Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Iyi aksamlar citirlar demek cumartesi gunu bildirim yapiyoruz
Benim kilom 67.500 gibi geliyor bi 62 64 olsam yeter bana cunku cok zor kilo veriyorum hipitiroidim var
Her hafta veremiyebilirim veremessem beni kovmassiniz demi
Selam canim sende benim gibi yeni katilanlardansin sanirim baslama kilomuzda ayni. Dilerim hedefimize ulasabiliriz benim hedefimde 62 olmak fakat cok iyi gidersem 60 bile olabilir senin boyun kac canim benimki 173

Kılo belli olmuyor...ilk haftada 3kılo verdim sonrası da 2 1derken azaldı...2hafta sabit kaldım hatta 1haftada artı bıle oldum...bu hafta çözüldüm...yani belli olmuyor kacamak yapmazsanız her gün 100gr da eksilebilirsiniz...

Cevap icin tesekkur ederim dedigin gibi ilk haftalarla diger haftalar bir olmuyor bunye alismaya basliyor okullar somestir tatiline girene kadar 62 olabilsem super olacak ama hayirlisi bide giden kilolari dengede tutabilmek onemli sanirim siz bayagi kilo vermissiniz azminizden dolayi kutlarim sizi

07/11 - 13/12

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,6 - ? ( - gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o9,o0) ... 58,9 - ? ( - gram )

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,50) ... 60.5 - 60.5 ( - Ayni)

Mariana .. (78,0) - (toplam - 07.10) ... 71,4 - 70,9 ( - 500 gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 10.3) ... 79,5 - ? ( +gram )

Sinifci ...... (68,5) - (toplam - 02.20) ... 66,7 - 66,3 ( - 400 gram ) (bebik hasta)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram ) (sinavlari vardi)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,5 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Selam kizlar.. bu hafta basindan beri, aksamlari gozumde yildizlar ucusacak kadar ac geziyorum ama carsambadan beri takildi kilom.. eksi goremedim ama galiba reglim yaklasiyor. O yuzden sanirim, aksam kucuk bir ilk sinyal aldim.. 1 haftaya baslar sanirim..

Beren hosgeldin canim..

Maria.. tebrikler tatlim, haftaya 6 ile baslayan rakamlar gorursun insallah..

Kizlar ben listeyi temizledim.. Semocum gunlerdir kocaman mavi yazilarla uyari yapiyor, kimseden tik yok.. gelirlerse ekleriz..

Herkese guzel bir haftasonu diliyorum.. opuldunuz..

Rica ederimm canımm...sen de verirsin..Burdakılerin hepsii gayett aimli ve herkes ideal kilosuna düşecek sen de tabiii:)

Nesilim ben soylemeden listeye ekledın kilomu...çokkk tesekkürler canım...regl girişi oldugu içindir..Regl ile beraber vermeye baslarsın..İnşallahh 6lı rakamlar görürüm...Kilomun takılmasından korkuyorum...

Rica ederim, listeyi toplarken karismasin diye yazdim senide.. :) takilinca fena yaa, aylar suruyor bazen..

Rica ederim, listeyi toplarken karismasin diye yazdim senide.. :) takilinca fena yaa, aylar suruyor bazen..
Hadii yaa şok diyet yapmayı dusunuyorum takılırsam...Ben 68den sonra takılmıştımm daha once..65i göremiyorum sonra pes etmiştim..Ama bu sefer oyle yapmıcam ...Zaten alıştım..zor gkmyr aksam yememek...

Tesekkur ederim hosbulduk

Evet canim boydan dolayi kilom fena degil ama neden daha iyisi olmadin demi hamilelikte cok mu kilo almistin bende tam tersine cocuklarda almadim son zamanlarda birden kilo aldim insallahta birden gider eminim burdaki arkadaslarin destegiyle veririz sadece biraz sabir

Allah bagisladin canim benimde 7 yasinda oglum ve 4.5 yasinda bir kizim var onlar buyuyupte rahata erince kilolar gelmeye basladi.bu arada kac yasindasin ?rahatsizligina uzuldum canim ne kadar kilo vermen zor olursa olsun pes etme hastaligin degil sen kazan

25 yasindayim canim bende artik ikinci cocugu istiyorum hele biraz kilo gitsinde masallah senin ne guzel bir kiz bir oglan Allah bagislasin hastaligimida hic takmiyorum zaten stres yaptimmi hic gitmiyor oylede boylede gitcek bu kilolar

25 yasindayim canim bende artik ikinci cocugu istiyorum hele biraz kilo gitsinde masallah senin ne guzel bir kiz bir oglan Allah bagislasin hastaligimida hic takmiyorum zaten stres yaptimmi hic gitmiyor oylede boylede gitcek bu kilolar
Evet canim rabbim ikisinide nasip etti darisi sana insallah

Menümü paylasayım...
Sabah:3 dilim kepek ekmek yedim fazla ama doymadım
beyaz peynir ve zeytin
nescafe
Öğle:tarhana çorbası
Akşam:sebzeli makarna ve light kola...
aralarda meyve kuruyemiş kuru üzim kuru kayısı yicem acıkırsam...
bol su içmeye calışıcam...
ve de ip atlıcamm...Bugünlükk bu kadar :)

pek etkili olmayacağını düşünmüştüm fakat mesajları okuyunca fikrim değişti sanırm gerçekten 5 den sonra yemek yememek işe yarıyor şuanda kış mevsimindyiz mesela ecelerde çok uzun şuanda napıyorsunuz devam ediyormusunuz zorlanıyomusunuz bende başlamak istiyorum fakat öğrenciyim akşamları ders çalışırken sürekli bişeyler atıştırıyorum cesaret edemiyorum açıkçası

Bi deneyinn isterseniz...Benn zorlanmıyorum artık..Alışıyor insan ve cildim güzeldi daha da güzellesti daha dinc oluyorum...Saglıklı da hem...Tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…