Tesekkur ederim birsey sorucaktim acaba kilo paylasimlari hangi gun yapiliyor
Merhaba kizlar bugun yogundum anca şimdi yazıyorum. dün boya olayı işten geldiğimde bitmişti bütün akşam gece temizlik le ugrastim bugunde dinleniyorum.
öğle klasik karatay kahvalti
aksan taze fasulye bir tabak bulgur pilavi yarım bardak kefir arada sutlu neskafe
falanda içtim.
şu çok az içtim bundan sonra ona ağırlık vereyim.
yarın bir arkadas çaya gelicek 5 ten önce olduğu için benimde yiyebileceğim hafif birseyler ha utancı planliyorum.
Bu arada yola beraber çıkıp benim gibi iradesine yenilmeyip çok güzel kilolar veren arkadaslara Tebrikler.
Oglumun hasta oldugunu soylemistim kizlar.
Once saglik cok zorrr
Liste filan kalmadi gozumde gormuyor yani.
Herkese iyi aksamlar
Bu arada kilom 66.3
Bu 66 da takildim bi ileei bi geri.
Listeye eklerseniz sevinirim.
Herkeae guzel bur gun diliyorum...
Hayır tabiki kovmazlarIyi aksamlar citirlar demek cumartesi gunu bildirim yapiyoruz
Benim kilom 67.500 gibi geliyor bi 62 64 olsam yeter bana cunku cok zor kilo veriyorum hipitiroidim var
Her hafta veremiyebilirim veremessem beni kovmassiniz demi
Semocum sen benim toplam kilomu yanlış yazmıssın
bi öpücük versem düzeltir misin...78baslangıc...su an 71.100toplamda 7.100gr vermiş oluyorum demi....
Burada 78 le basladım semoşum :)neyse sen kafana göre takıl...dün aksam erken kapattım bi şişim ki sorma...su içmekde zorlanıyorum iki gündür..erkn kapatmama ragmen ne aclık oldu ne midem guruldadı...bugun tartılmadımm ama tutabildimm kendimi...inş yarın 70 olurumm :) sıkıldım 7li rakamlardan...69 olamam da yine de belli olmas...aksamlarıı hiç kacamak yapmadım ama aclıktan da bayılmadım...nedense anlamadımneyse sıkıntıdan patladımm örgü örüyümm benn delirmeme az kaldı...
Şok diyet elma yaparım...elmalar duruyorr dahabaslangicla, gecen haftakinin farki 6.60. duzelttim
insallah yarinda 70 - 69 arasi bir seyler gorursun canim, bence cok iyi gidiyorsun
kacamaksiz bir haftada, kilo veremedigini gorursende, ödem dir kesin.
yada yeni hafta basinda 2gun shok diyeti yapabilirsin, oda iyi gelir eger cok eksi goremezsen
Günaydınlarrr cıtırlarr:) Kilomu tarttım bu hafta 70.900gr olmuşum...Baslangıcta o kadar kötüydüm ki...70i göreceğim aklıma gelmezdiçokkk mutlu oldumm...
Menümü paylasıyorum...
sabahatetes kızartması peynir ve cay
ara:kuru uzum kuru kayısı karısık bir avuç
öğle:kıymalı enginar ve salata 1 mandalina
ara:cay ve bisküvi
akşam:sebzeli makarna ve 1kase yogurt...1elma yer günü kapatırım...
bol ip atlanacak yine...su içmekde zorlanır oldumm artıkneyseee mutlu dolu bir haftasonu diliyorum herkese...[/
29/11 - 06/12
Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,6 - ? ( - gram )
Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o9,o0) ... 58,9 - ? ( - gram )
Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - gram )
Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,20) ... 60.5 - ? ( - gram )
Mariana .. (78,0) - (toplam - 06.60) ... 71,4 - ? ( - gram )
Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 10.3) ... 79,5 - ? ( +gram )
Sinifci ...... (68,5) - (toplam - 02.20) ... 66,7 - 66,3 ( - 400 gram ) (bebik hasta)
Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram ) (sinavlari vardi)
Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram ) (bebik hasta)
Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,5 - ? ( - gram ) (bebik hasta)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
KIZLAR bu hafta listeye kilo bildirimi yapmayan ve mazereti olmayan kizlari listeden siliyorum.
Diger kizlarin mazereti varmiydi, bilen duyan varmi?
kusura bakmayin kizlar, tekrar aramiza katilmak istersenizde, listeye girmek icin 1 hafta deneme sureci yapariz.
Jojowa ..... (65.0) - (toplam - 00.80) ... 56.9 - ? ( - gram )
Cikcik ....... (65.6) - (toplam -03,80) ... 61.8 -? ( - gram )
Antepli ...... (83.0) - (toplam - 10,0) ... 81.2 - ? ( - gram )[/QUOT
Canim benide listeyede alirmisin bu sabah olctum 67.000 kilom
Bu arada Allah bebegininsaglicakla kucagina almayi nasip etsin
Canim cok sevindim senin adina:))Günaydınlarrr cıtırlarr:) Kilomu tarttım bu hafta 70.900gr olmuşum...Baslangıcta o kadar kötüydüm ki...70i göreceğim aklıma gelmezdiçokkk mutlu oldumm...
Menümü paylasıyorum...
sabahatetes kızartması peynir ve cay
ara:kuru uzum kuru kayısı karısık bir avuç
öğle:kıymalı enginar ve salata 1 mandalina
ara:cay ve bisküvi
akşam:sebzeli makarna ve 1kase yogurt...1elma yer günü kapatırım...
bol ip atlanacak yine...su içmekde zorlanır oldumm artıkneyseee mutlu dolu bir haftasonu diliyorum herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?