bir seylerin varmiydi... alsaydin yanina....
menu guzel gorunuyor

ow evi temizlemek yorucu bir aktivite olacak sanirim, insallah boyacilar temiz calisirda, heryeri boya etmezler.

rica ederim canim; elimden geldigince
$öyle yapabilirsin, eger sen calisiyorsan ve ondan erken geliyorsan eve. (ana yemegini ye saat 5-6 arasi)
sadece salatan veya corban kalsin, onuda esin gelince onunla birlikte masada yersin
akıl akıldan üstün işte. teşekkür ederim, güzel bi fikir verdin.
çalışmıyorum, evdeyim. ana yemeği 5te yiyip, salata çorba ile eşime eşlik edebilirim. çok sağol..

akıl akıldan üstün işte. teşekkür ederim, güzel bi fikir verdin.
çalışmıyorum, evdeyim. ana yemeği 5te yiyip, salata çorba ile eşime eşlik edebilirim. çok sağol..

yardimci olabildigime sevindim canim, bende oyle yapiyordum esimin gec geldigi gunlerde :)

he bide aksam gec saatte mide guruldamasi basladigi zaman, sabah tartida eksileri görecegin anlamina geliyor bu :)
o sesleri duyarsan aksamdan, bilki dogru yoldasin

SeMoo senin yorumlarına hastayım...ne kadarr cansınn senn :)

bende sizlere hastayim haciiii
sagol canim eksik olma sende sevilen üyeler arasindasin, bi geldin topige tam geldin ;-)
Eksikk olmayınn canım:) ben de alıstım buraya ..bakmadan edemiyorumm...kim napmış diye hepinizi merak ediyorum...

kizlarrrrrrrrrrrr, hani menüleri bir göreydik, dökulun bakam
benim menum yorumlara ve fircalara aciktir, hamileyim diye acimayin bana. Calin fircayi

benim menummmm

sabah
: 1 muz + 2 kurabiye
ara: (10 findik, 3 hurma, 5 badem) + 2 kutu yogurt
öglen: 3 dilim peynirli ekmek ve domates
ara: elma + 1 kutu süt
aksam: ekmek arasi döner yicem
sonra: süt

Sağol canım desteğin için bende çok uzun süre ara vermek istemiyorum.

0+ canım kan grubu merak ettim ne olabilir kii

Heey Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum :) ben 163 boyundayım 72 kiloyum yalnız ben öğrenciyim ve 6 dan 13.00 a kadar ne yiyeceğimi kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…