Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Gunaydin bebisim.. :) napio minnak prenses, iyimisiniz?

gunaydin datlim,
Cok sukur iyiyiz prenses hic durmuyo artik, durmadan depikliyo
pazartesi kontrolumuz var, bakalim insallah iyi gecer.

Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik

cok sukur canim, tekrar gecmis olsun.
zeyas cim sanki vucudun kilo direnci yapti senin yaaa, kurban bayramin önce hersey cok iyi gidiyordu, birden durakladin...
sen bu ara kisa bir shok diyet yap istersen

dur tatlim ben sana bulim o yumurta $eysini simdi

Kahvaltı: Her gün aynı. 1 greyfurt, 1 ya da 2 yumurta, sade kahve ya da çay.

PAZARTESİ
Öğle yemeği: 2 yumurta, greyfurt
Akşam yemeği: 2 yumurta, karışık salata, 1 dilim kızarmış ekmek, greyfurt ve kahve.

SALI
Öğle yemeği: 2 yumurta, domates, kahve.
Akşam yemeği: Biftek, domates, salatalık, marul, zeytin, kahve.

ÇARŞAMBA
Öğle yemeği: 2 yumurta, ıspanak, kahve.
Akşam yemeği: 2 kalem kuzu pirzola, kereviz, salatalık, domates, çay.

PERŞEMBE
Akşam yemeği: 2 yumurta, süzme peynir, bir dilim kızarmış ekmek, lahana.

CUMA
Akşam yemeği: Balıklı karışık salata, kızarmış ekmek, greyfurt.

CUMARTESİ
Öğle yemeği: Yiyebileceğiniz kadar meyve salatası.
Akşam yemeği: Bolca biftek, kereviz, salatalık, domates, kahve.

PAZAR
Öğle yemeği: Tavuk, domates, havuç, lahana, greyfurt, kahve.
Akşam yemeği: Tavuk jambon, domates, greyfurt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Gün
Kahvaltı:1 dilim tost ve ızgara domate
Öğle yemeği: taze meyve herhangi bir miktarda
Akşam: 2 haşlanmış yumurta, salata ve greyfur

2. Gün
Kahvaltı: Greyfurt ve 1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği: Tavuk kızartma (herhangi bir miktar) ve domates
Akşam yemeği: Izgara biftek ve salata

3. Gün
Kahvaltı: Greyfurt ve 1 haşlanmış yumurta
Öğle: 2 haşlanmış yumurta ve salata
Akşam: 2 adet ızgara kuzu pirzola, kereviz ve salatalık

4. Gün
Kahvaltı: 1 dilim tost ve 2 haşlanmış yumurta
Akşam: 2 adet ızgara kuzu pirzola, kereviz ve salatalık

6. Gün
Kahvaltı: 1 bardak greyfurt suyu 1 haşlanmış yumurta
Akşam yemeği: Tavuk kızartma, havuç ve lahana

7. Gün
Kahvaltı: 2 pişmiş yumurta ve domates
Öğle: 2 haşlanmış yumurta ve ıspanak
Akşam yemeği: Izgara biftek ve salata.

mrb arkadaşlar bende katıldım aranıza takip ediyordum sizleri artık uye olup yanınızda olmaya karar verdim :) 3 gündür 5 -6 dan sonra yemek yemiyorum. tatlı birşey yiceksem eğer sabah yıyorum . ayrıca supradyn kullanmaya başladım baktım ki tokta tutuyor çok işime yaradı kilom 74.9 dan 73,3 oldu bu sabah :) bakalam boyle devam edecekmi . 72 nin altına düşemiyorum bu şekilde düşersem bırakmam bu işi ben :) detayları paylaşırım sizlerle:)

Merhaba Kızlar,

Dün annemlerden geldim evimdeyim dün biraz evi toparladım bugunde temizliğe devam ... kızımın düzeni bozuldu bir orada bir burada uyku düzeni bozuldu gibi inşallah düzelir...Annemlerde yedim içtim hiçbirşeye yok demedim (( pişmanmıyım çok değil çünkü hiç diyet havasında değildim kızımın rahatsızlığı falan üst üste gelince bırakmıştım tartılmadım ama kilo aldım hissediyorum cumartesi bildirim yapacam muhtemel + olacam ama sorun değil bu sefer asılacağım... Aslında ben ne zaman asılacam süper döndüm desem hep bir aksilik çıkıyor inşallah bu sefer olmaz....bugunden itibaren saat 17.00 san sonra bişey yemiyeceğim yarından itibaren spor yapacağım. bugun dip köşe temizlik yapıyorum pert olurum spor yapamam...

Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik

Çok geçmiş olsun zeyascım benim kızda hastaydı uzun bir aradan sonra + kilolarla döndüm ....

hoşbulduk canım yok kesin toparlanacağım yoksa kiloları stres yapıyorum daha saldırgan oluyorum hahahahah )) kesinlikle bu sefer başaracağım artık yaza memlekete gittiğimde herkesin bana oooooooooo ne kadar zayıflamışsın güzel görünüyorsun demelerini istiyorum herkesin benden diyet önerileri almalarını istiyorum şöyle bir havamı atayım istiyorum kaynanama hahahah

MARIAN cim

nette 2 tane yumurta diyeti buldum, birazcik farkli lar birbirinden.
ben $öyle yapmistim

sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
doymazsam domatas.

öglen:
2-3 yumurta tavada zeytinyagli. (domates veya biber katip omelet yapabilirsin)
doymazsam domates.

aksam: 5te
salata ve ton balik yiyordum.
veya salata ve sotelenmi$ tavuk.
veya salata ve az yagli et.

Hahh bu güzell iştee bunu yapıyımm canımmm:)

Semo desteğiniz için teşekkürler. Insanlar uzulecegimizi düşünemiyor bazen kırıcı oluyorlar. Ben de takmamaya çalışıyorum. Sadece kendimi daha iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum. 22 yaşındayım.

Son düzenleme:
Alıntı yapmayı beceremedim. Kusura bakmayın.

Bugün yediklerimi yazayım bende.
Kahvaltıda Sucuklu yumurta, peynir, domates, 3 ince dilim çavdar ekmeği, biraz reçel.

Akşam 16.30 gibi dayanamayıp tadelle yedim hem de king size ve bir bardak süt.

Bugün başka bişey yemem artık. Birazdan annemler yemeğe çağırır. Ben yemicem aç değilim deyince de kızıyorlar. Zaten kilo almamın bir numaralı sebebi kırılmasınlar diye aç degilken de sofraya oturmam oluyor galiba.

Hahh bu güzell iştee bunu yapıyımm canımmm:)

canim bide 2 litre su ekle sen buna
aralarda coook acikirsan eger, 1 meyve veya yogurt ye. (yogurtu tercih et, cunku meyvede seker var az olsada, seker sifir bu diyette)
haydi kazamiz mubarek ola datlim, kolay gelsin Göbeginde hemen hissedeceksin.

bol protein var.
karbonhidrat yok denecek kadar az.
Ve seker sifir.

sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
doymazsam domatas.

öglen:
2-3 yumurta tavada zeytinyagli. (domates veya biber katip omelet yapabilirsin)
doymazsam domates.

aksam: 5te
salata ve ton balik yiyordum.
veya salata ve sotelenmi$ tavuk.
veya salata ve az yagli et.

Tmmm not alıpp dolaba asıcammm.....nescafeyi bırakamm bennn onu içerim olmamııı

Slm arkadaşlar.. bugün yediklerime pek dikkat etmedim çok bişide yemedim dengesiz oldu sadece ama 5 te kestim yemeği.az öncede 40 dk yürüyüş yaptım.böyle böyle tekrar adapte olurum inş diyete.
Sağol nesilim desteğin için. Reglindn dolayı artı çıkmışsındır takma kafana sen bu işi çözdün maşallah sana

Aksama hosgeldin partisi yapalim size
iki göbek atariz, horon teperik

masumda geleydi iyiydi, dunde ugramadi cadi (he bilginize kizlar, pazartesi yeni i$e basladi masum cuk, daha ugramadi bizde bilmiyoruz nasil gidiyo yeni i$i. )
n hoş bir karşılama böyle teşekkürler semocum.masumunda işi yolunda gitmiştir umarım.

hoşbulduk marinacım maşşallah sana valla bi gldin hepimizin tozunu attırdın ne güzel kilo verdin tebrikşer
sorma semocum tam tespit ne olduysa kurbandan sonra oldu zaten bi toparlayamadım kendimi.ama artık bitti başladım tekrar.
Sende hoşgeldin adacım sanada geçmiş olsun.ben bu sefer başaracağına eminimbu sefer pes etmek yok.

Merhaba kizlar internetim olmadığı için esim gelince yazabiliyorum ancak bugünkü menume gelince sabah iki yumurta omlet yaptim yaninda peynir iki dilim ekmek cay saat 4 gibi bi kase yogurt yedim nane de koydum fena degildi saat 5 gibi de bi tabak taze fasulye bi dilim ekmek boyle de kapatirim gunu diyodum ama esim gelince saat 7 gibi orta turk kahvesi ictim

bu sabahki kahvaltım; peynir, zeytin, tavada yumurta ve iki dilim kek
öğle yemeğim; sadece salata
ara öğünüm; şekersiz nescafe
akşam yemeğim; birkaç sarma, yoğurt ve turşu
birazdan da 40 dk spor yapacağım

masum yeni işin hayırlı olsun.
nesil çok iyi zayıfladın darısı başıma

Günaydın kızlar... bugün daha hazır hissediyorum kendimi diyet yapmaya bugünki menümüşu şekilde planladım.

Sabah: iki dilim ekmek kızartması domates salatalık peynir zeytin

Ara: türk kahvesi + 2 minnak lokum

Akşam: fırında çipura + salata

Artı olarak 2 litre su + akşama 40dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…