Yokkk semo ya 100 gr fazla cıktım..71.100tartılmıcann gari
A+ kan grubun..spor yaptımm evet..suyu da 1 lt kadar içtim...ama ekmek arası kızartma yedim ya dün...5den önce yesende artı oluyormuşş demek....amannnn boşverdim:)
benimkide A+ kiz belkide akrabayiz
canim kan grubuna gore beslenmeyi biliyormusun bilmiyorum ama cok etkili bir iki sey var...
onlara dikkat etmeni tavsiye ederim, kilo vermende ve metabolizman hizlanir bu sayede ;-)
A kan gruplarina, süt ve kirmizi et iyi degil canim bilgine. (kilo aldiriyor, metabolizmayi yavaslatiyor)
bak burda cok guzel bir link paylasiyorum, bir göz at istersen. iyi ve kotu olan seyler o kadar fazlaki hepsini yazmam mumkun degilhepsine dikkat etmekten ziyade, et ve süte dikkat etmen bile i$e yariyor
http://www.bitkiseliksir.com/a-rh-kan-grubuna-gore-beslenme.html
Sütü hayatımdan cıkarmalıyım..
et olarak da tavuk tuketıyordum faydalıymış..
balık nadiren yerim....meyvelerdende muz ve portakala dönüp bakmayacagım:) az cokk sevmedıgım şeyler zararlıymış...bılmeden dogruu beslenmışım..
Aynıı şeyi ben soyleyecektim...kızlar yogun ve calısıyorlar...sen calışmıyor musun semo ...MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
farkindaysan 2 sayfadir biz yazi$iyoruz
nesilde sabah geldi gitti. Masumcum nirde?
diger kizlar kayiplarda
Aynıı şeyi ben soyleyecektim...kızlar yogun ve calısıyorlar...sen calışmıyor musun semo ...
Ahhh ne rahat iş...hayırrr calışmıyorummhaha calisiyorum kiz :)
haftanin 5 gun, sabah 8.30 - aksam 5 :) muhasebe yapiyorum. arada göz atiyorum buraya :)
sen calismiyorsun demi?
Selam hanimlar bende araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz kendimden bahsedeyim 29 yasinda 173 boyundayim ve bugun sabah itibariyle (tabi ac karinla)67.5 im hedefim 62 olmak 5.5 kiloyu sizin desteklerinizle vermek istiyorum
Ahhh ne rahat iş...hayırrr calışmıyorumm
Tesekkur ederim birsey sorucaktim acaba kilo paylasimlari hangi gun yapiliyortabiki buyur gel, hosgeldin
hee isim rahat sayilir, ama cok SIKILIYORUM tum gun oturmaktan
ben kacarrrrrrrrrr, yarin gorusuruz canim
Tesekkur ederim birsey sorucaktim acaba kilo paylasimlari hangi gun yapiliyor[/QUOTE
cumartesi canım..
Nasıll oldu canımm oglun...Oglumun hasta oldugunu soylemistim kizlar.
Once saglik cok zorrr
Liste filan kalmadi gozumde gormuyor yani.
Herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?