Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yokkk semo ya 100 gr fazla cıktım..71.100 tartılmıcann gari

MARIAN,

senin kan grubun ney canim?
spor yaptinmi dun? spordan sonra kaslarda ödem olusuyor, ondan olabilir...
yada ödem yapan bir sey yedin dün...
yada reglin yaklasti...
yadaaaaaaa suyu icmedin ödem oldu

sec hangisini istersen :)
100 gram fazla ciktin diye, uzuntulu kafa yapma yarin eksik cikarsin insallah

A+ kan grubun..spor yaptımm evet..suyu da 1 lt kadar içtim...ama ekmek arası kızartma yedim ya dün...5den önce yesende artı oluyormuşş demek....amannnn boşverdim:)

A+ kan grubun..spor yaptımm evet..suyu da 1 lt kadar içtim...ama ekmek arası kızartma yedim ya dün...5den önce yesende artı oluyormuşş demek....amannnn boşverdim:)

benimkide A+ kiz belkide akrabayiz

canim kan grubuna gore beslenmeyi biliyormusun bilmiyorum ama cok etkili bir iki sey var...
onlara dikkat etmeni tavsiye ederim, kilo vermende ve metabolizman hizlanir bu sayede ;-)

A kan gruplarina, süt ve kirmizi et iyi degil canim bilgine. (kilo aldiriyor, metabolizmayi yavaslatiyor)
bak burda cok guzel bir link paylasiyorum, bir göz at istersen. iyi ve kotu olan seyler o kadar fazlaki hepsini yazmam mumkun degil hepsine dikkat etmekten ziyade, et ve süte dikkat etmen bile i$e yariyor

http://www.bitkiseliksir.com/a-rh-kan-grubuna-gore-beslenme.html

kan grubuna göre beslenmeyi bilmiyorum...eti cokk sevmem ancak tavuk vs ..balığı bile cokk nadirr yerim..hemenn göz atıyorumm canımmm benımm cokkk sagolll

Sütü hayatımdan cıkarmalıyım..
et olarak da tavuk tuketıyordum faydalıymış..
balık nadiren yerim....meyvelerdende muz ve portakala dönüp bakmayacagım:) az cokk sevmedıgım şeyler zararlıymış...bılmeden dogruu beslenmışım..

vay beee bak sen $u i$e, sen bilmeden dogru beslen

A grubunun mide asidi az oldugu icin, bazi besinleri sindirmekte zorluk cekiyor. sindirimde zorluk olunca metabolizma yavasliyor, metabolizma yavas olunca. aldigin kaloriler yakilmiyor, kilo aliyorsun

eti bende cok sevmem... ama bak dikkat edersen eger, bi önceki gun et yediysen, ertesi gun muhakkak arti cikiyorsun..
ama tavuk veya balik yersen ertesi gun eksi cikiyorsun... :)

yogurt ve peynir, süt kadar zararli degil marian. Onlari yemeye devam et cunku kalsium ihtiyacini bir yerden karsilamalisin.

Yogurt cok seviyorumm zaten...yumurta yogurt peynir..asırı sebzeciyim...hiç et yemek gelmez aklıma..beyaz et seviyorum zaten..mide bulantım çok olur..asırı tatlı duskunlugum yok...sutlu tatlı bulursam yerim...öyle krize girmelerim yok...ben eksi seyleri seviyorum tursu vs gibi....

bugunku menummmmmmm:

sabah: 1 dilim kek + 2 kivi
ara: 1 kutu yogurt + mandalin + findik ceviz karisimi (1avuc)
öglen: 3 dilim ekmek hollanda peynirli + corba
ara: kutu sut ve elma
aksam: makarna yapicam, bol sebzeli.
sonra: süt

gun boyu 1 bucuk litre su.

MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,

farkindaysan 2 sayfadir biz yazi$iyoruz
nesilde sabah geldi gitti. Masumcum nirde?
diger kizlar kayiplarda

MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,

farkindaysan 2 sayfadir biz yazi$iyoruz
nesilde sabah geldi gitti. Masumcum nirde?
diger kizlar kayiplarda
Aynıı şeyi ben soyleyecektim...kızlar yogun ve calısıyorlar...sen calışmıyor musun semo ...

Selam hanimlar bende araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz kendimden bahsedeyim 29 yasinda 173 boyundayim ve bugun sabah itibariyle (tabi ac karinla)67.5 im hedefim 62 olmak 5.5 kiloyu sizin desteklerinizle vermek istiyorum

Selam hanimlar bende araniza katilmak istiyorum tabi kabul ederseniz kendimden bahsedeyim 29 yasinda 173 boyundayim ve bugun sabah itibariyle (tabi ac karinla)67.5 im hedefim 62 olmak 5.5 kiloyu sizin desteklerinizle vermek istiyorum

tabiki buyur gel, hosgeldin
Ahhh ne rahat iş...hayırrr calışmıyorumm

hee isim rahat sayilir, ama cok SIKILIYORUM tum gun oturmaktan

ben kacarrrrrrrrrr, yarin gorusuruz canim

Merhaba kizlar bugun yogundum anca şimdi yazıyorum. dün boya olayı işten geldiğimde bitmişti bütün akşam gece temizlik le ugrastim bugunde dinleniyorum.
öğle klasik karatay kahvalti
aksan taze fasulye bir tabak bulgur pilavi yarım bardak kefir arada sutlu neskafe
falanda içtim.
şu çok az içtim bundan sonra ona ağırlık vereyim.

yarın bir arkadas çaya gelicek 5 ten önce olduğu için benimde yiyebileceğim hafif birseyler ha utancı planliyorum.

Bu arada yola beraber çıkıp benim gibi iradesine yenilmeyip çok güzel kilolar veren arkadaslara Tebrikler.

Iyi aksamlar kizlar....
Buaralar hic vaktim olmuyor fazla paylasim yapamiyorum ama yediklerime aynen dikkat ediyorum.

Bugün yediklerim...
Kahvalti:2 yumurta,1 dilim ekmek
Öylen:2 yumurta,1 elma
Aksam:Sebzeli bulgur yaninda firinda hindi eti

Oglumun hasta oldugunu soylemistim kizlar.
Once saglik cok zorrr
Liste filan kalmadi gozumde gormuyor yani.
Herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…