Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam tatliskolar..

Bu sabah itibariyle cumartesi kilomu gormus bulunmaktayim.. normalde persembeyi buluyodu haftasonu sonralari.. bu hafta seytanin bacagini kiracam insallah.. :)

Cikcikcim.. hepimiz ortak bir mucadele veriyoruz tatlim.. oyle bi gel, bi git olmazki..
Kal aramizda, motivasyonunda geri gelir hemen inan.. :)

Ada, zeyas.. izniniz bitti kizlar.. sizde gelin hadi..

Masum, seni de merak ediyoruz..

Semocum 300 300 dewam tatlim, gayet iyi gidiyosun..

Kizlar sizi uzun süredir takip ediyorum kendimce size katiliyorum ama artik kesin olarak baslamak istiyorum kabul edersiniz ben 165 boyunda bugün itibariyle 72.4 kiloyum

hosgeldin elmali turtammmmmmmmm

oleyyyy, masallah sana walla bu seytanin bacagini kir gitsin artikin

abur cubura ve ekmege dikkat ediyorum azicik, gerisini Allah ne verdiyse yiyorum (saglikli olan seyleri)

yilbasina insallah 80 kusurle girmek istiyorum, 81 i yilbasindan sonrasina sakliyorum :)

Yee gitsinnn semoşummm

hahahha ilahi marian

Kizlar sizi uzun süredir takip ediyorum kendimce size katiliyorum ama artik kesin olarak baslamak istiyorum kabul edersiniz ben 165 boyunda bugün itibariyle 72.4 kiloyum

hosgeldin, buyur gel sende katil bize. Yaza citir hatun ol sende

Tesekkur ederim o zaman simdiye kadar ne yedim yazayim Sabah iki yumurta bir avuç ceviz iki dilim kasar ve az şekerli cay ictim ogle corba iki kasik makarna bi de az once turk kahvesi]

Geldim canim bugun valizlerimi yerlrstirdim yarin araniza bomba gibi geliyorum yilbasi olmadi ama bahar ayina incecik girmek istiyorum yazin giyemedigim butun cicilerime girecem ah ettim basaracagimmmm yarin menulerimle araniza donecegim telden yaziyorum hata olabilir...

Sana kıyamadım ondan ben bu ara tıka basa yer oldum gündüzleri...Neyse bugunku menumu yazmaya utanıyorum.
sabah: omlet cay zeytin domates 2dilim ekmek
öğle:yemedim
az once:kereviz tursu diyet kola ejmek de doyana kadar yani 3dilim ama boyle buyuk...
bırazdan nescafe iççem 1tanede çikolata yicem....Bitti...
aksamm ip atlıcam bol boll....

HOSGELDIIIIIIIN ADAAAAAAAAA

GOZLErimiz yollarda kaldi :)
hadi bakalim yarin bomba gibi bekliyoruz seniiii

iyi ya tatlim niye utaniyorsun yazmaya, oglen yememissin bir sey...
sadece, ekmek azcicik fazla olmus oda olsun o kadar. (yarin toparlarsin sen)

cikolata da ye olsun, kac haftadir kacamak yapiyorsun, ama bidaaa olmasin !

Gündüz dikkat etmeyince eksi görülmüyor pek...Yarından itibaren kendime gelicem artık...

Kızlarrrr ben geldimmmmaslında 66 olmadan gelmicektim aranıza kendime sizsizlikle ceza vermiştim ama nesilimin çağrısına dayanamadım. 67.8 kgyim alın beni naparsanız yapın

Kizlar bugun abarttim sanki sabah tam bir kahvalti aksamda doner yedim ama gunde iki ogun yiyiyorum bilmiyorum dogrumu yapiorum aksamlarida zaten yemiyorum artik ama tartilmadim bugun baya bi sis duruyorum sanki ehh haydi hayirlisi

Gündüz dikkat etmeyince eksi görülmüyor pek...Yarından itibaren kendime gelicem artık...

ewet bugun senden cok guzel menuler bekloruzzz

Kızlarrrr ben geldimmmmaslında 66 olmadan gelmicektim aranıza kendime sizsizlikle ceza vermiştim ama nesilimin çağrısına dayanamadım. 67.8 kgyim alın beni naparsanız yapın

oh beee, zeyasimda geldi
oglun nasil oldu canim?

Kizlar bugun abarttim sanki sabah tam bir kahvalti aksamda doner yedim ama gunde iki ogun yiyiyorum bilmiyorum dogrumu yapiorum aksamlarida zaten yemiyorum artik ama tartilmadim bugun baya bi sis duruyorum sanki ehh haydi hayirlisi

rahime cim, biraz bunyeyle ve metabolizmayla alakali bu ögun sayisi. eger bunyene 2 ogun iyi geliyorsa oyle devam et..
benim bunyeme 3 ögun ve 2 ara iyi geliyor.

Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik

Selam kizlar...

Oleeeyyyyyyy, kacaklarda gelmis.. :)
Ada, zeyas.. hizlica toparlanacaginiza inaniyorum ben.. :)

Aksam evde ekmeksiz ispanakli, mantarli 1 yumurta yedim ve cok az makarna.. sabah +1000... halbuki ac yattim ama yemeseymisim iyimis.. Reglim tam baslamadi hala.. bi olsa anliycam bende ne oldugumu..

Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik

Aksama hosgeldin partisi yapalim size
iki göbek atariz, horon teperik

masumda geleydi iyiydi, dunde ugramadi cadi (he bilginize kizlar, pazartesi yeni i$e basladi masum cuk, daha ugramadi bizde bilmiyoruz nasil gidiyo yeni i$i. )

Herkese günaydın....Zeyas ada hoşgeldiniz...Zeyas tekrar gecmişş olsun...
Sabah:yumurta peynir nescafe zeytin
öğle:yok yemiyorum...kahvaltı gec yaptgm için..
aksam:makarna cekti canım..lıght kolayla...
menüm bu kadar Bugun cezalıyım en gec 4bucukda yemek faslı bitmiş olacak...
Son olarak da nescafe içerim günü kapatırım...
yine cezalıyım aksam deli gibi ip atlayıp 2lt su bitecek
bakalımm tartıda eksi olacak mı...gerci 69.800gr cıkıyorum pazardan beri ama çok şişim sanki...öyle cıkıntım yok ama kendimi ac kalmış hafif hıssetmıyorum ya da alıstım mı
bugunluk bu kadar...
yarın yumurta diyeti yapıcam srmoşum...tavsiye etmiştin.....hep yumurta mı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…