Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

"]07/11 - 13/12

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,6 - ? ( - gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o9,200) ... 58,9 - 58,7 ( -200 )

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - gram )

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,50) ... 60.5 - 60.5 ( - Ayni)

Mariana .. (78,0) - (toplam - 07.10) ... 71,4 - 70,9 ( - 500 gram )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 10.3) ... 79,5 - ? ( +gram )

Sinifci ...... (68,5) - (toplam - 02.20) ... 66,7 - 66,3 ( - 400 gram ) (bebik hasta)

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram ) (sinavlari vardi)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,5 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Iyiaksamlar kizlar.....
Ben bu aralar pek düzenli menü paylasamiyorum vakit bullamiyorum ama yinede yediklerime dikkat etmeye devam.
Hedef 55 ve burakama ullasmadan kesinlikle birakmiycam,
Simdi bugün yediklerimi yazicam ama bugün arkadasimin dogum günündeydimyani kacak yaptim

Bugünkü menüm
Kahvalti:1 tost, salata
Öylen:kisir,2 dilim patatesli börek,büyük bir dilim cikolatali pasta

07/11 - 13/12

Mariana .... (78,0) - (toplam - 07.10) ... 71,4 - 70,9
( - 500 gram )

Sisilm ....... ( 67.9) - (toplam -o9,20) ... 58,9 - 58,7 ( - 200 gram )

Sinifci ..... (68,5) - (toplam - 02.20) ... 66,7 - 66,3 ( - 400 gram) (bebik hasta)

Nesil ......... (72.0) - (toplam -11,50) ... 60.5 - 60.5
( - Ayni )

Semo ........ (69 hamiş) (toplm + 10.6) ... 79,5 - 79,8
( + 300 gram ) (persembeki kilom)

Masum ..... (71.0) - (toplam -03,30) ... 67,6 - ? ( - gram )

Kokomel ... (56.6) - (toplam -01.80) ... 56,3 - ? ( - gram )

Denvir ...... (72.0) - ( toplam -03.60) ... 68.4 - ? ( - gram ) (sinav vardi)

Ada .......... (75.0) - (toplam -03,00) ... 72.50 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

Zeyas ........ (75.0) - (toplam -10,00) ... 66,5 - ? ( - gram ) (bebik hasta)

Benim kilom 67 benide listeyi alirmisin canim

A
ayy semoscum lusteyi sen yapiorsun galiba kilom 67 benide yazarmisin

Masum,
nerdesin fistigim, arti ciktin tartida korkuyon gelmeye demi

carsamba gunu katildim ben bir hafta olmasimi gerekiyor pazatresi bildirim yapiliyor diye yazdim ben

1 hafta deneme surecinde, duzenli paylasim yapan arkadaslari listeye yaziyoruz rahime cim.

Kilo bildirimi cuamrtesi gunu yapiliyor, cumartesi giremeyen arkadaslar pazartesi sabah kilo bildirimi yapiyor.

sen simdiki kilonu unutma, onu baslangic kilon olarak yazalim onumuzdeki haftanin listesine, olarmi? :)

Merhaba arkadaşlar. Bu başlığı tesadüfen gördüm ve aranıza katılmak istedim. Malesef son 4 ay içinde 7 kilo aldım. Sebebi de geç saatlerde yemem ve tatlıya düşkünlügüm. Okul bittikten sonra sinava hazirlandigim için evden çıkmaz oldum çok hareketsizim. Üniversitede okurken bu yöntemi uyguluyordum ve kilom çok iyiydi. Ailemin yanına döneli 6 ay oluyor ve bu süreden beri yeme düzenim değişti çok kilo aldım. Pantolonlarım olmamaya başladı artık çok mutsuz oluyorum( her gören de kilomu aldın deyince oturup ağlıyorum. Yaza kadar 7 kilo vermem gerekiyor. Ben de saat 17 den sonra yemeyerek bu kiloları vericem inşallah. Şuanki kilom 57 boyum 1.64. Herkese kolaylıklar ve bol sabır diliyorum.

Masum bu pazartesi baslıcaktı...Fırsatı olmamıştır sanırım.İlk günün stresi de olur insanda..Semoşum tebrikler 300gr hedefliyordun ayne öyle olmuşş

kızlar bu ara motivasyonum çok düşük diyete konsantre olamıyorum. çok abartmadığım halde kaç haftadır artılardayım. bu yüzden kilo bildirimi yapmak istemedim.

Iyi aksamlar kizlar,.... hemencik bugün yediklerimi yazim.

Kahvalti:1 yumurta,1 dilim ekmek
Öylen.1 yumurta
Aksam:1 tost,2 yumurtali omlet

Selam kizlar ben dun kahvaltida 6 zeytin ve bir dilim ekmek yedim oglen cnm nedense bisey istemedi aksamda 4 tane icli kofte yedim gec saatlerdede midem kazininca 2 bardak sekersiz nar cicegi cayi ictim

selam sweetremember,

tabi katilabilirsin aramiza buyur gel tabi.
ne agliyorsun yaa sen millete bakma, onlar bo$ bogazlik yapiyor. kendi kalcalarini arkadan goremiyorlar malesef hep ondan oluyo bu
yas kac?

Masum bu pazartesi baslıcaktı...Fırsatı olmamıştır sanırım.İlk günün stresi de olur insanda..Semoşum tebrikler 300gr hedefliyordun ayne öyle olmuşş

gunaydin fistukkk :) nasilsin?
ben az daha gec baslicak diye hatirliyordum, demek dun basladi... Insallah iyi gecmistir ilk gunu. bakalim ugrar bugun belki :)

sorma mariancim yav, persembe ki kilom iyidi. cuma ve cumartesi misafirlige gittim azcik ucundan abarttim sanirim...
dun cok dikkat ettim, bugunde daha cok dikkat edicem (agzima ekmek sürmicem bugun)
biraz toparlamam lazim, yoksa benim 300 gram teori bu hafta bozulucak

Günaydın tatlımm iyiyim canım seni sormalı sende iyi görünüyorsub masallahaman çok kasma kendini...Hamilesin sen öyle işkence etme...
Ben de dün 8 bucukda kapattım yemek olayını. .bugun çok dikkat edicem gün içinde sacmalıyorum artık neyse menümü aksama paylaşayım. ..öptüm kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…