Gunaydin bebisim.. :) napio minnak prenses, iyimisiniz?
Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik
Herkese günaydın....Zeyas ada hoşgeldiniz...Zeyas tekrar gecmişş olsun...
Sabah:yumurta peynir nescafe zeytin
öğle:yok yemiyorum...kahvaltı gec yaptgm için..
aksam:makarna cekti canım..lıght kolayla...
menüm bu kadarBugun cezalıyım en gec 4bucukda yemek faslı bitmiş olacak...
Son olarak da nescafe içerim günü kapatırım...
yine cezalıyım aksam deli gibi ip atlayıp 2lt su bitecek
bakalımm tartıda eksi olacak mı...gerci 69.800gr cıkıyorum pazardan beri ama çok şişim sanki...öyle cıkıntım yok ama kendimi ac kalmış hafif hıssetmıyorum ya da alıstım mı
bugunluk bu kadar...
yarın yumurta diyeti yapıcam srmoşum...tavsiye etmiştin.....hep yumurta mı yicem
Oğlum iyileşti çok şükür şimdilik umarım hastalık aramız bu sefer açılır canım.döndüm aranıza bakalım.artık 60 falan değil hedefim 65 olayım tekrar yeter şimdilik
Selam kizlar...
Oleeeyyyyyyy, kacaklarda gelmis.. :)
Ada, zeyas.. hizlica toparlanacaginiza inaniyorum ben.. :)
Aksam evde ekmeksiz ispanakli, mantarli 1 yumurta yedim ve cok az makarna.. sabah +1000... halbuki ac yattim ama yemeseymisim iyimis.. Reglim tam baslamadi hala.. bi olsa anliycam bende ne oldugumu..
Hahh bu güzell iştee bunu yapıyımm canımmm:)MARIAN cim
nette 2 tane yumurta diyeti buldum, birazcik farkli lar birbirinden.
ben $öyle yapmistim
sabah:
1 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
doymazsam domatas.
öglen:
2-3 yumurta tavada zeytinyagli. (domates veya biber katip omelet yapabilirsin)
doymazsam domates.
aksam: 5te
salata ve ton balik yiyordum.
veya salata ve sotelenmi$ tavuk.
veya salata ve az yagli et.
selam sweetremember,
tabi katilabilirsin aramiza buyur gel tabi.
ne agliyorsun yaa sen millete bakma, onlar bo$ bogazlik yapiyor. kendi kalcalarini arkadan goremiyorlar malesef hep ondan oluyo bu
yas kaç?
Hahh bu güzell iştee bunu yapıyımm canımmm:)
Sağol nesilim desteğin için. Reglindn dolayı artı çıkmışsındır takma kafana sen bu işi çözdün maşallah sanaSelam kizlar...
Oleeeyyyyyyy, kacaklarda gelmis.. :)
Ada, zeyas.. hizlica toparlanacaginiza inaniyorum ben.. :)
Aksam evde ekmeksiz ispanakli, mantarli 1 yumurta yedim ve cok az makarna.. sabah +1000... halbuki ac yattim ama yemeseymisim iyimis.. Reglim tam baslamadi hala.. bi olsa anliycam bende ne oldugumu..
Aksama hosgeldin partisi yapalim size
iki göbek atariz, horon teperik
masumda geleydi iyiydi, dunde ugramadi cadi (he bilginize kizlar, pazartesi yeni i$e basladi masum cuk, daha ugramadi bizde bilmiyoruz nasil gidiyo yeni i$i. )
hoşbulduk marinacım maşşallah sana valla bi gldin hepimizin tozunu attırdın ne güzel kilo verdin tebrikşerHerkese günaydın....Zeyas ada hoşgeldiniz...Zeyas tekrar gecmişş olsun...
Sabah:yumurta peynir nescafe zeytin
öğle:yok yemiyorum...kahvaltı gec yaptgm için..
aksam:makarna cekti canım..lıght kolayla...
menüm bu kadarBugun cezalıyım en gec 4bucukda yemek faslı bitmiş olacak...
Son olarak da nescafe içerim günü kapatırım...
yine cezalıyım aksam deli gibi ip atlayıp 2lt su bitecek
bakalımm tartıda eksi olacak mı...gerci 69.800gr cıkıyorum pazardan beri ama çok şişim sanki...öyle cıkıntım yok ama kendimi ac kalmış hafif hıssetmıyorum ya da alıstım mı
bugunluk bu kadar...
yarın yumurta diyeti yapıcam srmoşum...tavsiye etmiştin.....hep yumurta mı yicem
sorma semocum tam tespit ne olduysa kurbandan sonra oldu zaten bi toparlayamadım kendimi.ama artık bitti başladım tekrar.gunaydin datlim,
Cok sukur iyiyizprenses hic durmuyo artik, durmadan depikliyo
pazartesi kontrolumuz var, bakalim insallah iyi gecer.
cok sukur canim, tekrar gecmis olsun.
zeyas cim sanki vucudun kilo direnci yapti senin yaaa, kurban bayramin önce hersey cok iyi gidiyordu, birden durakladin...
sen bu ara kisa bir shok diyet yap istersen
Sende hoşgeldin adacım sanada geçmiş olsun.ben bu sefer başaracağına eminimbu sefer pes etmek yok.Merhaba Kızlar,
Dün annemlerden geldim evimdeyim dün biraz evi toparladım bugunde temizliğe devam ... kızımın düzeni bozuldu bir orada bir burada uyku düzeni bozuldu gibi inşallah düzelir...Annemlerde yedim içtim hiçbirşeye yok demedim(( pişmanmıyım çok değil çünkü hiç diyet havasında değildim kızımın rahatsızlığı falan üst üste gelince bırakmıştım tartılmadım ama kilo aldım hissediyorum cumartesi bildirim yapacam muhtemel + olacam ama sorun değil bu sefer asılacağım... Aslında ben ne zaman asılacam süper döndüm desem hep bir aksilik çıkıyor inşallah bu sefer olmaz....bugunden itibaren saat 17.00 san sonra bişey yemiyeceğim yarından itibaren spor yapacağım. bugun dip köşe temizlik yapıyorum pert olurum spor yapamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?