Hosgeldin Yasemin.. :)Kizlar sizi uzun süredir takip ediyorum kendimce size katiliyorum ama artik kesin olarak baslamak istiyorum kabul edersiniz ben 165 boyunda bugün itibariyle 72.4 kiloyum
Selam tatliskolar..
Bu sabah itibariyle cumartesi kilomu gormus bulunmaktayim.. normalde persembeyi buluyodu haftasonu sonralari.. bu hafta seytanin bacagini kiracam insallah.. :)
Cikcikcim.. hepimiz ortak bir mucadele veriyoruz tatlim.. oyle bi gel, bi git olmazki..
Kal aramizda, motivasyonunda geri gelir hemen inan.. :)
Ada, zeyas.. izniniz bitti kizlar.. sizde gelin hadi..
Masum, seni de merak ediyoruz..
Semocum 300 300 dewam tatlim, gayet iyi gidiyosun..
Yee gitsinnn semoşummm
Kizlar sizi uzun süredir takip ediyorum kendimce size katiliyorum ama artik kesin olarak baslamak istiyorum kabul edersiniz ben 165 boyunda bugün itibariyle 72.4 kiloyum
Geldim canim bugun valizlerimi yerlrstirdim yarin araniza bomba gibi geliyorum yilbasi olmadi ama bahar ayina incecik girmek istiyorum yazin giyemedigim butun cicilerime girecem ah ettim basaracagimmmm yarin menulerimle araniza donecegim telden yaziyorum hata olabilir...Selam tatliskolar..
Bu sabah itibariyle cumartesi kilomu gormus bulunmaktayimalde persembeyi buluyodu haftasonu sonralari.. bu hafta seytanin bacagini kiracam insallah.. :)
Cikcikcim.. hepimiz ortak bir mucadele veriyoruz tatlim.. oyle bi gel, bi git olmazki..
Kal aramizda, motivasyonunda geri gelir hemen inan.. :)
Ada, zeyas.. izniniz bitti kizlar.. sizde gelin hadi..
Masum, seni de merak ediyoruz..
Semocum 300 300 dewam tatlim, gayet iyi gidiyosun..
Sana kıyamadım ondanhosgeldin elmali turtammmmmmmmm
oleyyyy, masallah sanawalla bu seytanin bacagini kir gitsin artikin
abur cubura ve ekmege dikkat ediyorum azicik, gerisini Allah ne verdiyse yiyorum (saglikli olan seyleri)
yilbasina insallah 80 kusurle girmek istiyorum, 81 i yilbasindan sonrasina sakliyorum :)
hahahha ilahi marian
hosgeldin, buyur gel sende katil bize. Yaza citir hatun ol sende
Geldim canim bugun valizlerimi yerlrstirdim yarin araniza bomba gibi geliyorum yilbasi olmadi ama bahar ayina incecik girmek istiyorum yazin giyemedigim butun cicilerime girecem ah ettim basaracagimmmm yarin menulerimle araniza donecegim telden yaziyorum hata olabilir...
Sana kıyamadım ondanben bu ara tıka basa yer oldum gündüzleri...Neyse bugunku menumu yazmaya utanıyorum.
sabah: omlet cay zeytin domates 2dilim ekmek
öğle:yemedim
az once:kereviz tursu diyet kolaejmek de doyana kadar yani 3dilim ama boyle buyuk...
bırazdan nescafe iççem 1tanede çikolata yicem....Bitti...
aksamm ip atlıcam bol boll....
Gündüz dikkat etmeyince eksi görülmüyor pek...Yarından itibaren kendime gelicem artık...HOSGELDIIIIIIIN ADAAAAAAAAA
GOZLErimiz yollarda kaldi :)
hadi bakalim yarin bomba gibi bekliyoruz seniiii
iyi ya tatlim niye utaniyorsun yazmaya, oglen yememissin bir sey...
sadece, ekmek azcicik fazla olmus oda olsun o kadar. (yarin toparlarsin sen)
cikolata da ye olsun, kac haftadir kacamak yapiyorsun, ama bidaaa olmasin !
Gündüz dikkat etmeyince eksi görülmüyor pek...Yarından itibaren kendime gelicem artık...
Kızlarrrr ben geldimmmmaslında 66 olmadan gelmicektim aranıza kendime sizsizlikle ceza vermiştim ama nesilimin çağrısına dayanamadım. 67.8 kgyim alın beni naparsanız yapın
Kizlar bugun abarttim sanki sabah tam bir kahvalti aksamda doner yedim ama gunde iki ogun yiyiyorum bilmiyorum dogrumu yapiorum aksamlarida zaten yemiyorum artik ama tartilmadim bugun baya bi sis duruyorum sanki ehh haydi hayirlisi
Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilikewet bugun senden cok guzel menuler bekloruzzz
oh beee, zeyasimda geldi
oglun nasil oldu canim?
rahime cim, biraz bunyeyle ve metabolizmayla alakali bu ögun sayisi. eger bunyene 2 ogun iyi geliyorsa oyle devam et..
benim bunyeme 3 ögun ve 2 ara iyi geliyor.
Gunaydin bebisim.. :) napio minnak prenses, iyimisiniz?Günaydin kizlar,
Herkese guzel neseli bir gun diliyorummmm
Geldim canim bugun valizlerimi yerlrstirdim yarin araniza bomba gibi geliyorum yilbasi olmadi ama bahar ayina incecik girmek istiyorum yazin giyemedigim butun cicilerime girecem ah ettim basaracagimmmm yarin menulerimle araniza donecegim telden yaziyorum hata olabilir...
Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?