0+ canım kan grubu merak ettim ne olabilir kii
Canım çok sağol sütüde okadar çok seviyoki anlatamam.bronşit oluyor sürekli işte.bir süre deneyeceğim vermemeyi doğru olabilir denemekten zarar çıkmaz.çok sağol gerçekten.inş bebişin hiç hasta olmaz.gerçi kızlar sağlam oluyo genelde...zeyasim Oglunun balgam ve sumuk problemi cokmu?
hastaliklari genellikle, agiz burun kulak, hastaliklari mi ?
emin olmamakla birlikte, inek sutunden olabilir diye dusunuyorum canim.
bebek ve cocuklarda, kan grubuna gore beslenmek aslinda sandigimizdan daha önemli.
cunku onlar yanlis besinler yediklerinde, onlarda cok daha cabuk hastaliklara yol aciyor (cunku onlarin vucutlari, bünyeleri daha hassas)
Ve cocuklarda bu tip hastaliklar genellikle inek sutunden kaynaklaniyor, A ve O grublarina süt iyi gelmiyor.
Inek sutu yerine, soja sutu deneyebilirsin bir süre, belki bu kadar SIK hastalanmaz o zaman...
(denemeye deger diyorum ben)
Bende dua ediyorum, bebegimin kan grubu babasinin aynisi olsun diye, esiminki AB (ve sut AB kan gruplarina faydali)
kan grubu ile ilgili kitapta okudum bunlari. ismi bu olmali, emin degilim evde bakarm istersen (can bogazdan cikar)
baska bir kitap daha var ondada okudum bunu (fit for life)
Ben 35 yasimdayim, boyum 163 cm, 74 e kadar cikmistim, 72 ile buraya basladim. Su an 60 in icinde geziyorum. Ustelik hic cok kasmadim.. korkma, dogru yoldasin..hoşbuldum :) son bir yılda 10 kilo aldım ve artık veremiyorum.
yaşım 30 boy 161 kilom 65 durum vahim
Ahahahah.. manyach semooo, tombik diyo yaaa..haha evet aynen aliskanlik yapiyor bu tombikler
Selam cnm, hosgeldin... evden cikmadan 2 3 kasik yogurt, yanina da 1 paket diyet biskuvi alsan yeter cnm, yada saat 10 gibi kasarli bir tost olabilir.. yogurt sabah tok tutuyor, dene bakalim..Heey Merhaba bende aranıza katılmak istiyorum :) ben 163 boyundayım 72 kiloyum yalnız ben öğrenciyim ve 6 dan 13.00 a kadar ne yiyeceğimi kestiremiyorum
Degisik olmus ama bazen oluyo boyle.. erken yedigin icin bisey olmaz canim, bozma moralini.. :)Menüm;
Sabah; kızartma ve cay..ekmek arası yaptım
akşama kadar bişi yemedim...
Aksam: kızartma ekmek arası ve nescafe içtim...
Sacmaladımm yaniii ...ama 5olmadan kapattımmm yemeyi...ip atlıcam birazdan... boll suu içerim...
günaydınnn
hasta olan kuzucuklara geçmiş olsun valla benim de bogazım tıkalı..
kızlar işim oldu p.tesi başlıyorum oraya off yeni işş yeni ortam yeni insalar alışmakk( cnm sıkılıyor ama n azındna istedigim gibi bir iş diye düşünüyorum...
buradanda bugün çıkışımı alıp 4 gün dinlenmek istiyorum en azından
orda öglen yemegi çıkıyornasıl ayarlarım menüleirmi bilmiyorum
Selam cnm, hosgeldin... evden cikmadan 2 3 kasik yogurt, yanina da 1 paket diyet biskuvi alsan yeter cnm, yada saat 10 gibi kasarli bir tost olabilir.. yogurt sabah tok tutuyor, dene bakalim..
Sabah kalvati yapabiliyosan cok guzel canim.. o zaman tutcan biraz kendini.. atistirmak icin meyve salatalik olabilir, meyve yiyeceksen erken saatlerde tuketmen daha dogru.. aksam yeyince bosa ugrasmis oluysun..sabah kahvaltı yapıyorum ama yine de canım bir şeyler atıştırmak istiyor yanıma salatalık ve mandalina götürmeyi düşünüyorum paketi ürünleri pek tercih etmek istemiyorum açıkçası Sahabeler sonuç almak için :)
Hsgeldin cnm.. :)Merhaba kizlar bende araniza katilmak istiyorum
Bende gece yiyip kilo alanlardim ama artik bundan sonra yemicem bende zayiflarim insallah
Canım çok sağol sütüde okadar çok seviyoki anlatamam.bronşit oluyor sürekli işte.bir süre deneyeceğim vermemeyi doğru olabilir denemekten zarar çıkmaz.çok sağol gerçekten.inş bebişin hiç hasta olmaz.gerçi kızlar sağlam oluyo genelde...
Ben 35 yasimdayim, boyum 163 cm, 74 e kadar cikmistim, 72 ile buraya basladim. Su an 60 in icinde geziyorum. Ustelik hic cok kasmadim.. korkma, dogru yoldasin..
Ahahahah.. manyach semooo, tombik diyo yaaa..
Selam cnm, hosgeldin... evden cikmadan 2 3 kasik yogurt, yanina da 1 paket diyet biskuvi alsan yeter cnm, yada saat 10 gibi kasarli bir tost olabilir.. yogurt sabah tok tutuyor, dene bakalim..
Degisik olmus ama bazen oluyo boyle.. erken yedigin icin bisey olmaz canim, bozma moralini.. :)
Evett semo nun tombik diye çok hoş söylemiş...hepsii zayıf cıtır kadınlar olacakk bencee
Nesilcim arada oluyo böyle...bugunluk boyle olsun dedim artık...
Yeni gelenlerr hoşş geldiniz....topic canlandıı resmen..ben de 8 kilo verdim...78le basladım...70oldum şimdi...bu kızlar ınanılmaz enerji veriyor cokk basit zaten aksam ac kalıyorsunuz bi tek cok da etkili...
Evett dün gece midem bile bulandı aclıktan...galeta yicektmm fenalassaydımm:)Solunum yollarinda problem oluyor genellikle zeyas. (astma bron$it tarzi)
(yetiskinlerde balgam yapiyor süt, yetiskinler daha kolay cikartabildikleri icin, cok fazla sorun olmuyor, ve gunluk fazla sut tuketmedikleri icinde fazla balgam olmuyor tabi.
ama cocuklar cok fazla tuketiyor sutu, ve onlar bizim kadar kolay cikaramiyorlar malesef ...(
soja sutu nun degisik aromalilari da var zeyas, sade olanini sevmeyebilir minik kusun.
ben cikolatalisinida cok seviyorum.... vanilyali var. insallah tadini sever
Bence denemene deger canim
senin tombikligin kalmadi nesilim :)nazar degmesin masallah cok guzel verdin sen!
toplamda 14 kilo mu gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????????????????
önce sonra foto isterizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Insallah Marian cim, en kisa zamanda citir olun emibende mart tan sonra insallah
Her aksam o mide guruldamalarini duyuyormusun yatmadan, yatarken?
Gunaydin kizlar.. :)
Evett dün gece midem bile bulandı aclıktan...galeta yicektmm fenalassaydımm:)
Sil semocum bencede.. gereksiz kalabalik oluyo..bu arada tarihi duzeltmemisin gibi gedi bana.. 29.11/06.12 olcak dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?